Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Mr. Shark

• Стать: Чоловіча
  • За тих, хто в морі!
Щоб зупинити епідемію діабету певного типу, я думаю. Це вже наступний рівень турботи про здоровья громадян. Нам ще до того далеко 
Ще раз: кожен обирає сам, як йому жити та що йому жерти. Заборона куріння? Цілком за, бо від цього потерпають люди, що не курять. Заборона цукру? Ні, бо від вживання потерпає тільки той, хто вживає. Просвітництво з приводу обмежування вживання цукру? Так. Хоча в мене є підозра, що через 20-30 років щось перевернеться та цукор визнають хіба що не корисним.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline pozemka

• Стать: Жіноча
  • черепаха разнузданная
Впечатлилаьс сахаром в соли, побежала смотреть на своей солонке.  Еле нашла ее, это говорит о моей любви к ней.  :smilie5:  Соль плюс какая йодовая хня, все.

Offline Otrawa

Я еще от прошлого разговора про соль не отошла. Призрак Аксельбанта реет над солонкой.

Маркером поставила дату, чтоб выяснить скока килотонн в день уходит.

Offline Solmir

• Киев
У  солі, що я купую у Швейцарії, цукру немає. Це юрська сіль (з Юрського масиву, бачу його через вікно).
« Останнє редагування: Липень 01, 2022, 20:35:04 від Solmir »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Кто ещё не посмотрел состав имеющейся дома соли - не откладывайте.
Всё равно придётся.

Offline fakir

Цитувати (виділене)
ЗАПРЕЩАЕТСЯ:

▪️ Отвод мест для курения в помещениях предприятий и учреждений всех форм собственности;
А щодо заборони в приміщеннях - це справді дуже здорово. Поздоровляю 
Навіть не уявляю як це буде відбуватись у цехах та машинних залах.
Курці мають пиз. йти півкілометра на двір, потім назад?

За размещение пепельниц, кальяна или курения предусмотрен штраф:
А що з урнами біля АТБ чи Сільпо? поприбирають мабуть  :sarcastic:

Offline Drakonchik

• Дніпро
Але ж на відкритих майданчиках у ресторанах та кафе повинні бути місця для чемних курців :f1:
Якби ж вони ще були відокремлені один від одного, а то відкритий майданчик для некурців стає автоматично майданчиком для курців (

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Рухатись треба більше. Я за час війни звик ходитити на роботу пішки. І навіть зараз намагаюсь це робити. І в результаті мармиза таки дещо схудла. І черево вже не таке велике.. А солодке таки вживаю зранку.
Тю, ля, а шо?

Offline Крижинка

• США
Соль плюс какая йодовая хня, все.
У  солі, що я купую у Швейцарії, цукру немає
Бо Європа.

Offline Выдра

• ___
Заборона цукру? Ні, бо від вживання потерпає тільки той, хто вживає. Просвітництво з приводу обмежування вживання цукру? Так. Хоча в мене є підозра, що через 20-30 років щось перевернеться та цукор визнають хіба що не корисним.
Здесь есть два момента, которые надо иметь в виду. Первый - это то, что сахар - индустрия, которая вкладывает невероятное бабло в продвижение своих продуктов. Мы не можем говорить о свободном выборе - есть или не есть сахар, когда с одной стороны, его пихают буквально везде, с другой стороны, вытесняют выбор других продуктов.
Второй момент - это то, что за чужой выбор мы все платим коллективно. Кто-то выпил украл в тюрьму нахулиганил. Да, он заплатит штраформ и пр пр пр. Но его жертве никто не вернет времени и настроения. Кому-то в школьном буфете раскормили ребенка сахаром до диабета второго типа. Лечение и реабилитация - из общего бюджета здравоохранения.

Offline Mathilda

• Nederland
Кто ещё не посмотрел состав имеющейся дома соли - не откладывайте.
Всё равно придётся.
Ти знав!

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Ти знав!
Тю. Я завжди дивлюсь склад, коли купую.
Тю, ля, а шо?

Offline Rumor

А перец тоже с сахаром?

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Я поки тримаюся, що там в солі не дивилася!
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Mathilda

• Nederland
Кому-то в школьном буфете раскормили ребенка сахаром
А если булками с колбасой?
Чипсами с пивом?
Я не к тому, что сахар ложками, єффективность запретов неочевидна.

Offline Rumor

Сахар все же особенная вещь, сильно на наркотик похожая. Совсем не запретишь, но 100 грамм сахара на литр лимонада это тоже никуда уже не лезет.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Навіть не уявляю як це буде відбуватись у цехах та машинних залах.
Курці мають пиз. йти півкілометра на двір, потім назад?
Ну от тут так і є. Точки для паління у дворі. Час - регламентований. Але якщо заборонять зовсім - виробництво зупиниться, і розробка теж. Бо найбільш продуктивні ідеї народжуються саме на перекурах. :pardon:
А що з урнами біля АТБ чи Сільпо? поприбирають мабуть 
Ага. Вже робили таке, під Євро-2012. Не те що попільнички, взагалі урни поприбирали. Результат - бардак на тротуарах.
Як на мене, то непоганий приклад - Південна Корея, власне Сеул. Там дозволено палити навіть на наземних станціях метро, за умови, що не заважаєш іншим - домовитися тут якось нескладно (я, наприклад, там не палив). І попільнички скрізь стоять. Але: за бичок, кинутий не в попільничку, досить душевний штраф, кілька десятків $ (зараз, може, вже й за 100).
« Останнє редагування: Липень 01, 2022, 21:47:38 від invariant »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Выдра

• ___
Кстати, с Днем Канады всех причастных.
Пусть всегда будет солнце, лес, каяк, кампинг, бобры, комары, кленовый сироп к сосискам и путин по четвергам.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Непричастен, но тем не менее.  :drinks:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
В Канаде единственный путин, который нужен миру.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Хороша весчь, калорийна  :smilie5: Но не знаю, смогла бы теперь.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Выдра

• ___
В Канаде единственный путин, который нужен миру.
:grin:
У меня рука дрогнула, когда писала. Не поклонник.

Offline Pe

Вернуть сладости в их историческую нишу баловства из той, которую они сейчас занимают - быстрого перекуса.
Навіщо? Кожен обирає сам, як вживати цукор.
Потому что он тоже вредит здоровью(и его тут вообще везде настолько понавтыкано, что люди и без добавки в кофе его кг-и  жрут , тут целые исследования были и в нос тыкали этим) и сильно))
А в социальных странах, откуда Выдра отписалась, мы платим за всех
Скоро курильщики дудут платить больше за страховку. Ну и вот любители сахара тоже должны)))
« Останнє редагування: Липень 01, 2022, 22:04:55 від Pe »

Offline Pe

Заборона цукру? Ні, бо від вживання потерпає тільки той, хто вживає. Просвітництво з приводу обмежування вживання цукру? Так. Хоча в мене є підозра, що через 20-30 років щось перевернеться та цукор визнають хіба що не корисним.
Здесь есть два момента, которые надо иметь в виду. Первый - это то, что сахар - индустрия, которая вкладывает невероятное бабло в продвижение своих продуктов. Мы не можем говорить о свободном выборе - есть или не есть сахар, когда с одной стороны, его пихают буквально везде, с другой стороны, вытесняют выбор других продуктов.
Второй момент - это то, что за чужой выбор мы все платим коллективно. Кто-то выпил украл в тюрьму нахулиганил. Да, он заплатит штраформ и пр пр пр. Но его жертве никто не вернет времени и настроения. Кому-то в школьном буфете раскормили ребенка сахаром до диабета второго типа. Лечение и реабилитация - из общего бюджета здравоохранения.
Почитала дальше по ветке и как я и думала
Выдра :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Індустрія просуває свою продукцію? Мають на це повне право, бо вільний ринок. Так само як ти можеш відмовитися від усіх продуктів, які містять цукор. М'ясо, овочі, фрукти, риба, морепродукти цукор не містять. Соуси можна робити вдома без цукру. Напої можна робити вдома без цукру. Тенденція, я вважаю, зрозуміла.
Порівняння постраждалого від дій хулігана та від надмірного вживання цукру дещо виглядає натягуванням сови на глобус. Що ж до загальних витрат з бюджету на лікування діабету, то хочу зауважити, що представники тієї самої "злочинної" цукрової індустрії (до речі, я не дуже розумію, кого ти маєш на увазі) платять податки за результатами своєї діяльності. А ці податки йдуть також і на медицину.
Якщо дотримуватися твоєї точки зору, то треба, наприклад, усіх злочинців розстрілювати. А то вони, курви, сидять по тюрмах за бюджетний кошт.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Якщо держава хоче заощадити гроші на лікуванні хворих діабетом вона може:
а) Витратити трохи грошей на пропаганду та просвітницьку діяльність на тему шкідливості цукру;
б) Прийняти законодавчі обмеження на вміст цукру у дитячих продуктах харчування;

Offline Выдра

• ___
Мають на це повне право, бо вільний ринок.
Где пределы свободного рынка? Действительно ли всем можно свободно торговать?

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Где пределы свободного рынка? Действительно ли всем можно свободно торговать?
От тільки давай без філософії. "Тварь я дрожащая ілі право імєю"?

Offline Rumor

б) Прийняти законодавчі обмеження на вміст цукру у дитячих продуктах харчування;
Да технология уже обкатана на самом деле на сигаретах Было бы желание, можно и на сахарные пачки и лимонады предупредительные картинки лепить. Но деньги там крутятся не меньше табачных,  так что не все сразу.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
А потом Нэйшнл Джиографик будет блюрить на документалках тортики и конфеты как сейчас они блюрят сиги для некоторых стран (выглядит идиотски, а местами даже эротично  :grin: ).

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.