Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
Прекрасне відео
Ще й голосом наче з Animal Planet.
Пока смотрел на все эти парадные выебоны рашкиной "десантуры" вспоминал вот это из "Индианы Джонс":
Только у орков вместо меча были машины на которых еще я "ДМБ-87" штык-ножом в автопарке царапал...

И это... музыка там на заднем плане слишком торжественная.
Я люблю, когда упырей под осиновую балалайку хоронят  :pardon:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
А вот и окопы в Чернобыле. ИМХО это не Рудий Лiс, а несколько западнее, но тем не менее.
https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/txazpt/drone_footage_in_chernobyl_confirms_that_russians/

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Цієї прорашистської мразоти ще виколупувати й виколупувати. А ОП її осередок.

Цитувати (виділене)
Заступник голови Офісу Президента Олег Татаров дав втекти Віктору Медведчуку, Андрію Портнову, а також сину Портнова. Крім того, Татаров пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски - Миколаївського глиноземного заводу.

Прот це заявили в Центрі протидії корупції (ЦПК), передає Цензор.НЕТ.

"Багато з вас запитували, а куди подівся чорт Татаров? За нашою інформацією, він досі рулить правоохоронною системою України. Зокрема, Татаров дав втекти Медведчуку і Портнову, а також сину Портнова. Він призовного віку, але втік з України 28 березня. Окрім того, Татаров від імені Офісу Президента пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски. Якщо точніше, то Миколаївського глиноземного заводу. І це ще далеко не все, що робить Татаров прямо зараз - під час війни. Цікаво, хто в Офісі просунув шкідливе рішення про відключення "5 каналу", "Прямого" та "Еспресо". Саме так починалася путінська цензура в медіа", - заявили в ЦПК.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб

Offline Smoke

Принесло фейсбуком
Цитувати (виділене)
Petro Chornomorets
19 Std.  ·
Аналітика з дивану. Не читайте. Може за пару років звіримо з реальністю.
Вже у перший тиждень від початку великої війни йшли два протилежних процеси. Перший — переважна більшість українців консолідувалася навколо влади, рейтинги зросли до небес і з тих пір не падають. Другий — почали звучати незручні запитання типу "Де броніки? (Стугни, Корсари, Нептуни тощо)" або "Чому розмінували Кримський перешийок?"
Тепер зробимо два припущення. Перше — відповіді на ці запитання дуже неприємні. Друге — адресати цих запитань у першу чергу думають про свою безпеку, потім про фінансову стабільність, а потім уже про все інше.
Тоді виходить, що з усіх варіантів розвитку подій той, де Україна перемагає і водночас залишається демократичною правовою державою — для адресатів цих запитань неприйнятний. Для них це буде вже про особисте виживання.
А прийнятні варіанти передбачають відмову від однієї зі складових: або від перемоги, або від демократії. Домовленості (не-перемога) зі збереженням військового стану — ризиковано, але потенційно найпростіше у досягненні. Перемога, але так, щоб запитання ніхто не задавав (не-демократія, не-правова держава) — складніше в реалізації, але і найбільш надійно; треба брати, поки рейтинги на максимумі.
Звісно, це все погляд з позиції адресатів незручних запитань. Причому за бажання можна побачити симптоми розробки обох варіантів упродовж останніх кількох тижнів.
Чи може бути якось інакше? Маю дві версії, обидві десь на межі світу райдужних поні.
Перший, утилітарно оптимальний: мінімізуємо зло, максимізуємо добро. Новий суспільний договір, за яким ніхто нікому не задає незручних запитань після перемоги. Усі отримують шану за заслуги у війні, а минуле забуваємо. У обмін на те, що відповідні люди більше не йдуть ані в політику, ані в державне управління. Якщо йдуть — запитання про минуле актуалізуються.
Другий, ціннісно імперативний: винні мають бути покарані, але не ціною держави. Тоді після перемоги переворот і хунта. Суди, покарання. Непопулярні реформи. І демократичні вибори через кілька років.
Я ж кажу: хороші варіанти — усі на межі райдужних поні.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Smoke

щось новеньке
За один чинський діпконсерн дають три західні.

Offline Eney

Окопи та капоніри, нариті у Чорнобильській зоні. https://fb.watch/cd39ciJF1v/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Мы уважаем территориальную целостность Украины – президент Казахстана Токаев

«Российско-украинский конфликт – это трагедия, масштабов которой европейский континент не испытывал давно. У Казахстана с Россией самая протяжённая граница в мире, что определяет особые отношение и взаимовыгодное сотрудничество. Вместе с тем, у нас есть вековые традиции и дружественные отношения с Украиной. Мы уважаем её территориальную целостность, как это делает подавляющее большинство стран мира.»

Источник: статья Токаева «Турбулентность в Евразии не замедлит прогресс Казахстана».

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
В екопарку триває рятувальна операція — вдалося вивезти журавлів.

💬 «Сьогодні зусилля з порятунку наших тварин не просто триватимуть, але й, сподіваємося, подвояться та потрояться. Багато залежить від обстановки в районі екопарку», — повідомляється на сторінці парку.
Not all those who wander are lost

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
ось що піздюлі роблять чарівні

Другие заявления Пескова

О Зеленском: «Россия признает, что Владимир Зеленский является президентом Украины»

Offline Mike123

Мені цікаво. Цар перед війною робить програмний виступ, в котрому розповідає, що України не існує, що президенти всі наші не справжні, єден справжній - це великий повелитель олівців та ручок. А потім хуйлосекретар розповідає, що Україна існує, і президент в неї справжній. Тобто це підтвердження, що хуйло - пиздун? Або підлеглі його слова ігнорують і він ніхто. Чи шо? У росіян об'єм пам'яті більше одного місяця чи менше?

Offline Smoke

Мені цікаво. Цар перед війною робить програмний виступ, в котрому розповідає, що України не існує, що президенти всі наші не справжні, єден справжній - це великий повелитель олівців та ручок. А потім хуйлосекретар розповідає, що Україна існує, і президент в неї справжній. Тобто це підтвердження, що хуйло - пиздун? Або підлеглі його слова ігнорують і він ніхто. Чи шо? У росіян об'єм пам'яті більше одного місяця чи менше?
Орвелл написал все это давным давно.
Цитувати (виділене)
Океания воюет с Евразией. Океания ВСЕГДА воевала с Евразией........Океания воюет с Остазией. Океания ВСЕГДА воевала с Остазией. Они никогда не взбунтуются, пока не станут сознательными, а сознательными не станут, пока не взбунтуются. Партия велела тебе не верить своим глазам и ушам. И это ее окончательный, самый важный приказ. Историю, как старый пергамент, выскабливали начисто и писали заново — столько раз, сколько нужно. И не было никакого способа доказать потом подделку.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

до наступного випуску новин

Offline Milena

Нет у рашистов памяти, откуда ей взяться у безмозглых тварей.

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Жириновський помер. Йому було 75 років. Про це повідомив речник Держдуми Володін. Тепер офіційно https://t.me/c/1297540669/3372
Нарешті, ще одним стало менше. ;)

До речі, є припущення, що здох він все-таки тижнів ще два тому, коли з'явилися перші повідомлення.
А в Кремлі два тижні просто чекали, який інформаційний привід знадобиться перебити і ось, мабуть, для відволікання від жахів у Бучі, труп Вольфича, відправили в останню гастроль.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Жириновський помер.

Я бы новость об этом начинала словами: "Если вдруг кому-то не насрать..."

Offline Donna

• Hero Member
А в Кремлі два тижні просто чекали,
Пока он закончит "с документами работать."

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Я зрозумів, не помер, а здох. Так правильно.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Пока он закончит "с документами работать."
И сдох от переутомления. От непосильной работы с документами. :grin:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline BigSister

• Німеччина
Цитувати (виділене)
до наступного випуску новин
++

Offline True Path Into Nowhere

И сдох от переутомления. От непосильной работы с документами.
згорів на роботі
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Жириновський помер.

мені ні, для мене це як внутрішній початок перегонів на лафетах, коли всі замерли на низькому старті та лунає постріл. перший виблядок здох, інші вже на дистанції.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
мені ні, для мене це як внутрішній початок перегонів на лафетах, коли всі замерли на низькому старті та лунає постріл. перший виблядок здох, інші вже на дистанції.
в наши часи у нагоді всякі дрібниці, що підіймають настрій та дух, най буде

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Папа Римский Франциск поцеловал флаг, который ему привезли из Бучи

На еженедельной общей аудиенции присутствовали дети-беженцы из Украины, которые и привезли с собой флаг. Папа Римский поцеловал его и прочитал молитву:

«Невинная кровь этих жертв взывает к небесам и умоляет: да прекратится эта война! Да умолкнет оружие! Хватит сеять смерть и разрушение! Помолимся об этом вместе. Этот флаг родом с войны, из того самого растерзанного города Буча»

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
В екопарку триває рятувальна операція
Цитувати (виділене)
❗️Екопарк. П’ять левів та левиць врятовані з екопарку сьогодні, повідомив щойно засновник екопарку Олександр Фельдман
Not all those who wander are lost

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Цитувати (виділене)
«Невинная кровь этих жертв взывает к небесам и умоляет: да прекратится эта война! Да умолкнет оружие! Хватит сеять смерть и разрушение! Помолимся об этом вместе. Этот флаг родом с войны, из того самого растерзанного города Буча»
Сильно.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
тварини вже вимагають на завтра засідання СБ ООН
Они и из Мариуполя такую же фигню будут делать с гораздо большим размахом - так что это у них, мать их, репетиция.  :smilie9:

про Маріуполь ми можемо і не дізнатися усіх подробиць, вони зараз почнуть нищити всі докази на зайнятій території міста.

ось дядько точно описує всю тему у треді
https://twitter.com/JasminMuj/status/1510650802049757185

Мэр Мариуполя Вадим Бойченко заявил, что в городе, где идут бои и который уже практически уничтожен, начали работать российские мобильные крематории

По словам мэра, в Мариуполе могли погибнуть десятки тысяч человек.

Кремацией, «заметая следы преступлений», занимаются оккупанты из «ДНР» под руководством самопровозглашённого мэра Константина Иващенко.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
 Шольц заявил, что ФРГ направляет Украине всё оружие из запасов Бундесвера, которое можно оперативно поставить.

▪️Какое именно это оружие, пока не разглашается.

можна Мардери?

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.