Насправді це не ворожіння, а як то кажуть "шо в тебе на умі".
Сало, свобода, борщ, перемога, любов, море, світло, Крим… Щось в мене не виходить в 3 слова укластися )
Цитата: Ксеня від Грудень 28, 2022, 17:21:09Сало, свобода, борщ, перемога, любов, море, світло, Крим… Щось в мене не виходить в 3 слова укластися )Там же ж не укластися, а перші три.)
Усі, що написала, побачила одночасно
Все люди видят море, а я какого черта мор.
(CNN)Actor Jeremy Renner is hospitalized in critical condition after being injured in a weather-related snow plowing incident in Nevada, his publicist confirmed to CNN."As of now, we can confirm Jeremy is in critical but stable condition with injuries suffered after experiencing a weather related accident while plowing snow earlier today," Sam Mast told CNN in a statement. "His family is with him and he is receiving excellent care."Officers responded to a "traumatic injury" in the area of Mount Rose Highway in Reno, according to a news release from the Washoe County Sheriff's Office, which has previously said the Academy Award-nominated actor lived in the community.
Блін, сподіваюсь, що все обійдеться.
Актор "Месників" і "Соколиного ока" Джеремі Реннер опублікував першу фотографію після того, як потрапив до лікарні через аварію.Про це повідомив актор в Instagram.Зірка подякувала фанатам за підтримку.“Дякую всім за теплі слова. Зараз я надто знесилений, щоб багато писати. Але я шлю вам усім любов”, — підписав актор селфі з лікарні.2 січня стало відомо, що актор перебуває у критичному, але стабільному стані. Він потрапив в аварію, пов’язану з погодними умовами, під час прибирання снігу. Поліція з’ясовує обставини події.Нещасний випадок трапився у Ріно, штат Невада. Джеремі Реннер розкопував свій автомобіль, який занесло снігом біля дому, за допомогою снігоприбирального комбайна PistenBully. Утім він відкотився назад і збив Реннера.Актору довелося перенести операцію через чисельні травми.
А потім медитативно їх вичищати.
Цитата: Аля від Січень 04, 2023, 22:50:38А потім медитативно їх вичищати.А з якою метою?
Актору довелося перенести операцію через чисельні травми.
Забужко єдина, кого я пригадала.
А тут все про сало, да про сало. А у нас нет сала! Сала нет у нас!!! А хочется. А море есть. Оно везде
А я с ней немного знакома. Мы как-то по Стокгольму несколько часов гуляли. Очень интересно было. Она мне книгу подарила, но там такой современный украинский язык, что мне трудно было читать
А я с ней немного знакома.
Слушай, просто как fun fact. Ты не знаешь переводчицу Анну Топилину? Она украинка, но какое-то время тусила с россфеминизмом.
Цитата: Аля від Грудень 27, 2022, 16:30:25Забужко єдина, кого я пригадала. А я с ней немного знакома. Мы как-то по Стокгольму несколько часов гуляли. Очень интересно было. Она мне книгу подарила, но там такой современный украинский язык, что мне трудно было читать. Отдала переводчику, который знает украинский хорошо. Книгу перевели на шведский.А тут все про сало, да про сало. А у нас нет сала! Сала нет у нас!!! А хочется. А море есть. Оно везде.
Аля, можливо, власники того маленького магазинчика просто виїхали.
Про то, что в радиусе тех же 100 метров у нас 10 точек, где можно выпить кофе, я молчу. Кофе - то святое.И всего 4 точки с алкоголем.
0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.