Автор Тема: Українська політика. Війна. 19 квітня - …

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 19 квітня - …
« Reply #1260 : Травень 01, 2022, 08:34:20 »
Так у них все генерал-майоры закончатся, придётся на лейтенантов переходить, а там, глядишь, и на маршалов.

герасімов там лазить, він з вікі судячи генерал армії
"Главное, что есть генерал, а армия нарастет" - народная русская пословица

Offline Eney

« Reply #1261 : Травень 01, 2022, 08:45:28 »
Шашличкіііііііі

Offline Rumor

« Reply #1262 : Травень 01, 2022, 10:20:55 »
Пелоси в Киеве. Оч. влиятельная женщина.

Offline Eney

« Reply #1263 : Травень 01, 2022, 10:28:41 »
Цитувати (виділене)
Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”

Поточна оперативна обстановка на півдні України: на вечір 30.04.2022
Слава Україні!
На Миколаївсько-Херсонському напрямку продовжується ведення бойових дій. Ворог не маючи активності у просуванні, закріпився на позиції та продовжує артилерійсько-мінометні обстріли.
При нових спробах розвідування обстановки безпілотниками, противник втратив ще 2 «Орлани-10» на Миколаївщині. Влучання наших підрозділів були нищівними.
На Херсонщині артилерійським вогнем наші воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби «Реппелент-1».
Черговою атакою по ворожих об’єктах на Зміїному розбито 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10», а також машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням.
Додатково світ став чистішим на 42 рашисти.
По Одесі знов завдано ракетного удару. Цього разу з окупованої території Криму, ракетним комплексом «Бастіон» випущено 3 ракети «Онікс», які влучили у злітно-посадкову смугу. Руйнування призвели до неможливості подальшої експлуатації ЗПС. Постраждалих немає.
Напередодні 2 травня продовжується кампанія з розхитування Одеси, прикордонних регіонів та спроб підбурення проросійських сил. Так, оперативним шляхом отримано інформацію про диверсійну заготовку – тираж газети «Приднестровье» від 2 травня 2022 року із нібито офіційним зверненням жителів Придністров’я до путіна із проханням про захист від нападу українських Збройних Сил. Наданням розголосу цієї провокації дії ворожих сил дискредитовано.
Корабельне угруповання противника продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, та погрожує нанесенням ракетних ударів по всій території України.
Напередодні поминальних днів нагадуємо і закликаємо про необхідність бути пильними і свідомими,
уникати масових скупчень людей, дотримуватися обмежень комендантської години, не наражати себе на небезпеку відвідуванням заборонених зон та територій.
Бережіть себе, збережемо Україну.
Сили охорони та оборони єдині і готові до реагування.
Все буде Україна! Разом переможемо!

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1264 : Травень 01, 2022, 10:47:50 »
Пелоси в Киеве. Оч. влиятельная женщина.
И в таком возрасте.
Респект.
В комментариях попалось, что царь - не тот, кто в бункере сидит, а тот, к кому на поклон ездят  :grin:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Eney

« Reply #1265 : Травень 01, 2022, 11:27:08 »
Злой одессит
На протяжении последних нескольких дней я неоднократно отмечал, что появление в зоне боевых действий генерала Герасимова это не только демонстрация отчаяния, царящего в Генштабе ВС РФ, но и низкой профнепригодности всего этого генералитета.

Потому, что в современных войнах, представитель командного состава такого уровня должен управлять войсками удалённо.

Сейчас много пульсирует информации о том, что в результате точечного удара ВСУ по ставке Генштаба ВС РФ в районе Изюма был, как минимум ликвидирован генерал-майор Симонов.

Затем стали уточнятся данные об уничтожении в рамках удара от 60 до 100 российских военных, разных званий и уровня. Но, по инсайдерской информации, 200-ых около 180.

Но вишенкой на торте я считаю сообщения о ликвидации двух замов Герасимова и, как минимум, ранении и как максимум – ликвидации, самого начальника Генштаба ВС РФ Валерия Герасимова.

Конечно, к такой информации следует подходить очень осторожно, но тот факт, что не просто у российских солдат, а у генералов земля под ногами горит, не может не радовать.

А "выведение из строя" Герасимова и вовсе может оказаться беспрецедентным случаем в современной истории.

Ведь ликвидация Герасимова, это даже существеннее потопления крейсера «Москва». Я и не припомню когда в последний раз начальника Генштаба, какой либо страны ранили или ликвидировали в ходе боевых действий.

Offline Nerag

« Reply #1266 : Травень 01, 2022, 11:37:46 »
И в таком возрасте.
Респект.
В комментариях попалось, что царь - не тот, кто в бункере сидит, а тот, к кому на поклон ездят  :grin:
Ничё вы не понимаете. Это продолжение плана НАТЫ на истребление руzzкого народа путем превращения в украинских нацистов. Ведь зачем она приехала в Киев (а Джоли во Львов)? Она привезла наколотые ПЕЧЕНЬКИ ГОСДЕПА!!!  :scare3:
И каждый, кто съест печеньку переходит на ТС сразу славит Бендеру, кричит "москоляку на гіляку" и скачет.

Ну не фашизм же, а?  8)

Offline Eney

« Reply #1267 : Травень 01, 2022, 11:37:51 »
Добрий злив. "...а потом что-то пошло не так..."
Цитувати (виділене)
За повідмленням Головного управління розвідки для цього на території самої РФ відкриваються “мобілізаційні пункти” для набору добровольців воювати в армії Придністров’я.

“Таким чином Кремль намагається легалізувати тисячі своїх військових, які здійснюватимуть провокації з території “ПМР”, – запевнили розвідники.

Також газета містить низку агітаційних матеріалів про “криваві теракти, які звалились на придністровців на травневі свята, десятки вбитих, включаючи дітей, старих та жінок”.

Offline Eney

« Reply #1268 : Травень 01, 2022, 12:48:58 »
66 днів на мапі поденно

Offline Eney

« Reply #1269 : Травень 01, 2022, 14:57:03 »
У Бєлгороді чергова бавовна, а під Курськом чогось зламався вщент вантажний міст.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1270 : Травень 01, 2022, 15:16:29 »
https://www.facebook.com/watch/?v=658150268585081
СБУ знешкодила ворожу ДРГ, яка готувала теракт - збиралася збити пасажирський літак
СБУ провела багатоетапну спецоперацію, в ході якої нейтралізувала глибоко законспіровану диверсійно-розвідувальну групу ворога.  Агенти генштабу збройних сил рф готували теракт - планували збити пасажирський літак над територією росії чи білорусі.
В атаці на повітряне судно окупанти мали намір безпідставно звинуватити Україну та наших партнерів. Для вчинення провокації зловмисники хотіли обстріляти цивільний борт з переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) «Stinger».
Щоб викрасти і приховано вивезти за кордон іноземний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі.
Cпойлер
До складу ворожої ДРГ входило двоє осіб з подвійним громадянством та завербований ними спільник. Їхню діяльність координував росіянин Олександр Тютерев, який є кадровим співробітником головного управління генштабу збройних сил рф та має позивний «Морпех».
Встановлено, що раніше він брав участь в організації серії терактів в Одеській області, за що перебуває у розшуку.
За його завданням ворожі агенти намагалися встановлювати зв’язки з представниками ЗСУ під виглядом патріотично налаштованих волонтерів. Для формування «довірчих» відносин вони передали українським військовим достовірну інформацію щодо позицій і переміщення окупаційних підрозділів так званих «кадирівців».
У подальшому російська агентура планувала використати напрацьовані контакти для незаконного отримання іноземного ПЗРК та його передачі до країни-агресора.
Під час спецоперації співробітники СБУ затримали всіх учасників диверсійно-розвідувальної групи окупантів.
Наразі тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин викритого злочину та притягнення до відповідальності його організаторів.
Одночасно з викриттям зазначених злочинних планів СБУ викрила факти, які засвідчують суттєвий рівень деградації розвідслужб РФ.
Серед іншого вдалося встановити, що «Морпех» брехав своєму керівництву про успіхи в Україні і давав підконтрольній йому ДРГ завдання щодо фальсифікації  теракту в тилу України. Зокрема, вони готували постановочні фото- та відеоматеріали про нібито «напад на блокпост сил ТРО».

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #1271 : Травень 01, 2022, 15:27:03 »
Щоб викрасти і приховано вивезти за кордон іноземний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі.
хуйня якась
Shannou, ти хуєсос.

« Reply #1272 : Травень 01, 2022, 15:47:49 »

Цитувати (виділене)
Слово «важко» від військових, за 8 років, я не чув стільки разів, скільки чую його за останні тижні. Відносини дозволяють не кокєтнічать та не брехати. Сама розповсюджена відповідь з різних локацій фронту: «важко, але...». Але тримаємось, але б'ємося, але даємо пизди, але хуй вони вгадали. І десятки різних варіацій. Важко представити як там воно насправді, якщо ці люди кажуть слово «важко».
І на фоні цього вибішує заколисування від офіційних творців контенту. Прямо бля, все так добре в них, що прямо через неділю війна скінчиться на наших умовах. Я просто хочу нагадати, що саме ці люди казали, що ракет, ресурсів та резервів в росіян на три дні залишилось. Це було місяць тому. Навіть більше.
Я просто не знаю, навіщо вкладати в голови посполитим такі настрої? А коли почнуться ще більші складнощі? Думаєте не почнуться? Тоді вас вкусили спікєри. Просто зрозумійте, що ворог прямо зараз, на сьогодні, оперує десятками БТГр резерву. Більше 20-25 це точно. Так, втрати там захмарні. Але це не дуже їх спиняє. І досвід вони набувають. І те що вони тупцюють на місці, та по метру просуваються там де просувають, то не тому що вони тупі та воювати не можуть. А тому що ЗСУ стоїть залізобетонною стіною і ціною надлюдських зусиль стримують ту навалу.
Різниці між «нам дадуть», «нам дають», та навіть «нам передали» та «зброя працює на фронті», це різниця в космічних одиницях. Це прірва. Прірва, яка зараз заповнюється роз'йобаними стволами артилерії, та на плечах знесилених бригад, які воюють два місяці кожного дня під артилерійськими та авіаційними ударами.
Я не знаю, навіщо формуються такі настрої, але вони не доведуть до добра. Розслаблені люди дуже вразливі до поганих новин. А вони ще будуть. Бо це війна і воємо ми не з самим простим ворогом. Не давайте зробити з себе вразливих.
https://site.ua/skitalec/slovo-vazko-vid-viiskovix-za-8-rokiv-ya-ne-cuv-stilki-raziv-skilki-cuyu-iogo-za-ostanni-tizni-i794mjm
Shannou, ти хуєсос.

Offline Nerag

« Reply #1273 : Травень 01, 2022, 15:58:04 »

Цитувати (виділене)
Я не знаю, навіщо формуються такі настрої, але вони не доведуть до добра. Розслаблені люди дуже вразливі до поганих новин. А вони ще будуть. Бо це війна і воємо ми не з самим простим ворогом. Не давайте зробити з себе вразливих.
+1.
Арестович, конечно, может рассказывать, что "изюмского наступления уже нет", но вот в очередном обзоре написали: орки мало того, что взяли Ямполь, так там еще были окружены и частично захвачены, частично разбиты наши с 79 бригады. Там особо подчеркнули, что независимых источников (т.е. не орочьих) этой новости нет, но на данный момент она выглядит "весьма возможной".

Правда из позитива отметили, что очень сомневаются в том, что орков получится хоть какое-то "окружение". Максимум - перехват ж/д на Славянск, может, захват Барвинково. Еще отметили, что орки под Купянском устраивают укрепрайон - бояцца нашего наступления - не то с Харькова, не то прямо со стороны Изюма.

Offline Eney

« Reply #1274 : Травень 01, 2022, 16:02:40 »
А якщо я не дивлюся Арестовича, то я  не на розслабоні? Чи що робити? Незрозумілий злий текст ні про що.
У сістах і селах похорони майже кожен день, мен про це постійно вам тикати в очі? То йдіть нахуй зі своїм доником.

« Reply #1275 : Травень 01, 2022, 16:08:32 »
А якщо я не дивлюся Арестовича, то я  не на розслабоні? Чи що робити? Незрозумілий злий текст ні про що.
хтось тут Злого одесита постив нещодавно, а текст Доніка простий і нейтральний - нєфіг друг друга кормити казками, користі від того нуль
Shannou, ти хуєсос.

Offline Eney

« Reply #1276 : Травень 01, 2022, 16:11:35 »
хтось тут Злого одесита постив нещодавно, а тест Доніка простий і нейтральний - нєфіг друг друга кормити казками, користі від того нуль
текст Доник - це самолюбовання і недолюбленість. А я блять на розслабоні. Разом з Коваленком. Най твк і буде.

Offline Eney

« Reply #1277 : Травень 01, 2022, 16:28:59 »
Аби на місті Арестовича був Донік, щас би було 10 мільйонів біженців або й більше. 

« Reply #1278 : Травень 01, 2022, 16:32:17 »
Аби на місті Арестовича був Донік, щас би було 10 мільйонів біженців або й більше. 
вже бачиш дно ?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #1279 : Травень 01, 2022, 16:38:56 »
Так біженців і є більше за 10 мільйонів. Тільки 2/3 внутришні переселенці, переїхали в межах України.

Offline Eney

« Reply #1280 : Травень 01, 2022, 16:55:34 »
Так біженців і є більше за 10 мільйонів. Тільки 2/3 внутришні переселенці, переїхали в межах України.
За кордоном.

Offline Eney

« Reply #1281 : Травень 01, 2022, 16:59:27 »
вже бачиш дно ?
Я дово дивився на це незрозуміле для мене запитання і вирішив що нехай воно залишиться з тобою.  І мені навіть не цікаво про що тут йдеться.

Offline Eney

« Reply #1282 : Травень 01, 2022, 17:11:15 »
Цитувати (виділене)
Мер Дніпра Борис Філатов обурений тим, що Головне управління розвідки Міноборони при публікації перехоплення розмов ворога вказало, що місцем їхнього перебування Зелендольськ на Дніпропетровщині.
Про це Філатов пише у фейсбуці, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Шановні колеги із ГУР. Хочу вам повідомити, що у Зеленодольську немає сепаратистів. І, певен, ніколи не буде. Це місто, яке мужньо захищають наші ЗСУ та ТРО", - написав він.

На думку Філатова, ГУР МО публікує перехоплення переговорів ворогів "наввипередки з СБУ та МВД".

"Хоч іноді мізки свої вмикайте. Щоб паніку не створювати. У вас там є внутрішня цензура? … А краще займайтеся своїми прямими посадовими обов'язками. А то я дивлюся, що багато хто вирішив перетворитися на х@євих вояк аматорського інформаційного фронту", - пише мер Дніпра.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #1283 : Травень 01, 2022, 17:12:35 »
Угу. Там у них новенькое, как раз испытают.
Та в Харкові теж періодично чути якісь нові бабахи.

Сподіваюсь, вам тех чогось дієвого завезли.  Бо вам конче потрібно.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1284 : Травень 01, 2022, 17:32:19 »
Цитувати (виділене)
А я сейчас вам покажу, как Лукашенко уничтожил свою поддержку в Украине.

В 2019 году к нему относились позитивно 67% украинцев, а в 2022 - аж 2%.

Путин убил сравнительно позитивное отношение (да, такое было) после 2014 года (с 47% до 15%), а в 2022 - добил до нуля. Гениально!

Топ мировых лидеров (полностью позитивно + скорее позитивно):

• Дуда, Польша - 92% (71+21),
• Джонсон, Британия - 88% (69+19),
• Байден, США - 85% (39+46),
• Науседа, Литва - 76% (52+24),
• Эрдоган, Турция - 76% (18+58),
• Макрон, Франция - 75% (17+58).

Обратите внимание, что у Эрдогана и Макрона "полностью позитивно" в разы меньше, чем "скорее позитивно".

У канцлера Германии Шольца - 31% (4+27), у президента Германии Штайнмайера - 26% (4+22).

Несмотря на то, что Германия делает много для украинских беженцев, торможение военной помощи Украине и санкций против РФ перевешивает.
https://t.me/ShrikePolitics/1694

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1285 : Травень 01, 2022, 17:42:35 »
А я сейчас вам покажу, как Лукашенко уничтожил свою поддержку в Украине.

В 2019 году к нему относились позитивно 67% украинцев

бачу деяку кореляцію. мільйони єбанутих створінь і немає впевненості, чи прочистилось там щось.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Mike123

« Reply #1286 : Травень 01, 2022, 17:49:38 »
бачу деяку кореляцію. мільйони єбанутих створінь і немає впевненості, чи прочистилось там щось.
Навпаки. Трохи пізніше найгеніальніший переможець усіх часів легко доведе, що нічого не прочистилось.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #1287 : Травень 01, 2022, 17:51:01 »
Я про Герасимова сказать хочу.
Может, он на фронт подался, на линию огня потому, что лучше умереть, типа, геройским генералом, чем со шваброй в заднице в пыточной на Лубянке?
Может, и Шойгу в скором времени на фронте увидим?
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Milena

« Reply #1288 : Травень 01, 2022, 17:53:28 »
Гопода пиквики-военные стратеги, неужели нельзя обмениваться каждый "своей" информацией без срача между собой? Вас читают тысячи и тысячи, и в сегодняшней ситуации подобный срач ничего, кроме негатива и сомнений, что от нас просто скрывают правду о положении на фронте, не вызывает.  :mad:   

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #1289 : Травень 01, 2022, 17:56:11 »
Я про Герасимова сказать хочу.
Может, он на фронт подался, на линию огня потому, что лучше умереть, типа, геройским генералом, чем со шваброй в заднице в пыточной на Лубянке?

Да просто за УБД подался, какая-никакая, а прибавка к пенсии.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.