Новые выборы мэра Харькова после смерти Геннадия Кернеса могут пройти только в последнее воскресенье марта или последнее воскресенье октября.Об этом рассказал заместитель главы фракции Слуги народа в Верховной Раде Александр Корниенко, пишет РБК-Украина.«Могу предположить, что на 28 марта мы, скорее всего, не попадаем, потому что вряд ли успеем пройти все процедуры. Выборы объявляются за 60 дней — это конец января, до этого момента у нас всего лишь одна сессия, одна пленарная неделя», — пояснил он.
Президент України Володимир Зеленський боїться прибрати підозрюваного в корупції заступника голови ОП Олега Татарова і тим самим обвалити конструкцію своїх стосунків з ексзаступником голови АП часів Януковича Андрієм Портновим.Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов."Інформація про відсторонення Татарова з посади, яку озвучив піаррадник ОП Михайло Подоляк, не відповідає дійсності. За даними джерел Цензор.НЕТ, після отримання підозри в НАБУ в понеділок Олег Татаров поїхав до Офісу Президента, де продовжив роботу на своєму робочому місці.Після висунення йому підозри Татаров передав повноваження з контролю за НАБУ іншому заступнику голови ОП Андрію Смирнову. Однак зберіг повноваження з контролю всіх інших правоохоронних органів. Ніяких рішень щодо перерозподілу обов'язків в ОП сам Татаров приймати не правомочний, це можуть зробити або президент, або глава ОП, а ніяких рішень ні Зеленський, ні Єрмак щодо Татарова не ухвалювали. Думка Подоляка офіційною позицією не є, оскільки на відміну від Татарова він позаштатний співробітник ОП.Олег Татаров продовжує контролювати групу керівників силових структур.Джерело: https://censor.net/ua/n3238338
Чинний глава держави Володимир Зеленський точно балотуватиметься на другий президентський строк.Про це повідомив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв’ю газеті “Факти”.“Це безумовно”, – відповів він на запитання про балотування на другий строк.За його словами, одним з головних завдань чинного президента є те, щоб старі партії і політики остаточно “пішли у небуття”.
А шо вы будете делать, если во второй тур выйдут Зеля и Бойко? Отож.
Все опросы показывают что Порошенко прет в верх...
Ясно чего тянули до упора...Цитувати (виділене)Новые выборы мэра Харькова после смерти Геннадия Кернеса могут пройти только в последнее воскресенье марта или последнее воскресенье октября.Об этом рассказал заместитель главы фракции Слуги народа в Верховной Раде Александр Корниенко, пишет РБК-Украина.«Могу предположить, что на 28 марта мы, скорее всего, не попадаем, потому что вряд ли успеем пройти все процедуры. Выборы объявляются за 60 дней — это конец января, до этого момента у нас всего лишь одна сессия, одна пленарная неделя», — пояснил он.
Это если вообще выборы будут в Украине, а не в малороссийском округе.
Пойду и проголосую за это зеленое чмо. И рука не дрогнет.
Цитата: Чиби від Грудень 22, 2020, 12:05:38Пойду и проголосую за это зеленое чмо. И рука не дрогнет.Вот. А шо делать? Т.е. для зеленых оптимальная стратегия это выводить во 2-й тур к Зеле именно Бойко.
На сегодняшний день во втором туре Зеленский побеждает всех... Им ничего и стратежить не нужно...
А ви впевнені шо "Зе" це менше зло?
Отакі дурні свого часу крутили носа на Тимошенко...
Цитата: AlexUA від Грудень 22, 2020, 13:16:03Отакі дурні свого часу крутили носа на Тимошенко... Тю так ти "юльок", а я то думаю чого ти такий єбанутий
Не, єбануті це ті хто два рази на граблі наступає... В українському федеральному окрузі буде все як тобі треба - ніякого Зеленського...
Думаєш, Бойко/Медведчук менше?
Думаю, що знов буде якись Пилип з конопель.
Цитата: Eney від Грудень 22, 2020, 14:16:11Думаєш, Бойко/Медведчук менше? Думаю Порошенко був меншим злом. А шо "Зеленський", шо "Бойдчук" це хвороба яка нас доконає.
Відомий вже - Разумков...
А при чому тут Порошенко?
Розмова йшла тільки про Зеленського і Бойка. Не голосувати - це за Бойка. От ти за кого б голосував у такому разі?
Цитата: AlexUA від Грудень 22, 2020, 14:23:25Відомий вже - Разумков... Кто знает... Вон Витренко вышел из тени.Еще три года впереди.
Цитата: Eney від Грудень 22, 2020, 14:31:19А при чому тут Порошенко? Порошенко приклад зла за яке я можу проголосувати. Цитата: Eney від Грудень 22, 2020, 14:31:19Розмова йшла тільки про Зеленського і Бойка. Не голосувати - це за Бойка. От ти за кого б голосував у такому разі? Нізакогояснаріч. Й раз я в же порівняв їх з хворобами то шось не бачу великої різниці між раком шлунку й підшлункової залози.
0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.