Автор Тема: Українська політика. Війна. 19 квітня - …

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика. Війна. 19 квітня - …
« Reply #6390 : Липень 30, 2022, 01:14:52 »
іноді ці штуки бувають дуже корисними. Я про мостоукладчики
Справа в тому що німці як почали "ми вам видамо... Щось... Колись... Мабуть..." - так і продовжують. Тому я на ці позитивні новини з майбутнього дивлюсь як на команди арестовича миттєво взяти Херсон. :pardon:

Offline Eney

« Reply #6391 : Липень 30, 2022, 01:28:25 »
Дещо з недавньої історії, про яку ніхто не знає.
Цитувати (виділене)
Антон Павлушко.
Македонія

Маленька Македонія, яку тепер треба називати Північною Македонією, яка не є членом ЄС, передає Україні танки Т-72. Тільки нещодавно ця країна стала членом НАТО, а до того роками не могла стати, бо їм, як і нам, не дали ПДЧ на тому легендарному самміті НАТО в Бухаресті у 2008-мі. Тоді грекам не підійшла їхня назва, і ще роками тягнувся процес вступу.

Так само важко ця країна рухається в ЄС. Поступово сусідів по колишній Югославії приймають, частина географічних сусідів вже там. Але там вже срачі з сусідами болгарами за мовне питання.

А свого часу історія цієї молодої держави ледь не обірвалась на самому злеті. Всі пам'ятаєте численні югославські війни. І от в кінці 90-х свої права там починають активно качати албанці та сусідні косовські албанці. До країни перебираються косовські біженці. Незрозумілі "зелені чоловічки" кошмарять прикордонні села. Поступово все переходить у збройне протистояння (2001).

Місцева влада шукає допомоги, але НАТО шукає на карті Македонію + хтиві сусіди кожен зі своїм баченням майбутнього Македонії. І тут на допомогу приходить не Іво Бобул, а Леонід Кучма, який перекидає/продає/віддає македонцям декілька бойових гелікоптерів та літаків + модернізовану бронетехніку. Цього вистачило, щоб придушити албанський заколот, і країна не перетворилась у чергове балканське побоїще.

Росіяни тоді дивно мовчали, бо мабуть надіялись на дестабілізацію регіону. НАТО жувало соплі та грало у свою гру. Греки потирали руки, албанці з прищуром дивились на карту, косовари намагались розширити межі тоді ще не визнаної держави. Кучма тоді - це як Ердоган зараз, що продає Україні Байрактари поки інші довго думають.

Знайомі македонці ще й досі при зустрічі нагадують мені цю історію. Отак далекі українці увійшли в історію далекої Македонії. Пройшли роки, і вони дають нам танки. Дякую!

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #6392 : Липень 30, 2022, 02:03:28 »
Оленівка.
Еще одно ужасное преступление этих двуногих упырей  :smilie2: :smilie9:
Мои самые искренние соболезнования...
Cпойлер
У меня с утра перед глазами лица плененных защитников из "Азова", кучерявая девочка, которая была с ними, ее Пташка называли... :smilie2:
Cпойлер
(Заголовок наших новостей (гос. агенство ABC): "Украина и Россия обменялась обвинениями в гибели военнопленных".
У меня уже, просто, зла не хватает. Необучаемые дебилы.)

"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6393 : Липень 30, 2022, 02:06:45 »
Цитувати (виділене)
По колонии в Донбассе, где содержались украинские пленные, нанесен ракетный удар. Генштаб ВСУ утверждает, что это сделала Россия. Минобороны РФ обвиняет украинцев
16:02, 29 июля 2022Источник: Meduza
"журналисты" медузы по очереди жрут говно из чемоданчика фюрера. Одни утверждают что ложкой, другие - что черпают руками.

Offline Выдра

• ___
« Reply #6394 : Липень 30, 2022, 02:07:28 »
(Заголовок наших новостей (гос. агенство ABC): "Украина и Россия обменялась обвинениями в гибели военнопленных".
У меня уже, просто, зла не хватает. Необучаемые дебилы.)
тбд.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #6395 : Липень 30, 2022, 08:02:55 »
Навздогін срачу навколо "Вог". Суттєва деталь
Цитувати (виділене)
Наступне важливе питання. За чий рахунок фотосет? Ініціатор проекту не американський Vogue. І не Енні Лейбовіц. Ініціатор українська сторона. Мисткіню довго умовляли.
Цитую український Vogue. «Енні Лейбовіц називають «живою легендою», і це не перебільшення. Саме тому ідея запросити її до України здавалася надскладною у втіленні, надто в умовах повномасштабної війни. «Десятки ланцюжків у мейлі, нічні перемовини з командами Енні Лейбовіц та американського Vogue, особисте листування з Анною Вінтур, без підтримки якої цей проєкт, який здавався надто амбітним, не відбувся б. Фотографії Лейбовіц увійдуть в історію, і ми пишаємося своїм внеском у цей винятково важливий проєкт», — говорить Пилип Власов, головний редактор Vogue UA».
Одразу виникає наступне питання. Хто сплатив гонорар мисткині? У джерелах вказують що гонорари Лейбовіц до 100 тис. долярів. Інше джерело вказує до 2 млн. доларів.  Сподіваюся не з бюджету

Offline Eney

« Reply #6396 : Липень 30, 2022, 08:46:11 »
От тобі й маєш.  :( Таке хоч бери та взад повертай ті танки.
Цитувати (виділене)
Борислав Береза
"Financial Times" пишет о том, что Германия срывает договоренности о поставках своим партнёрам по Евросоюзу, в Восточную Европу, танков взамен переданных Украине.

Так "Financial Times" пишет о печальных итогах договоренности между Германией и союзниками о поставках оружия в Украину. Эта договоренность предусматривала, что страны Восточной Европы будут отправлять военную технику советских моделей Украине, а Германия взамен поставит им комплекты западного производства из собственных запасов.

Но соглашение, которое должно было продемонстрировать европейскую солидарность, стало предметом раздоров, пишет газета. На этой неделе Германия признала, что несмотря на долгие переговоры с Польшей, Словенией, Грецией и Чехией, она не подписала контракт ни с одной из этих стран. И этим не просто нарушила обещание, а подорвала обороноспособность этих стран.

Ведь, например, Польша уже поставила в Украину 240 советских танков Т-72 под гарантии замены Германии и ожидала, что Берлин компенсирует их танками Leopard. Однако Германия предложила только 20 штук. Польша обратилась к США и Южной Корее для поставок альтернативного комплекса. "Сделка с Варшавой фактически мертва", - цитирует FT немецкого чиновника.

В итоге, Германия показывает себя как не надёжный партнёр даже для своих партнёров по ЕС.

Offline Teagan

« Reply #6397 : Липень 30, 2022, 10:30:06 »
Дещо з недавньої історії, про яку ніхто не знає.
:cray:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6398 : Липень 30, 2022, 10:40:31 »
Цитувати (виділене)
«Бойовики «Азова» заслуговують на страту, але смерть не через розстріл, а через повішення, бо вони не справжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть.» - посольство рф у Британії

Сподіваюсь буде якась реакція на цих мразот, вже не розумію, а справді ми живемо у 21 столітті

https://t.me/lachentyt/16751

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #6400 : Липень 30, 2022, 12:40:50 »
До речі - хто там переймався звільненнями послів? Перебийноса призначили заступником міністра. Цікаво - що з Мельником буде.

Offline fakir

« Reply #6401 : Липень 30, 2022, 13:10:06 »
Списки вбитих та поранених з Оленівки
https://www.facebook.com/ukrayinomania/posts/pfbid024SQUu8VU51m2iLGnP7E8P7meRdMbMd6xkK7aMvsixN2WJ1zPwsqN16S5NTRnNNxSl
Цитувати (виділене)

Патронатна служба полку «Азов» повідомила, що російські вбивці опублікували імена нібито загиблих українських полонених у результаті обстрілу рашистами колонії в Оленівці. «Янголи Азову» підкреслили, що не можуть встановити достовірність списків.

«Імена поранених та загиблих в Оленівці ми повідомляємо родинам в індивідуальному порядку. Жодна українська чи міжнародна інституція не може підтвердити чи спростувати списки, розміщені в російських ЗМІ», – зазначили «Янголи Азову».

👉Підписатися на ZN.UA
https://t.me/znua_live/48933

Offline scragash

« Reply #6402 : Липень 30, 2022, 14:38:19 »
Цитувати (виділене)
«Бойовики «Азова» заслуговують на страту, але смерть не через розстріл, а через повішення, бо вони не справжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть.» - посольство рф у Британії

Сподіваюсь буде якась реакція на цих мразот, вже не розумію, а справді ми живемо у 21 столітті

Какие мрази. И, между прочим, это можно рассматривать как косвенное признание, что это россия взорвала

Offline Eney

« Reply #6403 : Липень 30, 2022, 15:02:48 »
Ще по списках. Вірити русні себе ображати.
Цитувати (виділене)
Б. Береза
Русня выложила списки погибших и раненных украинцев в результате массовой казни в Еленовке.

В патронатной службе "Азова" призывают родных пленных не верить им: пока невозможно подтвердить или опровергнуть эти сообщения оккупантов.

Я полностью поддерживаю этот призыв. Дело в том, что рашистким изуверам хватит подлости объявить человека погибшим, а самим держать его в заключение. Эти мрази способны и на такое. Без доказательств и без анализа ДНК никакого доверия информации рашистов.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #6404 : Липень 30, 2022, 15:16:49 »
ЗСУ знищили залізничний міст у Херсоні
https://racurs.ua/ua/n173211-zsu-znyschyly-zaliznychnyy-mist-u-hersoni-foto-z-suputnyka.html
liveinly

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #6405 : Липень 30, 2022, 18:18:21 »
Baykar тепер не бере гроші з поляків.  :sarcastic:
Ми цій компанії стольки реклами зробили, що завдяки нам у них мабуть черга на байрактари вже до 32 року ліктями штовхається.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #6406 : Липень 30, 2022, 18:43:17 »
Цитувати (виділене)

Какие мрази. И, между прочим, это можно рассматривать как косвенное признание, что это россия взорвала

Я думаю, вони тут щирі.  Для  росії справжній солдат - це той, що приходить в іншу країну та воює з цивільними та дітьми, або їми прикривається. Той, що унітаз пре додому на танку.

Offline fakir

« Reply #6407 : Липень 30, 2022, 18:56:04 »
Цитувати (виділене)

https://t.me/lachentyt/16751
Цитувати (виділене)

Британський депутат закликав видворити посольство РФ після твіта про вбивство «азовців».

«Це повинно бути незаконно. Це заклик до воєнних злочинів. Настав час Великій Британії відправити все російське посольство назад до Москви. Ліз Трасс, що ви збираєтесь робити?», — написав він.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #6408 : Липень 30, 2022, 20:05:52 »
Звонит родственница из Одессы и кричит, что в Крыму что-то страшное происходит, там бомбят Севастополь. Я уже почти успела обрадоваться, но черт меня дернул спросить - кто? И она такая - англичане! Это ей внучка позвонила из Германии. Я фигею от наших людей.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline fakir

« Reply #6409 : Липень 30, 2022, 20:07:50 »
Цитувати (виділене)
США почали процес придбання норвезьких зенітно-ракетних комплексів NASAMS для подальшої передачі Збройним силам України, заявили у Пентагоні.

👉Підписатися на ZN.UA
https://t.me/znua_live/49004

Offline Pe

« Reply #6410 : Липень 30, 2022, 20:21:37 »
Звонит родственница из Одессы и кричит, что в Крыму что-то страшное происходит, там бомбят Севастополь. Я уже почти успела обрадоваться, но черт меня дернул спросить - кто? И она такая - англичане! Это ей внучка позвонила из Германии. Я фигею от наших людей.
Я пару видео из Мариуполя посмотрела (немцы сняли, не мордор)
И там: всю жизнь к Мордору хотели и вот влажная мечта и осуществилась
Или Россия нас не бросит
Я реально хз что у людей в головах :facepalm:

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #6411 : Липень 30, 2022, 20:29:11 »
Или Россия нас не бросит
тут два варіинти: або дійсно хотіли (на відміну мід тих, хто виїхав, загинув, не погодився дати інтерв'ю), або ризиковано казати щось інше

Offline Rumor

« Reply #6412 : Липень 30, 2022, 20:31:04 »
Ре, у людей в головах то, что немцы уедут, а люди в Мариуполе останутся.

Offline chucha

« Reply #6413 : Липень 30, 2022, 20:34:58 »
немцы сняли, не мордор

Это ничего не доказывает. Западные журналисты, как по мне, так одержимы идей показать другое мнение, что не могут отойти даже в этом случае. Понятно, что концентрация ваты, среди оставшихся, очень велика.

Offline Pe

« Reply #6414 : Липень 30, 2022, 20:37:35 »

Я не уверена, если честно в этом
У меня дальняя родственница в Харькове, сидит под обстрелами, очень переживали за нее
А потом она такое же выдала  :shok:
Ну и почитай форумчан, я реально что там хз в голове….

Offline Pe

« Reply #6415 : Липень 30, 2022, 20:42:41 »

Я тут когда-то писала, что во времена Майдана я выпала в осадок от коллеги из Харькова, которая мне с бешеными глазами про нацистов рассказывала
Тут!!
С начала войны я ее не видела, знаю через другую коллегу,  что ее мама погибла и она винит… Украину в этом
Вторая коллега тоже мутная, но я не спрашиваю сильно, мне первой хватает))
Да и в центре есть разные
Да, я тоже не знаю, что там в головах, но как есть…

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #6416 : Липень 30, 2022, 20:49:01 »
А потом она такое же выдала  :shok:
У меня знакомя в Харькове, в марте, соглашалась, что Россия по городу стреляет. Но вот по если в ее район что прилетало - то у это украинцы. Логика, блин.

Offline Pe

« Reply #6417 : Липень 30, 2022, 21:09:29 »
Или Россия нас не бросит
тут два варіинти: або дійсно хотіли (на відміну мід тих, хто виїхав, загинув, не погодився дати інтерв'ю), або ризиковано казати щось інше
Я таки тормоз сейчас)))
Загнало то дерьмо так в подсознание, но таки вытащю)))
Черновцы- это тебе не Мариуполь, где русня стоит
Двоюродная сестра звонит маме из Хьюстона и та рассказывает, что это вам западные сми неправильную картинку дают
Еще одна троюродная сестра тут в ауте была от уже покойного папы
Сказала мне, что те российские гены то полный швах какой-то.
У меня российских практически нет, но мой папа мне выдал, что то пропаганда с обеих сторон, после чего я ему сказала, что не очу больше с тобой общаться
Еще много чего из Черновцов слышу прекрасного :silly:
Но там и волонтеры пашут, у меня тесный контакт с ними
Короче у некоторых таки полная каша в голове и разговаривать там бесполезно
И это и на Западе Украины, увы

Offline Solmir

• Киев
« Reply #6418 : Липень 30, 2022, 21:22:29 »
Новости Крымской войны успели добраться до Германии и обратно?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6419 : Липень 30, 2022, 21:36:59 »
Сподіваюся не з бюджету
:rofl:

0 Користувачів і 12 Гостей дивляться цю тему.