Автор Тема: Короли и капуста. Тред для разговоров обо всем. Часть І

Offline Kivi

• Стать: Жіноча
Просто красиво.
Лазоревка:

http://www.nat-geo.ru/photo/user/29452/
Сдаётся мне, Тотошка, что это не Канзас (с).

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Minime

• Стать: Чоловіча
  • Австралия: au2ua
Вчера видел целых трех red back spiders у себя во дворе когда двигал горшки с цветами.
До этого только много о них слышал - ИМХО, они считаются вторыми по ядовитости в Австралии.
Вызывают сильную многочасовую боль, тошноту и прочее.
Не убил. Теперь думаю, что, может, и зря...
Фото под катом:
Cпойлер
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline vs

Вчера видел целых трех red back spiders у себя во дворе когда двигал горшки с цветами.

глянув про них - чого тільки природа не вигадує. Під час спарювання самка може з'їсти самця (вона набагато більша за нього), при чому самець їй у цьому всіляко допомагає, присуваючись якомога ближче до рота. Пишуть що якщо вона його з'їсть, то це вигідно для нього з точки зору подовження роду, тому що це, по-перше, сприяє довшому зпарюванню (поки вона його їсть, він продовжує і завдяки цьому оплодотворює більш яєць), а, по-друге (і це взагалі треш), якщо вона з'їсть саме цього самця, це знижує ймовірність того, що вона після цього допустить до зпарювання когось іншого. Тобто тільки у випадку, коли його з'їдять, самець може мати якусь гарантію, що діти будуть від нього і тільки від нього.

Offline Zont

• Россия. Москва - Норильск.
якщо вона з'їсть саме цього самця, це знижує ймовірність того, що вона після цього допустить до зпарювання когось іншого.
Дабы не обожраться.

Offline Ксанка

• Одесса
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Ксанка

• Одесса
Снова проснулась в дикую рань и не выспалась. Хочу в санаторий! :weep:

Offline IM

• *
Снова проснулась в дикую рань и не выспалась. Хочу в санаторий! :weep:
А в санатории лучше спиться?
А я вчера твой подвиг повторила, проснулась в 4 и больше не заснула :) Вспоминала тебя :)
Ближе к работе спать захотелось, подремала в электричке, полегчало, после обеда опять накатило. Зато вечером взбодрилась и поработала, и поразвлекалась. Все-таки сова - это диагноз , вечером бодрость, несмотря на недосып, но какого хрена эта совиная организма в 4 вскакивает. Глючит...

Offline Ксанка

• Одесса
Надеюсь, что да :)
Все-таки сова - это диагноз , вечером бодрость, несмотря на недосып, но какого хрена эта совиная организма в 4 вскакивает. Глючит...
:plusone:

Offline veazel

• Hero Member
  • Юнкер Шмидт
Надеюсь, что да :)
Смотря что там наливают.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Під час спарювання самка може з'їсти самця (вона набагато більша за нього), при чому самець їй у цьому всіляко допомагає, присуваючись якомога ближче до рота. Пишуть що якщо вона його з'їсть, то це вигідно для нього з точки зору подовження роду, тому що це, по-перше, сприяє довшому зпарюванню (поки вона його їсть, він продовжує і завдяки цьому оплодотворює більш яєць), а, по-друге (і це взагалі треш), якщо вона з'їсть саме цього самця, це знижує ймовірність того, що вона після цього допустить до зпарювання когось іншого. Тобто тільки у випадку, коли його з'їдять, самець може мати якусь гарантію, що діти будуть від нього і тільки від нього.
Minime, ты должен был убить их просто из гуманных соображений. Чтобы избавить от такой жуткой судьбы.

Offline Шо?

оставлю это здесь:

может, кому пригодится  :girl_in_dreams:

ПС: нашел такое в юморе,
но, как по мне, встретив человека с такой сумочкой,
особенно в сумерках,
вряд ли захочется смеяться...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
может, кому пригодится 
Полезный аксессуар, купила б  :girl_in_dreams:

Online Mike123

Между прочим, если обсуждать игру престолов в игре престолов, то умные мысли останутся на виду гораздо дольше :smile7:.

Offline Ксанка

• Одесса
Товарищи, вам сюда!
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=154.0

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
30 лет Чернобылю.

Дід Панас
2 hrs ·
‪#‎Чорнобиль‬
Я пам'ятаю, як першого травня 1986 року партійні бонзи віддали наказ виводити піонерів на святкову демонстрацію у Києві, а ще - зустрічати Велогонку миру. Як до того момента по школах розповсюджували "закритий" наказ: не відпускати дітей по заявах батьків достроково, і як вчителі, порушуючи всі заборони, все-таки відпускали. Як ці керівні гниди стояли на трибунах і було видно, що їм кортіло бігти на всі чотири сторони одночасно - і на кожного вже чекав, відповідно посаді, квиток на літака або ж до потягу у безпечному напрямку, а їх сім'ї з дітьми вже давно перебували у безпеці - на "закритих" курортах чи за кордоном. І тільки юрба голоногих дітлахів, чиї батьки не могли відбитися від начальства, зустрічала ту кляту велогонку...
Я пам'ятаю, як містом стали розповсюджуватись з рук до рук самопальні дозиметри - якісь білі дрючки, обгорнуті ізоляцією, з якимись циферблатами - вони шурхотіли, клацали, а деякі свистіли. Були ще контрабандні військові дозиметри - вони просто клацали та деренчали. Пам'ятаю потоки "гумору з шибениці", які заповнили мій Київ: "Результат аналізу крові - у вашому каберне лейкоцитів не виявлено", "Най жиє КПРС на Чорнобильській АЕС", "Київ - місто веселих та кмітливих: веселі анекдоти розповідають, а кмітливі вже зметикували, куди гайнути".
Вщент переповнений Центральний залізничний вокзал, де матері похапцем запихували своїх дітей до рук чужих людей, аби ті забрали їх з собою у безпеку. Знімальну групу Київської студії хронікально-документальних фільмів, яку "за тривогою" доправили до району катастрофи, аби вона терміново відзняла фільм про те, як там все добре - і як вони знімали паралельно дві стрічки: одну замовлену, іншу - правдиву. Про солдатів, які лопатами скидали з даху радіоактивне сміття, про розвалини, про пожежників у брезенті, які горіли від радіації за години, за хвилини, заливали радіацію водою з брандспойтів... Картину якимось дивом, з конспірацією, пронесли, здається, до французького посольства і в дипломатичній пошті передали на Захід: жахливі кадрі з Народичеського району - з двоголовими та восьминогими телятами, з комісією, яка приїхала освідчити сільські криниці і здаля писала, що там все добре, а сама пила воду із заздалегідь припасених в дорогу термосів... Режисер згодом помер від лейкемії, члени групи, хто живий ще - хворіють...
Чорт забирай, я все це пам'ятаю... А ще я пам'ятаю, що сьогодні ті дітлахи, яких батьки-начальники повипихали у безпеку, поки їх однокласники з "простих" сімей червоними краваточками демонстрували першотравневий ентузіазм на вулицях хутко порожніючого Києва, у великій кількості сидять нині у керівничих структурах, а деякі навіть світять посвідченнями ліквідаторів. І розпатякують про "нову Україну", і навіть гасають до Європи - просити чергових грошей "на саркофаг". "А я старый пионээээр... Уууу, много знаааю..." frown emoticon
1 Comment6 Shares
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline franco

• бендеровец
Кстати, всех любителей Мартина правильно сделали, что начали прогонять в специательный тред :)

Rumor

• Гість
Да ладно, флудовая ветка неделями полумертвая. Какая уже разница где.

Offline Gerbil

• Израиль
Кстати, всех любителей Мартина правильно сделали, что начали прогонять в специательный тред :)
В специальном треде - только про сериал. А я курила только книгу.  :kos:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
В специальном треде - только про сериал. А я курила только книгу.  :kos:

https://pikvik.com.ua/index.php?topic=85.0  :secret:

Offline franco

• бендеровец
Да ладно, флудовая ветка неделями полумертвая. Какая уже разница где.
Мне нравится, когда тут про велосипеды, у нас своего треда нет :smilie1: Хотя... Может завести, что ли :smilie1:

Rumor

• Гість
Чтобы выдать обычную визу для деловой поездки на три дня Королева Елизавета хочет знать, сколько я зарабатываю, полные паспортные данные моей жены, сына, отца, матери, сколько у меня в банке на счету, сколько я трачу каждый месяц на себя, на жену и на сына отдельно по графам. Я посидел, подумал, и решил, что в Англию мне не очень-то и надо.

Offline Ash

Чтобы выдать обычную визу для деловой поездки на три дня Королева Елизавета хочет знать, сколько я зарабатываю, полные паспортные данные моей жены, сына, отца, матери, сколько у меня в банке на счету, сколько я трачу каждый месяц на себя, на жену и на сына отдельно по графам. Я посидел, подумал, и решил, что в Англию мне не очень-то и надо.
Мы сейчас переводили документы для одной дамы ( визит  к близкой родственнице в Канаду по приглашению).
 Я  по своей наивности сперва решила , что она едет на ПМЖ - такая гора документов. Никогда  бы не подумала , что посльству надо предоставлять еще и документы об образовании , когда едешь с частным визитом к родственнику.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Egoss

• Я молчу!

Королева  - пожилая женщина, должны ж быть у ней слабости в вформе черезмерного любопытсва.   :smilie5: Скажи спасибо, что еще фото открытого холодильника не требует. :grin:
Cum tacent, clamant.

Offline Старина Z

Всё по теме "Игра престолов" переезжает в тред "Игра престолов"

Offline pozemka

• черепаха разнузданная

Скушно старушке, охота нос сунуть в чью-то жизнь.  На лавке у подъезда с товарками ей не посидеть, вот и мстит. :rofl:

Это что, у немецких граждан такое требуют???  Значит, очень не хотят визитеров видеть, даже командировочных.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Королева  - пожилая женщина, должны ж быть у ней слабости в вформе черезмерного любопытсва.    Скажи спасибо, что еще фото открытого холодильника не требует.
:lol2:
Не увидела твоего поста.

Rumor

• Гість
Это что, у немецких граждан такое требуют???  Значит, очень не хотят визитеров видеть, даже командировочных.
У меня российское еще есть, из-за него.

Rumor

• Гість
Мы сейчас переводили документы для одной дамы ( визит  к близкой родственнице в Канаду по приглашению).
Я многолетние визы в США делал, думал, что уже все видел. Оказалось нет.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
У меня российское еще есть, из-за него.
Решили проверить, а вдруг ты олигарх?   :grin:

0 Користувачів і 62 Гостей дивляться цю тему.