Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
500 млн євро: ЄС погодив третій транш військової допомоги для України. Всього сума допомоги загалом сягнула 1,5 млрд євро.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
ротовий отвір Хуйла каже що не дуже і потрібний їм Медведчук та взагалі хто це
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Є чудова непристроєна назва чогось подібного : "Гедзь".
Є ще краще, гедзь на Львівщині називають "бомко"  :i_am_so_happy:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
 Президент Польщі Анджей Дуда відвідав Бородянку.

Анджей Дуда, Гитанас Науседа, Эгилс Левитс и Алар Карис прибыли в Бучу

Offline Eney

Якщо штамп вирізали, то таки масово....

Offline BigSister

• Німеччина
Германия помогает уже когда не вредит.
Ненадання належної військової допомоги під час війни, ухилення від надання чи затримання такої допомоги - це шкідництво.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
А шо за дата такая «13.5.2022»? На росии новое летоисчисление?
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Teagan

Мені подумалось що це ж треба кілька тижнів відпрацювати/відслужити формально перед звільненням. Чи якісь відпускні накопичились, щось таке.

Offline Eney

Буде десь дослужувати.

Offline BigSister

• Німеччина
Цитувати (виділене)
Оксана Забужко

...Це тобі і від мене прилетіло - за твій спіч про Гоголя й Шевченка на "Форумі європейських письменників" 8.05.2014
Знайшла.
Лайно цій Штайнмайєр.

Offline Eney

У Бородянці.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
Цитувати (виділене)
Оксана Забужко

...Це тобі і від мене прилетіло - за твій спіч про Гоголя й Шевченка на "Форумі європейських письменників" 8.05.2014
Знайшла.
Лайно цій Штайнмайєр.
А що там?

Offline Ash

Якщо пам'ятаєте, Зеленський  стращав греків  ймовірним знищенням Одеси.
Не можу сказати, чим нам допоможе Юнеско на цьому етапі, але най буде.
Цитувати (виділене)
Почётный директор Европейской комиссии, советник Премьер-Министра Греции г-н Георгис Кремлис призвал мировое сообщество защитить одесские памятники. Во время Дельфийского экономического форума он рассказал о том, какие меры сегодня предпринимаются в Одессе для защиты памятников и о том, насколько важно сохранить архитектурное наследие города, в частности, при участии ЮНЕСКО.

«Я был безмерно счастлив узнать, что в Одессе, которая, можно сказать, является мировым городом-памятником и которую я очень люблю, жители города возводят защитные сооружения вокруг памятников. Это наследие для будущих поколений, для Европы, для истории», сказал г-н Кремлис.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline BigSister

• Німеччина
А що там?
Початок:
Цитувати (виділене)
Дорогі гості з ближніх і далеких місць,...

200 років тому у селі під Києвом народився поет Тарас Шевченко. Свій перший том поезії написав у Петербурзі, але українською мовою, яку критики відкидали як «мужицьку». Підданий цензурі в Петербурзі і згодом засуджений, Шевченко славився як народний поет на батьківщині. Його статуї донині прикрашають міські площі України – у Києві, а також у Донецьку.

За кілька років до нього, у 1809 році, в Україні народився ще один великий літератор — Микола Гоголь. Гоголь писав свої твори російською мовою. Похований у Москві. Погляд на сьогодення: якраз до 200-річчя Гоголя в 2009 році російські історики літератури оцінили Гоголя як «одного з найбільших класиків російської літератури». Гоголь, писали вони, вважав свою батьківщину «Малоросію», тобто Україну, природною частиною Росії. І навпаки, якраз на 200-річчя Шевченка – це було кілька тижнів тому – дехто в Україні вимагав наслідувати його мужній приклад і нарешті заборонити російську мову в Україні.
Оригінал тут.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member

Я втрималась. Проте зараз розумію, для кого в тюрмах будувались індивідуальні камери зі всім комфортом... Мо ще тоді домовились?
Який зв'язок природне бажання кожного українця повісити того чувака має до комфортності камер?
Гадки не маю. Навіть не знаю, звідки в тебе взялись такі картинки.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Действия бубочки нелогичны: он пригласил в Бучу Меркель, но отказал "покаявшемуся" Штайнмайеру.  :unknown:
А коли його дії взагалі були логічні? Зважаючи на те, що він сам так гордо носився з формулою цього чувака, а тепер навіть бачити його не хоче...  :unknown:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Учора фб був увесь в Медведчуку, а сьогодні в його дружині. Яка, до речі, практично невпізнаваєма, як на мене.
Каже, Володя, відпусти Вітю, бо рафік кришталевої води невинний, чекаю на відповідь.

Offline BigSister

• Німеччина
Цитата: Shana від Сьогодні в 12:38:53
Цитувати (виділене)
Действия бубочки нелогичны: он пригласил в Бучу Меркель, но отказал "покаявшемуся" Штайнмайеру.  :unknown:
А коли його дії взагалі були логічні? Зважаючи на те, що він сам так гордо носився з формулою цього чувака, а тепер навіть бачити його не хоче...  :unknown:
Штайнмайєр просився не до Бучі  ;)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
І навпаки, якраз на 200-річчя Шевченка – це було кілька тижнів тому – дехто в Україні вимагав наслідувати його мужній приклад і нарешті заборонити російську мову в Україні.
Оригінал тут.
[/quote]Доведеться Зеленського схвалити, дожила!!!

Offline Smoke

При всех эмоциях этот шаг очень навредил. Еще раз. Штайнмайер -  враг Украины.
Враг опасный и влиятельный. Он им был и остается. Этот отказ дал ему оружие против Украины.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Штайнмайєр просився не до Бучі
Президенти Польщі и країн Балтії, до яких хотів приєднатися Штайнмайєр, відвідали Бородянку. Там не менш вражаюча ситуація.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Враг опасный и влиятельный. Он им был и остается. Этот отказ дал ему оружие против Украины.

Всё, уже прокомпостировали - уже «навредил» и уже «дал». Это уже случилось. Ну, если случилось. Теперь будем следить за «последствиями».

Offline Teagan

Учора фб був увесь в Медведчуку, а сьогодні в його дружині. Яка, до речі, практично невпізнаваєма, як на мене.
Каже, Володя, відпусти Вітю, бо рафік кришталевої води невинний, чекаю на відповідь.
Знайшла на ютубі - вона ще й до Ердогана звернулась, така нещасна що аж не нафарбувалась. А місяць тому викладене відео де вона обнімається з колебасковим.  :mad:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
така нещасна що аж не нафарбувалась
Та конешна.  :sarcastic:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Знайшла на ютубі - вона ще й до Ердогана звернулась, така нещасна що аж не нафарбувалась. А місяць тому викладене відео де вона обнімається з колебасковим.  :mad:

О, це якось повз мене пройшло, але вже подивилася. Вона кумедна, хоч розумію, що такої мети в неї не було. Сіротінушка у хіджабі.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Шарп:
🍁 Есть достоверная информация, что немцы решили закупить для Украины в третьей стране то, что поможет нам предотвращать бомбардировки наших городов. Деталей не будет.

https://t.me/Sharpreview/12721

Offline Teagan

така нещасна що аж не нафарбувалась
Та конешна.  :sarcastic:

Нафарбувалась звісно, але невдало, шо аж на себе не схожа. А може то якось ботокс з філлерами не туди зайшов.

Offline BigSister

• Німеччина
Не думаю, що він справжній/щирий ворог, і зброї не бачу. У всякому разі йому належить діяти як президенту, як офіційому представнику Німеччини.

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog

Всё, уже прокомпостировали - уже «навредил» и уже «дал». Это уже случилось. Ну, если случилось. Теперь будем следить за «последствиями».
Угу. Я согласен, что демарша устраивать не следовало, мы не в том положении, но увы, наше руководство - зебилы и херню делать они, к сожалению. будут еще неоднократно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
ФСБ планировала вывезти за границу Украины Виктора Медведчука. Об этом сообщил глава СБУ Иван Баканов в эфире украинского телемарафона в среду, 13 апреля.

"Нам противостоял не просто господин Медведчук. С противоположной стороны был очень мощный враг, имя которому – ФСБ, которая намеревалась вывезти кума Путина за границу", - сказал Баканов.

При этом, как отметил Баканов, для реализации своего плана российские спецслужбы привлекли лидеров преступного мира Украины и коррумпированных правоохранителей.

"ФСБ задействовала все возможности, чтобы замаскировать свои планы, вбрасывала дезинформацию", - добавил глава СБУ.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.