«Большинство людей нормальных, которых мы хотели бы - они отказываются идти в министры», - отметил Арахамия.
Не понимаю, как ему разрешают работать в очистке. Ему же просто надо запретить открывать рот, он так ни слона не продаст, ни репутационных очков своей партии не заработает. Чисто генератор мемов. Саботажник какой-то ))
Не понимаю, как ему разрешают работать в очистке.
Глава фракции "Слуга народа" Давид Арахамия обещает каждый день выходить в кулуары ВР к журналистам.Так он прокомментировал наличие ограничителей для журналистов в кулуарах парламента на втором этаже, информирует корреспондент Цензор.НЕТ. "Я к вам готов выходить, буду это делать каждый день и тогда у вас не будет ощущения, что кто-то вас ограничивает. Но честно говоря, сегодня учитывая новые вспышки (COVID-19. - Ред.), возможно, это было преждевременно. Но я понимаю, почему так. Когда мы вас видели на улице в холоде, то жаловались спикеру, что нужно вас каким-то образом обустроить", - отметил нардеп.По словам Арахамии, ему комфортно общаться с журналистами в ВР в любом формате.
Интересно что как раз в Украине делегация из США...
– Як ви гадаєте, чи був встановлений між президентами позитивний зв’язок, «хімія», так би мовити?– Так, я це відчувала саме таким чином! Ця розмова була відвертою та чесною, що мені надзвичайно сподобалося. Були обговорені саме ті проблеми, які цікавили обидвох президентів. Для цього необхідна впевненість та довіра. Це демонструє міцні та гарні відносини. Тож, мені здалося, що енергія на зустрічі була досить позитивна.
– Після зустрічі з президентом Байденом президент Зеленський відправився до Каліфорнії на зустріч з підприємцями. Команда Зеленського впевнена, що цей візит позитивно вплине на майбутні інвестиції в Україну. Як ви вважаєте, чи зацікавлені американські інвестори в Україні? І що має зробити український уряд, щоб зробити Україну привабливою для американських інвесторів?– Перш за все, я хочу підтвердити: так, Україна приваблює американських інвесторів. Я думаю, влучними ідеями були подорож Зеленського в Каліфорнію та особливо його увага до технологій. Я так думаю через те, що в Україні є жвава індустрія технологій, тож інвестори зі США, країни, яка теж активна у сфері технологій, зацікавлені у використанні української креативної енергії.Зеленський зустрівся з очільником Apple, надзвичайно важливим лідером у цій сфері. Ця компанія вже була активною в Україні. Схоже, вони будуть працювати тут і далі, збільшуючи свою активність.
Цитувати (виділене)– Так, я це відчувала саме таким чином! Ця розмова була відвертою та чесною, що мені надзвичайно сподобалося. Були обговорені саме ті проблеми, які цікавили обидвох президентів. Для цього необхідна впевненість та довіра. Це демонструє міцні та гарні відносини. Тож, мені здалося, що енергія на зустрічі була досить позитивна.
– Так, я це відчувала саме таким чином! Ця розмова була відвертою та чесною, що мені надзвичайно сподобалося. Були обговорені саме ті проблеми, які цікавили обидвох президентів. Для цього необхідна впевненість та довіра. Це демонструє міцні та гарні відносини. Тож, мені здалося, що енергія на зустрічі була досить позитивна.
За інформацією видання "Дзеркало тижня", Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на засіданні 8 вересня терміново розгляне "Проект Закону про місто Київ – столицю України" №2143-3, який може обмежити повноваження Віталія Кличка в Києві.
Юрій Бутусов8 год · 1 сентября исполнилось ровно 2 года, как простой парень Андрей Клочко стал Слугой народа, народным депутатом, главой комитета по вопросам организации государственной власти и местного самоуправления. И вот Бигус.инфо провели проверку имущества его семьи, и оказалось, что эпоха бедности в семье депутата за эти два года закончилась. 70-летняя мама-пенсионерка Слуги народа Клочко купила в 2020-21 годах:- квартиру в Киеве в 200 квадратных метров;- квартиру в Киеве в 65 квадратных метров;- дом в коттеджном поселке с участком земли под Киевом - 150 квадратных метров;- другой земельный участок под Киевом 24 сотки на территории другого строящегося коттеджного поселка;- автомобиль Tesla Model X 2016 года выпуска.По словам Слуги народа, он не финансировал покупки своей мамы, очевидно, она сумела средства на все это скопить сама.Кроме того, журналисты сняли как сам Клочко приезжает в Верховну Раду на Мерседесе S 500, который депутат не указал в декларации, хотя обязан это сделать по антикоррупционному закону. Это самый красноречивый результат двух лет организации государственной власти слугами народа: https://www.youtube.com/watch?v=cuUBlU8RrIo&t=1526s
Тю... потом будет говорить что подрывал режим изнутри...
Кива склав іспит на адвокатаЗИ: Для Медведчука? Було б чудово.
суровые годы приходят (ц)...
Угу, наверное вместе с Маркаровой в полном окуении.
Ініціатор(и) законопроекту: Гончаренко Олексій Олексійович (IX скликання)
Volodymyr Ariev 1 год · Перший пішов: CNN випустив репортаж про зрив спецоперації із затримання «вагнерівців» (посилання в коментарях). Учасники з українських спецслужб розповіли як все відбувалось. Це тільки початок, далі буде.
Цитувати (виділене)Volodymyr Ariev 1 год · Перший пішов: CNN випустив репортаж про зрив спецоперації із затримання «вагнерівців» (посилання в коментарях). Учасники з українських спецслужб розповіли як все відбувалось. Це тільки початок, далі буде.https://edition.cnn.com/2021/09/07/europe/ukraine-belarus-russia-mercenaries-sting/index.html?fbclid=IwAR3_C8xNkU_egoHCnST7hUz_Be6hzB6-g0wVdY0LIReMwwjx8r-v9nY0q_Y
According to the Ukrainian intelligence officials, the Ukrainian-led operation got US cash, technical assistance and advice from the CIA on how to draw the Russian mercenaries in.
Matthew Chance is CNN's senior international correspondent based in Moscow.
Zahra Ullah is a producer on the International Desk, based at CNN's Asia Pacific headquarters in Hong Kong.
Звісно, СNN і розрахована тільки на дурнів.
Цитата: Eney від Вересень 08, 2021, 10:21:58Звісно, СNN і розрахована тільки на дурнів. Коли пишуть що ЦРУ давало готівку США для операції то так, це написано для дурнів... Навіть якщо це пише кореспондент CNN, який сидить у Москві, де він мабуть і знайшов "відставних співробітників розвідки".
А СНН - це газета для блазнів.
Цитата: Eney від Вересень 08, 2021, 10:29:38А СНН - це газета для блазнів. Почнемо з того що CNN це не газета а телеканал...
Хоча ти його читав. Логічно.
Цитата: Eney від Вересень 08, 2021, 10:34:18Хоча ти його читав. Логічно.Продовжуємо...Ти вважаєш що справжні співробітники української контр. розвідки (навіть якшо вони у відставці) будуть стверджувати що вони "отримали готівку від ЦРУ"?
Екси й не таке можуть сказати.
Цитата: Eney від Вересень 08, 2021, 10:44:44Екси й не таке можуть сказати. Тоді виникає питання навіщо вони саме так сказали... і кому це вигідно... далі думаємо чому стаття написана у московському офісі (у співавторстві з якоюсь тіткою яка сидить у Гонконзі та спеціалізується по країнам Азії), коли у Києві (і у того ж CNN - https://uk.wikipedia.org/wiki/CNN#%D0%9C%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%96_%D0%B1%D1%8E%D1%80%D0%BE) тих американських кореспондентів куди не плюнь...
Він брав інтерв"ю у Зеленського і захотів покопати далі. Може таке бути?
Він також назвав дане питання "спробою політичного хайпу"."Я прошу народних депутатів не приймати рішення, яке ламає стратегічну логіку держави, і дати дипломатам продовжити професійно робити свою справу. Ми досягнемо ще більших результатів, якщо окремі політичні сили підпорядкують свої особисті внутрішньополітичні інтереси загальному для всіх завданню захисту національних інтересів України в світі" , - додав Кулеба.
0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.