Доброго всім вечора. Сьогодні вибралася в невеличкий "похід" - зранку відстояла хвилин 40 у черзі до аптеки, закупилася там на 2 тис. із хвостиком (від тиску, для серця, знеболювальний гель, вітаміни тощо - асортимент обмежений). Потім відстояла чергу до Сільпо - сьогодні там було багато хліба, сиру, трохи м'яса, деякі овочі... Котячого корму, на жаль, катма. Це проблема, бо робити якісь далекі походи в пошуках котячої їжі я просто нездатна.
У нас із ночі і всю першу половину дня стояло безперервне бахкання та гуркотіння, іноді дуже голосне. Сподіваюся, це наші б'ють їх у хвост і гриву.
Їжі сьогодні готували небагато, лише "для своїх".
Зараз начебто стало тихіше (т-т-т). У чергах народ досить спокійний, ніякої паніки, деякі коментують бахкання - що саме наразі б'є. Активно обговорюється тема "їхати - не їхати", прибічників різних варіантів приблизно порівну.
У мене період гострого стресу начебто минув, але, розраховуючись в аптеці, раптом забула пін-код картки - це просто якийсь триндець, бо я його набираю зазвичай автоматично. Добре, що була з собою готівка. До речі, пін-код згадався миттєво, тільки-но вийшла з аптеки