Оптимістичний погляд, імхо. В нас навіть в АТБ і Сільпо немає. Хоча як раз в маленьких магазинах і є. А лікарні зазвичай на "критичних" лініях, а не на генераторах. Тобто шось якось десь є, але на скільки то масово і на скільки достатньо - хз.
В нас напевно довше вже постійні відключення,
Та, напевно. Такі відключення, що по 4 години зранку і по 4 ввечері почались з 15 листопада. До того було якось лагідніше))
Зараз знов без. В ночі троха було, троха не було. У 7 включили, у 8 виключили. Вода залежить в мене від світла в Рясне-1. То зара щось зажурчало. На роботі генератори є, само собою. Але сьогодні попросили взяти простой всіх, в кого немає термінової. То я вдома халявлю. І це приємно бо випав свіжий сніг, ще й світлофори не працюють, бо світла багато де нема.
Добре, що в мене в минулу атаку згорів бойлер і нарешті зробили ремонт системи теплої міської води. То тепер в мене може бути в гарячому крані вода, коли немає холодної. Сама вона ледь кімнатної температури, але.
Батареї ледь теплі, але в хаті тепло. Знов таки, добре, що два роки тому зробила утеплення стін.
Ну і лайф виручає. Все решта вмирає в агонії в перші години відключення.