Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Лиса_Алиса

• Стать: Жіноча
Бережи себе, будь ласка.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
Я думала, что уже все у меня прошло и я живу нормальной жизнью. Ну, почти.
А тут - бац и электричество кончилось. И, конечно, звонят из лаборатории и требуют немедленно доплатить 4 грн за 2021, иначе...
Света нет, интернета нет. Но решили не связываться. Взяли комп с флешкой, поехали по округе ловить интернет и соответственно клиентбанк.
Темень кромешная, дождь стеной, сильный ветер. Вокруг разбитые дома, выбитые окна затянутые пленкой, дыры вместо дверей, печные трубы на пепелищах. Ветер пленку с окон и крыш срывает, она развивается, хлопает, отрывается, летит вместе с планками, которыми была прибита.
Я смотрю в окно - сюр! Ну не может ЭТО быть правдой. ХХІ век на дворе, какие разбомбленные дома?! Я только в документальной хронике такое видела! И опять накрыло, и опять на таблетках.
Я не к тому, что бы пожаловаться. Я о том, что многие из нас даже не понимают, какой глубины у нас психологические травмы и как мы, как нация, будем из этого выбираться.
Дай Бог сил и здоровья нашим воинам.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Mr. Shark

• Стать: Чоловіча
  • За тих, хто в морі!
Я смотрю в окно - сюр! Ну не может ЭТО быть правдой. ХХІ век на дворе, какие разбомбленные дома?! Я только в документальной хронике такое видела!
Мене вперше трохи накрило на самому початку війни, коли я скоч ліпив на вікна. Курво, 21 сторіччя на дворі, а я - мешканець європейської країни - заліплюю вікна, щоб не повилітали при обстрілах.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline BigSister

• Німеччина
Мадам Петрановская, Mr. Shark, тримайтеся.

Я не к тому, что бы пожаловаться. Я о том, что многие из нас даже не понимают, какой глубины у нас психологические травмы и как мы, как нация, будем из этого выбираться.
Після перемоги стане легше.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Дякую. Проговорив - полегшало.

Offline Ash

:plusone:
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.

Оно может быть было бы легче и сейчас, если бы что-то делать.
А так стоит все разбитое, все вокруг без работы и зима идет как-то рано.
Поябедничаю. Наши бородянские депутаты выделили 200 000 грн на значки " За защиту Бородянки". 24 февраля кадыровцы уже были в городе. Какая защита?!
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline BigSister

• Німеччина

Offline BigSister

• Німеччина
Оно может быть было бы легче и сейчас, если бы что-то делать.
А так стоит все разбитое, все вокруг без работы и зима идет как-то рано.
Поябедничаю. Наши бородянские депутаты выделили 200 000 грн на значки " За защиту Бородянки". 24 февраля кадыровцы уже были в городе. Какая защита?!
:(

Offline Milena

Мене під Лісабоном, де тихо-спокійно і все, як і було до війни, окрім українців-біженців, повірите, інколи також накриває і так, що аж дихати важко? І соромно, я тут жирую - і море під боком, і нікому з родини нічого не загрожує, і сльози через смерть собаченьки, а там у вас справжнісіньке пекло, але ви тримаєтесь.

Offline BigSister

• Німеччина
Мене під Лісабоном, де тихо-спокійно і все, як і було до війни, окрім українців-біженців, повірите, інколи також накриває і так, що аж дихати важко? І соромно, я тут жирую - і море під боком, і нікому з родини нічого не загрожує, і сльози через смерть собаченьки, а там у вас справжнісіньке пекло, але ви тримаєтесь.
Нема чого соромитися. Вас усіх накрило.
Тримайся.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Головне, що ви у безпеці.

Online Leo_need

• Україна, м.Київ
І соромно
Тобі не треба соромитися. Ти не робила нічого поганого.

Online Leo_need

• Україна, м.Київ
Я о том, что многие из нас даже не понимают, какой глубины у нас психологические травмы и как мы, как нация, будем из этого выбираться.
Дай Бог сил и здоровья нашим воинам.
Тримайся. Ми вже перемогли, як нація. Навіть, якщо нас усіх винищать. Але це їм не під силу.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Мда. Снилось мне сегодня, что плыву по Днепру, долго так гребу, огромные просторы и прекрасная лагуна, где стоят дома, и где оказывается, на самом берегу стоит дом моей бывшей начальницы.

А потом приснилось, что метаю смертные шары и приказываю убить путина и его окружение. Долетели уже наконец, что ли?
Злобная заинька

Online Leo_need

• Україна, м.Київ
А потом приснилось, что метаю смертные шары и приказываю убить путина
Аля, та травани его Новичком, зачем эти изыски )))

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Назараз з 100 пісень в топ 100 Ютуба в Украіні 17 кацапські співи. Якого прутня, блядь?
Тю, ля, а шо?

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Назараз з 100 пісень в топ 100 Ютуба в Украіні 17 кацапські співи. Якого прутня, блядь?
Такого, що какаяразница, курво, нікуди не поділися. Хоча, сподіваюся, що їх все ж поменшало.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Бгг, чого тільки в інеті не знайдеш. Це ж просто наше неофіційне лого!

Фіолетова індійська білка ратуфа
Злобная заинька

Offline marplik

• Шалена бджілка
А у кого сегодня Новый Год - поздравляю! Шана Това! Героям Шана!

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Цей день настає: У вівторок супутник NASA вперше вріжеться в астероїд з метою змінити траєкторію та випробувати систему захисту Землі

Сьогодні малий супутник DART почав тестування камер (https://www.nasa.gov/feature/dart-s-small-satellite-companion-tests-camera-prior-to-dimorphos-impact), які розташовані на окремому зонді. Ці дві камери та власна камера DART будуть фіксувати зіткнення, яке заплановане на вівторок (https://www.theguardian.com/science/2022/sep/25/nasas-dart-probe-to-smash-into-asteroid-in-first-earth-defence-test) о 12:14 за британським часом.

Супутник вартістю 330 мільйонів доларів атакуватиме астероїд Діморфос на висоті близько 11 мільйонів кілометрів.
Зараз Діморфос (160 м у діаметрі) обертається навколо іншого астероїда - Дідімоса (780 м у діаметрі) та здійснює один оберт за 11 годин 55 хвилин.
Зіткнення зі швидкістю майже сім кілометрів на секунду знищить півтонний зонд, але розрахунки показують, що цього буде достатньо, щоб змінити час обертання на декілька хвилин.
NASA вважатиме місію успішною, якщо скорочення орбітального періоду складе 73 секунди.

Якщо камери лише фіксуватимуть сам момент зіткнення, то зміну траєкторії будуть відстежувати за допомогою телескопів на Землі.
https://t.me/hrinovyny/24780
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Біля Землі промчать відразу три астероїди (https://www.jpost.com/science/article-718149?fbclid=IwAR0DzUC5WSI5jDPFIxKX_c7ep9DGfnHsc3roK1rh---EeaszfvQnFL2IcZg) - NASA☄️

Об'єкти рухаються на швидкості, що в 12, 32 і 34 рази перевищує швидкість звуку. 

За даними NASA, вони пролетять повз нашу планету сьогодні, 26 вересня, і не несуть загрози для нас.

Жодне із зазначених небесних тіл не вважається небезпечним, оскільки для цього їхні параметри мають відповідати одночасно двом критеріям — розмір астероїда повинен перевищувати 150 метрів, а його найменша відстань від Землі не повинна бути більш як 7,5 мільйона кілометрів. Для порівняння — середня відстань від Землі до Сонця становить майже 150 мільйонів кілометрів.

Тому не панікуйте. Все буде добре!
Злобная заинька

Offline fakir

що в 12, 32 і 34 рази перевищує швидкість звуку
у вакуумі?

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
Приємне та інформативне англомовне відео про українську мову та трішечки про історію. Дуже зручно, якщо треба щось пояснити знайомим з інших країн.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Виявляється, сьогодні ДН Порошенка.
 :drinks: :prapor2:
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Я давно підсіла на КП по УЗН Дніпровського району на ФБ.
Але зараз, коли читаешь ленту а там таке диво - якось шаблони трискаются. Чт мізки. Але все рівно - красиво.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=403150761992141&set=pcb.403150871992130

Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
С детьми повидайся, но и о делах наших насущных не забывай.
Совмещаем полезное с полезным.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
А де це хто це?
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
А де це хто це?

Мій чоловік у Німеччині
Cпойлер
вивчає можливість застосування дечого мирного як не мирного
на виставці досягнень в сфері вітряної енергії.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Teagan

Цікаво чому Данії нема на карті. У них вітряки прям в морі  :hot:

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.