Але кільком нашим знайомим дуже не пощастило з перетином кордону впродовж останніх тижнів, дуже довго стояли в черзі.
Може, відкриємо окрему тему про поїздки? Туди - сюди, з України\ в Україну. Про потяги, автобуси, перетини кордонів.
Мне сказали в оптике, что моющие для посуды нельзя. Можно жидкое мыло, специальные спреи и средтства для монитора, если подходят и для очков. И тряпки с микрофибры можно.
Але кільком нашим знайомим дуже не пощастило з перетином кордону впродовж останніх тижнів,
Цитата: May Day від Серпень 20, 2023, 22:01:59Але кільком нашим знайомим дуже не пощастило з перетином кордону впродовж останніх тижнів,Це не "не пощастило" а норма. Батьки позавчора приїхали у пів на дванадцяту дня, виїхали с польської сторони у восьмої. І це ще дуже непогано.
в кінці квітня я на автобусі кордон в Україну перетнула за годину-півтори.
там дізайн! Нєповторімий!
Цитата: Otrawa від Серпень 25, 2023, 22:29:54там дізайн! Нєповторімий!Так.Виглядає наче єго вже один раз з'їли.
И зверху масква видавлено! Бо це звучить гордо. )))CпойлерА сам рецепт суто московський, нагадуэ торт Агнес Бернауер.
То ты просто завидуэшь!
Так шо ж в нього кладуть, що після так шумно?
Та от ви як маленькі, я не знаю. Вірите тим московитьским рецептам. Це ж видно, що з мяса і крові. Тому й гучний.
Відома блогерка Даша Квіткова
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.