Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Pe

то к сожалению уровень организации низкий
Будь ласка, викладіть результати ваших зусиль по організації кращого заходу. Прикладіть Ваші неоціненні зусилля до органвзації мітінгу завтра - він планується, якщо не помиляюсь, о 11 в Гаазі

А ви що - один з організаторів? І звідки Ви взяли, що мої зусилля неоціненні? Ні, я розумію, що якщо хочеш, щоб було зроблено добре - зроби сам, але ж є люди, які пафосно кличуть себе радою фундаціі, взяли на себе функції по організації таких заходів, то може їм краще прислухатися до критики і зробити інакше наступного разу? А як ні, то таки мабуть доведеться започатковувати щось своє.

До речі, ми підходили сьогодні до чоловіка з гучномовцем, пропонували говорити про те що «Путін - не просто хуйло, а військовий злочинець», пропонували замість «хто не скаче той москаль» кричати про санкції хоча б англійською, але він відповів, що всі кричалки були узгоджені з місцевою владою, тому відступати від погодженого не можна. Наступного разу мабуть треба зі своїм гучномовцем приходити.

Я по телеку никакого митинга россиян не видела, не показывали)))
А вот нашего-да! В трех городах сегодня был
И да, там и россияне отметились на нем (с поддержкой и ужасом от происходящего и стыд за страну, )а не на своем
Ну и вообще предлагаю не ругаться (и не переносить свои фрустрации от происходящего друг на друга) :prapor2:

Offline True Path Into Nowhere

avg flying tigers
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Літаки з пілотами, сподіваюсь?
Інструктори, що прибудуть як добровольці
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
🍁 Дания поставит нам в ближайшие дни до 2700 единиц противотанкового оружия.

Offline fakir

Літаки з пілотами, сподіваюсь?
Інструктори, що прибудуть як добровольці
для таких людей навіть громадянства не шкода

Offline Pe

Нам дадуть літаки :drinks:
https://twitter.com/Segozavr/status/1498028652679868422
та ладно! :shok:
Только шо имела счастье своими глазами в новостях видеть заявление ЕС: переводя на понятные язык: заваливайте Украину военкой, нам шлите чеки, мы сразу оплачиваем, надеемся, что это хорошее стимулирование поставки военной помощи
Рашке реально пизда! Про добровольцев тоже сообщения шли, у нас в том же выпуске новостей сообщили, что народ к посольству Украины потянулся. Всем поддержка. Англия тоже поддерживает их. Это то, что только помню(голова дырявая все не запоминаю, сорри)

Offline Smoke

новини з зазеркалля прямо зараз на ютубі:
Цитувати (виділене)
⚡️Срочно | Киев окружён | Переговоры о капитуляции | Спецоперация на Украине | Спецэфир
Соловьёв LIVE
Дивляться: 406 тис.
У ПРЯМОМУ ЕФІРІ ЗАРАЗ

p.s. саме головне - як цей помьот виліз у мене в рекомендаціях ютуба, я взагалі з росіян тільки Бабченка і Яковину інколи дивився?
В Древнем Египте не ставили стел о поражениях, поэтому историки узнают о них по тому, что победы происходили все ближе к египетской столице.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline fakir

Только шо имела счастье своими глазами в новостях видеть заявление ЕС: переводя на понятные язык: заваливайте Украину военкой, нам шлите чеки, мы сразу оплачиваем, надеемся, что это хорошее стимулирование поставки военной помощи
Рашке реально пизда! Про добровольцев тоже сообщения шли, у нас в том же выпуске новостей сообщили, что народ к посольству Украины потянулся. Всем поддержка. Англия тоже поддерживает их. Это то, что только помню(голова дырявая все не запоминаю, сорри)
ого перелякались
сподіваюсь вони розуміють, що забрати це все у свою НАТУ вони зможуть тільки разом з нами

Offline stringenda

• Стать: Жіноча
А як ні, то таки мабуть доведеться започатковувати щось своє.

Я не з організаторів. Але ви започатковуйте. Не забудьте спершу розповісти людям які вони недолугі - то ключ до публічного успіху.

Та невже, чого ж така болісна реакція? Якщо не вмієте адекватно сприймати критику, навіть не знаю, чим ще тут можу допомогти. Мені це дуже нагадує мем «сперва добейся» (https://lurkmore.to/Сперва_добейся). І я навіть не знаю звідки ви взяли що щось знаєте про успіх, але свої поради на тему кому і що мені розповідати, пропоную залишити при собі.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Розлого як кацапи будуть йти за обозами до Москви у відсутність авіації

https://zn.ua/ukr/POLITICS/jes-zakuporiv-rosijan-useredini-krajini-shcho-oznachajut-dlja-rf-transportni-sanktsiji.html

Offline Garfield

• Nederland
Только шо имела счастье своими глазами в новостях видеть заявление ЕС
Мабуть тої заяви я не бачив, але зараз цікаве прочитав. Виділили 500 мільйонів, прописали що на не-смертельне має бути 50, а ось 450 - на зброю і боєприпаси. Непогана пропорція. :yes:
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
А як ні, то таки мабуть доведеться започатковувати щось своє.

Я не з організаторів. Але ви започатковуйте. Не забудьте спершу розповісти людям які вони недолугі - то ключ до публічного успіху.

Та невже, чого ж така болісна реакція? Якщо не вмієте адекватно сприймати критику, навіть не знаю, чим ще тут можу допомогти. Мне це дуже нагадує мем «сперва добейся» (https://lurkmore.to/Сперва_добейся). Свої поради на тему кому і що мені розповідати пропоную вам теж залишити при собі.

Будьте ласкаві, до ЛС

Offline PamTam

Розлого як кацапи будуть йти за обозами до Москви у відсутність авіації

https://zn.ua/ukr/POLITICS/jes-zakuporiv-rosijan-useredini-krajini-shcho-oznachajut-dlja-rf-transportni-sanktsiji.html

Так кацапи ж сказали, що літаків не повернуть. Ну, будуть на них літати по ОДКБ, поки не почнуть ламатися через відсутність запчастин. Чи зможуть до китайців, до хз, арештують ті крадений літак, чи ні.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
мене ще більше напружує хто туди поїхав
Ну як це так!
ОПХЖ взагалі потрібно заборонити.
Емнип он единственный из опзж голосовал против рашки.
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
 :up:
Цитувати (виділене)
Instagram и Facebook Анатолия Шария и его супруги Ольги заблокированы. Пока остался YouTube, но это ненадолго. Толик, готовься к скорой экстрадиции в Украину, мразь. Наши пацаны уже ждут.
Not all those who wander are lost

Offline Pe

ого перелякались
сподіваюсь вони розуміють, що забрати це все у свою НАТУ вони зможуть тільки разом з нами
Украина скоро сильнее любого нато будет!))
А так, то перепугались, да
Недаром сегодня ремцы аплодировали стоя в парламенте на известие о увеличении военного бюджета
Все. Смехуечки и дипконцерны закончились!
Меня бесит, что часики тикают(вчера о чем писала), но тут уже как есть
И кстати, жадные и экономные голландцы прямо заявили в новостях, что да, санкции и по нам ударят, но мы будем платить и вся страна это поддерживает
Исторический момент для всего мира

Offline Pe

@Eney , прошу занести в протокол: как это блядство закончится и немножко голову отпустит от стресса, то перейду на украинский
Буду просить помощи и чтобы с меня не смеялись :f1:

Offline Pe

Там их полковник-десантник (черный орел, как понимаю известная для них личность)в отставке речь-обращение записал, сказал, чтобы дома сидели, не лезли и не покрывали себя позором
цей?

Сорри, пропустила
Да, он
Подполковник, не полковник))

Online Фрейя

• Hero Member
Цитувати (виділене)
Victor Andrusiv

Завершуємо 4 героїчний день нашої Української Вітчизняної Війни ще одною перемогою.
Українські кібер війська взламали Кремль і витягнули базу контактів російських посадовців. Там телефони і емейли. Дзвоніть і пишіть цим покидькам все, що про них думаєте.
Контактів дуже багато, тому ми зробили бот для зручності вибору кому ви можете сказати свої почуття і думки. І не соромтесь у висловах.
https://t.me/gov_rf_bot
Ну що Путін, як тобі наш Майдан, покидьку?
ПС Замість 8 на початку набирайте +7, якщо будете дзвонити.

https://www.facebook.com/victor.andrusiv/posts/10159857031719146

Offline Pe

Кстати хороший момент там разобраться с приднестровьем, в Беларуси(только видео посмотрела как из окон кричат:Слава Украине и жыве Беларусь), Чеченцы может захотят из Европы обратно вернуться, наши братья грузины, там сирийцы тоже имеют что сказать
 Ебашить гадов везде и по полной, им щас тогда вообще хоть разорвись будет)))

Offline Eney

Я так сміявся, що впав з дівана. Не хоче посилання відкриватися , то розкажу. Їде дядько на тракторі, позаду тягне московітьський БТР. Металобрухт.
[ Invalid Facebook URL ]posts/4891786704191753/

Offline com

• Львів
США та НАТО запроваджують безполітну зону над Україною - для росіян та білорусів.
Джерело: Курт Волкер.
Як швидко - невідомо.

Offline PamTam

США та НАТО запроваджують безполітну зону над Україною - для росіян та білорусів.
Як швидко - невідомо.
Брехня. Цього не буде ніколи

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Як швидко - невідомо.

Посилання, будь ласка.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline True Path Into Nowhere

Я так сміявся, що впав з дівана. Не хоче посилання відкриватися , то розкажу. Їде дядько на тракторі, позаду тягне московітьський БТР. Металобрухт.
вобще то там мт-лб, це поперше, а вовторих у вас война яке падання з дивана ви шо уклоніст-саомострєльщік? :grin:

Shannou, ти хуєсос.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Зустріч української делегації з російською відбудеться ближче до ранку.

Offline com

• Львів

Offline PamTam

Йой. no-fly zone - це амери у відкриту стріляють по кацапським літакам. Неможливо від слова взагалі. Так само ймовірно, як і те, що амери би нам дали тактичний нюк.

Офіційно. прям сьогодні

https://edition.cnn.com/2022/02/27/politics/russia-ukraine-no-fly-zone-linda-thomas-greenfield-cnntv/index.html

Offline Eney

Та тут того дівана, одна назва.

Offline com

• Львів
То справжній твіт справжнього Волкера чи фейк?

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.