Автор Тема: Нотатки про насущне

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Нотатки про насущне
« Reply #1770 : Січень 27, 2024, 21:08:59 »
Буряк у борщі - ретроградство і ідолопоклонство.   Як ти його не пасіруй, а воно все одно солодке й приторне.  :bad: А мені ще тхне кагатним полем на цукровому заводі.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1771 : Січень 27, 2024, 21:11:10 »
Треба буряк мити перед приготуванням.

Offline Eney

« Reply #1772 : Січень 27, 2024, 21:11:53 »
Треба буряк мити перед приготуванням.
Та хоч ти його зітри під водою, він все одно бридкий, наче Путін.

Offline jeckie

• Стать: Жіноча
  • Ірпінь, Донецьк
« Reply #1773 : Січень 27, 2024, 21:14:59 »
А щодо щів, то ти може просто їх не пробувала, раз таке кажеш.
https://wday.com.ua/yak-prigotuvati-smachnij-borshh-z-myasom-bez-buryaka-z-svizhoyu-kapustoyu/
З твого власного посилання  ::)
Цитувати (виділене)
Дуже простий рецепт борщу без буряка. Його можна назвати простіше – щі.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1774 : Січень 27, 2024, 21:18:25 »
Борщ без буряка це як олів'є без майонезу.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1775 : Січень 27, 2024, 21:18:48 »
Уха без риби.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #1776 : Січень 27, 2024, 21:30:15 »
Борщ без буряка це як олів'є без майонезу.
О, оце моє збочення, я зазвичай сметаною чи грецьким йогуртом заправляю. Але олів'є то совкова хня, яку ми вже так сталося, що їмо, але поважати не зобов'язані. А борщ то борщ, культурна спадщина, Юнеско і все таке, там вже головні принципи міняти не можна. Бо саме визначення борщу включає буряк.
Цитувати (виділене)
Борщ (МФА: [ˈbɔrʃt͡ʃ] ( прослухати) -у, чол.) — українська рідка страва, що вариться з посічених буряків, капусти з додатком картоплі, квасолі та різних приправ[8].
Цитувати (виділене)
В чем разница между щами и борщом?
В щи, очевидно, не добавляют свеклу.

Offline Eney

« Reply #1777 : Січень 27, 2024, 21:47:23 »
Свьоклу в шчі точно не добавляють.  :biggrin: А нормальні люди свьоклу давно вже замінили на помідори. Самі нормальні з того часу, як вони тіки з"явилився.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #1778 : Січень 27, 2024, 22:06:59 »
А нормальні люди свьоклу давно вже замінили на помідори.
Більшість взагалі і те і те додають. Але ж тут не про смаки. Є інгрідієнти, що визначають суть блюда, не можна картопляне пюре зробити з моркви, чізбургер без сиру, а піцу Маргариту з салями. Воно може бути смачно, але це вже інше. Так і борщ це саме буряковий суп.

Offline Eney

« Reply #1779 : Січень 27, 2024, 22:17:15 »
Та хай буде.  :yes: Примірно так його собі й в"являють 75% наріду. А нам непересічним вистачає й помідорів.

Offline Eney

« Reply #1780 : Січень 28, 2024, 15:32:54 »
Олена Монова
Два способи вказати на помилки в тексті (будь-які, від граматичних до фактологічних):
1. Ввічливо написати «перепрошую, ви помилились отут, правильно отак, тому що…» — і далі пояснення, чому саме.

Слово «перепрошую» на початку діалогу одразу налаштовує дослухати/дочитати до кінця, не сприймати виправлення в наїжаченому стані, а навпаки, прийняти їх і подякувати;

2. Одразу стати в позу ментора і зверхньо почати діалог з «Та боже, не пишіть дурниць!». Після «НЕ» — отримати шалений спротив і можливо навіть лопатою по горбу. Про жодне прийняття в цьому випадку навіть не йдеться, про подяку взагалі мовчу.

Бо:
— в першому випадку людина прийшла щиро допомогти;
— в другому випадку людина прийшла домінувати.

Вам обирати спосіб, як і наслідки цього вибору.
Сеанс мамкіного психоаналізу закінчено.

PS
Є ще третій спосіб, але він для просунутих, просвітлених і високодуховних – прийти з оцим усім в приватні повідомлення.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #1781 : Січень 29, 2024, 00:41:22 »
Это поместили по поводу войны Израиля, но и к войне в Украине это относиться почти на 100 % ("религию"="страну", "последователи"="граждане") :

Цитувати (виділене)
Представьте религию, чьи последователи хотят убить тебя.
Но они говорят, что у тебя есть фобия если ты не хочешь быть убитым.

https://twitter.com/1RealGeoff/status/1751267510232416697
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1782 : Січень 29, 2024, 09:22:25 »
Цитувати (виділене)
Prozapas

Вина" полковника Червінського аж настільки "очевидна", що вже скоро як за рік його тягання по судам ніяк не можуть навести такі докази, щоби всім стало соромно за критику органів народного правопорядку імені Татарова.

Таке саме було з генералом Марченком, генералом Павловським, генералом Назаровим, військовими по "справі Шеремета" тощо - ганебне, нічим не прикрите переслідування в совковому стилі, бо хтось в своїх найвеличніших кабінетах не здатен добитися поваги, тому намагається посіяти страх.

І це на фоні відсутності будь-яких  питань наприклад до лейтенанта Баканова та паркетного Тарана, "проєбавших" все що тільки можна, та під промовисте мовчання добрих позітівних патріотів, досі не здатних "розібратись" в двох соснах.
...............
А між іншим це такий самий кейс в сфері  оборони як ганебний арешт Мазепи в економіці - весь світ читає ці знаки як деградацію української  держави та суспільства, яке ніяк не навчиться множити два на два, зато дуже добре вміє лицемірити.

Offline Eney

« Reply #1783 : Січень 29, 2024, 12:03:23 »
Цитувати (виділене)
"Чим більше ми будемо воювати в Росії, тим менше ми будемо воювати в Україні. На превеликий жаль, росіяни нікуди не подінуться. Ми їм не пробачимо те, що вони прийшли на нашу землю, а вони нам не пробачать, що ми не здалися. Ця війна – на десятиліття. Тому краще переносити вогонь на їхню землю", – каже Микола Мельник.

Йому – 38. Він – старший лейтенант та лицар ордену Богдана Хмельницького.

Під час контрнаступу на Запоріжжі Микола Мельник командував 4-ою ротою 47-ої механізованої бригади. Саме тоді він отримав поранення та втратив ногу.

Чому "жити без ноги в Україні – це триндець"?
Чому державі не вдається об'єднати суспільство під час війни?
Та чому, попри тривалу підготовку, контрнаступ-2023 не приніс результатів, яких від нього очікували?
Про це "Українська правда" поговорила з Миколою Мельником.

Нижче – скорочена версія розмови. Повну версію інтерв'ю дивіться на YouTube УП.
https://www.pravda.com.ua/articles/2024/01/28/7438720/

Offline Eney

« Reply #1784 : Січень 30, 2024, 12:45:54 »
Цитувати (виділене)
Serhii Marchenko
22 хв  ·
Давайте спробуємо тверезо розібратися, що це було із звільненням Залужного і що не так з українськими блогерами і ЗМІ. Спойлер: з блогерами і ЗМІ все ок.
Вчора ввечері, з посиланням на власні джерела з Офісу президента, новину про звільнення Залужного опублікували топові українські ЗМІ: Цензор, Лівий Берег, Українська Правда, інші видання і блогери.
Після офіційного спростування, позитивні блогери Банкової та анонімні телеграм-канали Офісу звинуватили ЗМІ у публікації фейкових новин і висміяли.
Але, щоб робити висновки, треба розуміти, як такі резонансні новини потрапляють на шпальти топових видань. Можна любити чи не любити УП, ЛБ, Цензор, але ніхто не заперечить, що це не зливні бачки-одноденки, а топові ЗМІ, які мають репутацію і багаторічну історію якісної журналістики.
Для того, щоб новина такого резонансу потрапила на шпальти топових ЗМІ, джерела з Офісу має бути не просто надійне, а супернадійне. Рівня заступника голови Офісу чи щось на кшалт цього.
Але навіть після того, як джерело надало інформацію, рішення ставити, чи ні таку новину прийматиме не журналіст, і не випусковий редактор, а головред. Безумовно, після ретельної перевірки. Саме ретельною перевіркою інформації пояснюється факт, що спочатку новину опублікували блогери і тільки через годину почали публікувати топові ЗМІ.
Думаю, нікого не треба переконувати, що такі акули журналістики, як Sonya Koshkina чи Юрій Бутусов чудово розбираються в джерелах інформації та використовують виключно надійні.
І ось ми підходим до головного. Вказані ЗМІ вийшли не з передруком новини про звільнення Залужного, а кожне зі своїм матеріалом, отриманим з власних джерел. Виходить, надійне і високопоставлене джерело з Офісу президента зробило свідомий вкид вкрай чутливої інформації одночасно в усі провідні українські ЗМІ.
І тут ми такі: о!!! Так це ж вже було!!! 1 серпня 2019 року провідним українським ЗМІ так само була надана неправдива інформація з Офісу президента. Тоді вона стосувалася, нібито, відставки Андрія Богдана. А джерелом дезінформації виявився заступник голови Офісу, Кирило Тимошенко.
І коли зараз вас намагаються вивести на емоції і звинуватити провідні українські ЗМІ і блогерів мало не в ІПСО проти України, треба чітко розуміти, звідки у цього "ІПСО" ноги ростуть.
А ростуть вони, на жаль, з Офісу президента. Який замість вигравати справжню війну, грається в піар-війнушки з власним народом і кормить брехливою інформацією ЗМІ, щоб промацати реакцію суспільства на можливе звільнення популярного серед армії і народу, Головкома ЗСУ.
І це було б смішно, якби не було так сумно. Бо додатково травмувати власних громадян, і так ламаних-переламаних війною, втратами, розлукою з рідними, економічними проблемами – це не смішно, це огидно і ницо.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #1785 : Січень 30, 2024, 13:09:08 »
УП, ЛБ, Цензор, але ніхто не заперечить, що це не зливні бачки-одноденки, а топові ЗМІ, які мають репутацію і багаторічну історію якісної журналістики.
Топ новина дня - Упячка й Цензор не зливні бачки, Соня Кошкіна й Гєнєралісімус Бутузов використовують тільки надійні джерела.

P.s. Як давно Береза єбанувся? В 22 ж наче ще нормальний був.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Eney

« Reply #1786 : Січень 30, 2024, 13:20:40 »
УП, ЛБ, Цензор, але ніхто не заперечить, що це не зливні бачки-одноденки, а топові ЗМІ, які мають репутацію і багаторічну історію якісної журналістики.
Топ новина дня - Упячка й Цензор не зливні бачки, Соня Кошкіна й Гєнєралісімус Бутузов використовують тільки надійні джерела.

P.s. Як давно Береза єбанувся? В 22 ж наче ще нормальний був.
Інших ЗМІ для вас нема.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #1787 : Січень 30, 2024, 13:28:57 »
Як давно Береза єбанувся?
Я час від часу дивлюсь його ефіри з Портниковим і в мене складається враження, що заради просування свого каналу Береза здатний на багато що.

« Reply #1788 : Січень 30, 2024, 13:40:02 »
Інших ЗМІ для вас нема.
Егеж, як і ОП. Лунає приспів до пісні Героя України Кузьми Скрябіна "Сам собі країна".
Shannou, ти хуєсос.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1789 : Січень 30, 2024, 16:52:49 »
Як давно Береза єбанувся?
Як пішов в політику. Ну, він не єбанувся, він відчув де реальні гроші можна зробить.

Offline RedCat

« Reply #1790 : Січень 30, 2024, 17:02:03 »
ото вам не хвіст собачий, а вкраладене баблішко (вибачте за гімно таке, але мені вже ця реклама другий день пре, незважаючи на скарги на неї)
Цитувати (виділене)
Зелений блок
Реклама  ·
У соцмережах активно обговорюються новини про можливу відставку головкому. Дивно бачити скільки підтримки висловлюється цій людині - джерелу майже всіх наших невдач на фронті та винуватцю проваленої мобілізації. Скільки грошей було вкладено в піар цього сумнівного вояки, щоб створити йому образ "Захисника країни"? І хто їх виділяв, чи не ворожа агентура?
Фактично саме на головкомі лежить відповідальність за те становище, в якому опинилася наша країна і наша армія, в тих людських втратах, які відчула майже кожна сім'я України. Саме його "фахівці" і друзі проводять зараз мобілізацію, якою незадоволені і жителі країни, і її керівництво.
Саме тому важливо позбавити нашу армію від цього бездарного керівника, який сточив не одну бригаду в безглуздих м'ясних штурмах, втратив половину натівської техніки на мінних полях, здав фортецю Бахмут зекам. Саме нашій армії зараз потрібна декомунізація, а для цього совкових офіцерів з неї треба вигоняти якомога швидше.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1791 : Січень 30, 2024, 17:19:47 »
Хто плюється на Бабченка, не читайте.

Cпойлер
Примерно месяц назад в одном украинском СМИ вышло большое интервью с Залужным. Но вышло не полностью. В нем отсутствовали пара абзацев, которые редактор убрала сознательно. Ну, потому что — реально. Основная задача журналиста не писать, что думаешь. А думать. Я вот теперь оооочень много текстов сначала прям вскакиваю написать, потом сажусь, думаю, сворачиваю их в трубочку, засовываю себе в задницу — и молчу. И пишу очередной пост про покатушки. Потому что иначе это реально работало бы на раскол страны.
Ну, теперь-то уж что. Теперь уже не имеет смысла. Ты уж извини, я напишу.
Это общественнозначимая информация.

Значит, два момента, которые Залужный сказал в том интервью.
Первое — коммуникация с Президентом потеряна. Он не хочет слушать. На заседаниях Ставки перебивает Главнокомандующего: «Валєра (Валєра — sic! — пару недель назад помните?) Валєра, помолчи, пусть умные люди скажут».

И второе — примирение невозможно. Мосты сожжены. И сожжение мостов произошло именно со стороны Офиса.
Это, напомню, прямая речь Залужного.
Это есть на диктофоне.

Меня предельно раздражают сегодняшние разговоры о том, что Береза, Цимбалюк, Труха — обосрались, кто вас надоумил делать такие вбросы? И мемаскики про то, что горшочек с говном не является надежным источником информации для Винни-Пуха.
Я этот инфантилизм, эти попытки — да, абсолютно понятные, это просто инстинкт выживания — но видеть это я уже не могу.

Значит, вчера противостояние Президента и Главнокомандующего вошло в состояние кризиса. Вчера система вошла в состояние пика этого противостояния. И вы можете сколько угодно не смотреть наверх, но этот кризис так или иначе, но-  будет разрешен.
Мосты вчера сожжены теперь совсем окончательно, коммуникация больше невозможна — а с пика есть только одна дорога — вниз.

Зеленский искренне винит в провале контрнаступления Залужного. Я такой весь красавец в футболке и с бородой привез тебе столько оружия, а ты не смог. Подставил меня. Лишил меня победы. Решил меня ореола гениального освободителя. Такое в терминальной стадии клинического нарциссизма не прощают.
Плюс дикая зависть к популярности и понимание угрозы собственному рейтингу от этой популярности.
Понимание, что на политическом поле появился новый сильный соперник.
Если не сказать — противник.

А власть — штука такая. Соперник должен быть устранен. Может остаться один. Только один.
Спросите вон у Коломойского.

Вчера это противостояние выплеснулось в информационное поле. В общественное пространство. И общество отреагировало.
Я думаю, такая реакция была полной неожиданностью для Офиса. Потому что они там реально живут же в своем мире.
В котором есть великий Президент, который не хочет слушать реальность, не хочет видеть реальность (тут вспоминаем статью в Нью-Йорк Таймс, или где она там была, в которой говорилось, что Президент и слышать не хочет о позиционном тупике, переходе в оборону и провале контрнаступа), Президент, который полностью потонул, потерялся в лучах софитов и блеске своей славы, и этот Президент безгрешен и всенародно обожаем.
И есть Генштаб, который виноват в неудачах на фронте.

И в логике этого мировоззрения — да, действительно, виновных неудачников надо заменить на тех, кто сможет.
И реакция общества была и вправду неожиданна — как?
Мы ж делаем как лучше!

Плюс, звонки всевозможных послов. Я думаю, с полной степенью охуевания.
И на фоне этой совершенно неожиданной бурной реакции, видимо, и было принято решение об откате.
Но вопрос-то остался.

И вопрос заключается вот в чем.
Чья это победа?

Кто вчера в этом уже теперь открытом противостоянии, победил?
Казалось бы, Залужный.
Если это так — пронесло.
Но. 

Есть пара моментов. Которые меня сильно смущают.

Во-первых, коммуникация теперь будет абсолютно невозможна. Невозможна до степени саботажа. Как в такой ситуации будут проходить совещания Ставки, я не знаю. Как в такой ситуации будет работать Генштаб, я не знаю. Если нет коммуникации между Главкомом и Верховным…
Ну…

Ну, это пиздец, если честно.

Поэтому Залужного будут пытаться выдавливать и дальше. Ну, просто логика развития событий не дает нам другого варианта. Может, уже и не так открыто. Но — делать работу невозможной до состояния рапорта по собственному.

И второе. Что хуже.
Окно Овертона.

На стороне Залужного — общественное мнение, послы, армия. На стороне Офиса — нарциссизм, безумная самоуверенность, воспаленное ЧСВ, обида, слабоумие, отвага и мое любимое пресловутое окно Овертона.
И вот с окном как-раз все хорошо.
То есть — все именно плохо.

Противостояние уже в общественном информационном поле. Все, выброс произошел. Хотите вы того, не хотите — но теперь это противостояние является реальностью. Неотъемлемой частью политической жизни страны.
И не только страны. Не сегодня-завтра ждем первых полос мировой прессы.
Я бы, кстати, наверное, тоже не стал бы публиковать те абзацы.
Тоже не взял бы ответственность быть клапаном, который произвел этот выброс.
Но — он уже произошел.
Вчера.

И первая реакция общества как всегда — самая бурная. Очень бурная.
Но. Потом происходит — привыкание.
Второе открытое противостояние — и реакция уже слабее.
Третье — и еще слабее.
Шестое, десятое — и реакции уже почти никакой нет.
Все, это стало обыденностью.
Все, можно увольнять.

И, честно говоря, кто победит в этой схватке, я не знаю.
Но кризис должен получить разрешение.

И я боюсь, что если победит воспаленное Чувство Собственного Величия — это все же будет день, когда Украина проиграла войну.
Потому что разговор пошел уже не о разрушении государственных институтов — с государственными институтами и так уже пиздец.
Разговор пошел о разрушении институтов социальных.
А это всегда катастрофа.

Сочетание Трамп-война-Третий Майдан — ну, все, это пиздец стране.

Ну и в заключение.

Да, Путин мог бы напасть при любом исходе выборов.
При Порошенко. При Зеленском. При Смешко.
При ком угодно.

Но вот этот пиздец — конкретно вот именно этот кризисный пиздец — устроили вы себе сами, дорогие семьдесят три процента.
Отныне воюющая страна живет в условиях противостояния Главнокомандующего и Верховного Главнокомандующего.
Что я могу сказать…
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Teagan

« Reply #1792 : Січень 30, 2024, 18:05:04 »
Найгірше що весь цей пздць розігнали на рівному місці. Мені здається що українське суспільстсво в масі вже змирилось з тим шо на кордони до кінця 23го не вийшли, а тих все тіпає, все крайніх шукають, хоч вони й не потрібні. Ну вийшли б до людей і пояснили ще раз що становище складне, західні союзники не допомагають як треба, їдем далі. Якщо вони знімуть Залужного і поставлять когось іншого то шо зміниться принципово? Шо це дасть ОПешці у їх фантазіях?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1793 : Січень 30, 2024, 18:13:31 »
Ну вийшли б до людей і пояснили...
Ти десь бачіла щоб цар до холопів з поясненнями виходив? От і я ні.

Offline Milena

« Reply #1794 : Січень 30, 2024, 21:06:49 »
Ну вийшли б до людей і пояснили...
Ти десь бачіла щоб цар до холопів з поясненнями виходив? От і я ні.
І щоб цар не тільки визнав, але й зрозумів, шо він неправий.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1795 : Січень 31, 2024, 07:50:36 »
Заглянула в оприлюднені укази "найвеличнішого". Між указами №32 від 26.01 та №35 від 29.01 відсутні укази 33 та 34.
Може вони таємні. А може "про звільнення" та "про призначення", чекають свого часу. :kos:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

« Reply #1796 : Січень 31, 2024, 13:19:00 »
А ну хто піддав сумніву інфу Б.Берези про відставку Залужного бігом вибачатися.
Цитувати (виділене)
А тепер уявіть, що я б промовчав? Уявили? Отож. Вчора я спілкувався з великою кількістю різних людей від дипломатів до військових і чув лише подяку за те, що вдалося запобігти звільненню Головкома. Але насправді, поки це лише відтермінування. Зеленський від свого бажання не відмовився.

І ще одне. А де вибачення всіх тих довбойобів, які мені писали про фейк і вкид? Після шашликів вони зараз жруть лайно. І ще, Лачен - пидар. В поганому сенсі.
Епічний єбанько з манією величі.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Teagan

« Reply #1797 : Січень 31, 2024, 13:25:25 »
Якщо Лачен який збирає мільйони на дрони для армії "пидар" то я знаю тоді хто такий Береза.

Offline RedCat

« Reply #1798 : Січень 31, 2024, 16:13:24 »
жиза

Offline Eney

« Reply #1799 : Лютий 01, 2024, 08:13:35 »
Цитувати (виділене)
Lana Zerkal
10 год  ·
Cьогоднішнє рішення Міжнародного суду ООН точно не стало проривом у застосуванні наявних міжнародно-правових інструментів і точно значно зменшить кількість позовів у майбутньому. Можна сказати, що Суд обмежився мінімально можливим для себе рішенням. Це не просто консервативний підхід. Це підхід, який ставить серйозні питання щодо подальшого застосування міжнародного права у сучасних умовах.
Питання перше: якщо дія конвенції не розповсюджується на постачання зброї, боєприпасів та готівку, яку завозили на непідконтрольні території, то як забезпечити відповідальність за такі дії? Будь-яка країна може відправити "Бук" та вантажівку з кешем і юридично це не можна кваліфікувати як фінансування тероризму? Бо немає квитанції та банківського рахунку?
Питання друге: як захистити етнічні меншини, чиї культурні та релігійні заклади закривають? Після відхилення позиції по Меджлісу всі наступні ситуації будуть сприйматися так само: і етнічні меншини найбільш жорстко відчули, що в сучасному світі справедливості не існує.
Питання третє: як забезпечити відповідальність за порушення норм міжнародного права країною, яка є постійним членом Ради Безпеки ООН? Статус та права постійного члена РБ ООН надають йому можливість безкарно порушувати всі норми міжнародного права, маніпулювати фактами та цинічно брехати світові, розповсюджуючи свою брудну пропаганду?
Питання четверте: наявність політичної вмотивованості суддів при прийнятті рішень хіба не повязана із процедурою їхнього обрання? Призначення та обрання кожного з 15-ти суддів залежать від країни їхнього походження. І так, частина з цих країн, вже очевидно, дуже не хоче бути відповідачем в цьому суді. Чимало країн постачає своїм проксі і гроші, і зброю, і схоже саме тому намагається не відкривати скриню Пандори відповідальності за такі дії. Цікаво, що Головуюча суддя - представниця США - та ще четверо суддів були проти відхилення претензій України, але рішення приймаються більшістю голосів. І буде дуже цікаво прочитати окремі думки суддів.
Один з головних позитивів рішення - чітке визначення вторгнення в Україну порушенням Наказу суду від квітня 2017 року та заперечення будь-яких спроб визнати "ДНР" чи "ЛНР". Ці конструкти на три літери - нічого більше, ніж незаконні терористичні угрупування.
Але головний позитив: по кожній з конвенцій встановлено порушення з боку Росії, хоч росіяни все заперечували. І тепер ця справа, як і всі матеріали до неї, будуть доступні широкому загалу. І разом з рішенням увійдуть в історію.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.