В мене відчуття, що ми знову в своїй інформаційній бульбашці
хєрой-янєтряпка єдуть в Роботіне
Валерій Залужний is with Сергій Шаптала.10h · Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе.З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили.
А ще цікаве спостереження: небайдужі патріоти, які скоро рік як героїчно мовчать про свавілля над полковником Червінським - так само не висловлюються по ситуації з генералом Залужним, максимум трошки по-дибільному йуморять.
Боюсь, що призначить Зеля якогось Тарана, щоб не затіняв найвеличнішого.
Cпойлер
"Ворог мого ворога - мій друг". Навіть сітуативний.
Ну так можна і до цитування когось з кацапських виблядків докотитися, а шо такого вони ж теж проти Зезидента. "Немає ворога страшнішого ніж союзник довбойоб".
СУСПІЛЬНЕ НОВИНИ✔Екскерівник департаменту військово-технічної політики Міноборони Олександр Лієв, підозрюваний у розкраданні майже 1,5 мільярда гривень на закупівлі снарядів для ЗСУ, пройшов поліграф.Лієв пройшов поліграф двічі: 2 лютого непублічно, оскільки, за словами директора Всеукраїнської асоціації поліграфологів Володимира Ведмедя, присутність людей може впливати на результати, а вже 5 лютого — у присутності журналістів.Результати першого поліграфу вже відомі. Обидві процедури мали сім однакових запитань. Відповідь Лієва на одне з них, за висновками поліграфолога, була недостовірною.Згідно з законом, перевірка на поліграфі можлива лише добровільно або у разі проведення експертизи, призначеної судом. Лієв заявив журналістам, що попросить слідство у його справі провести поліграф в Інституті судової експертизи.
Як стверджують журналісти hromadske, із посиланням на результати передтестового дослідження 2 лютого, Лієв, дав неправдиву відповідь на запитання щодо того, чи отримував він вказівку від керівництва на укладання контракту з "Львівським Арсеналом" від керівників Міністерства Оборони.2 лютого Олександр Лієв відповів на це питання "ні", і ця відповідь, на думку поліграфолога, була неправдивою.5 лютого, на це саме запитання Лієв відповів: "ні… і так, і ні, тут…" Коли його попросили дати точну відповідь на запитання, він сказав: "ні, тут треба пояснювати".
А мозок тобі навіщо даний?
Цитувати (виділене)Результати першого поліграфу вже відомі. Обидві процедури мали сім однакових запитань. Відповідь Лієва на одне з них, за висновками поліграфолога, була недостовірною.
Результати першого поліграфу вже відомі. Обидві процедури мали сім однакових запитань. Відповідь Лієва на одне з них, за висновками поліграфолога, була недостовірною.
на укр цей анек не перекладається
Заява голови СБУ Василя Малюка:На жаль, проведення заходів із протидії організованій наркозлочинності призвело не лише до отримання інформації про причетність однієї з операторок редакції до поширення наркотичних речовин, а також мало місце публічне поширення відеоматеріалів. Наголошую – такі дії є неприпустимими і вже спричинили низку кадрових рішень. Я як керівник СБУ зроблю все можливе, аби кожне ЗМІ могло працювати в Україні вільно. Сьогодні ми не просто будуємо оновлену СБУ, а захищаємо демократичні цінності, серед яких – свобода слова і незалежність медіа. Для мене особисто віднині це надпріоритет.Водночас, Верховна Рада виклика Малюка для заслухання доповіді за фактом стеження за журналістами.
Чи могли б ви вийти заміж за радикала?
OlegKrm, Homiak (+ 1 Схованих) і 1 Гість дивляться цю тему.