Автор Тема: Тред для ядерной паники и жратвы

Offline Oak

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Тред для ядерной паники и жратвы
« Reply #450 : Вересень 29, 2022, 14:02:05 »

Offline jeckie

• Стать: Жіноча
  • Ірпінь, Донецьк
« Reply #451 : Вересень 29, 2022, 18:07:42 »
Лого
От хазяйновита ми все ж таки нація - усе якось пристосуємо, нічого не пропаде.  :yes:

Offline Фрипп

« Reply #452 : Вересень 29, 2022, 18:26:24 »

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #453 : Вересень 29, 2022, 20:21:29 »
Karl Volokh
5 хв  ·
Давайте я вам ще раз проілюструю сенс виразу «все через сраку».
Коли Байден-Джонсон і все західне розвідувальне співтовариство попереджали про невідворотну війну, наші недоумки всіма можливими способами спростовували цю інформацію. Хоча це була, крім усього іншого, безпрограшна історія. Не кажучи вже про злочинну безвідповідальність влади як факт, підтримка стурбованості західних партнерів  дозволяла просити в Заходу чимбільше зброї та інших ресурсів для захисту України. І не сумнівайтеся - вони б дали.
Наразі маємо ситуацію рівно протилежну. Західні розвідки, котрі традиційно не схильні применшувати загрози, твердять, що вірогідність застосування московитами ТЯЗ хоча і є найвищою від початку війни, але при цьому залишається невисокою. А український ГУР робить вигляд, що знає більше за АНБ-ЦРУ та три десятки інших американських-британських спецслужб й стверджує, що небезпека є високою.
Як ви розумієте, ніхто на Заході такі прогнози українців, якщо вони суперечать власним даним, серйозно не сприймає. Тому додаткову зброю, фінанси чи медичне устаткування ніхто нам не дасть. А ось в українському суспільстві з‘являється зайва нервовість та істеричність.
Бо: что ні дєлаєт дурак, всьо он дєлаєт нє так
Злобная заинька

Offline fakir

« Reply #454 : Вересень 29, 2022, 20:49:15 »
А український ГУР робить вигляд, що знає більше за АНБ-ЦРУ та три десятки інших американських-британських спецслужб й стверджує, що небезпека є високою.
нагадати б Карлу https://news.liga.net/ua/politics/news/gur-rossiya-gotovit-vtorjenie-na-yanvar-udary-iz-belarusi-po-vostoku-i-odesse-shema

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #455 : Вересень 29, 2022, 21:03:30 »
Вони тиснуть на суспільну думку для поставок зброї, все правильно роблять.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #456 : Вересень 29, 2022, 21:09:23 »
Чоловік теж так вважає.
Злобная заинька

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #457 : Вересень 29, 2022, 21:19:05 »
заспокоювати суспільну думку - то не є функцією ГУР.
але хто і з якою ціллю публікує цю інфу - то інше питання

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #458 : Вересень 29, 2022, 21:25:04 »
Тут ще як рахувати ризик. Навіть якщо він невеликий (припустимо, 1%, що ядерна атака буде протягом наступного місяця), то це все одно в сотні разів більше ніж було рік тому. Тоді взагалі протиріччя немає: ризик невеликий\ризик значно збільшився

Offline fakir

« Reply #459 : Вересень 30, 2022, 12:40:56 »
до речи
з 35:20

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #460 : Вересень 30, 2022, 14:56:14 »
Cпойлер
Що в мене в голові робиться - сама не знаю,
вибачте:
Ой, не ходи, Грицю,
та й на Щекавицю, -
Приїжджай до Львова,
тут усе готово:
шапочки фольгові,
коцики свинцові,
Cпойлер
кОцик - це ковдра

борщ від клопотенка
і БДСМки.
ПОляки й полячки
принесуть нам флячки
...
так можна "співати" безкінечно  :grin:
« Останнє редагування: Вересень 30, 2022, 17:12:19 від Lilьka »

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #461 : Вересень 30, 2022, 15:06:11 »
ПОляки й полячки
принесуть нам флячки
Оля Полякова станцює босанову...

Offline Lilьka

• Львів

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #463 : Вересень 30, 2022, 17:59:08 »
Десь у 1983 чи 84 році у нас на заводі проходили масштабні навчання з ГО. Всіх жінок інженерів і техніків зганяли у наше заводське сховище (воно, напевне, і зараз гарне і впорядковане; я маю надію до нього добратися ) і проводили там лекції, інструктаж тощо.
Про ядрьон-батон я багато чого з тої пори знаю (нє, не про автомат, який треба тримати на витягнутих руках - це до Діда Вови  :smilie1:).
Зайшла мова про протигази. Протигази для коней, протигази для танкістів, протигази для цивільних, протигази для дітей, - тут одна жінка втратила свідомість, бо в неї була маленька дитинка.
А я така молода, дурна завзята, спитала у інструктора: "А чи всі протигази однакового кольору?".  "С какой целью інтєрєсуєтєсь?"- захвилювався інструктор. "А как же ми отлічім начальство от простих людєй? Як ми взнаємо, кого в першу чергу треба рятувати? Коней же ми і без протигазів взнаємо".
Дід (мабуть, йому було не більше 40-ка р.), не настукав про мене, і підписав мені якийсь там докУмент з відзнакою.

Offline fakir

« Reply #464 : Вересень 30, 2022, 18:07:24 »
до речи
:facepalm:

Cпойлер
ви і в медицині? :consul:

в цілому згоден, але не на 100%
Цитувати (виділене)
Як алкоголь допомагає від радіації:

створюючи в клітинах недолік кисню, етанол значно уповільнює процеси ділення, в результаті знижується рівень їх ураження радіоактивними частками;

по відношенню до деяких радіоактивних ізотопів (наприклад, йод-125), етанол зменшує їх накопичення в органах (щитовидна залоза, надниркові залози, яєчники і ін.), але це не стосується інших радіоактивних частинок;

етиловий спирт надає радіопротекторний ефект на клітини слизової оболонки кишечника;

завдяки сечогінній ефекту етиловий спирт прискорює виведення радіонуклідів з організму, але в дуже незначних кількостях.

Нейтралізувати радіацію алкоголь здатен лише в дуже обмеженій мірі, але при цьому він сам є канцерогеном і надає ряд руйнівних ефектів, схожих з радіаційним ураженням. Тому теорія, що алкоголь знімає радіацію, є не більше ніж міфом.
Не має значення, який саме вид алкогольних напоїв вживати – будь-який з них не захищає від радіоактивного ураження.

https://b-i-g.com.ua/alkogol-zaxisnik-vid-radiaci%D1%97-abo-smertonosnij-samozvanec/
:pardon:

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #465 : Вересень 30, 2022, 18:19:08 »
Cпойлер
Йой, ніт.
Та маю шанс стати знахаркою: ніколи не підтирайте дупу ромашкою, солодонем, березовим соком і каштанами після вдару ядрьоною бімбою! Використовуйте подорожник і горобину, попередньо проваривши їх у свинцевому кухлі. Так годиться?

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #466 : Вересень 30, 2022, 20:43:52 »
Ну йолки, там же з геометрією не складається. Лопух для цього як готувати, хто знає?  :crazy:
(Наскільки пам'ятаю, золотий кухоль в плані протидії радіації кращий, ніж свинцевий).
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline fakir

« Reply #467 : Вересень 30, 2022, 20:46:01 »
Cпойлер
Йой, ніт.
Та маю шанс стати знахаркою: ніколи не підтирайте дупу ромашкою, солодонем, березовим соком і каштанами після вдару ядрьоною бімбою! Використовуйте подорожник і горобину, попередньо проваривши їх у свинцевому кухлі. Так годиться?

чісто поржать, бо свинець в сраці не сама гарна альтернатива - важкуватий метал

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #468 : Вересень 30, 2022, 20:47:51 »
свинець в сраці не сама гарна альтернатива - важкуватий метал
Та фігня, 11 з копійками... А ртуть? А платина? Осмій - гулять так гулять! :crazy:
О. Найлегші метали - лужні і лужноземельні. Але запхати їх туди - ну дуже цікаві досліди вийдуть...
Cпойлер
(Дисклаймер. Я випив трохи пива і вимахуюся  :sarcastic:).

Offline fakir

« Reply #469 : Вересень 30, 2022, 22:09:10 »
свинець в сраці не сама гарна альтернатива - важкуватий метал
Та фігня, 11 з копійками... А ртуть? А платина? Осмій - гулять так гулять! :crazy:
О. Найлегші метали - лужні і лужноземельні. Але запхати їх туди - ну дуже цікаві досліди вийдуть...
Cпойлер
(Дисклаймер. Я випив трохи пива і вимахуюся  :sarcastic:).
ртутний кухоль? ну, в принципі можливо, але варити доведеться у чомусь ну дуже легкокиплячому, пропан(-44)?
нє, таким теж не рекомендую підтирати дупу

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #470 : Жовтень 01, 2022, 07:13:14 »
Так і бути - платина. Тримає півтори тисячі градусів і майже ні з чим не реагує. :pardon:

Offline fakir

« Reply #471 : Жовтень 01, 2022, 09:05:52 »
Так і бути - платина. Тримає півтори тисячі градусів і майже ні з чим не реагує. :pardon:
якщо вона не з чим не реагує, який сенс виварювати в неї щось?
я підозрюю, свинцевий кухоль мав якійсь сенс в плані саме свинцю, а не просто поліпшення органолептичних характеристик подорожнику  :unknown:

Offline Teagan

« Reply #472 : Жовтень 01, 2022, 11:16:41 »
Цитувати (виділене)
ТСН дві години чекав на киян на Шекавиці, але так і ніхто не прийшов

А розмовин то було
https://t.me/kievreal1/28812

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #473 : Жовтень 01, 2022, 11:19:48 »
я підозрюю, свинцевий кухоль мав якійсь сенс в плані саме свинцю
Ну, я розлядав перш за все, як матеріал, що поглинає іонізуючі випромінювання.  :pardon:
Щодо свинцю, тут взагалі обережно треба. Екологи не сплять. RoHS і все таке. :sarcastic:

Offline bobr.dobr

« Reply #474 : Жовтень 01, 2022, 11:56:41 »
Щодо свинцю, тут взагалі обережно треба. Екологи не сплять. RoHS і все таке.
Ага. Американці навіть розробляли і випробували "екологічні" безсвинцеві кулі. Правда при цьому від бронебійних снарядів з урановим сердечником відмовлятись не збираються. 
Мабуть актуальним є розроблення боєприпаса з насіниною соняшника позаду кулі. А то ж не всі лаптєногі собі їх в кишеню кладуть.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #475 : Жовтень 01, 2022, 19:46:29 »
https://t.me/IrritableOrcChannel/2946
Сейчас все говорят про возможное применение ядерного оружия, и я смотрю, в телеграм-каналах появились видеоролики с "симуляциями", при которых после ядерной зимы мы будем жить бедно, но дружно, хотя и не все, и там циферки такие с количеством жертв.

И я уверен, многие из вас их смотрят.

Я хочу отметить, что за последние 50 лет было несколько разных точек зрения на возможные последствия массового применения ядерного оружия.

Одна из них такая, что беспокоиться не надо. После хорошей ядерной зимы не будет ни "Сталкера", ни "Безумного Макса", не будет даже тараканов. Потому что при -30 на экваторе — вымрет планктон в океане, вымрут водоросли, вымрут наземные растения, закончится кислород, и, собственно, всё.

Я не уверен, в курсе ли об этом Путин. И, что важнее, в курсе ли его окружение. Потому что в России лет двадцать назад были популярны альтернативные расчёты какого-то местного академика Фоменко, которые доказывали на пальцах и счётах, что подумаешь, сколько там той зимы, валеночки наденем, печечку протопим, как-нибудь переживём.

Но есть, конечно, мнение, что если бы мама не бухала в критические для формирования плода месяцы, то и расчёты у проффесора могли бы получиться другие.

А вот наши уважаемые зарубежные партнёры наверняка в курсе разных рассчётов. И я уверен, сейчас они озабочены гораздо больше нас с вами — а главное, они НА САМОМ ДЕЛЕ могут что-то предпринять, понимаете? А мы можем в основном психовать.

(Есть также сильно разные мнения, сколько нужно всего взорвать, чтобы получилась ядерная зима. Напомню, демо-версия ядерной зимы была в 1815–1819 годах, и для неё хватило одного (по другим версиям двух) извержений вулканов. Это называется "год без лета", можете погуглить — я ещё статью прикольную писал когда-то на site.ua о том, как эти извержения разбили армию Наполеона, способствовали появлению литературы про вампиров и всё такое.)

Это я всё к чему веду. Это не в смысле вас напугать или ещё что-то.

Следующий месяц или около того будет довольно нервным, и его таким будут делать специально. Путин будет махать дубинкой, может даже нунчаками — американцы, Европа и НАТО будут делать всякие заявления, на наши города всё так же будет сыпаться остаток русских ракет, жители Костромской области с сортиром во дворе будут ждать, пока замёрзнет Германия, и всё такое.

И всё это будет для того, чтобы устроить панику, волнения, мир любой ценой, вйо на майдан, давайте договариваться.

И вы сделаете себе большое, очень большое одолжение, если  вот прямо сейчас начнёте меньше смотреть и читать про все эти вещи. Особенно меньше смотреть и читать про ядерные зимы. Потому что ресурс психики не безграничный, и накопленный стресс на протяжении последних семи месяцев (у других — на протяжении последних 8 лет) никуда не делся.

И если вы ещё месяцок пристально и нервно почитаете новости 18 часов в день, вы обязательно ебанётесь.

А этого следует избегать всеми силами. Как говорит Соловьёв здорового человека: "Не ебанулся за день — уже помог стране!"

Поэтому подумайте о том, чтобы либо перестать читать всякое, либо хотя бы радикально сократить количество чтения. И резко увеличить качество. Например, перестать читать анонимные и полуанонимные телеграм-каналы, и начать читать только проверенные источники. И поменьше. Оттого что вы в пяти разных местах прочитаете про освобождение Лимана, он не освободится быстрее — нет никакого смысла нервно бегать между каналами и сайтами и соцсетями.

Если в это время можно спокойно почитать про котиков.

Почитайте следующий месяц про котиков, а там уже будет видно, бежать на оргию или сажать рассаду. Главное, чтобы вы башкой-то не подвинулись. А то в смирительной рубашке на оргии будете чисто как мудак.

И ещё глупее будет в смирительной рубашке сажать рассаду.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Eney

« Reply #476 : Жовтень 02, 2022, 09:12:43 »
Невеличка крамольна ремарка: для збереження психічного здоров'я або просто йго підтримки рекомендую (сам теж роблю це) раз, а може й два в тиждень дивитися Арестовича, не важно що. Просто слухати його промови, навіть не вслухуючись в їх сенс. Не дякуйте.

Offline Eney

« Reply #477 : Жовтень 02, 2022, 14:34:45 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #479 : Жовтень 05, 2022, 14:12:39 »
Цитувати (виділене)
Нічна лякачка Москви. По кільцевій дорозі навколо Москви демонстративно провозять пускові установки ракет з ядерними боєголовками «Тополь-М». І, судячи з відео, зроблено це демонстративно. Пишуть, що це було 4 жовтня. Автентичність відео неможливо перевірити. Але, зрозуміло, лякають. Вивчають реакцію.

UPD. Як і очікувалось, це була чергова російська брехня. Наші фахівці OSINT проаналізували відео і вважають, що воно було зроблене 27.02.22 на Каширському шосе в Москві. Зараз його повторно закинули в мережі. Вони дійсно вивчають реакцію, пробуючи залякати українців та світ через соцмережі.
https://t.me/Tsaplienko/17174

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.