Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #3960 : Жовтень 07, 2022, 00:45:45 »
Добкін.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3961 : Жовтень 07, 2022, 00:56:50 »
Хто це?

Sic transit gloria mundi, Миша.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline sidha

• Стать: Чоловіча
« Reply #3962 : Жовтень 07, 2022, 01:08:02 »
Cпойлер
Хтось, може знає, цей персонаж, як і Охлобистін, був рукоположений у духовний сан РПЦ?
Він же вихвалявся цим? А що пішло не так?  :grin:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #3963 : Жовтень 07, 2022, 03:40:50 »
Cпойлер
Хтось, може знає, цей персонаж, як і Охлобистін, був рукоположений у духовний сан РПЦ?
Він же вихвалявся цим? А що пішло не так?  :grin:
Пишут, что поехал на фронт.
Может,врут.
Cпойлер
Not all those who wander are lost

Offline Крижинка

• США
« Reply #3964 : Жовтень 07, 2022, 04:54:28 »
Sic transit gloria mundi, Миша.

Ну так лицо же скучное.
Я тоже не узнала.

Offline chucha

« Reply #3965 : Жовтень 07, 2022, 07:09:40 »
Чистенький такой, прямо муха на снаряге не сидела.

Offline Daena_

• Айыртау!
« Reply #3966 : Жовтень 07, 2022, 07:32:54 »
Стойте, это правда тот, который "так тебе денег не дадут"?
Я честно не узнала с бородой.
This is Dorne. You are not wanted here.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3967 : Жовтень 07, 2022, 08:40:10 »
Cпойлер
Це тільки мій провайдер чемно не відкриває рашистські лінки *.ru чи ви всі за кордоном\ під впн?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3968 : Жовтень 07, 2022, 08:43:51 »
Але по вашим коментах, я здогадалась, хто на фото.  :sarcastic: По коментарю к поданню фото в мене перемогая мемарня з "Саме ця людина вб’є питуна"

Offline fakir

« Reply #3969 : Жовтень 07, 2022, 08:51:58 »
Звернення Міністра оборони України Олексія Резнікова
:sneaky:
текст
Добрый день. Это послание из Киева.
Меня зовут Алексей Резников. Я - МИНИСТР ОБОРОНЫ УКРАИНЫ.
Я обращаюсь к солдатам и матросам. Сержантам и старшинам. Мичманам, офицерам. Генералам и адмиралам.
РОССИЙСКОЙ АРМИИ.
Я не оговорился. Именно РОССИЙСКОЙ армии.
В первую очередь мои слова адресованы офицерам и командованию. Потому что вам принимать решения.
Я не буду касаться текущей ситуации на фронте. Вы её и так знаете. Поговорим о том, что будет дальше.
О вашем будущем. Ведь вы об этом наверняка задумываетесь. 
Воспримите то, что я скажу, как слова человека с определённым жизненным опытом.
Я отслужил срочную службу в советской армии. Демобилизовался сержантом. Но я гражданский. И бОльшая часть моего профессионального опыта – юриспруденция и переговоры.
Все, кто был со мной в переговорах даже с другой стороны стола, в том числе – из России, знают, что мой стиль – ГОВОРИТЬ ПРАВДУ.
Как юрист, я привык оперировать фактами. Хочу обратить ваше внимание на следующее.
Генерал ВАЛЕРИЙ ЗАЛУЖНЫЙ. Главнокомандующий Вооруженных Сил Украины. Его знают и уважают не только в Украине, но и во многих странах. Уважают за то, что он успешно защищает свою страну против одной из наиболее сильных армий мира. Он не стесняется признать, что внимательно изучал работы начальника РОССИЙСКОГО Генштаба ВАЛЕРИЯ ГЕРАСИМОВА. А сейчас грамотно применяет эту науку на поле боя.
Генерал-полковник АЛЕКСАНДР СЫРСКИЙ. Командующий наших сухопутных войск. Именно он руководил обороной Киева. А сейчас возглавляет операцию в Харьковской и Луганской областях.
Вице-адмирал АЛЕКСЕЙ НЕИЖПАПА. Командующий Военно-Морских сил Украины. Он со своими людьми отправил на дно российский флагман. Впервые за 100 лет.
Генерал-лейтенант НИКОЛАЙ ОЛЕЩУК. Командующий Воздушных сил Украины. Которые ваша пропаганда уничтожила НА СЛОВАХ ещё в феврале. Но вы до сих пор каждый день хороните товарищей.
Наши десантники под командованием генерал-майора МАКСИМА МИРГОРОДСКОГО сейчас в первых рядах сворачивают вашу оборону.
А где ваш десант? Вы знаете. Там же, где и ваша морская пехота.
На кладбищах.
В Костроме. Пскове. Рязани. Ульяновске. Калининграде. Улан-Удэ. Туле, Новороссийске и других городах.
Ваши десантники сейчас гибнут на правом берегу Днепра. Они знают своё дело. Но кто-то в Кремле решил отправить их на верную смерть.
Почему так происходит?
Всё очень просто.
ВАС ОБМАНУЛИ И ПРЕДАЛИ.
Вам обещали лёгкую прогулку. А отправили в западню. Вы платите кровью за чьи-то фантазии и ложные цели. 
ТЕПЕРЬ ВАС НЕ СЛУШАЮТ. Потому что послушать вас сейчас – значит признать ошибки. А в Москве не любят правду. Им проще рассказать, как вы геройски погибли в битве с выдуманными полчищами НАТО.
Страны НАТО поставляют нам оружие. Это правда. Но бьют вас этим оружием украинские воины. Вы об этом знаете.
Президент Украины Владимир Зеленский посещает фронт. Будь-то Лисичанск под ударами или освобождённый Изюм.
Я сам неоднократно вручал награды и боевое оружие лучшим воинам прямо в окопах. Это честь для меня.
НАШ Президент – со своей армией. А ГДЕ ВАШ?
Вы знаете, что в Украине вы никого не освобождаете. Вы уничтожаете целые города, где совсем недавно вас считали добрыми соседями и говорили по-русски. А теперь посеяна вражда на поколения вперёд.
Многие из вас уже поняли – вас отправили умирать не за правое дело.
Может поэтому ВАШ прячется в бункере, а не держит удар рядом с вами? Он БОИТСЯ вашего прозрения, презрения и вашего справедливого гнева.
Наши защитники Мариуполя выполнили приказ до конца. И мы сделаем всё, чтобы их вытащить. Мы уже это делаем. Потому что они - герои.
Я могу перечислить десятки имён наших генералов, офицеров и солдат. Потому что мы гордимся ими. Я КАК МИНИСТР горжусь ими.
Они – соль нашей земли. Мы будем заботиться о них и после войны.
А кто теперь ВЫ? СпросИте себя – кем считают вас?
Кем вы будете после этой войны для своих детей и внуков, когда они узнают правду?
Как войдёте в историю?
Как те, кто воевал под одним знаменем с зеками? Вы и останетесь в памяти как воры, насильники и убийцы.
Я вам скажу, что будет дальше.
ТЫСЯЧИ РОССИЙСКИХ ПАРНЕЙ ПОГИБНУТ.
ЕЩЁ БОЛЬШЕ ОСТАНЕТСЯ БЕЗ РУК – БЕЗ НОГ.
Но их опозорят. А ВАС сделают виноватыми.
И снова предадут.
Как уже предавали не раз. Вспомните войны в Чечне.
Вас уже публично унижают те, кто воюет в тик-токе. И это - только начало.
С человеком, который ПОКА возглавляет Россию, НИКТО уже говорить не будет. Об этом чётко сказал Президент Украины.
Кто представит Россию на возможных переговорах в будущем?
Я вам скажу.
ТЕ, кто вас уже обманул. И готовится сделать виноватыми.
Потому что, ЛИБО ОНИ – ЛИБО ВЫ.
И вы ЗНАЕТЕ, что это правда.
У московских чиновников и политиков, которые отправили вас на войну, деньги и имущество находятся в странах НАТО. Которые поставляют нам оружие. Их семьи в странах НАТО. Совсем недавно они прекрасно себя чувствовали в Лондоне и Вашингтоне. Им триста лет не нужен Лиман, Попасная или Каховка. Они даже не знают, где это. 
Они понимают, что попали в ловушку с войной. И сделают всё, чтобы списать на вас свои просчёты. Своё воровство. Переложить на вас ответственность.
После войны именно вы будете смотреть в глаза калекам, вдовам и сиротам ваших солдат. Потому что никто из Кремля к ним не выйдет.
Вам придётся жить рядом с теми, кто сейчас толпами бежит от мобилизации в Финляндию, Грузию, Казахстан и даже Монголию.
И они будут уверены, что поступили правильно.
Вы же ЭТО осознаёте, не так ли?
Я не буду давать вам советов.
Просто знайте.
Украинцам не нужна российская земля – нам достаточно своей. И мы вернём её всю.
Мы гарантируем жизнь, безопасность и справедливость всем, кто откажется воевать немедленно.
И мы добьемся трибунала для тех, кто отдавал преступные приказы.
Вы ещё можете спасти Россию от трагедии, а российскую армию - от унижения.
Но время уходит.
Не упустите его.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #3970 : Жовтень 07, 2022, 08:56:17 »
Cпойлер
Це тільки мій провайдер чемно не відкриває рашистські лінки *.ru чи ви всі за кордоном\ під впн?
Провайдеры - они как люди - разные. Мой домашний что-то показывает, что-то нет. Мобильный такой же, но по-другому.
Добкина мобильный показал. Но мог бы и не показывать, я все-равно его не узнала.
До чего ж форма ВСУ красит человека! Даже такое говно, как Добкин. До неузнаваемос красит.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline fakir

« Reply #3971 : Жовтень 07, 2022, 09:03:40 »
Даже такое говно, как Добкин.
воно то так, звичайно, але я щось не можу пригадати більше ні одного ригианала, який би робив щось подібне
він якийсь елітний шмат гімна  :unknown:

UPD: а, нє, ще той, як його, Вілкул,о

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #3972 : Жовтень 07, 2022, 10:03:41 »
UPD: а, нє, ще той, як його, Вілкул,о
Ага, Вилкул. Его я тоже не узнала.
Вот это мимикрия.
Cпойлер
МИМИКРИ́Я
Женский род
Сходство окраски и формы у нек-рых животных и растений с другими или с окружающей средой, полезное им в борьбе за существование.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #3973 : Жовтень 07, 2022, 10:35:20 »
Знову по житлових будинках
https://t.me/info_zp/17714

Offline Mike123

« Reply #3974 : Жовтень 07, 2022, 11:03:54 »
Це твій провайдер ледащій. Просто закрив вся лінки ru і не переймається. А цей лінк десь у штатах розташований. Також як наш піквік.уа не в України, а десь в Европі. Закриті повинні бути всі ресурси розташовані в росії, а не сайти з зоною ру по всьому світові.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3975 : Жовтень 07, 2022, 12:18:48 »
Це твій провайдер ледащій. Просто закрив вся лінки ru і не переймається. А цей лінк десь у штатах розташований. Також як наш піквік.уа не в України, а десь в Европі. Закриті повинні бути всі ресурси розташовані в росії, а не сайти з зоною ру по всьому світові.
То взагалі хз. Ноут не відкриває, тлф відкриває. Під одним і тим же вайфаєм.
А взагалі я за те, щоб всі ру блокували, а не перебирали хорошими руськими. Бачу ру - фукаю.  :pardon:

Offline Eney

« Reply #3976 : Жовтень 07, 2022, 12:21:50 »
Цитувати (виділене)
Головою Нацбанку призначили Андрія Пишного. За - 290 депутатів.

Андрій Пишний - кум іншого Андрія. Єрмака
Іншого Андрія у нас для вас нема.  :unknown:

Offline Eney

« Reply #3977 : Жовтень 07, 2022, 12:23:07 »

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3978 : Жовтень 07, 2022, 12:33:26 »
Мої знайомі з банківського\фінансового ринку про Пишного відгукуються скоріше позитивно.

Offline Eney

« Reply #3979 : Жовтень 07, 2022, 12:34:13 »
Мої знайомі з банківського\фінансового ринку про Пишного відгукуються скоріше позитивно.
Ну так і Залужний теж непогана креатура від Єрмака.

Offline Eney

« Reply #3980 : Жовтень 07, 2022, 12:37:04 »
Цитувати (виділене)
Sergey Vysotsky
4 хв  ·
Щодо Добкіна. Ви звичайно можете мене заплювати, але!
Так сталося, що я особисто знаю цих всіх людей багато років. З кимось з них в мене були людськи стосунки. Когось я терпіти не міг та не можу, як того ж Допу.
З Вілкулом в нас було багато публічних конфліктів. Але були й непублічні особисті розмови. В тому числі про росіян, їх зверхність та імперіалізм, про історію України та те, чи може вижити Україна, побудована на фундаменті совка. Дуже сутнісі розмови, без агресії з намаганням зрозуміти точку зору один одного. Той самий Новинський, наприклад, завжди щиро вірив у саме російське православ’є.
Я особисто знайомий з Балицьким. Пам’ятаю, як він в залі парламента розповідав мені, який він патріот України, і як треба бити колаборантів (дуже смішно звичайно це зараз пригадувати).
24-го кожен з них зробив свій вибір. Як і кожен з нас.
Балицький зрадив та став гауляйтером. Він буде ліквідований.
Вілкул затято захищає своє місто. Не знаю, чи висить в нього в кабінеті портрет Бандери. Але не здивуюся.
Багато з тих людей, які були серед регіоналів та потім, серед так званих «олігархічних груп» втримали власні міста, з першого дня вторгнення проявили принциповість та героїзм. Ярослав Москаленко, Молоток, Атрошенко, внесок того ж Віті Бондаря в оборону Києва неоціненно високий, хоча про це ніхто й не знає досі.
Навіть український кримінал зробив свій вибір. Ще в 2014 році ми б може й не втримали Одесу, якби не позиція деяких «авторитетів». І хто знає, чи втримали би ми зараз Північ, якби дехто з людей з кримінальним бекграундом «бурштинової республіки» не був би на боці України.
Світ складаний.
І я скажу так. Після перемоги, звичайно, буде боротьба. Буде політика. Суспільство буде сперечатися щодо того, які люди достойні будувати нову Україну, а які будуть тягнути її у старі пострадянські практики. Але шанс на такі суперечки ми отримаємо тільки в разі, якщо переможемо та відіб’ємось!
Тому зараз Добкін, який ненавидь росіян за зруйнованих Харків та допомагає ЗСУ - це набагато краще, ніж Добкін, який очолює «ХНР».
Я не те, щоби вірю в щирість усіх навколо. Але я й далекий від того, щоби не розуміти що людина - складана соціальна істота, яка змінює свої погляди під тиском обставин та досвіду.
В час скрути союзників не обирають. Союзник - це кожен, хто готовий докладатися до знищення ворогів.
Можна з цим погоджуватися, чи ні. Сприймати це чи не сприймати. Але наразі це наша реальність. З якою треба жити!

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3981 : Жовтень 07, 2022, 12:46:41 »
Цитувати (виділене)
Нобелівську премію миру отримав білоруський правозахисник Алесь Біляцький, українська правозахисна організація Центр громадянських свобод та російська правозахисна організація Меморіал.

Клоуни, блядь

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #3982 : Жовтень 07, 2022, 12:57:29 »
Цитувати (виділене)
Нобелівську премію миру отримав білоруський правозахисник Алесь Біляцький, українська правозахисна організація Центр громадянських свобод та російська правозахисна організація Меморіал.

Клоуни, блядь
Прямо по приказці "Всєм сьострам па сєрьгам"  :facepalm:

Offline Eney

« Reply #3983 : Жовтень 07, 2022, 12:59:33 »
Якщо розділити премію по 1 долару, то це ж взагалі туєву хучу людей можна поздоровити. Або як Пулітцеровську - віддати усім українським журналістам. Поголовно і безмозмезна.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #3984 : Жовтень 07, 2022, 13:06:43 »
В прошлый раз нобелевку мира получили журналисты. В этот раз - правозащитники.
Нормально, как по мне. Лишь бы не политики. Не нравятся мне лауреаты ни Горбачев, ни Обама.

Offline Eney

« Reply #3985 : Жовтень 07, 2022, 13:29:21 »
Нормально, как по мне. Лишь бы не политики. Не нравятся мне лауреаты ни Горбачев, ни Обама.
Не думаю, що Нобелю б сподобалося, що його починання так безадресно розмивають.

Offline Smoke

« Reply #3986 : Жовтень 07, 2022, 13:38:28 »
Не думаю, що Нобелю б сподобалося, що його починання так безадресно розмивають.
После Арафата эту премию уже ничего не испортит. Ну разве только если хуйлу дадут.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Teagan

« Reply #3987 : Жовтень 07, 2022, 14:02:21 »
Гудименко
Цитувати (виділене)
Однією з головних мантр російських пропагандистів став удар по українських "центрах прийняття рішень". Це смішно й дуже показово.

Смішно це, як мінімум, тому, що українці, які зі зрозумілих причин майже завжди хочуть відповіді на російські удари за принципом "два ока за око", у цьому конкретному випадку цьому принципу зраджують. Ні, звичайно, більшість наших громадян, ймовірно, хоче побачити, як буде палати Кремль і як буде виглядати Путін у труні. Але мотиви цих бажань зовсім інші.

Росіяни хочуть знищувати наші "центри прийняття рішень" тому, що вважають наші рішення ефективними. Їм боляче. Вони сподіваються на те, що знищивши будівлі в урядовому кварталі, знищивши наш Генеральний штаб, Міністерство оборони й офіси українських силових структур, вони тим самим зруйнують керованість українського спротиву і змусять нас капітулювати.

Ми ж, зі свого боку, чудово знаємо декілька речей. Перше – кожен українець у чомусь сам собі центр прийняття рішень. Так було, так є й так буде, на відміну від росіян, яких слово "покірність" характеризує краще за будь-яке інше слово.

Друге – більшість "центрів прийняття рішень", зокрема військових, уже давно не працює за юридичними адресами. Це не військова таємниця, а просте й логічне рішення в умовах ракетних ударів. Третє – українська армія набагато більш децентралізована, аніж російська, і рішення в ній приймаються майже на всіх рівнях, тоді як росіяни постійно жаліються на те, що їхні командири вимушені годинами і днями затверджувати якісь елементарні речі на рівні генералів Генштабу.

І найголовніше. Нас загалом влаштовує нинішнє керівництво російської армії. Ми не дуже хочемо його знищувати. Тому що воно – це керівництво – старе, некомпетентне, корумповане і приймає ідіотські рішення. Подивитися хоча б на цілі, які обирають для іранських безпілотників "Шахед", подивитися на провально організовану мобілізацію, подивитися на тотальну втрату керування російськими військами на декількох напрямках одночасно й на кількість кинутої росіянами техніки, зброї й боєприпасів. Нащо ж нам думати про те, щоби замість поганих керівників прийшли інші, які, можливо, будуть краще за попередніх? Ми не зацікавлені в цьому.

Тому ми маємо парадоксальну ситуацію, у якій українців влаштовує і своє, і вороже військове керівництво, а росіян не влаштовує ані своє, ані наше. І це говорить про перебіг війни більше за будь-які інші факти.

P.S. Менш із тим, я хочу побачити палаючий Кремль із суто естетичних причин, а мертвого Путіна – задля власної втіхи. І я це побачу.

P.P.S. Як і ми всі.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3988 : Жовтень 07, 2022, 14:29:32 »
скучив я за Самантою нашею
https://twitter.com/PowerUSAID/status/1578107836256686107
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Teagan

« Reply #3989 : Жовтень 07, 2022, 15:14:37 »
Санна теж красотулечка   :girl_dance:

https://t.me/yigal_levin/32851

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.