Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Щож піквічки, прийшов і мій час годувати кацапню свинцем, на 14 повістка.Вибачте, якщо образив когось, бо все може бути,.Тримаймося і Перемоги нам.
Успіхів тобі. Слава Україні!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Продублюю у темі біженців

Цитувати (виділене)
Yury Bogdanov
27 хв  ·
Увага!
Оголошено режим припинення вогню та евакуація з Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Ворзеля, Бородянки через міст в Романівці! А також через Стояку та Білогородку.

Ці автобуси якраз сьогодні повз мене йшли, дуже багато, але поки що без людей. Більше години майже один за одним + Швидкі. Повертатись, як я розумію, будуть іншою дорогою.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Степанида Ластівченко

Цитата: Степанида Ластівченко від Сьогодні в 11:44:58
Я продовжую бути впевненою, що він просто усвідомив серйозність становища і став робити все, що радять обізнані люди.
Мені неприємно тебе засмучувати, але це не відповідає дійсності. І Бабченко має рацію у цьому питанні. Зеленський  вкрай нерозважлива та нерозумна людина. Миттєве переродження може відбутися, якщо мати для цього якесь внутрішнє підгрунтя, але в нього його нема. На превеликий жаль.
А я й не бачу в ньому ніякого переродження. І навіть упевнена, що якби він самостійно приймав рішення, ми б уже були Малоросійським округом РФ. Просто мені здається, що йому дохідливо пояснили, як саме слід поводитися і що слід казати. І зуміли переконати. Така от в мене думка

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Щож піквічки, прийшов і мій час годувати кацапню свинцем, на 14 повістка.Вибачте, якщо образив когось, бо все може бути,.Тримаймося і Перемоги нам.
Бережи себе! І повертайся з Перемогою!  :give_heart:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

бережи себе, друже, повертайся живим та з перемогою!

Offline Степанида Ластівченко

Хай Бог боронить! Чесно - навіть заздрю, бо немає вищої честі, ніж боротися за свою землю. Я б зараз усе віддала, щоб перетворитися з малопотрібної тітки на воїна зі зброєю в руках

Offline Nerag

Удачи, возвращайся живым и здоровым!
Слава Украине!  :prapor2: :razom:

Offline dlifua

• liveinly
Дякую всім за побажання, буду вас читати, а переможем ми обов'язково.
liveinly

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Я продовжую бути впевненою, що він просто усвідомив серйозність становища і став робити все, що радять обізнані люди. Діяти за їхніми вказівками, зачитувати їхні тексти. Щодо "рятівника нації" - не можна забувати, що саме попередні три роки під його "керівництвом" дали пуйлу впевненість у тому, що Україна - легка здобич. Якби він зміцнював армію, а не вкладав кошти у велике крадівництво, можливо, вторгнення й не було б. І я не згодна з Бабченком - актор він дуже поганий
Він не розуміє цього. Йому здається, что він молодець і все робив вірно, а заважали йому всі, крім нього.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Чиби

• Disce pati
Щасти тобі! Бережи себе та повертайся до нас.

Offline fakir

Зрозуміло, що зараз головне - вистояти, перемогти й відновитися
ні не зрозуміло, коли я кажу не на часі, я маю на увазі те, що хто розуміє, зараз не буде впрягатись у внутрішньополітичні питання, а просто піде десь в інше місце, а хто не розуміє, може роздмухати срач, який зараз конече непотрібний на форумі

Offline Выдра

• ___
Отец был в отъезде, ему пришлось опознавать семью по видео...
Это ужасно.

Offline Eney

Ар'єв: московітьський СУ27 над Києвом все.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Уже ведь можно сказать, можно?
Как что-то грохнуло, как бахнуло. Я в ванной была. Двери душевой кабины задрожали и продолжают. Гадость, звук такой противный. Подняла глаза на зеркальный шкаф, что над умывальником, и дала себе команду сматывать оттуда, пока этот весь евроремонт на голову не посыпался.
А это, оказывается, был московітьський СУ27. Ну, ла-а-адно...Пломбы из зубов не повырывало и хорошо.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Пилот, пишут, тоже все.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
Повертайся з перемогою. Най наші думки тебе бережуть.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Ash

Повертайся з перемогою. Най наші думки тебе бережуть.
:plusone:
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Я дочь офицера коренной одессит и сейчас расскажу вам, что нужно делать.
По факту: Глеб Грибоедов. Родился 2 ноября 1982 года в Перми, называет себя «вольным фотографом» и кочует между городами, периодически проживая в Москве, Питере и оккупированном Крыму.

Его инстраграм

Под спойлером тот самый ролик, который упырёнок записал в качестве «карєного одесіта».
Cпойлер
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
Первично прокололся на снеге в Одессе 2 марта и на, как это не смешно, на слове «кастрюля» (не на самом слове, а на его произношении).
*З цікавістю*
І шо? Де воно зараз?
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Первично прокололся на снеге в Одессе 2 марта и на, как это не смешно, на слове «кастрюля» (не на самом слове, а на его произношении).
*З цікавістю*
І шо? Де воно зараз?

Та в Москві, мабуть що. Або ще десь на росії. Мені просто цікаво, на кого таке розраховано й невже є такі, кому ці «поради карєного адесіта» могли б бути на користь (ну, в їх уявлені)? Таке враження, що вони на всіх ланках дерибанять по кишенях гроші, котрі їм виділяють, починаючи безпосередньо з військових й закінчуючи такими «мєстними жителями». Ні креативу, ні фантазії.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline fakir

*З цікавістю*
І шо? Де воно зараз?
судячи зі снігу, десь на півночі

Offline Eney

Віталій Чепінога
Зважаючи на цілком обгрунтоване прохання міністра оборони України про неоприлюднення інформації щодо партнерської допомоги, новини тепер можуть бути й такі:

«Тракторна бригада №3 імені Омеляна Парубка передала ЗСУ 150 стінгерів і 200 джавелінів, які залишалися в неї з посівної кампанії минулого сезону»

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
Дякую всім за побажання, буду вас читати, а переможем ми обов'язково.
Хай щастить, повертайся! :prapor2:

Offline Фрейя

• Hero Member
Цитувати (виділене)
Служба безпеки України
Днями українські воїни розбомбили танкову групу ворога та її повітряне прикриття, яке складалося з винищувачів Су-30. Тож до СБУ, серед іншого, потрапив секретний GPS-навігатор окупантів.
На пристрої – всі дані пересувань і «заплановані точки» наступу загарбників.
Цей навігатор належав «елітному» 108-му десантно-штурмовому полку противника, який намагався атакувати Миколаїв з боку Костянтинівки.
Таким чином, українська спецслужба отримала доступ до планів російських окупантів, що дозволить діяти на випередження і ще ефективніше знищувати ворога.
Більше того, українські військові збили російські Су-30, які прикривали загарбницький наступ з повітря. Ці «путінські аси» успішно пройшли Сирію і безкарно бомбили там місцеве населення. Утім перший же виліт в Україну виявився останнім для них.
Тепер на полонених чекають довгі розмови зі слідчими і контррозвідниками СБУ, які встановлюють всіх причетних до війни. Кожен ворог буде покараний!
Разом переможемо!
Відеодопит полоненого окупанта ➡️ t.me/SBUkr/3861
https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/313960534164197

Offline Mike123

GPS-навігатор
Лолшто? Или это описка? Не глонасс, а жпс навигатор? В военном самолете?   :facepalm: :consul: :obm:

Offline fakir

GPS-навігатор
Лолшто? Или это описка? Не глонасс, а жпс навигатор? В военном самолете?   :facepalm: :consul: :obm:
тю, давно вже
зацініть держак https://topcor.ru/21093-izrailskie-smi-russkie-letajut-v-sirii-po-amerikanskoj-gps.html

Offline Фрейя

• Hero Member
Не глонасс, а жпс навигатор?
Там в посте фотки есть, я в этом совсем не разбираюсь.

Offline chucha

Лолшто? Или это описка? Не глонасс, а жпс навигатор? В военном самолете?    

Нет, это не с самолёта, а с колоны у кого-то забрали.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.