Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
Тре запалити люльку миру біля спеціально погодженого багаття з табличкою.
Я знаю одне місце біля Печерського суду. ;)

Offline Tamerlan

• Стать: Чоловіча
Но непонятно как одно зло связано с другим.
У нас _уже_ достаточно законодательных ограничений для курильщиков. Уже нельзя курить на остановках, в толпе и т. д. В некоторых кафе даже при наличии летней площадки курить можно только в специально отведенных местах. Логично направить усилия на стимулирование курящих граждан соблюдать уже имеющийся закон, а не запрещать вообще все, потому что часть курящих не следуют имеющимся установленным правилам.
Наверное, тут могу согласиться. Проблема не столько в строгости запретов, сколько в том, что даже те, что есть, по факту курильщиками массово игнорируются и не выполняются. И на остановках курят, и в толпе, и на улице постоянно везде. И не штрафует их никто массово, и не следит.

Offline Mike123

Так, може, і про нестерпні страждання від курців досить? Курців на вулицях точно менше, ніж "машиністів".
Що до мене, я про курців і слова на сказав. А порівнювати автомобілі та куріння - це дуже схоже на тролінг.

Offline Выдра

• ___
А порівнювати автомобілі та куріння - це дуже схоже на тролінг
Бинго!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Логично направить усилия на стимулирование курящих граждан соблюдать уже имеющийся закон, а не запрещать вообще все,
Логично. но єто не наш путь. Мы лучче позапрещаем всё, а потом будем смотреть сквозь пальцы на выполнение.

Offline Чиби

• Disce pati
А порівнювати автомобілі та куріння - це дуже схоже на тролінг.
Аж ніяк. Основна артикульована причина цього закону -- що курці шкодять здоров'ю людей навколо. Так, моя цигарка, викидає шкідливі речовини. А вихлопна труба авто з бензиновим чи дизельним двигуном -- повітря з альпійських лугів, чи що? Якщо вигадувати дурнуваті закони, які все одно більшість не буде виконувати, то чому й бензинові двигуни в межах міста не заборонити? А знаєш, чому це ніколи не зроблять? Тому що абсолютно всі, хто голосував за перший закон, переймаючись здоров'ям громадян, приїхали туди, де голосували, на своїх власних авто. І це бісить. Бо від них шкоди для здоров'я значно більше, ніж від звичайних курців.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
так, курильщики стають дуже агресивними, коли не можуть прийняти вчасно дозу наркотиків.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Чиби

• Disce pati
Мы лучче позапрещаем всё, а потом будем смотреть сквозь пальцы на выполнение.
Вот! Бесит! :mad:

Мне работать надо, оттого я тут и сижу нудю. :cray: :smilie5: Пните меня, и я уйду заниматься общественно-полезным делом.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Пните меня, и я уйду заниматься общественно-полезным делом.
Із задоволенням. А ну марш працювати на ниві суспільно-корисних справ! :grin:
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Mike123

Пните меня, и я уйду заниматься общественно-полезным делом.
Пинаю. Иди работать. И отстань от автомобилей. В отличие от сигарет, автомобили сейчас являются движителем цивилизации. И приносят неоценимую пользу. Хотя иногда кое кто их и использует во вред нервам Чиби. Особенно важны автомобили сейчас. Тебе напомнить, что большинство вооружений, боеприпасов, лекарств и раненых перевозится сейчас автомобилями с дизельными двигателями? И в ближайшем будущем в военных применениях дизеля останутся без вариантов.  А сигареты - чистейший вред и наркотик. От них нет пользы вообще никакой. Никогда и нигде. Потому сигареты пойдут в небытие, нравится тебе это или нет.

Offline Чиби

• Disce pati
А сигареты - чистейший вред и наркотик. От них нет пользы вообще никакой. Никогда и нигде.
Ага, расскажи это тем, кто перевозит боеприпасы, раненых и вообще находится под огнем ежедневно. Одна из самых востребованных вещей там -- это сигареты, нравится тебе это или нет.

И последний раз. Я, разумеется, не против автомобилей. И не за то, чтобы можно было курить на остановках или просто на ходу. Я против лицемерия и дурных запретов.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Ага, расскажи это тем, кто перевозит боеприпасы, раненых и вообще находится под огнем ежедневно. Одна из самых востребованных вещей там -- это сигареты, нравится тебе это или нет.
Олю, це тільки тому, що є ця погана звичка. В нас на нулі сидять хлопці, які не курять. Їм цигарки не потрібні.

Offline Чиби

• Disce pati
Олю, це тільки тому, що є ця погана звичка. В нас на нулі сидять хлопці, які не курять.
Андрію, нулі бувають різні, на жаль. І є такі, де, якщо не буде цигарок, буде переважати мет. Або буде дуже багато зривів.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Самое время перестать тянуть сову на айкос.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Андрію, нулі бувають різні, на жаль. І є такі, де, якщо не буде цигарок, буде переважати мет. Або буде дуже багато зривів.
Ти мене хочеш переконати, що усі на тих нулях поголовно курять?

Offline Чиби

• Disce pati
Ти мене хочеш переконати, що усі на тих нулях поголовно курять?
Так, майже всі.

Offline Mike123

Так, майже всі.
В результате опроса в интернете пользователей интернета выявилось 100% 8). Чиби, курят гораздо меньше людей, чем тебе хотелось бы. Остались только завзятые. Все кто смог, уже бросили или не начинали. Хотя бы потому, что это банально очень дорого сейчас.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Нічого-нічого, після перемоги ми ще зустрінемося, чекайте! Усіх занесла в молескін та проставила хрестики! Бо вже вік такий, що можу й забути ))
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Mike123

Нічого-нічого, після перемоги ми ще зустрінемося, чекайте! Усіх занесла в молескін та проставила хрестики! Бо вже вік такий, що можу й забути ))
Ти не Чібі, у вас два авто, я пам'ятаю. І не всі вони електричні :smile7:. І ти дуже полюбляєш кататися. Тому тобі хоч в авто смалити можна, бо ти на автомобілістів не кидаєшся. Але тільки у дозволених місцях   :smile7:

Offline fakir

На мій погляд, міста де заборонений викид вихлопних газів майже збігаються з місцями де заборонено палити. Якщо вважати автошляхи спеціально відведеними місцями. Це звісно не заважає і тим і тим порушувати правила, як і не спонукає органи влади карати порушників.

А от чому електронні сигарети зрівняли з звичайними, я не розумію. З власного досвіду спілкування з курцями цих штук, начебто не смердять і не викликають задухи. :unknown:

Ну і експерти кажуть, що вдихання сигаретного диму шкідливіше за вдихання вихлопних газів.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Ти не Чібі, у вас два авто, я пам'ятаю. І не всі вони електричні :smile7:. І ти дуже полюбляєш кататися. Тому тобі хоч в авто смалити можна, бо ти на автомобілістів не кидаєшся. Але тільки у дозволених місцях   :smile7:

Зара тільки на електрички, бо паливо в ціну цигарок, а я вибираю їх!  :smilie5:
Я що не кидаюсь, то все через те, що в мене молескін є, я почекаю свого часу!

Offline Mike123

Ну і експерти кажуть, що вдихання сигаретного диму шкідливіше за вдихання вихлопних газів.
Якщо туляти писка до вихлопної труби - то да. А так - ні.

Offline Mike123

бо паливо в ціну цигарок, а я вибираю їх!
Можна ж два в одному. Спершу нанюхатися палива, а потім залити його до авто. Повна економія :smile7:. Хіба є різниця чим доганятися? :smile4:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
На мій погляд, міста де заборонений викид вихлопних газів майже збігаються з місцями де заборонено палити. Якщо вважати автошляхи спеціально відведеними місцями. Це звісно не заважає і тим і тим порушувати правила, як і не спонукає органи влади карати порушників.

А от чому електронні сигарети зрівняли з звичайними, я не розумію. З власного досвіду спілкування з курцями цих штук, начебто не смердять і не викликають задухи. :unknown:

не смердять, та бздять гівном ті айкоси :lol2:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Можна ж два в одному. Спершу нанюхатися палива, а потім залити його до авто. Повна економія :smile7:. Хіба є різниця чим доганятися? :smile4:

Мені подобається курити, а не нюхати ) Хоча, зізнаюся, як пахне паливо, мені подобається теж. Коли воно ще в каністрі, вихлопи вже ні. Як й фарби, ацетон та усе таке. Але курити більше, а ЗОЖ не дозволяє змішувати  :smilie5:

Offline Tamerlan

:rofl:

Offline Solmir

• Киев
Додам ще. За 3,5 місяця в Швейцарії я нюхав тютюновий дим двічі. Раз на зупинці трамваю (нас чекало 3-4 людини), другий на пероні вокзалу ЯМНЗП у Берні. Все. У університеті нема місць для паління. Я не знаю, хто з колег палить, бо не міг їх побачити з цигаркою. На вулиці палять значно менш ніж за столами відкритих кафе. Не бачив спеціалізованих тютюнових крамниць.

Offline Ash

В мене є парфуми - Catherine Rasasi, з пляшечки видає  ідеальний запах бензину, токсикоманіти можна хоч цілий день)
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
В мене є парфуми - Catherine Rasasi, з пляшечки видає  ідеальний запах бензину, токсикоманіти можна хоч цілий день)
О, так це файний подарунок для водія, бо бензину другий тиждень не втраплю. А так хоч пахтіти буде.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

уважно занотував до молескіну.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.