Автор Тема: Українська політика

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика
« Reply #11490 : Грудень 15, 2020, 20:05:07 »
Зеленский памаги
Бачили очі, що купували? Іжте тепер, хоч повилазьте.
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11491 : Грудень 15, 2020, 20:59:20 »
Я взагалі не розумію нашо вони там шось пишуть. Він же у відпусці.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #11492 : Грудень 15, 2020, 21:31:19 »
Зеленский памаги
Бачили очі, що купували? Іжте тепер, хоч повилазьте.

А так как за Зе голосовало большинство, то пиздить можно всех, заслужили

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #11493 : Грудень 15, 2020, 21:45:57 »
Трегубов
Цитувати (виділене)
Я вам зараз дещо скажу, тільки не ображайтеся.

Хоча пес з ним, можете й ображатися.

Деякий час спостерігаю у ФБ кумедний феномен.

Деякі люди, яких я знаю, як переконаних (інколи, на мій смак, навіть занадто затятих) прихильників Петра Олексійовича Порошенка роблять або пишуть щось, що витрактовується натовпом, як щось не те.

Хтось йде на запис на ОП.

Хтось солідарізується з ФОПами, яких зараз лупить беркутня.

Хтось сказав десь щось не те, як той Валєра Ананьев.

Хтось просто висловлює сумнів в чомусь, хай як ввічливо.

Наприклад, одна моя фб-френдесса просто висловила сумнів у тому, щ те, як розмовляє Маруся Звіробій, додає ЄС прихильників. Були охаректиризовані її вік, зовнішність та розумові здібності, а також розказано їй, що саме такі, як вона, голосували за Зелю та довели країну. Масово. У формі набігу. Дводенного.

Паралельно з цим, що б не відбувалося в країні, як би не страждали від зеленої влади окремі категорії осіб, знаходяться оратори, які розповідають, що так ім і треба, вони самі винні. Розповідають з такою затятістю, що просто відчуваєш, що вони в процесі себе поглажують не уточню де.

Нищать освіту? Так їм, цим студентам, самі винні.
Нищать армію? Так їй, армії, не так голосувала! Від агресії РФ нас захистить відчуття локтю та аватарка 25%!
Б'ють ФОПів? Розганяють мирне - ні, не упоротий сто п'ятидесятий майдан імені Саакашвілі та Семенченко, а справді мирне - зібрання? Так їм, сами винні, усі голосували не за того...

На питання "а як ви це порахували?" подеколи звучить геніальна відповідь "ну, в цілому більшість за нього голосувала..."

Себто, кого б не били, можна сказати "самі винні".:)

Ну... можна й так.

Тільки не дивуйтеся деяким речам.

Наприклад, не дивуйтеся, що довкола вас все менше людей. Особливо тих, хто щось робить - бо ті, хто щось робить, частіше роблять щось, що можна витрактувати як зраду зрадну.

Не дивуйтеся, що туса, яка за інерцією називає себе порохоботською, зараз все більше починає нагадувати юлеботську років з п'ять тому - себто, таку, що складається з екзальтованих клікуш бальзаківського віку, які не бачать світу за межами власної бульбашки і щиро вважають, що її межами і завершується прогресивне суспільство.

Бо ж ви самі, курча, виганяєте усіх інших.

Бо у вас же тільки один метод реакції на будь-який подразник - публічне цькування. Серйозно, це тупо все, що ви зараз використовуєте в якості знаряддя публічної комунікації. Публічне цькування та "яжеговорил" - і не стільки ворогів, скільки тих, хто "недостатньо з вами".

Звісно, після того, як ви вчинити на них набіг та наговорите їм пакостей, вони будуть більше з вами. Всім серцем та перцем.

Ні те, ні інше не приносить позитивного ефекту, якщо ви ще не помітили. І те, і інше зменшує ваші ряди і кількісно, і якісно.

Давно було слід визначитися, чого прагнете. Єднання патріотів та перемоги для України? Воно починається з взаємної поваги.

Перетворення на невеличку секту, яка вдовільняється відчуттям власної "правильності" за власними ж критеріями, та агресивно налаштована до зовнішнього світу? Яке шукає зрадників через тест "яка верхівка на ялинці краща?" Ну, тоді все вірно, не заважаю.

Вангую набіг і тут. Мовляв, в тебе власна партія, ти свідомо накидуєш в рамках внутрішньої конкуренції на подібному електоральному полі.

Але правда в тому, що з такої точки зору мені не варто було б це писати і намагатися вам заважати відлякувати людей.

Я це пишу трішки з інших міркувань. Так виявилось, що серед людей, яких ви цькуєте - і тих, що внаслідок цього цькування вже остаточно перестав бути прихильником ЄС, і тих, хто сціпив зуби та терпить - є люди, у доброму здоров'ї та збереженні соціальної активності яких я зацікавлений, бо нам ще на одному Майдані стояти. Можливо, зовсім скоро. Так само, як я зацікавлений у збереженні в Україні всіх здорових політичних сил та рухів - саме тому, що на відміну від вас, я чітко знаю, що сам-один та лише з тими, кому беззаперечно довіряю, витягати країну буде занадто важко.

І перемога на цьому поприщі є для мене важливішою, ніж розчухування власних психологічних вав.

Offline Eney

« Reply #11494 : Грудень 15, 2020, 22:12:26 »
Цитувати (виділене)
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
1 год  ·
По акції ФОПів. Сьогодня чесно не коментував. SaveФОП заявила про акції без політиків. На попередніх акціях Доротич зігнав зі сцени депутатів Федину і Гончаренка. Ну, без політики, так без політики. Цілий день сьогодні я участі політиків не помічав. Сам - участю та підтримкою акцію не принижував. Все ж правильно? Я нічого не переплутав? Без політики.
Майдани без політики в Україні гарно ще не завершувалися ніколи. Але якщо панство бажає...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11495 : Грудень 15, 2020, 22:24:56 »
Тобто коли ти питаєш сьоднішнього аполітично протестуючого фопа, а якого біса він топив за сцикла у 2019-у то ти його ображаєш і він не прийде на черговий Майдан, а якщо не питати - то прийде? У мене для пана Трегубова є неприємна новина.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #11496 : Грудень 15, 2020, 23:45:09 »
На майданах были и будут только люди «25%», ок

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11497 : Грудень 15, 2020, 23:51:36 »
Так і є, але процент буває різний.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11498 : Грудень 15, 2020, 23:56:39 »
В кожного майдану має буте ключове питання: І що тобі, сука, треба?
І тому євробляхерські майдани, ФОП "щоб без каси" я підтримати ніяк не можу.
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11499 : Грудень 16, 2020, 00:10:59 »
Не буває "фоповських", "лікарських" чи "бухгалтерських" майданів.

Offline Охтирка

« Reply #11500 : Грудень 16, 2020, 06:56:57 »
Ошибся Трегубов, комменты как раз адекватные, без набросов.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #11501 : Грудень 16, 2020, 08:46:56 »
О бедных ФОПах замолвите слово...

З.Ы. Количество печаток впечатляет...

Offline Eney

« Reply #11502 : Грудень 16, 2020, 09:51:33 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #11503 : Грудень 16, 2020, 09:56:43 »
Трегубов не про ФОПов написал, а про нас.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11504 : Грудень 16, 2020, 10:01:57 »
Кадрові качелі: Навіщо публічно посварилися Зеленський та Разумков
Цитувати (виділене)
15 грудня засідання фракції "слуг народу" показало всю глибину розколу у фракції. Де-факто партія розкололася на умовних прихильників Коломойського (близько 60 людей), людей, які орієнтувалися на Разумкова і ситутативно на Ахметова (45-50 людей), ображену групу Павлюка і тих, хто до них ситуативно приєднався (до 40 людей) і велику масу ситуативного "болота".

Все почалося зі словесної перепалки між Разумковим та президентом щодо кандидатури першого віце-прем’єра Вітренка (іде по квоті Коломойського). Разумков запитав чи не соромно екс-заступнику голови "Нафтогазу" відсуджувати у держави 8 млн доларів за Стокгольмський арбітраж і чи не соромно йому за те, що підняв ціну на газ вдвічі. Відповіді Вітренка не відрізнялися оригінальністю, він сказав те, що й завжди – про перемогу над Росією і т.д. Але більш цікавою стала словесна перепалка спікера та президента. Між ними давно немає позитивних емоцій, і Разумков давно шукав привід до публічного розходження (якщо закриту фракцію можна вважати публічним розходженням). До повного розриву не дійшло, але контури були показані.

Не варто забувати, що перший віце-прем’єр, згідно з нашим законодавством, може виконувати обов’язки прем'єра, а простий віцик не може. Тому для групи Коломойського вкрай необхідно було протягнути саме першого віце-прем’єра, який ще й матиме пост міністра енергетики. На цьому фоні цікаво зазначити, що в кулуарах депутати від "слуг" говорили, що за кандидатуру Вітренка найактивніше ратував голова офісу президента Андрій Єрмак.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #11505 : Грудень 16, 2020, 10:05:13 »
І що ви про це думаєте?

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #11506 : Грудень 16, 2020, 10:14:56 »
я вчора твітор глянув шо там з Ананьєвим трапилось, як завжди один ляпнув від великого розуму, інші образилися, набігли провокатори з обох боків, побанили один одного й тепер постять скрінчики коментів протилежного табору, й шо саме прикольно з обох боків 1,5 анонімуса, а "трегубови" беруть цілі статті по психоаналізу в іноземні журнали фігачать. і шо саме цікаво про цю хуйню у мене в селі й нечули, проте й як про інші великі драми й трагедії з життя "порохоботів", "білих польт" і "зепідорів", зато про "тренди" ютуба попиздіти у нас люблять
цікаво шоб написав би Трегубов почитавши б фейсбукі/форуми мого села  :f1:
Shannou, ти хуєсос.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11507 : Грудень 16, 2020, 10:15:56 »
І що ви про це думаєте?
"Повинні ми любити", далі по тексту

Offline Eney

« Reply #11508 : Грудень 16, 2020, 10:16:48 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #11509 : Грудень 16, 2020, 10:18:30 »
І що ви про це думаєте?
Ой, наверное, лучше на этот вопрос не отвечать. Все сложно (тм).
Cпойлер
Я часто думаю, сколько народу из-за меня с форума ушло.

Offline Eney

« Reply #11510 : Грудень 16, 2020, 10:27:18 »
І що ви про це думаєте?
Ой, наверное, лучше на этот вопрос не отвечать. Все сложно (тм).
Cпойлер
Я часто думаю, сколько народу из-за меня с форума ушло.
Головне, що ми усі Президенти! Навіть якщо отримуємо кийком по дупі.
Картинка просто так.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #11511 : Грудень 16, 2020, 10:42:35 »
Можно любить или не любить ФОПов, разделять или не разделять их повестку. Но говорить "вы голосовали за Зе, значит так вам и надо" как-то тупо.

Вы уверены, что все за Зе голосовали?
Вы уверены, что даже те, кто за Зе голосовал не был волонтером, к примеру? И тем самым сделал свою "вину" (еще один очень спорный тезис "голосовал за Зе -- виновен") хоть чуточку, но меньше.
Вы уверены, что действия полиции были оправданными?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11512 : Грудень 16, 2020, 10:50:51 »
Можно любить или не любить ФОПов, разделять или не разделять их повестку. Но говорить "вы голосовали за Зе, значит так вам и надо" как-то тупо.

Вы уверены, что все за Зе голосовали?
Вы уверены, что даже те, кто за Зе голосовал не был волонтером, к примеру? И тем самым сделал свою "вину" (еще один очень спорный тезис "голосовал за Зе -- виновен") хоть чуточку, но меньше.
Вы уверены, что действия полиции были оправданными?
Дії поліції були невиправданими. Серед ФОПів були волонтери. Але основна маса ненавиділа Пороха і хотіла Зеленського. Прилетіло за це нам всім, і маю передчуття, що ця акція добре спланована, і зовсім не проукраїнськими силами. Тому що б ми там не говорили, це мало що змінить (це я Трегубову)

Offline Eney

« Reply #11513 : Грудень 16, 2020, 10:59:09 »
Цитувати (виділене)
Павло Бондаренко
12 хв  ·
Не називайте їх Майданом. Це не Майдан. За спостереженнями там два основних види фауни - "тушки" та "тітушки". Перші ось такі плакатики малюють. Нічого не нагадує? Як на мене - Крим. Коли тамтешні "тушки", у яких віднімають отримані за "українських" часів земельні ділянки, кричать: "Владимир Владимирович, спасите, мы же "Русскую весну" радостно встречали".
З ними все зрозуміло.
Є й інші - "тітушки". Це або найняті на гроші "спонсорів", або ті, яких використовують втемну. Недаремно настворювали громадських організацій нібито на підтримку ФОПів. І "рублішко" знайшлося. На прапори, манішки, вудилища та намети - їхня однаковість свідчить про централізовану закупівлю.
Висловлена Мураєву вдячність за підтримку чітко вказує звідки підвіває вітерець. Але там напевне ще й кремлівська агентура працює. Їм потрібне розхитування. Саме тому провокується насильство.
Хто там на низькому старті? Бойко з Медведчуком? Новінський з Мураєвим?
І да - підприємцям моє співчуття. І справа тут абсолютно не у новорічно-різдвяних святах. Вони минуть. Але чи щось зміниться для української економіки? Для ФОПів?
Але може змінитися для країни. Коли, не приведи Господи, до влади дорвуться бойки-рабиновичі-новінські-мураєви-медвудчуки-портнови...

Offline Eney

« Reply #11514 : Грудень 16, 2020, 11:01:04 »
До речі, а кого побила поліція? Є якісь дані? Інфа, фотки потерпілих. Крім замахування і пшикання з балончиків. Там пшикали хто хотів, як я розумію.   

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #11515 : Грудень 16, 2020, 11:04:49 »
Но говорить "вы голосовали за Зе, значит так вам и надо" как-то тупо.
Особисто я кажу, що те що відбувається - закономірні наслідки голосування за зелібобу. Але чують як: "так вам і треба". Ніт. Так не треба нікому.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #11516 : Грудень 16, 2020, 11:08:25 »
І ще одне. Найбільше мене лякає, що швидкість переходу до силового сценарію зросла в рази.
Якщо станеться Майдан, то це буде стрільба з першого ж дня.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11517 : Грудень 16, 2020, 11:10:08 »
Тем не менее при любой власти усиление фискализации было бы неизбежно.
Никакому государству не нравится, когда гигантские денежные потоки идут мимо его ока.
Тю, ля, а шо?

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #11518 : Грудень 16, 2020, 11:13:16 »
Взагалі, Трегубов мене здивував.
"Ви такі злі і не чемні, тому від вас йдуть люди". Меседж зрозумілий, але не існує ніяких "ви" як ботоферми. Кожен прийшов - висловився. Ну і ось. Так, хтось навмисно роздмухує (за гроші, чи від любові до мистецтва, не знаю), але то поодинокі випадки на які більшість ведеться. І апелювання до умовного "ви" як моноліту, це якийсь дитсадок.

Offline Eney

« Reply #11519 : Грудень 16, 2020, 11:51:00 »
А можна цих фопів назвати "ліваками"?

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.