Автор Тема: НІНАЧАСІ!

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
Re: НІНАЧАСІ!
« Reply #390 : Листопад 27, 2023, 12:35:14 »
Це при тому що телевиробництво в нас знищили як клас, окрім деяких каналів/студій які належать самі знаєте кому.
ви нє панімаєтє, ета другоє (С)
шлунки на ніжках мені пояснюють, шо вони знєрвилися,їм потрібно відпочить мізками (де ті мізки нєпанятна), тому їм конче потрібні відпочивальні серіали (повбивала б  :mad:)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #391 : Листопад 27, 2023, 20:13:56 »
Ну певна логіка в цьому є. Замість виробляти зброю і дивитися розважальни серіали на Нетфлікс краще спиздити гроші зняти черговий епізод сватів, а зброю чекати яку дадуть, якщо дадуть.
Ні, подумав, не бачу логіки. :(

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #392 : Листопад 28, 2023, 07:25:24 »
Цитувати (виділене)
Павло Нусс:
Увага! Текст взятий з міського чату "Бориспіль":

«Цікаво, це вже цензура чи ще ні?
У Карпенка-Карого у "Хазяїні" є не дуже вправний економ на прізвище Зеленський. Хто пам'ятає, Зеленський у творі скаржиться на підлеглих йому «холопів», що «силу мають», боїться, що вони «можуть наговорити зайве»...
І ось у новій постановці у Театрі на Подолі за версією режисера Уривського події "Хазяїна" перенесені у сучасність, і Зеленський тут вже став... Залуським.
Дякуємо, що хоча б не Залужним)
Усі інші герої залишилися при своїх іменах і прізвищах».

Що скажите, друзі?

- Після заборони "Король-віслюк" не здивований.

- Перевірив, таки правда) До вікіпедії ще не добрались, дивно: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D1%97%D0%BD_(%D0%BF%27%D1%94%D1%81%D0%B0)

- Табличка на стіні Театру на Подолі повідомляє, що будівлю реконструйовано та обладнано коштом компанії «Рошен». За даними компанії, це 174 мільйони гривень або, за курсом на час фінансування, 6,8 мільйона доларів.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #393 : Грудень 01, 2023, 10:26:20 »
Зеленій бидлоті нейметься.

Цитувати (виділене)
Петро Порошенко

4:28
Знову театр абсурду на кордоні.

Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили.

Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту.

У Польщі та США у мене заплановані десятки зустрічей.

З поляками я мав говорити про зняття блокади наших перевізників на кордоні. З американцями — про забезпечення фінансування воєнної допомоги, яка майже вичерпалася цього року, під загрозою в майбутньому. А без неї нам росію не перемогти.

Ситуація надзвичайно складна. Тому акцент в програмі — на проблемних республіканцях. Зірвано мою зустріч з новим спікером палати представників Джонсоном. 

Тому те, що відбулося сьогодні на кордоні — це не дрібне шкідництво. Це — антиукраїнська диверсія. Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #394 : Грудень 01, 2023, 11:23:56 »
Цитувати (виділене)
Гончаренко

Розпорядження на відрядження Порошенка скасував Корнієнко.

Тобто рішення спікера Стефанчука скасував віце-спікер Корнієнко.
https://t.me/oleksiihoncharenko/38864

За посиланням скан розпорядження, яке видано на підставі листа ... Корнієнка.
Зелене шапіто.  :kos:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #395 : Грудень 05, 2023, 19:15:33 »
Кілька днів тому їхала через Севастопольську площу в Києві. Там є велика заправка WOG.
Перший раз побачила прайс бензину 100 Mustang. Погуглила. Це високооктановий бензин для коштовних спортивних тачок.
Дуже доречно у воюючий країні, яка просить гроші по всьому світу.
« Останнє редагування: Грудень 05, 2023, 19:35:57 від Shana »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #396 : Грудень 05, 2023, 19:24:20 »
Ну, депутати чи военкоми повинні ж чимсь свої тачіла заправляти. Мама любе скорость, всі діла.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #397 : Жовтень 04, 2024, 21:32:13 »
Цитувати (виділене)
Черговий корупційний скандал. Чергові гори кешу. Чергова Слуга Народу.

6 мільйонів доларів знайшли сьогодні у начальниці МСЕК на Хмельниччині.
ГОНЧАРЕНКО

Цитувати (виділене)
Я був у Хмельницькому минулого року. Не знаю, що там змінилося за цей час, але рік тому в Хмельницькому не існувало нічого, що коштувало б шість мільйонів доларів.

І це, власне, все, що я думаю про перспективи мобілізації, а також в цілому про перспективи України в цій війні.
Не Алексей

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #398 : Грудень 02, 2024, 21:25:48 »
Цитувати (виділене)
Юрій Ніколов

Це найбільша «одноразова» афера цього року, що я бачив. Забігаючи наперед відразу скажу, що я думаю про все це – це про «распіліть і сваліть» плюс «а це на вибори, вдруг виграєм».

Отже 23 мільярди гривень одним махом хочуть вивести на закордонну «прокладку» зі 100-відсотковою оплатою наперед за зброю, яку ніхто не бачив. Мало того, що її ціна завищена, тут є ризик просто більше ніколи не побачити цієї купи мільярдів. А потім довго і плачевно ходити по іноземним судам просити назад на пропітаніє та продовжувати і продовжувати вже давно прострочені контракти. Як власне і роблять міноборонівці Умєрова по контрактам Резнікова.

Дуже багато про це сьогодні розповів збройний експерт Сергій Згурець (відео в каментах, раджу). Основні тези такі.

Днями до Державної прикордонної служби зайшла комерційна пропозиція від польської фірми Х (не будемо давати її назву, щ̷о̷б̷ П̷у̷т̷є̷н̷ н̷е̷ в̷з̷н̷а̷в̷ ч̷е̷р̷е̷з̷ к̷о̷г̷о̷ б̷а̷б̷к̷и̷ к̷р̷а̷д̷е̷м̷, бо вдруг СБУ пришиє державну зраду за розкриття чутливої інформації про те через кого бабки крадем).

Поляки запропонували прикордонникам купу снарядів, мін і боєприпасів для реактивної артилерії. Хоча у прикордонників навіть немає такої купи зброї, щоб розстріляти таку купу бк. А у поляків немає ніякого свого виробництва. Це чисті «купи-продай» до того з уже зашквареною репутацією через зрив поставки саме Україні під час війни (про це далі).

26 листопада про це керівник прикордонників поінформував міністра Умєрова. Мовляв, є пропозиція – нада брать.

І в цьому місці в Міноборони мав спрацювати рефлекс – віддати питання на опрацювання власній «Агенції оборонних закупівель». Вона взагалі існує саме для того, щоб купувати зброю у великих обсягах, віджимати ціну вниз, перевіряти з ким мають справу – з проходимцями чи чесною пропозицією наявної зброї. Ну і потім передавати її для ЗСУ.

А там би могли розповісти про вже наявний досвід співпраці з цими поляками. Про те як «АОЗ» Пікузо у 2023 році уклав угоду з цим Х на поставку снарядів на 3 мільярди гривень. Але після цього поляки почали танцювати. Мовляв, у нас там різні частини снарядів робляться в інших країнах. І там щось не те з підривниками снарядів, тому давайте їх замінимо на інші, і при цьому навіть не скажемо на які саме.

Тоді українські закупівельники прифігіли, почали розмови з нашими військовими чи можна так. А потім ще й Пікузо замінили на Безрукову, і ці поляки зрештою через три місяці торгівлі єбалом просто повідомили, що відмовляються від поставки. Слава богу, що цим жулікам тоді взагалі не заплатили авансу, тому збитків не було. Просто деякий час ми марно розраховували на 25 тисяч снарядів, чого достатньо на пару тижнів війни.

Очевидно, що зараз у Безрукової поляків чекав би особливо пристрастний прийом. І фоточки ящика зі снарядами хрін зна де – вони б не віддєлались. Тому вони цього разу своєї пропозиції «АОЗу» і не надсилали взагалі. А знайшли прикордонників, які ніколи не мали справу з історіями такого масштабу.

Але Умєров здійснив рівно протилежне. Міноборони власноруч звернулось до Кабміну з проханням забрати у власної «Агенції» 23 мільярди гривень і віддати їх прикордонникам. Щоб вони вже і уклали угоду з поляками.

У мене немає, як і у всіх нас тут, жодної можливості перевірити чи привезуть поляки ті снаряди і міни хоч колись. Машини часу не існує. Але з огляду на масштаб історії – навіть не хочу перевіряти. Бо гроші у «АОЗ» забирають з вже запланованих(!) і опрацьованих(!!) проектів. І вимогою поляків є 100% передплати не тільки по тому, що вони нібито можуть привезти відразу. Але і по тому, що тільки будуть робити на чужих заводах у 2025 році. З тими, з якими ще треба буде домовлятись.

Ще раз. 100% авансу не вимагали навіть укроборонпромівські виробники мін, які зрештою зробили шо попало. Там хоч 75% грошей забрали тільки. Та й знаходяться в Україні. Тобто тут ми хоча б знайдемо кінці. А з поляків що? Багато Умєров забрав з резніковських постачальників прострочки? Не хоче поділитись цією дуже інтірєсною цифірькою?
Я чому кажу тут саме про Умєрова, бо саме старий департамент Міноборони продовжує вести старі контракти приблизно на 400 млрд грн. Їх не віддали ніякому «АОЗу».

Отже підіб’єм бабки: ради виводу 23 мільярдів гривень на сумнівних поляків Умєров попросив забрать гроші з власної «Агенції оборонних закупівель», створеної саме для відсікання сумнівних постачальників.

І на це очевидно є згода Офісу президента. Бо повірити в те, що Шмигаль просто погодився з "горизонтальною" афєру Умєрова-Дейнеко розміром аж в 23 мільярди гривень - я не зможу ніколи. У нас влада зараз влаштована так, що це Кабмін виконує вказівки Банкової. А не очолює виконавчу владу країни.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #399 : Лютий 10, 2025, 12:49:53 »
Цитувати (виділене)
Влада не зупиняється ні перед чим, щоб розпиляти бюджетні гроші на ультракорупційній історії, де в Болгарії хочуть викупити реактори російського виробництва для 3 і 4 енергоблоків ХАЕС. Ціна питання лише закупівлі самого заліза виросла за кілька місяців з 0,6 до 1,1 мільярда доларів!

Протягнути через ВР закон про дозвіл на це велике атомне будівництво з російським душком досі не вдавалось. Навіть в порядок денний не ставили. А тепер з офісу президента прийшла команда і…

Якщо коротко. Вони взяли прийнятий у першому читанні законопроект про абсолютно інші речі і повністю змінили назву і текст. Тобто, відбулось настільки нахабне підтасування, якого на моїй памʼяті і українському парламенті не було. І оцей покруч номер 11392 після відоса Зеленського слуги будуть виносити в сесійний зал на цьому тижні. І байдуже, що Рада голосувала за одне, а затвердити пропонують абсолютно інше, ніяк не повʼязане з першим голосуванням.

Для легалізації найбільшого шахрайства в історії парламенту шахрайства потрібно 226 голосів.

Offline RedCat

« Reply #400 : Лютий 10, 2025, 13:41:03 »

Відділ туризму і культури Покровської місьради проводить закупівлю (до лінії фронту 3 км)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.