Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Фрейя

• Hero Member
Цитувати (виділене)
Українські воїни ліквідували окупанта Сергія Ситоленка, який доводиться тестем відомого терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.

Як інформує Цензор.НЕТ про це у твіттері написав український офіцер Анатолій Штефан.

Він відзначив: "Тесть "Гіркіна" Стрєлкова... Ситоленко Сергій позивний "Ситий", який з 2014-го року проходив службу в 3 омсбр РОА та 8 років не давав спокою воїнам ЗС України. Дякую снайперу Сил оборони України".

Джерело: https://censor.net/ua/p3328050

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
🍁 США підтверджують відступ російської армії на схід від Києва на 25-35 км.

Offline Лукерья

• Стать: Жіноча

CNN:

"If Russia is provoked by NATO, if Russia is attacked by NATO I don't know ... we are a nuclear power, why not?" Russian Deputy Ambassador to the UN Dmitry Polyanskiy said in an interview with Sky News.
When asked if that was a "legitimate thing" to say, Polyanskiy replied: "I don't think it's the right thing to be saying but it's not a right thing to threaten Russia and to try to interfere. So when you're dealing with a nuclear power of course you have to calculate all the possible outcomes of your behavior”.

Гугл перевод

«Якщо Росію провокує НАТО, якщо Росію атакує НАТО, я не знаю… ми ядерна держава, чому б і ні?» Про це в інтерв'ю Sky News заявив заступник посла Росії в ООН Дмитро Полянський.
Hа запитання, чи «законно» це казати, Полянський відповів: «Я не думаю, що це правильно, але не правильно погрожувати Росії та намагатися втручатися. Тому, коли ви маєте справу з ядерною владою а звичайно, ви повинні прорахувати всі можливі наслідки своєї поведінки.

Offline Eney

Цитувати (виділене)
Віктор Пузанов.
Сегодня много общался. Сначала по логистике, потом по своему хобби, потом много с моими друзьями в других странах - и непосредственно, и через жену.

Все за меня волнуются, в безопасности ли я. Ну, тут бахает, конечно, иногда просто прямо над головой, а утром я вышел во двор и долго думал, что за дымка, потом узнал, что неподалёку было пару прилётов от орков. Но я всё-таки в 15 километрах от Бучи и Ирпеня, и в 20 от Макарова, и в хрен знает скольки километрах от Харькова, Херсона, Николаева, Бердянска и Мариуполя, и, считаю, мне сильно повезло, что я не во всех этих местах. Мне повезло гораздо, гораздо больше, чем тем, кто там.

В связи со всеми этими мыслями вспомнилось, как в 14 году писал в #надоброночное :

Американцы знают, что в Израиль ехать нельзя - там опасно.
Израильтяне знают, что на самом деле в Израиле не опасно, опасно только в Иерусалиме.
Иерусалимцы знают, что все это ерунда, реально опасно исключительно в Гило - там стреляют.
Жители Гило уверены, что опасно лишь на улице "Ха-Анафа".
На улице Ха-Анафа всем известно, что опасно только в доме номер 15, в который могут попасть при обстреле.
Весь дом номер 15 в курсе дела, что опасная квартира - это 36, лишь она находится на линии огня.
В квартире 36 любой дебил поймет, что опасно только в кухне - окна салона и комнат выходят на другую сторону, там все тихо.
В кухне можно чувствовать себя в полной безопасности везде, кроме района холодильника.

В районе холодильника действительно могут подстрелить, но только если вынимать продукты из морозилки.

Ну, и поостеречься чуток при вынимании гамбургеров из морозилки - это называется "опасно"??? (с)

Прорвёмся.

Хорошей спокойной ночи.

Offline massii

Цитувати (виділене)
hromadske.ua

😡 The Guardian пише, що Ізраїль заблокував продаж шпигунського програмного забезпечення Pegasus для України — через побоювання «гніву росії» 
https://hromadske.ua/.../izrayil-zablokuvav-prodazh...

Offline massii

Цитувати (виділене)
ЄвроМайдан – EuroMaydan

В порту Бердянська вибухи, горять цистерни з паливом.
Бердянськ контролюється рашистами.

Жители Бердянска публикуют в соцсетях фото и видео масштабного пожара в Бердянском порту. Пишут, что слышны сильные взрывы.
« Останнє редагування: Березень 24, 2022, 07:52:26 від massii »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Цитувати (виділене)
ЄвроМайдан – EuroMaydan

В порту Бердянська вибухи, горять цистерни з паливом.
Бердянськ контролюється рашистами.
Офіційно телеканад ТВ5 (Запоріжжя)
БЕРДЯНСЬК. Зранку, о 6:40, містяни чули декілька вибухів. Станом на 7:10 вони припинилися. Також місцеві повідомили, що русскіє ваєнниє караблі відійшли від порту.

Offline massii

Цитувати (виділене)
Україна може обміняти полонених російських моряків на прикордонників з острова Зміїний (https://zn.ua/ukr/UKRAINE/ukrajina-khoche-obminjati-prikordonnikiv-zi-zmijinoho-na-polonenikh-rosijskikh-morjakiv.html), повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Україна хоче обміняти прикордонників зі Зміїного на полонених російських моряків
Домовленості ускладнює той факт, що обмін може відбутися за формулою «92 на 11».

Offline massii

Цитувати (виділене)
Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт і віцеканцлер Роберт Габек заявили що вони вичерпали ліміт зброї, який можно було передати Україні (https://zn.ua/ukr/POLITICS/minoboroni-nimechchini-mozhlivosti-postachannja-zbroji-ukrajini-vicherpani-shukajemo-varianti.html).

Міноборони Німеччини - можливості постачання зброї Україні вичерпані, шукаємо варіанти
У Бундесверу більше немає резервів зброї, яку можна було би передати Україні. Німеччина шукає інші варіанти.

Offline Rumor

Бундесвера в боеспособном состоянии не существует, попоэтому и оружия нет. Но Германия крупный экспортер оружия и поставить может много. То, о чем в статье про "министерство экономики" говорится.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
Друзі, мене чомусь дуже вкурвила Хаматова. Дуже хочу, якщо не завадити її перебуванню у Латвії, то хоча б цій драній козі настрій зіпсувати. З мамою Чібі ми склали листа до латвійських мінкульту і мвс-у. Текст якого я хочу розшерити у фб, а сам лист направити, як мінімум на сайти цих установ. Якщо бажаєте долучитися, пришліть мені, будь ласка, у приват фото вашого підпису, ім'я та призвище, місто у якому мешкаєте, якщо є бажання, то рід зайнять українською та англійською.
Як це виглядатиме - у вкладенні (Чібі ще вичитає, щоб не було помилок)
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
У порту тимчасово окупованого українського міста Бердянськ горить великий десантний корабель "Орськ" РФ.

Ще двоє сильно димлять і намагаються втекти. Знищено склад з боєприпасами та паливом
Злобная заинька

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
По-перше, це красиво
https://t.me/akzentzp/23906

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Всім доброго ранку!!! Щойно по новинам оголосили, що в Бердянську знищений великий десантний коробель орків. Це супер новина! Цікаво хто це зробив? Героям Слава!!!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Чекаю підтвердження

Апд. Дочекався, ВМС підтвердили
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Чекаю підтвердження
Місцева влада підтвердила,  відео вище

Offline fakir

Чекаю підтвердження
ВМС ЗС України сообщают, что в порту Бердянская уничтожен российский большой десантный корабль проекта 1171 "Орск"

@informnapalm

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Цікаво хто це зробив?
Або бички, або медузи. Втомилися від бабахкання, мабуть

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Цитувати (виділене)
Российские военные захватили в плен около 100 украинцев, ведутся переговоры по обмену. Об этом сообщила вице-премьер-министр – министр по вопросам реинтеграции оккупированных территорий Украины Ирина Верещук.
По ее словам, РФ изъявила желание забрать своих моряков, которые тонули в Черном море и которых спасла украинская сторона.
"Здесь есть моряки [с острова Змеиный], мы, кстати, спасли 11 моряков и готовы их отдать, для чего они нам нужны, пусть только отдадут наших людей", – отметила министр.

Верещук выразила надежду, что в ближайшее время Украина сможет забрать своих граждан.
"Там не только моряки, а, как оказалось, 92 лица, если не ошибаюсь, которых они захватили в плен", – сказала Верещук.

Она также рассказала, что к ней обратилась уполномоченный по правам человека в России Татьяна Москалькова о возможности паритетного обмена: моряка на моряка, водителя на водителя и тому подобное.
"Я говорю: хорошо, но скажите мне, пожалуйста, а кого нам менять на наших городских голов, которых оккупанты захватили в плен? Нам надо тоже захватывать ваших гражданских? Что нам сделать, если вы говорите о паритетном обмене? Военнопленные, они имеют свой порядок обмена, есть карточки, которые подает РФ, которые подаем мы", – отметила она.
Настоящее Время
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Eney

Орки на "Орску" палили цигарку...

Offline Nerag

Цікаво хто це зробив?
Або бички, або медузи. Втомилися від бабахкання, мабуть
Нех#й шастать!  8)

Offline Oak

• Hero Member

Offline Eney

Українська пісня від хлопців з Ірпіня. https://fb.watch/bXRsL2J27M/

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
там, где поймали подполковника, была куча electronic warfare equipment - какого-то электронного военного оборудования. Сейчас пытаются выбить из зомби, неужели он сам пытался этим управлять, или украл где-то, потому что красивое.
Дюша, ти найкраща ))))

Offline Kivi

Цитувати (виділене)
Мэр Нью-Йорка Эрик Адамс торжественно поднял украинский флаг на флагшток в центре города. Он будет висеть до самой победы Украины.
Сдаётся мне, Тотошка, что это не Канзас (с).

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Крижинка

• США
Оркск.

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
Кацапы пишут, что это "Саратов" и еще 2 повреждены.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Кацапы пишут, что это "Саратов" и еще 2 повреждены.

Верим

Offline Nerag

Наши что-то про Изюм пишут? А то орки опять разрапортовались, что город взят. :sho_za:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.