Автор Тема: Побут під час війни

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Re: Побут під час війни
« Reply #780 : Лютий 28, 2022, 01:50:44 »
Прошу прощения, если уже было, но не всегда получается мониторить всё.

Victor Tregubov: Are you a foreigner who wants to help Ukraine? Here’s how. (Вы иностранец, который хочет помочь Украине? Вот так.)
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Крижинка

• США
« Reply #781 : Лютий 28, 2022, 02:04:14 »
Прошу прощения, если уже было, но не всегда получается мониторить всё.

Victor Tregubov: Are you a foreigner who wants to help Ukraine? Here’s how. (Вы иностранец, который хочет помочь Украине? Вот так.)
То, что надо, спасибо!

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #782 : Лютий 28, 2022, 02:38:22 »
Извините, что я о личном. Но уже четыре дня не перестаю думать о том, как же вовремя мы с почками всё порешали. Если бы сейчас продолжали диализ, я не знаю, что было бы. У меня с нервами и психикой, у дочки со здоровьем. Да, могут наступить чёрные времена и с лекарствами, которые ей нужны каждый день, но это будет когда-то потом и я об этом подумаю завтра. Главное, что сегодня её не надо везти на диализ. И я с ужасом думаю о тех людях, для которых это (да и не только) всё проблема нынешнего дня. Просто с ужасом.
Гореть в аду всем причастным.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #783 : Лютий 28, 2022, 02:40:06 »
Гореть в аду всем причастным.
Аmen

Offline massii

« Reply #784 : Лютий 28, 2022, 06:32:11 »
Цитувати (виділене)
КИЇВ. 28 лютого. УНН. У селі Іванкові Київської області, російські окупанти знищили місцевий музей, в якому зберігалися роботи художниці Марії Приймаченко. Про це у Facebook повідомила збирачка української старовини та мистецтва, дослідниця та блогер Устина Стефанчук, інформує УНН.

Цитата

“В містечку Іванків згорів історико-краєзнавчий музей. Знищені унікальні твори Марії Приймаченко. С*ки московитські, своєї культури не маєте, а те, що маєте, не цінуєте і чуже нищите. Хоча, що дивуватися, у вас руйнування в крові, вся ваша історія це історія грабунку і терору. Приймаченко вам, м*даки, не подарую ніколи!”

https://www.unn.com.ua/uk/news/1965764-u-kiyivskiy-oblasti-rosiyski-okupanti-spalili-muzey-z-robotami-khudozhnitsi-mariyi-priymachenko

Offline massii

« Reply #785 : Лютий 28, 2022, 06:34:07 »
"Украинская политика. Война." чомусь заблокований!

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #786 : Лютий 28, 2022, 06:46:50 »
Работает
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #787 : Лютий 28, 2022, 06:49:20 »
Новый мир: это когда просыпаешься и удивляешься - надо же, жива. И осознание - украинцы супер мотивированы и эффективны. То ли в душах что то такое проросло за эти годы, то ли мы всегда такие были
Злобная заинька

Offline massii

« Reply #788 : Лютий 28, 2022, 07:24:45 »
Работает
У мене не працює! Висить замок

Offline БабаМаня

• пятикратная бабушка
« Reply #789 : Лютий 28, 2022, 07:28:06 »
Украинская политика заблокирована!
Я не здамся без бою! (С)

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #790 : Лютий 28, 2022, 07:28:55 »
Украинская политика заблокирована!
Так, заблоковано.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #791 : Лютий 28, 2022, 07:36:28 »
Тред? У меня все ОК.

Апд. Замка нет, но постить нельзя.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #792 : Лютий 28, 2022, 07:39:40 »
Тред? У меня все ОК.
В тренде замок, последний пост в 6 утра.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline massii

« Reply #793 : Лютий 28, 2022, 07:40:24 »
Цитувати (виділене)
Sharp`s, [28.02.2022 7:24]
[Переслано від Ю.Г. | Юрій Гудименко]
Погані новини:

1. Шукали по підрозділу шматок сала, бо пройшла інформація про кадирівців і ми хотіли змастити кулі салом, щоб ці посилки страждали і після смерті. Не знайшли, бо сало в Україні довго не живе. І це, здається, єдине, що споріднює сало та росіян.

Хороші новини:

1. Луганський напрямок – ситуація стабільна, але важка, ворог знижує артилерією все, що бачить, не розбираючись. Армія стоїть, все під контролем;

2. Запорізький напрямок – ситуація складна; наші прикрили Запоріжжя з півдня і розвалили «Градами» одну з російських груп неподалік Мелітополя, але супротивник через Бердянськ перекидує колони у напрямку Маріуполя для спроби блокади; по Запорізькому летовищу завдано ракетного удару з незрозумілою метою – здається, просто проїбали зробити це раніше;

3. Маріупольський напрямок – окупант хотів оточити місто, ніхуя не вийшло, але спроби продовжуються. У місті і передмістях багато поранених та загиблих мирних жителів, в тому числі дітей; артилерія Збройних Сил України працює на повну і знімає з окупанта данину кров‘ю та залізом. Ситуація важка, але контрольована;

4. Київський напрямок – битва за Київ продовжується у агломерації; росіяни отримують лютої пизди у передмістях, лінії оборони вибудовані і мається без діла, бо обіцяний білоруський десант запізнюється. Ніякого оточення немає і близько, це неправда і хуйня; якщо взяти північ за 12 годин, то окупанти лазять з 9 по 12 годину, всі інші напрямки вільні. Супротивник намагається перегрупуватися, але виходить хуйово, як і все на цій війні. Ситуація стабільна;

5. Донецький напрямок – точаться пекельні бої під Волновахою і на інших напрямках; армія стоїть. Ситуація важка, але під контролем;

6. Херсонський напрямок – ворог контролює Нову Каховку і Каховську ГЕС, але місто Херсон утримують українські військові. По області точаться бої, ситуація складна;

7. Харківський напрямок – ворог отримав естетично довершеної пизди при спробі штурму Харкова, російські військові помирають спантеличеними: їм обіцяли квіти, але не уточнили, що на могилу. Ситуація під контролем;

8. Сумський напрямок – ідуть бої у області і безпосередньо під Сумами; місто було і буде під синьо-жовтим прапором. Чим займається українська армія? Правильно, дає пизди всьому, що ворушиться. Також зафіксовані випадки, коли наша армія щось розворушила і дала пизди по розворушеному. Ситуація непроста, але стабільна;

9. Чернігівський напрямок: ідуть бої по області, російські посилки отримують пизди і знайомляться з особливостями чорнозему; ситуація контрольована.

10 – Миколаївський напрямок: місто під контролем ЗСУ, по місту завдано ударів з повітря, ситуація контрольована;

11 – Одеський напрямок: ЗСУ, прикордонники, добровольці і всі інші нудьгують у очікуванні обіцяного десанту, ситуація спокійна.

Супротивника деморалізовано, чорнозем удобрено, вогні ворожих танків запалено. Пом‘яніть загиблих українських героїв і давайте з новою люттю пизди окупантам. Всі ми зараз створюємо навіть не історію – легенду. Легенду, якою весь світ буде захоплюватися віками.

Ми перемагаємо, бо не можемо програти.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #794 : Лютий 28, 2022, 07:42:10 »
Про цветы особенно понравилось.  :smilie5:
Мастер слова.

Offline massii

« Reply #795 : Лютий 28, 2022, 07:42:32 »
Шрайк ньюс
Цитувати (виділене)
Данилко Путину: если начал копировать Гитлера, копируй до конца - пойди в бункер и застрелись нахуй 👏

Offline Степанида Ластівченко

« Reply #796 : Лютий 28, 2022, 08:16:37 »
Доброго раночку усім!
Увечорі доносилися звуки бою, але ніч пройшла спокійно, Богу дякувати. Дітлашня вночі майже не хникала. Учора склали розпорядок дня і правила, яких слід дотримуватися (щодо підтримання чистоти, чергування, прибирання, розважання дітлахів тощо). Сподіваюся, вдень можна буде навідатися додому, бо киця сама на хазяйстві (вчора насипала їй корму, поставила додатковий лоток, а воду вона хлебче з великого тазу - я набрала про запас).

Учора був стан - така невиспана, що не можу заснути, але поступпово все ж вирубилася. З навушниками у вухах і ноутом поруч. Спочатку послухала Юрія Швеця, потім стрім Рагулівни:
https://www.youtube.com/watch?v=PhzGwPYzIlA
https://www.youtube.com/watch?v=xofSZuCrW4o
Усім гарного дня, за можливості спокійного. Хай Бог боронить наших воїнів і допомагає їм! Смерть ворогам! Слава Україні!

Offline Rumor

« Reply #797 : Лютий 28, 2022, 09:30:17 »
Пойду-ка я еще денег переведу. Эмоции свои писать не буду, чтобы никого тут не нагружать.

Offline fakir

« Reply #798 : Лютий 28, 2022, 11:24:44 »
КИЇВ. 28 лютого. УНН. У селі Іванкові Київської області, російські окупанти знищили місцевий музей, в якому зберігалися роботи художниці Марії Приймаченко. Про це у Facebook повідомила збирачка української старовини та мистецтва, дослідниця та блогер Устина Стефанчук, інформує УНН.
https://www.facebook.com/tala.didenko/posts/5458342637529003
Цитувати (виділене)
Наталка Діденко
4m  ·
Уточнення по картинам Марії Приймаченко:
'усі її полотна унікальні, але в музеї не 400 її творів було, це загальна кількість різних експонатів: Dmytro Antoniuk
1 год  ·
Інформація з Музею Шевченка у Києві. Перед атакою орків, роботи Приймаченко, в тому числі з Іванкова, перебували в музеї у Києві на тимчасовій виставці.
Картини цілі!
Чи всі іванківські - уточнюється.‘
Дякуємо Diana Klochko

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #799 : Лютий 28, 2022, 14:06:25 »
Захожу в подъезд с кульками, попросила женщину при держать дверь.
Вы не терористка?
Слава богу, нет.

На улице народу немало, даже дети есть на площадке. Очереди где большие, где умеренные. Молодежь где то даже кофе на вынос смогла купить, аж слюнкипотекли.
И яркое солнце, и подснежники во дворах. Автобус ездит запутанным маршрутом. При виде автобуса, возникает желание его обнять, как символ жизни города
Злобная заинька

Offline Lightning

« Reply #800 : Лютий 28, 2022, 16:01:32 »
Напишу тут, т. к. тема вроде подходит.
Я сейчас ищу возможность вьівезти из Харькова большую семью из 6 человек: двое взросльіх, одна очень плохо ходящая женщина в возрасте и трое детей (младшему 6 месяцев).
Поезд, к сожалению, не вариант в таком составе. Машиньі у них нет. Может кто-то знает надежньіх людей с машиной, которьіе могут помочь?

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #801 : Лютий 28, 2022, 16:24:02 »
Разносили сегодня продукты стареньким бабулям в подъезде, боже, как пара из них плакали. У нас четыре дня всё закрыто было, сегодня очереди по 4-5 часов магазин, куда им что-то раздобыть.
Если у вас есть одинокие старики рядом и есть возможность - зайдите к ним.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #802 : Лютий 28, 2022, 17:47:25 »
Блогер Русский в Украине из Киева куда то под Васильковский эвакуировался. У них в пгт диверсанткой оказалась девушка, сдалась сама. У их друзей с крошечного пгт - священник.
Иуды гребаные
Злобная заинька

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #803 : Лютий 28, 2022, 17:54:43 »
По тв сказали, что некоторые ДРГ были засланы еще десять лет назад, Обзавелись украинскими паспортами. "Сверху" было прикрытие.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #804 : Лютий 28, 2022, 17:56:59 »
"Сверху" было прикрытие.
Татаров, Ермак

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #805 : Лютий 28, 2022, 17:58:37 »
Татаров, Ермак
Это сейчас. Паспортами они обзаводились раньше. Думаю, еще при Овоще.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #806 : Лютий 28, 2022, 17:59:28 »
Есть версия почему какаяразница вдруг стал ниибаццобетменом вместе со всей своей подоляцко-арахамиечевской зелёной швалью.
Возможно Бене пообещали чота в штатах, скидку, камеру с видом на море этк.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #807 : Лютий 28, 2022, 18:34:50 »
Я тоже все во мы думаю, что миллиардером что то обещают. И нашим и окупантам
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #808 : Лютий 28, 2022, 19:05:01 »
На фоне всего ужаса, что творят мокшанцы, мне неловко сообщать, но я уже со светом, водой, отоплением и канализацией. Не знаю, как надолго, но пока есть. Наверняка, это теперь будет регулярно из-за порта.

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #809 : Лютий 28, 2022, 19:09:44 »
На фоне всего ужаса, что творят мокшанцы, мне неловко сообщать, но я уже со светом, водой, отоплением и канализацией. Не знаю, как надолго, но пока есть. Наверняка, это теперь будет регулярно из-за порта.
Ксеня, шумашошла. Да любая хорошая новость - это как глоток воды. Радуемся вместе!

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.