Україна: оперативно, [08.03.2022 18:15][In reply to Україна: оперативно]❗️Організація Об'єднаних Націй заперечує, що її співробітникам було наказано не використовувати слова "війна чи вторгнення" щодо нападу Росії на Україну.Хоча і не виключають, що такий лист хтось із керівників підрозділів міг написати. Ну то ви там розберіться якось між собою вже!
В 16:48 от него в телеге был твит
Ну то ви там розберіться якось між собою вже!
Цитата: fakir від Березень 08, 2022, 18:19:32Ну то ви там розберіться якось між собою вже!так там дофига русни - вполне мог найтись какой-нибудь угодник.
Байден: «ми забороняємо весь імпорт російської нафти і газу!».
Ну если уж рабинович примкнул к "нацистам"...
Сегодня Ютуб удалил канал российского пропагандиста Владимира Соловьева. Но последнее видео оттуда удалось спасти. И это шедевр.Постоянный участник пропагандистских телешоу на РосТВ Яков Кедми, судя по всему, изрядно бухой, плачется, что российская карательная операция в Украине оказалась вовсе не такой успешной, как обещали. За две недели оккупанты не взяли ни одного крупного города.«За две недели можно было до Львова дойти, а мы не можем взять Славянск. Зачем было все это начинать?» - сокрушается
Злой одесситСегодня в ходе очередного налёта на Украину российской авиации с территории Беларуси были впервые отмечены недвусмысленные особенности. Фиксация всего нижеизложенного осуществлялась в группе российских самолётов, летевших в Житомирскую область.Во-первых, пилоты истребителей использовали устройства взаимного определения координат.Во-вторых, перехват переговоров пилотов зафиксировал нарушение правил радиообмена.В-третьих, на ряде самолётов фиксировались перебои в работе бортового радиоэлектронного оборудования, зачастую вызываемые неправильной эксплуатацией.В-четвёртых, пара пилотов и вовсе потерялись в ориентирах и просили помощи, чтобы определить своё местоположение.В сумме, все факторы говорят о том, что пилоты, которые сегодня осуществляли налёт, имели недостаточную квалификацию, не исключено, что это были резервисты, либо курсанты авиационных училищ.
А где Рабинович, кстати?
А где Рабинович, кстати? Его кто-то видел?
Ну и в целом, грустят.
РФ висадила десантно-штурмову групу у Вовчанському районі, більшу частину знищили — Олег Синєгубов
Зє потужно в Парламенті
Бойовий генерал Марченко, кіборг "Марчелло" успішно керує обороною Миколаєва і наводить жах на російських окупантівБойовий генерал Дмитро Марченко, підозрюваний у “справі бронежилетів” (які, до речі вже дістали із закромів, бо нових не нашили за ці роки) в Миколаєві продовжує операцію зі звільнення міста й зачистки його від російських військових.Нагадаємо, бойового генерала викупили з полону 17.12.2019 року.За Марченка внесли заставу у 20 мільйонів гривень. 19 мільйонів вніс п’ятий президент України Петро Порошенко, ще мільйон зібрали активісти."Коли я дізнався, що люди збирають мені гроші на заставу, то у мене був шок. Маю честь захищати такий народ і воювати за свою країну", - сказав після звільнення з полону Марченко. Я хотів, щоб солдат не думав, що йому одягнути і що йому поїсти перед боєм або після нього. Я хотів, щоб боєць був добре взутий, добре одягнутий і добре нагодований – так, як би я хотів, щоб була одягнута і нагодована моя дитина, - Д.Марченко.Слава Героям!Слава нації, яка не кидає своїх Захисників!»
Цитувати (виділене)РФ висадила десантно-штурмову групу у Вовчанському районі, більшу частину знищили — Олег Синєгубов
На Харківщині окупанти висадили 120 десантників, їх одразу розгромили. Тим, хто вижив, довелось тікати назад в РФ🔻 У Вовчанському районі на Харківщині 8 березня окупанти на 3 гелікоптерах висадили десантно-штурмову групу із 120 осіб, вони планували рухатися на Харків.🔻Територіальна оборона спільно із ЗСУ розгромили загарбників. Переважну більшість російського десанту знищили прямо на місці. Ті, хто вижив – втекли на територію Білгородської області Росії, повідомили у Штабі оборони Харкова.Так буде з кожним окупантом, нога якого ступить на українську землю.
Грусть-печалька. «Мы до сих пор не взяли ни одного крупного города!» И Полтава им чешется, и Одесса. Ну и в целом, грустят.
Какой этот Кедми блевотный, господи
Таки да: Польша бесплатно передаст Украине все свои истребители МиГ-29, — Верховная Рада.
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.