Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #11640 : Жовтень 14, 2024, 10:10:04 »
От тіки не кажіть мені, що світом не керують рептилоїди.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #11641 : Жовтень 14, 2024, 10:11:20 »
А хто таке каже?

Offline Eney

« Reply #11642 : Жовтень 14, 2024, 10:24:18 »
А хто таке каже?
Степан. Теж Матвієнко, але не родич.
 :scratch_one-s_head: А мо й родич, бо хто зна тих Матвієнків.

Offline Teagan

« Reply #11643 : Жовтень 14, 2024, 10:24:26 »
Завдяки Вакарчуку і ОЕ виросло покоління з любовью до української мови. Навідміну від в цих всіх "молодих перспективних" яким у вишиванках бути зараз вигідно, вони співали українською коли це ще не було мейнстрімом і цей внесок неоцінений. Завдяки йому наші русифіковані батьки "умілялись" на шкільних дискотеках - це ж треба, діти співають українською, де вони такого понабирались, бо вдома ж лише Алєгрова з Меладзе з магнітофонів.
Звісно такий вплив багато кому хотілося б монополізувати і експлуатувати.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11644 : Жовтень 14, 2024, 10:31:46 »
ке каже?
Та ти його не слухай, мо він і не степан, а таки ж рептилоїд, тільки влади не дали

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11645 : Жовтень 14, 2024, 10:35:13 »
Там згаданий і Данилко. До речі, я пам'ятаю цю кампанію, тоді ще телевізор дивилася. Він виступив з нібито програмою щось у стилі Сердючки, якщо правильно пам'ятаю, а потім послав  всіх нафіг. А там і нинішній слуга підріс

Offline Eney

« Reply #11646 : Жовтень 14, 2024, 10:36:01 »
ке каже?
Та ти його не слухай, мо він і не степан, а таки ж рептилоїд, тільки влади не дали
Не всім Матвієнкам повезло, як твоєму.

Offline Teagan

« Reply #11647 : Жовтень 14, 2024, 10:40:42 »
Чудова співачка, яка якщо що, знайде себе і в еміграції
Нагадало одну історію. Нещодавно написала мені знайома німкеня "слухаю цю українську співачку і згадала про тебе". Я пішла за посиланням а там безголосе щось наспівує російською. Я спитала де вона це взяла вообще і взагалі то це російськомовна пісня. Німкеня була дуже здивована, сказала шо їм по німецькому телебаченню (в вони дуже вірять телебаченню) оцю дівчину презентували як українську співачку. Ну зрозуміло шо вона українка за походженням, але навіть презентуючи себе "українською" не потрудилась видалити з ютуба і спотіфай своє російськомовне гівно контент. А чого, вестернери ж не помітять різниці, ми їм всі одиннарод.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11648 : Жовтень 14, 2024, 10:41:22 »
Не всім Матвієнкам повезло, як твоєму.
Та хіба ж він мій? Він всехній, дійсно не всім так везе

Offline Teagan

« Reply #11649 : Жовтень 14, 2024, 10:49:12 »
Там згаданий і Данилко. До речі, я пам'ятаю цю кампанію, тоді ще телевізор дивилася. Він виступив з нібито програмою щось у стилі Сердючки, якщо правильно пам'ятаю, а потім послав  всіх нафіг. А там і нинішній слуга підріс
Я про те що це просто реалії сучасності, ми давно увійшли в еру популізму. Не тільки українці, розвинені демократії теж. Можна сказати що українці увійшли перші. В Штатах раніше кандидатів ендорсили політики, тепер важливіше кого заендорсить Тейлор Свіфт і решта медійної тусовки.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11650 : Жовтень 14, 2024, 10:53:14 »
Не тільки українці, розвинені демократії теж. Можна сказати що українці увійшли перші.
На мій подив, так. Ну припустимо, ми пострадянська країна, але за інших якось дивно.

Offline Milena

« Reply #11651 : Жовтень 14, 2024, 15:57:36 »
Нічого з того, що я зараз прочитала як "спогади Анатолія Матвієнка", мені не зайшло - звичайнісеньке копирсання в мотивації вчинків і "справах" неординарної особистості, життя якої весь час як під мікроскопом. 

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11652 : Жовтень 15, 2024, 10:01:34 »
Наслідки ворожого удару по Миколаєму. Загинула одна особа ще 16 поранено
В одному з жилих районів міста пошкоджено інфраструктурний об'єкт, приватні житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, що вже ліквідовані на площах 30 та 400 кв. м.
Окрім цього, в іншому районі горіли ресторанний комплекс й торгівельні павільйони. Пожежу локалізовано на площі 1400 кв. м. Триває ліквідація.
https://t.me/operativnoZSU/160168

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11653 : Жовтень 16, 2024, 08:32:39 »
Херсон знеструмлено. За попередньою інформацією все місто. Зʼясовуються причини інциденту — глава МВА Мрочко

Вночі ворог завдав удару по промисловому обʼєкту на Тернопільщині. Внаслідок удару почалась масштабна пожежа — ОВА
Обійшлось без жертв. Для ліквідації наслідків було залучено 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки та 12 поліцейських на 4 одиницях спеціальної техніки.
https://t.me/operativnoZSU

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11654 : Жовтень 16, 2024, 10:13:58 »
Херсон знеструмлено. За попередньою інформацією все місто. Зʼясовуються причини інциденту — глава МВА Мрочко
Херсон знеструмлено через проблему в сусідньому регіоні. Спеціалісти працюють над її вирішенням — МВА
Мова йде про Миколаївську область. За інформацією обленерго без електроенергії залишилось 272 тисячі абонентів на Миколаївщині. Проблему мають вирішити протягом кількох годин.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #11655 : Жовтень 16, 2024, 13:25:11 »
Як вам план?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11656 : Жовтень 16, 2024, 13:34:18 »
Show must go on.  :popcorn:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11657 : Жовтень 16, 2024, 13:34:23 »
Як вам план?
сам по собі хєрня. а якщо як прелюдія до західні партнери нас кинули, треба домовлятися, то норм подача з боку ОП, бо всі пункти очевидно невиконані заздалегідь.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #11658 : Жовтень 16, 2024, 14:24:34 »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11659 : Жовтень 16, 2024, 16:38:34 »
Кажучи чемно
Цитувати (виділене)
Олексій Гончаренко

Тепер моя думка щодо озвученого плану Зеленського.
План дуже нереалістичний.
Реальної розмови про наші можливості не відбулося. Просто порожні слова.
Так, це наші бажання. Від них не можна відмовлятися. Але ж в реальності ми маємо зовсім інше. Це не можна ігнорувати.
А план цей дуже від реальності відірваний.
І ключове. Ми майже все спихнули на партнерів. А які вимоги ми ставимо до себе?
Де пункт про боротьбу з корупцією, про укріплення демократичних інститутів і тд?
Ми багато вимагаємо від партнерів, а наша роль в цьому яка? Ми просимо, але нічого не отримуємо. Бо все це нічого спільного з реальністю немає.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #11660 : Жовтень 16, 2024, 16:54:01 »
Як для "поговорить", то все чудово. Діяльності тільки ніякої.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

« Reply #11661 : Жовтень 16, 2024, 17:13:04 »
Цікаво, що є люди, які серьйозно щось чекали від цього плану.

Offline Eney

« Reply #11662 : Жовтень 16, 2024, 17:45:10 »
Цитувати (виділене)
Трохи про план https://t.me/resurgammmm/2841

Щодо "плану перемоги", то це прояв комунікаційної дисфункції від влади, яка має навчитись обережності в формулюваннях, бо доносить інформацію втомленому суспільству.

Коли Ви кажете ми представимо план перемоги (навіть частково), то втомлене суспільство вже підсвідомо очікує пункти на основі яких зможуть зробити внутрішній прогноз. На основі цього внутрішнього прогнозу людина планує внести "прогнозованість" у власне життя. Прогнозованість це з важливих психологічних потреб людини. Прогнозованість має внутрішню стабілізаційну функцію.

Оскільки прогнозованість в рамках психологічних потреб людини посідає надважливу функцію, особливо в кризу прогнозованості через зовнішні подразники, то у людини природно формується "над"увага та прискіпливість до таких питань.

Тому план має бути таким планом, що переконає людину. Але цього не зробити, бо логічно, що механіка плану має зберігатись в таємниці для очікуваного результату, але тоді державна комунікація має бути направленою на зменшення очікувань.

Звісно я не очікував плана-плана, бо це зрозуміло, що щоб якийсь задум спрацював ворог має менше знати. І розумію, що ключове в плані як в річних бюджетах — це ті додатки, і сподіваюсь ці додатки не випливуть в якомусь каналі Discord.

❗️ Але людина з іншим фахом, з іншим досвідом вводиться в оману внутрішніми очікуваннями нав'язані відповідною комунікацією посадових осіб, а потім, коли людина не задовольняє свої очікування, то формується розпач/апатія. Розпач — найкращий союзник ворожих операцій.

Тож, на мою звісно суб'єктивну думку, комунікація із суспільством мала бути в наступних координатах: "Ми не можемо представити план, бо від збереження більшості його пунктів в таємниці залежить його результативність. Ми можемо лише в рамках виключення представити узагальнені напрямки в яких плануємо працювати з партнерами для реалізації базового задуму плану".

Є фундаментальна різниця в суспільних очікуваннях від формулювань "16 жовтня ми представимо план, де деякі частини будуть закритими" і "16 жовтня ми представимо узагальнені напрямки (тези) роботи в рамках реалізації плану, але більшість інформації закритого характеру".

Незадоволені очікування наслідок агресивної реакції зараз в мережі.

Тому, ймовірна, початкова ідея з часткової публічності плану як психологічного орієнтиру для суспільства та мобілізації ресурсів на 2025 р. не виконує своєї функції через недолік стратегії комунікації "влада-суспільство".

А загалом варто зважати, що артикулювання (опублічення тез плану) — це один з  елементів тиску на партнерів (точніше партнера). Тому відповідний формат пунктів. Недаремно він опублікований за день і за два дні до того, що відбудеться. Про це буде в наступному дописі.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11663 : Жовтень 16, 2024, 17:55:14 »
Цитувати (виділене)
Україна не буде членом НАТО в короткостроковій перспективі, - посол США в НАТО

💬 «Ми зараз не на тому етапі, коли альянс говорить про надання запрошення в короткостроковій перспективі», - так реагує Джуліан Сміт на деякі положення документу під назвою «План Перемоги».

Вступ до Альянсу це перший його пункт, без якого він не спрацює.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11664 : Жовтень 16, 2024, 18:11:31 »
Цитувати (виділене)
ГОНЧАРЕНКО
Корупційна епопея на Хмельниччині продовжується.

Начальниця МСЕК від партії Слуга Народу Крупа, яку зловили з 7 мільйонами доларів кешу, виявляється оформила інвалідність ще й 50 місцевим прокурорам на чолі з обласним прокурором.

З Крупою вже все ясно. Її справа, до речі, вже передана в НАБУ, оскільки вона є депутатом обласної ради.

А от наш Генеральний прокурор Костін має йти у відставку після такого.

Вся прокуратура цілої області в нас інваліди. Це взагалі як?

За моєю інформацією, наприклад, в Черкаській області кількість інвалідів прокурорів ще більша. А що відбувається в решті областей? Це взагалі не ясно.

Костін має піти у відставку.

Тільки не послом його відправляти потім. А, враховуючи, що всі наші прокурори чомусь інваліди, то йому більше підійде Всесвітня організація охорони здоров'я.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #11665 : Жовтень 16, 2024, 19:22:27 »
План від ChatGPT, власноруч випросив.

Цитувати (виділене)
План перемоги України в російсько-українській війні має враховувати різні аспекти, зокрема військові, дипломатичні, економічні та суспільні стратегії. Це складний і багатогранний процес, який охоплює не лише безпосередні бойові дії, а й вплив на міжнародній арені, підтримку суспільства, зміцнення економіки та модернізацію країни.

Ось можливий комплексний план перемоги України:

### 1. Військова стратегія
   - Оборона і контрнаступ: Посилення обороноздатності країни шляхом удосконалення системи ППО, зміцнення кордонів та підготовки армії до масштабних контрнаступальних операцій. Відвоювання окупованих територій, зокрема Донбасу та Криму, через координацію операцій та використання сучасних технологій і тактик.
   - Підтримка з боку союзників: Збільшення військової допомоги від західних країн, зокрема через постачання сучасної зброї, навчання військових, а також інформаційна і розвідувальна підтримка.
   - Асиметрична війна: Використання спеціальних підрозділів, партизанських дій, розвідувальних операцій та кібератак для дестабілізації противника, порушення його логістики та ослаблення морального духу.
   - Посилення кібербезпеки: Захист критично важливої інфраструктури, а також проведення кібероперацій для впливу на військову інфраструктуру РФ.

### 2. Дипломатичний тиск
   - Міжнародна ізоляція Росії: Продовження тиску на РФ на міжнародній арені через санкції, дипломатичні заходи та інші форми економічного та політичного тиску. Домагатися посилення санкцій, ізоляції Росії на міжнародних платформах, а також виключення з ключових організацій.
   - Робота з міжнародними партнерами: Активізація співпраці з НАТО, ЄС, США та іншими стратегічними партнерами для забезпечення довгострокової підтримки України. Це включає залучення додаткової фінансової, військової та гуманітарної допомоги.
   - Військова інтеграція з Заходом: Зближення з НАТО, створення спільних військових навчань, підготовка до інтеграції в альянс. Навіть без формального членства, забезпечення оперативної сумісності Збройних сил України з країнами НАТО.

### 3. Економічна стійкість та відновлення
   - Зміцнення економіки під час війни: Створення програм для підтримки бізнесу в умовах воєнного стану, залучення інвестицій, перенесення виробничих потужностей до більш безпечних регіонів.
   - Відновлення економіки: Після деокупації створення програми відбудови, орієнтованої на залучення міжнародних донорів, інвесторів, а також зусилля для реінтеграції тимчасово окупованих територій. Відбудова інфраструктури (зокрема критичної), житла, лікарень та шкіл.
   - Модернізація промисловості: Переорієнтація промисловості на оборонні та високотехнологічні сектори. Використання технологічних інновацій для розвитку внутрішніх ринків та зменшення залежності від іноземного експорту.

### 4. Суспільна мобілізація та єдність
   - Підтримка морального духу населення: Проведення інформаційних кампаній, що підкреслюють силу, стійкість і єдність українців у боротьбі за незалежність. Важливо підтримувати довіру до армії та влади.
   - Гуманітарна допомога: Організація системної допомоги вимушеним переселенцям, пораненим, біженцям, а також жителям звільнених територій для їх реінтеграції та відновлення нормального життя.
   - Боротьба з внутрішньою дестабілізацією: Протидія ворожій пропаганді, виявлення та нейтралізація агентів впливу Росії. Зміцнення єдності суспільства на основі загальнонаціональної мети – захисту держави.

### 5. Післявоєнна стратегія
   - Реінтеграція деокупованих територій: Важливо розробити програми для реінтеграції територій, зокрема Криму та Донбасу, через відновлення правопорядку, повернення внутрішньо переміщених осіб, та відбудову інфраструктури.
   - Покарання військових злочинців: Співпраця з міжнародними судами для притягнення до відповідальності російських посадовців та військових, відповідальних за воєнні злочини та порушення прав людини.
   - Політичні та соціальні реформи: Важливо продовжити реформи в різних сферах життя для зміцнення демократії, верховенства права та боротьби з корупцією. Це допоможе стабілізувати суспільство та залучити додаткову підтримку від західних партнерів.

### 6. Міжнародне визнання перемоги
   - Закріплення статусу України: Після досягнення військових успіхів необхідно добиватися міжнародного визнання нових кордонів України (з урахуванням повернених територій) та отримання гарантій безпеки від провідних країн світу.
   - Фінансові репарації: Вимагати від Росії виплати компенсацій за завдані збитки через міжнародні суди та санкційні механізми.

Цей план потребує гнучкості та адаптації залежно від розвитку ситуації, але загальні напрями мають допомогти Україні досягти перемоги, відновити територіальну цілісність та побудувати сильну і сучасну державу.

Залишилося задати питання за окремими пунктами, для подальшої деталізації.
Cпойлер
За форматування тексту пардон - там в принципі Markdown, але з нюансами.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Teagan

« Reply #11666 : Жовтень 16, 2024, 19:30:32 »
Я не дивилась план але засуджую. Наче дуже зрозуміло шо пару місяців до виборів в США всі будуть сидіти на жопі рівно і чекати нових рамок реальності. Нахіба саме в такий час організовувати турне по закордону і носитися зі своїм планом залишиться для мене загадкою.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11667 : Жовтень 16, 2024, 19:39:19 »
Як вам план?
Нада проста пірістать стрілять.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11668 : Жовтень 16, 2024, 19:43:27 »
Цитувати (виділене)
В истории про пятьдесят прокуроров-инвалидов Хмельницкой области важно фокусироваться на фразе:

З усього керівництва Хмельницької обласної прокуратури та її структурних підрозділів пенсію у Крупи не оформив тільки один прокурор – Олександр Гончар, керівник Кам’янець-Подільської окружної прокуратури. Джерело: https://censor.net/ua/r3515195

Вот она должна дать определённое представление об уровне коррумпированности системы. 2% составляет один дурачок, который не оформил себе инвалидность. Может, дурак просто. Может его не любит никто. Может честный. А может у него другие интересы и он багатодітний батько. Но может и честный.

В любом случае, мы должны принять за данность, что судебно-ментовско-прокурорская система на 2% состоит из честных людей. И на 98% из вот таких инвалидов.

Я вот помню, как при Порошенко активисты верещали "пачиму нет риформ" так, как будто им яйцо в дверь защемило. При этом тщательно создавая иллюзию, что честных прокуроров, судей, мусоров у нас — как гуталина, блядь, вот куда ни плюнь, все честные, это вот лично Порошенко выбирал всякую мразоту, а может даже воспитывал, гони его, барыгу, давай голосовать за Колю-Котлету.

А их 2%, предположительно честных. Вот тупо нельзя мразей всех уволить, их некем заменить. Потому что из вузов выходят такие же уёбки, папа прокурор, мама судья, сессии зарешали, готов причинять правосудие в особо крупных размерах.

Потому что нормальные люди на юрфак не идут. А если идут, то не проходят. А если проходят, то вылетают, нахуй ты тут нужен, идеалист сраный. В крайнем случае всей группой опускают и ебут в сраку котлетой баксов.

Думаю вот поэтому Порошенко не провёл реформ. Вы ж так визжали, когда Луценко стал генпрокурором — аж в ультразвуке, летучие мыши падали с неба контуженные. Как, блядь?!?!?! Без абаразавания?!?!??! Что этот ниггер себе позволяет?!?!??! У нас же полно честных прокуроров, вот Сирожа Иванов например, да полно их, вот молодые специалисты прокуроры в третьем поколении, да море их.

А их 2%.
Один на Хмельницкую область.

Хотя, повторюсь, может он просто дурак.
Irritable Orc

Offline Eney

« Reply #11669 : Жовтень 16, 2024, 20:17:47 »
Я проти корупції і за те, щоб у мене був кум, який все рішає. Це ж класика українського буття.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.