Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #3120 : Лютий 24, 2023, 21:01:55 »
Не буде ніякої демократії від доброго дяді. Перемогти русню нам скоріш за все допоможуть, потім видадуть список реформ потрібних для вступу у цивілізацію, який наша влада звично проігнорує, і на цьому все.

Offline Milena

« Reply #3121 : Лютий 24, 2023, 21:13:35 »
Я все время думаю, как мы после войны, будем рассказывать миру,(коли вже буде на часі) кем есть на самом деле боневтик.  :smilie2: *по итогам пресс конференции.
Не думаю, что будем, это наши внутренние разборки
Cпойлер
вопрос от 5-го канала в форме "чи не жалієте ви"считаю, был политической глупостью, и знал и о нем Порох?
, но надеюсь еще, что после победы украинцы все-таки не позволят ему сильно борзеть, потому как его второй срок нам светит.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3122 : Лютий 24, 2023, 21:29:58 »
вопрос от 5-го канала в форме "чи не жалієте ви"считаю, был политической глупостью
Помнишь, как перед выборами 19-го была большая пресконференция Пороха и коКошкина задала провокационный вопрос? Типа, когда вы проиграете выборы и ты пы. Помнишь как Порошенко на него отвечал?
Дело не в вопросе, дело в ответе наполеончика нашего.
А второй срок это уже вообще как данность.

Offline Milena

« Reply #3123 : Лютий 24, 2023, 21:46:39 »
вопрос от 5-го канала в форме "чи не жалієте ви"считаю, был политической глупостью
Помнишь, как перед выборами 19-го была большая пресконференция Пороха и коКошкина задала провокационный вопрос? Типа, когда вы проиграете выборы и ты пы. Помнишь как Порошенко на него отвечал? Дело не в вопросе, дело в ответе наполеончика нашего. А второй срок это уже вообще как данность.
Не помню ответа Пороха, но можно ли было ждать от Зе другого ответа? Нет и нет, поэтому 5-ый сам себе дал оплеуху, прилюдно.

Offline Йоссариан

« Reply #3124 : Лютий 24, 2023, 22:16:23 »
Наше маленьке українське хуйло. Люблю таке.

Я всего Путина - час сорок пять - отсмотрел, а это не смог.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #3125 : Лютий 24, 2023, 22:17:39 »
Тут що питання 5-го каналу, що відповідь. Всі гарнюні. Шкода, що вона не стрималась, обмежившись двома питаннями, а зачитала перелік звинувачень. Бо я б послухала, чи він шкодує, що не попередив людей. А так, замість отримати відповідь, ми побачили два фонтани злості один на одного.
« Останнє редагування: Лютий 24, 2023, 22:38:47 від ~Багира~ »

Offline Ashgan

• *
« Reply #3126 : Лютий 24, 2023, 22:23:01 »
Приклад повоєнної Південної Кореї показав

А ще хорошим прикладом є така чудова країна Еритрея. З диктатурою і пам'ятниками Пушкіну.
« Останнє редагування: Лютий 24, 2023, 22:40:23 від Ashgan »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3127 : Лютий 24, 2023, 22:33:30 »
Я, хоч і не дуже уважно, подивилася всю пресуху. І можна сказати, мені сподобалося. Звичайно, коли Зеленський не читає підготовлену промову, це не таке собі... Але. Порівняйте цю пресуху і його першу. Повна відкритість, ніякої фільтрації питань. Не тільки 5 канал гострі питання ставив, до речі.
А порівняйте з пресухами хуйла? Я перестала дивитися хуйлівські, але, бачу, що тут народ слідкує. Коли остання в нього пресуха була? Про демократичність питань навіть не згадую, пам'ятаю їх ще на позаминулорічній, вільніше точно не стало, якщо б і була б раптом. В чому дуже сумніваюся.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3128 : Лютий 24, 2023, 22:53:15 »
А Бен Уоллес уже озвучил, что передадут  :good:
Цитувати (виділене)
Польша объявила о намерениях передать Украине дополнительно 28 истребителей МиГ-29.
На фоне того, как Украина быстро теряет свои боевые самолёты, о чём свидетельствуют и документально подтверждённые факты уничтожения украинских штурмовиков Су-25, истребителей МиГ-29 и Су-27, а также бомбардировщиков Су-24М, Польша объявила о том, что намерена передать Украине 28 своих истребителей МиГ-29. Информацию на этот счёт озвучил президент Польши Анджей Дуда.

Как следует из заявления Дуды, Варшава передаст Украине все имеющиеся на вооружении польских ВВС истребители МиГ-29 при условии, если страны НАТО организуют поставку Украине западных боевых самолётов. С учётом текущих данных, даже без польских боевых самолётов, Украина может получить до 18 истребителей западного образца, однако, если боевую авиацию на Украину начнёт поставлять Польша, ситуация гораздо усугубится.
https://avia.pro/news/polsha-obyavila-o-namereniyah-peredat-ukraine-dopolnitelno-28-istrebiteley-mig-29

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3129 : Лютий 24, 2023, 23:59:04 »
Дивитися чи не дивитися, ось питання. А ви не допомагаєте  :smilie2:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3130 : Лютий 25, 2023, 00:05:44 »
Шкода, що вона не стрималась, обмежившись двома питаннями, а зачитала перелік звинувачень.
Вона спитала про баканова, у відповідь ми почули що винувати попередникі.
А так то да, то шо в нас президен рагуль то 5 канал винуватий, правильно їх з етеру вимкнули, разом з Прямим та Еспресо.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #3131 : Лютий 25, 2023, 00:20:58 »
Уровень журналиста может быть разным. И профессиональной и не очень, и Соней Кошкиной. А мы можем выбирать, кого смотреть-читать, а кого нет.
А вот уровень Президента - это совсем другое дело. И если президент "плывет" от провокационного вопроса, на минуточку, связанного с его каденцией и вместо того, что бы держать удар, начинает бросаться дерьмом, как обезьяна в зоопарке, то это уже проблема для нас всех. И если бы только одна.
Боюсь, что Байден был прав, когда говорил про тяжелые годы для Украины после победы.

-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3132 : Лютий 25, 2023, 00:30:25 »
Цитувати (виділене)
"Ми не підписали зрадницьких Мінських угод, які 8 років стримувалм агресора, натомість ми з розгону уїбали країну об стіну. В нас є натівська зброя, яку ми випросили після тисяч жертв, бо ми забили хуй на свою. І ніякий я не герой, я просто скромний батько нації" - пряма мова

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #3133 : Лютий 25, 2023, 03:07:25 »
Моя подруга в Астане вышла на одиночный пикет к посольству россии в Астане.
Та самая, что закупалась после НГ для передачи в Украину.

Казахстанцы, вообще, молодцы!  :up:
Я не ожидал от них такой поддержки Украине, думал будет такая же реакция, как от Узбекистана или Туркменистана - т.е., практически, никакая.

Наше маленьке українське хуйло. Люблю таке.
У меня нервов не хватило его дослушать.
Однако, при всей моей неприязни к Зеленскому определенный "шерсти клок" с него в военное время настригается и, даже, не один.
Запад его любит. У нас в "высоколобой" газете его, даже, с Черчиллем сравнили  :facepalm: :wacko3: :facepalm: Целая статья об этом была.
Да, хоть, с Александром Македонским - только оружие побольше и побыстрее и поддержку давайте!  :prapor2:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3134 : Лютий 25, 2023, 06:29:11 »
Вона спитала про баканова, у
Якби ж. Всі задавали по одному питанню. Коли хтось задавав два чи три, Зеленський іноді даже в охорони перепитував після відповіді на одне з них, яке було ішне. Вона прекрасно бачила формат пресухи і якби їй потрібна була б відповідь, то задала б спокійно одне питання. Ну два. Ні, вона хотіла прочитати перелік звинувачень. Так що шанс отримати відповідь про Баканова вона проміняла на це.
І відразу кажу, що любов до Зеленського приписувати мені не потрібно, відреагував він, звичайно, погано.
Але будемо чесними і щодо "спитала про Баканова"

Offline AVI

« Reply #3135 : Лютий 25, 2023, 08:36:58 »
Ні, вона хотіла прочитати перелік звинувачень.
Можливо то були питання скоріше не президенту, а суспільству, яке в масі дивитися телемарафон, слухає Подоляки та Люсю і не має гадки про такі проблеми.

« Reply #3136 : Лютий 25, 2023, 10:41:23 »
Все по вчорашне думаю. Може той спіч журналістки був відзеркаленням "стадіону", може можливістью озвучити ті проблеми, які марафон замолчує, а може і відверта спроба спровокувати зЕ на ту реакцію, яку ми бачили. Бо необдуманих питань на такому заході бути не може. Щось там буле таке непросте.

Offline Teagan

« Reply #3137 : Лютий 25, 2023, 10:52:51 »
Журналістка виступила вкрай непрофесійно - почала з претензії, потім питання - знов претензія - ще питання - перетензія... Вона не відповіді хотіла почути, а виговоритися. Це тупо бо хто знає про ці проблеми, той і так знає, а хто не знає, не сприйме в такій формі "доповіді".
Бубочка піддався на провокацію, оправдування це слабка позиція. Але на Заході його за щирість і люблять. Бо там вже від профейсійних словоблудів які на будь яке питання відповідають так щоб не відповісти, вже нудить.
І ще напишу - можна кільки завгодно його критикувати (заслужено), але порівнювати з Хуйлом то вже якась вкрай маргінальна позиція.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #3138 : Лютий 25, 2023, 10:58:30 »
порівнювати з Хуйлом то вже якась вкрай маргінальна позиція.
3нищення опозиції вже маємо. І, до речі, говорить, що рік у бункері живе. Так що вже 2 спільні риси. Про зріст казати не комільфо, хоча теж співпадає.

Offline Eney

« Reply #3139 : Лютий 25, 2023, 10:59:38 »
Якщо усі інші прибічники Порошенка будуть діяти у ключі, вказаному журналісткою, то нехай Петро Олексійович просто забуде за будь-які політичні амбіції. До речі, перед виборами, його також валили такі, як оця дівчина. Нічого не вчить? Взагалі.

Offline Eney

« Reply #3140 : Лютий 25, 2023, 11:01:34 »
порівнювати з Хуйлом то вже якась вкрай маргінальна позиція.
3нищення опозиції вже маємо. І, до речі, говорить, що рік у бункері живе. Так що вже 2 спільні риси. Про зріст казати не комільфо, хоча теж співпадає.
А мені він все більше Черчіля нагадує. 1940 річного

« Reply #3141 : Лютий 25, 2023, 11:04:10 »
Якщо усі інші прибічники Порошенка будуть діяти у ключі, вказаному журналісткою, то нехай Петро Олексійович просто забуде за будь-які політичні амбіції. До речі, перед виборами, його також валили такі, як оця дівчина. Нічого не вчить? Взагалі.
Так, валили, ось такі. І що? Не зайшло?
Те що відбулося, мені не сподобалося. Я би поставила одне єдине запитання і дотискала, щоби отримати на нього відповідь.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3142 : Лютий 25, 2023, 11:04:30 »
але порівнювати з Хуйлом то вже якась вкрай маргінальна позиція.
Навіть і не подумаю сперечатись. На росіі ті хто вважають путіна хуйлом теж маргінали.

Offline Eney

« Reply #3143 : Лютий 25, 2023, 11:08:12 »
Так, валили, ось такі. І що? Не зайшло?
Те що відбулося, мені не сподобалося. Я би поставила одне єдине запитання і дотискала, щоби отримати на нього відповідь.
Я б теж. Може два, які б доповнювали одне одного. А так, просто пшик і зловтішний тріумфуючий сміх прибічників Зеленського і раздрай у стані Порошенка..

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3144 : Лютий 25, 2023, 11:10:34 »
3нищення опозиції вже маємо.
Зачистка медіапространства.
Знищення парламентаризму як такого.
Знищення взагалі будь якіх правових засад, навіть тих кульгавих що були.
Передача повноважень президента хуй зна кому.
Ну один в один Черчіль.

Offline Eney

« Reply #3145 : Лютий 25, 2023, 11:12:42 »
Я кожного дня дивлюся і Прямий, і Еспресо. Що я роблю не так? Аби вони були у марафоні, то неодмінно б хтось сказав, о ссучилася опозиція.

Offline Eney

« Reply #3146 : Лютий 25, 2023, 11:13:40 »
3нищення опозиції вже маємо.
Знищення парламентаризму як такого.
Знищення взагалі будь якіх правових засад, навіть тих кульгавих що були.
Передача повноважень президента хуй зна кому.
Ну один в один Черчіль.
Так Черчіль ніколи й не був досконалим. А іноді таке чудив, що гнали сцяними тряпками аж за обрій, сволоту таку.

Offline Teagan

« Reply #3147 : Лютий 25, 2023, 11:29:28 »
Так зачистив що вони аж вільно мовлять і ходять на президентські прессухи. І там замість того щоб нормально задавати питання ниють що їх вигнали з тілівізєра який зараз ніхто не дивиться, хіба що найстаріші бабці.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3148 : Лютий 25, 2023, 11:38:21 »

Знищення опозиції (ще?) не маємо. От просто немає знищення як доконанаго факту.
Рік у бункері з візитами в Бахмут, Херсон, Лондон та інші брюселі.

Я розумію і навіть дещо поділяю різке негативне ставлення до Зеленського, його команди і так далі. Але ж треба ну хоч якось від реальності не відриватися.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #3149 : Лютий 25, 2023, 11:42:51 »
з тілівізєра який зараз ніхто не дивиться, хіба що найстаріші бабці.
М'яко кажучі це не правда. У багатьох "не бабок" телевізор вімкнен постійно, фоном. Навіть якщо людині здається, що вона його не дивіться, а робить свої справи "краєм вуха" слухає. І цього більше ніж достатньо.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.