Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #8970 : Грудень 22, 2023, 21:32:22 »
Це добре, коли у пересічних таке враження від роботи Буданова.

ЗИ: Просто для розуміння, саме тоді, коли Буданов (і не тільки)розказував про майбутні кримські посиденькі, у нас було готових до війни 60 тис. бійців проти 400-500 тис. московитів. І так співпало ж звісно, що саме в той час час, замість запланованого наступу, московіти почали окапуватися. Така от смішна історія для пересічних.   
Я мабуть занадто пересічна, бо не розумію прикол. Окапалась йобана русня так добре що тепер нашим важко прорватись, а наступати вони не переставали. Бо така вона ця йобана неосяжна русня, можуть собі дозволити і захист і напад водночас. На Буданова я нічо не кажу. Претензія в мене до тих хто розкачував і у західних і у наших СМІ "КОНТРНАСТУП" протягом половини року. Бо в чому було іпсо я так і не зрозуміла, але то таке, не всім дано.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #8971 : Грудень 22, 2023, 21:38:37 »
Це добре, коли у пересічних таке враження від роботи Буданова.

ЗИ: Просто для розуміння, саме тоді, коли Буданов (і не тільки)розказував про майбутні кримські посиденькі, у нас було готових до війни 60 тис. бійців проти 400-500 тис. московитів. І так співпало ж звісно, що саме в той час час, замість запланованого наступу, московіти почали окапуватися. Така от смішна історія для пересічних.   
Я мабуть занадто пересічна, бо не розумію прикол. Окапалась йобана русня так добре що тепер нашим важко прорватись, а наступати вони не переставали. Бо така вона ця йобана неосяжна русня, можуть собі дозволити і захист і напад водночас. На Буданова я нічо не кажу. Претензія в мене до тих хто розкачував і у західних і у наших СМІ "КОНТРНАСТУП" протягом половини року. Бо в чому було іпсо я так і не зрозуміла, але то таке, не всім дано.
Через брак наступальної техніки, яку просили у партнерів і яку тоді не дали, (дали, але щось в районі третини від потрібної) шансів взагалі ніяких не було. Хоча вибір був: або росіяни наступають, або окапуються.  Вибери, що тобі більше сподобається. Ділов на копійку.

Offline Teagan

« Reply #8972 : Грудень 22, 2023, 21:48:25 »
Через брак наступальної техніки, яку просили у партнерів і яку тоді не дали, (дали, але щось в районі третини від потрібної) шансів взагалі ніяких не було.
Я памятаю це все. І як досить шизофренічно було читати чергову новину про КОНТРАСТУП після чергової новини про те шо Шольц не дасть танк. Бо якось незрозуміло було чим планується КОНТРНАСТУПАТЬ з такою підтримкою "партнерів".

Я думаю шо багато людей сподівалось шо Буданов "шось знає". Про якийсь мега заколот проти хуйла і розвал педерації який от от.

Offline Eney

« Reply #8973 : Грудень 22, 2023, 21:58:17 »
Я й тоді казав, Буданов - розвідник, але ніхто на це не звернув уваги, як судЯчи з усього й зараз не звертає. Чому ви вирішили, що він щось говорить для нас?
Хоча наше: "хахаха, от Буданов - дурачок, таке меле, таке меле..." зіграло на руку саме нам.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8974 : Грудень 22, 2023, 22:28:38 »
Буданов піздабол. А розвідник вже 240 днів сидить в тюрачкє бо єрмаковську падаль скривдив.

Offline Eney

« Reply #8975 : Грудень 22, 2023, 22:33:37 »
Те, що він сидить в тюрмі ніяк не робить з нього розвідника. Хоча, комусь і кобила нєвєста.

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #8976 : Грудень 22, 2023, 23:32:44 »
Вони, значно, єбанати, але якщо в Украіні меньше будут спиздевать бабло отсюда, то и заткнуть рот тем, кто возникает тут, всяк полегче)))
Шта?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8977 : Грудень 23, 2023, 06:42:00 »
Шта?
Перекладаю: якщо зелене кодло буде менше красти закордонну допомогу, то буде легше заткнути рота опонентам всередині Нідерландів.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Rumor

« Reply #8978 : Грудень 23, 2023, 10:32:36 »
Оппоненты бы занялись своими гражданами, которые построили российскому фашизму крымский мост и до сих пор ссутся объявить Путина и Герасимова в розыск за MH17. Война столько денег жрёт инфляцией, что никакой украинской коррупции и не снилось. Поставили бы оружия сколько надо, давно бы уже занимались другими делами.

Offline Охтирка

« Reply #8979 : Грудень 23, 2023, 11:01:02 »
Шта?
Перекладаю: якщо зелене кодло буде менше красти закордонну допомогу, то буде легше заткнути рота опонентам всередині Нідерландів.
Це прості господі Нідерланди, які всі як один в 2014 піднялись проти асоціації України в ЄС? Може, краще в опонентів пошукати російські зв"язки (як правило, на раз-два знаходяться, довго і шукати не треба) - і цим рота затикати? (підказка: ті самі, хто інспірував референдум в 2014)

Offline Pe

« Reply #8980 : Грудень 23, 2023, 11:24:58 »
Шта?
Це прості господі Нідерланди, які всі як один в 2014 піднялись проти асоціації України в ЄС? Може, краще в опонентів пошукати російські зв"язки (як правило, на раз-два знаходяться, довго і шукати не треба) - і цим рота затикати? (підказка: ті самі, хто інспірував референдум в 2014)
Это все должно как-то оправдывать разворовывание ?
Я бы тварюк за ноги подвешивала. Будешь искать у меня российский след?))
И у меня нет претензий к маленьким Нидерландам по поводу помощи с начала войны, они хоть с марта 2022 года и сказали, что не будут подробно освещать в прессе помощь, но что я вижу, так на состояние декабрь 2023 военной помощи на 2,63 миллиарда
А есть еще и тренировка украинских военных тут и их лечение и и финансовая и гуманитарная помощь и ее много идет
Это только правительственная, а не всяких разных неправительственных организаций
Ну и продолжают принимать беженцев, а их уже за сотку перевалило и это на маленькую страну, но никто не жалуется, принимают, размещают бесплатно, помогают(кстати, все больше и больше из Польши сюда начали переезжать)
https://www.defensie.nl/onderwerpen/oostflank-navo-gebied/militaire-steun-aan-oekraine
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/oorlog-in-oekraine/nederlandse-hulp-voor-oekraine

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #8981 : Грудень 23, 2023, 11:27:11 »
підказка: ті самі, хто інспірував референдум в 2014
Як не дивно, саме ті просрали вибори
 (FvD) - це приємно. Але Вілдерс зі своєю PVV не особливо краще. Не так явно на підсосі і розумніший.
Homo homini felis est.

Offline Охтирка

« Reply #8982 : Грудень 23, 2023, 11:42:07 »
Шта?
Это все должно как-то оправдывать разворовывание ?
Я бы тварюк за ноги подвешивала. Будешь искать у меня российский след?))
И у меня нет претензий к маленьким Нидерландам по поводу помощи с начала войны, они хоть с марта 2022 года и сказали, что не будут подробно освещать в прессе помощь, но что я вижу, так на состояние декабрь 2023 военной помощи на 2,63 миллиарда
А есть еще и тренировка украинских военных тут и их лечение и и финансовая и гуманитарная помощь и ее много идет
Это только правительственная, а не всяких разных неправительственных организаций
Ну и продолжают принимать беженцев, а их уже за сотку перевалило и это на маленькую страну, но никто не жалуется, принимают, размещают бесплатно, помогают
https://www.defensie.nl/onderwerpen/oostflank-navo-gebied/militaire-steun-aan-oekraine
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/oorlog-in-oekraine/nederlandse-hulp-voor-oekraine

Представь себе, у нас тоже есть тысячи государственных служащих и работников бюджетных организаций, которые честно выполняют свою работу.
И да, большинство вот этих самых маленьких пошло на референдум и проголосовало, так, как проголосовало. А три четверти наших маленьких пошло и проголосовало за Зеленского.
И да, я уверена, что большинство у тех, кто начинает писать и говорить про коррупцию в Украине в контексте сокращения помощи (или необходимости начала переговоров с Хуйлом) имеют те или иные интересы в сохранении позиций России, потому как от тех или иных взаимодействий с Россией имели выгоды очень многие.
Я понимаю, что тема коррупции в Украине очень неприятна тем, кто помогает. Но только потому, что эта тема так активно подхватывается и гипертрофируется российскими ипсошниками, следует все же сконцентрироваться на первопричине всех бед и педалировать тему военной помощи.

Offline Pe

« Reply #8983 : Грудень 23, 2023, 11:53:18 »
Пока на 2024 2 миллиарда на военную помощь зарезервировали
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/12/21/eerste-steunpakket-oekraine-voor-2024-102-miljoen-euro-om-de-winter-door-te-komen
Может потом(как и в этом году) еще добавят, я надеюсь, что да

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #8984 : Грудень 23, 2023, 12:12:23 »
в Україні умовно 30 млн людей. 0.001% з них можливо, підкреслюю, бо недоведено, можуть бути причетні до розкрадання допомоги. тому нєхєр допомагати, хай їх всіх знищить Хуйло та русня, цих клятих крадіїв. ахуєнна логіка як на мене, надійна як швейцарський годинник  :good:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Teagan

« Reply #8985 : Грудень 23, 2023, 12:20:08 »
Логіка залізна, да. В Европі обирають ультраправих і ультралівих бо в Україні корупція. Та й нафіг їй допомагати там же корупція. І уклоністи! От у Хуйла ні корупції ні уклоністів, який чудовий лідер.
Ще вибачатися будемо коли конкретних фашистів оберуть тому шо в Україні війна і корупція. І Мексиканську стіну теж ми розікрали.
Шо непонятно, все понятно.

Offline Rumor

« Reply #8986 : Грудень 23, 2023, 12:22:58 »
Дело в том, что военная помощь Украине это все ещё во многом PR здесь. Объёмы военной помощи определяются  не целями и потребностями ЗСУ, а имиджем перед собственным населением и желанием не ссориться с РФ. А где PR там и скандалы сенсации, вопросы "а где боагодарность".

Offline Teagan

« Reply #8987 : Грудень 23, 2023, 12:32:58 »
Объёмы военной помощи определяются  не целями и потребностями ЗСУ, а имиджем перед собственным населением и желанием не ссориться с РФ.
Це оксюморон і шизофренія. Вони ВЖЕ посварились, Хуйло вже котрий рік погрожує знищити "цивілізований захід з усіма гендерами, заморозити, дійти до Берліна і помити чоботи в Ламанші" а вони все не хочуть сваритися. Нема сенсу в тому щоб дати трошки допомоги, ви і посваритесь і не допоможете. Якщо вже допомагаєте, то нормально а не заради піару. Ну це ж очевидно нє? Здоровий глузд покинув чат. Бо в Україні корупція!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8988 : Грудень 23, 2023, 12:36:12 »
Шта?
А нашо вона тоді потрібна, та допомога? :pardon:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #8989 : Грудень 23, 2023, 14:01:56 »
Сатаненко

Станом на 14:00 сьогодні на Херсонщині росіяни скинули 0 КАБів.

Раніше до такого часу вони встигали застосувати близько 20 керованих авіабомб, а протягом доби — в середньому до 80 тільки на Херсонщині.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8990 : Грудень 23, 2023, 15:47:25 »
Міністерство оборони викатує тендер на купівлю 1016 автомобілів типу пікап. Гарна ідея. Дуже. Навіть горобці на Хрещатику знають, як потрібні автівки на фронті. І ось на цю, безумовно гарну ідею, готові витратити майже 1,75 млрд бюджетних гривень.
Це початкова ціна, там буде аукціон, на який зайде купа учасників (що видно по уточнюючим питанням), які будуть пропонувати свої партії машин по своїй ціні.
І ніде не вбачається, які це машини.
Вагную, що може бути партія якихось дешевих JAC (да пробачать мене власники), які здохнуть після перших 1000 км. дорогами війни.
https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-12-13-017484-a

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8991 : Грудень 23, 2023, 15:54:30 »
Гаразд, тоді зрада відміняється.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8992 : Грудень 23, 2023, 16:33:05 »
Гаразд, тоді зрада відміняється.
До акціону 28, а там ще подивимось, що далі буде. Зрада на паузі

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8993 : Грудень 23, 2023, 16:49:06 »
Цитувати (виділене)
Мер Лондона Садік Хан передумав і заявив, що підтримує схему відправлення в Україну повнопривідних автомобілів, які в іншому випадку були б списані на брухт за програмою утилізації ULEZ.

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #8994 : Грудень 23, 2023, 19:24:38 »
Цікава у нас розмова, як завжди  :sarcastic:
Та мене цікавить інше. От хтось вибрав оце йобане зелене кодло, і "воно з п"ятью менеджерами" (С) прирікає нас на смерть. Бо я нічого іншого не бачу. Через воєнний стан ми не можемо їх вигнати нах.
Невже немає ніяких засобів, щоб нарешті створити уряд національної єдності, чи як воно там називається.
Ми, блять, як куріпки в полі під комбайном.
Cпойлер
Ніколи такого не бачили? Комбайн їде по полю, збираючи збіжжя; а з під нього тікає все живе, що там знаходилось: куріпки, зайці, миші, ящірки. Гинуть масово (
Яка в мене може бути можливість в рамках законодавства України не просто здохнути, а дійсно примусити те дурне керівництво країни прийти до тями?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8995 : Грудень 23, 2023, 19:48:35 »
Невже немає ніяких засобів, щоб нарешті створити уряд національної єдності, чи як воно там називається.
КМІС нещодавно опитування проводив щодо створення такого уряду. https://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports&id=1339&page=1
В цілому нарід не заперечує, але коли запропонували назвати можливого очільника, з"явилися дивно знайомі цифри.
75% - не змогли нікого назвати (мабуть чекають на нове обличчя)  :smilie5:
З тих, хто відповів: 25% назвали Порошенка, 9% - ЮВТ.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8996 : Грудень 23, 2023, 19:58:18 »
Якщо коли русня під Києвом стояла про це мова не йшла, то вже зараз...
Взагалі це перший раз коли думаючих патріотичних людей поставили на таку растяжку, ми будемо пиздити все що зможемо, а ви воюйте, озброюйте армію і краще мовчки, а не будете - то пізда вашій Україні.

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #8997 : Грудень 23, 2023, 20:09:17 »
КМІС нещодавно опитування проводив
Нах той КМІС. Ми заручники законів, які писалися ДО війни, і До визнання роїсі як ворога і загарбника.

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #8998 : Грудень 23, 2023, 20:17:27 »
Конституційний суд має якось реагувати на загрозу знищення держави? Чи вже взагаллі шансів немає?
Cпойлер
Крім як плести маскувальні сітки, сушити борщ і донатити по 200 грн на вс, що можливо

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8999 : Грудень 23, 2023, 20:34:13 »
Арестович судячи з усього повістю злився. А як дихав, як дихав...

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.