Алексей ПетровДесант российских оккупантов, который днём браво высадился в аэропорту Гастомель, всем составом отправился на концерт к Иосифу Кабзону! Слава Украине!
О Зміїний звязок втрачено
Нурсами
лесах и полях (ищут, наверное?).
Наші гвардійці зі своїм прапором, пошматованим уламками після сьогоднішнього бою. Передають вам усім вітання і кажуть, що ми переможемо! 🇺🇦#HostomelPower3018
НЕК "Укренерго" - NPC UkrenergoВАЖЛИВО ТА ТЕРМІНОВО! В соцмережах та деяких ЗМІ поширюються ФЕЙКИ про те, що у 23.30 треба вимкнути всі прилади та до нуля знизити споживання в оселях. Начебто через підключення нашої енергомережі до європейської системи.САМЕ ТАК ПРАЦЮЄ ВОРОГ! ТАКІ ЗАКЛИКИ СПРЯМОВАНІ ВИКЛЮЧНО НА ТЕ, ЩОБ ЗАВДАТИ УДАРУ ПО УКРАЇНСЬКІЙ ЕНЕРГОСИСТЕМІ. УКРЕНЕРГО ОФІЦІЙНО ТА СПРОСТОВУЄ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ТА ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЕНЕРГОСИСТЕМА ПРАЦЮЄ В НОРМАЛЬНОМУ РЕЖИМІ І БУДЕ ПРАЦЮВАТИ. НІЧОГО ВИМИКАТИ НЕ ПОТРІБНО І НІХТО НІКУДИ НЕ ПІДКЛЮЧАЄТЬСЯ ВНОЧІ!СПОЖИВАЙТЕ ВІДПОВІДАЛЬНО ТА НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ ВОРОГА. Репост вітається. СЛАВА УКРАЇНІ!
По Львову сообщение:❗️❗️❗️Шановні львів'яни!Переконливо просимо сьогодні після 23:00 год. не користуватися освітленням у ваших помешканнях.Без нагальної потреби на вулицю не виходити.Слідкуйте за подальшими повідомленнями органів влади.
моя вулиця чітко дотримується затемнення, одні світодіодні індикатори імпульсів на електролічильниках блимають
А я вообще, опять таки, по-дилетантски думала, что сейчас уже по другому на цели заходят Но теперь свет выключу.
А що треба цілком затемнюватися? Я лишила дуже слабке світло в кухні. Але бачу що неонові вивіски над магазинами горять. І ліхтарі
Цитата: Ксеня від Лютий 24, 2022, 23:09:54А я вообще, опять таки, по-дилетантски думала, что сейчас уже по другому на цели заходят Но теперь свет выключу.ракетам все одно чи є світло
Неужели мы действительно столько городов оставили?
і мене дуже цікавить - де Єрмак? де цей парєшать з масквой?
Так сидів же біля бубочки на зустрічах з головами фракцій і з бізнесом
Цитата: Shannou від Лютий 24, 2022, 23:12:48 і мене дуже цікавить - де Єрмак? де цей парєшать з масквой?А мене ще трішечки цікавить, де Шуфрич, Мураєв, та вся ця ОПЗЖшная шобла.
тримати будуть великі міста. дуже довга лінія кордону та обмежені сили
"Тепер маю сказати про небезпеку. Але відразу зауважу, що її наслідки можна звести до мінімуму.Цього ранку росіянам логічно буде відстріляти залишки ракет.Бити вони будуть не по цивільних, а по військових цілях. Не тому, що добрі, а тому, що ракет мало.Тож цього ранку знову будуть бабахи від прильотів і бабахи від роботи наших протиракет.Якщо ви цивільний - зберігайте спокій.Якщо військовий - уникайте зайвого зосередження", - пише (https://www.facebook.com/victor.tregubov.5/posts/5107943405892486)Віктор Трегубов.
"Як повідомив колишній радник екс-голови МВС Арсена Авакова Михайло Апостол, російські війська зазнали дуже важких втрат: близько 3200 вбитих, знищено 500 одиниць техніки, 2 батальйони покинули техніку та пішим порядком покидають позиції", - йдеться у
Можливо, це були останні слова українських військових острова Зміїний... Далі почався ракетно-артиллеріський обстріл острову і 13 наших прикордонників загинули ГЕРОЯМИ, які не здалися!
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.