Автор Тема: Короли и капуста. Тред для разговоров обо всем. Часть І

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
В прошлый раз тупо на руки, ибо я был особенно тщателен. Потом просто орет.
  :lol2:
Це якийсь садизм.

За то знаешь какой дзен отрастает, у-у-у.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Так и запишем - владельцы кошек - мазохисты.  :smilie5:
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
За то знаешь какой дзен отрастает, у-у-у.
Не не не.  :sarcastic:
Злобная заинька

Offline Daisy

А для чого порцелян? Mожна і самим.

Норвежка думає, що вона кішка.

Offline Milena

Так и запишем - владельцы кошек - мазохисты.  :smilie5:

Но наши почетно вторые в мире, после Штатов. :i_am_so_happy:

Offline Garfield

• Nederland
Homo homini felis est.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!

Cпойлер
Если не сумасшедшая, то фрик.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Daisy

Cпойлер
Если не сумасшедшая, то фрик.

Мабуть захотілося слави. Цікаво, вона ходить в пісочок чи як?  :sarcastic: І як їй смакує котяча їжа? Про це вона нічого не сказала. Зате полюбляє спати на підвіконні і у вмивальнику:scare3:

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Мабуть захотілося слави. Цікаво, вона ходить в пісочок чи як?  :sarcastic: І як їй смакує котяча їжа? Про це вона нічого не сказала. Зате полюбляє спати на підвіконні і у вмивальнику:scare3:
Крепкие в Норвегии умывальники и широкие подоконники. :lol2:
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Крепкие в Норвегии умывальники и широкие подоконники.
:plusone:
Злобная заинька

Offline Hallgerd

• Tatry, Murowaniec
А у меня на котов аллергия. На кошек почему-то нет.  :grin:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (с) Samuel Beckett

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Це ви все ще точно про живого кота мрієте, чи вже про порцелянову фігурку?
Особисто я ні про кого не мрію.  З натури розповідаю як є.  Вночі іноді не дає спати.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Та я його навить у руки не зможу взяти і до себе пригорнути!
Планшет?  Чому ні, зможешь.  :smilie5:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
А якщо буде алергія на порцеляну? 
Не може бути. Гіпоалергенний матеріал.  :girl_dance:

Ага-ага. Мне тоже так говорили про моего йоркширского мутанта - гипоаллергенная порода, не вызывает аллергии, любит детей. И что в итоге? У меня астма, а все дети в округе прячутся, когда этот волкодав выходит на прогулку.

Все врут, никому не верь  :smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
Це ви все ще точно про живого кота мрієте, чи вже про порцелянову фігурку?
Особисто я ні про кого не мрію.  З натури розповідаю як є.  Вночі іноді не дає спати.

Мой не давал всего три года, главное не сломаться и не пойти на поводу, щас нормально дрыхнет на мне. :yes:

Offline Старина Z

Пушистый котик, два пушистых котика - это пустяки.  :weep:

Никому мешок собачьей шерсти не нужен? Высококачественный кавказский пух.  :sarcastic:

Offline Hallgerd

• Tatry, Murowaniec
Никому мешок собачьей шерсти не нужен? Высококачественный кавказский пух.  :sarcastic:
Смотри, сколько всего можно из нее сделать:
http://www.livemaster.ru/irinavid  :grin:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (с) Samuel Beckett

Offline Старина Z

Смотри, сколько всего можно из нее сделать:
http://www.livemaster.ru/irinavid  :grin:

Я знаю. Ценный материал. У нас весной все гнезда в округе нашей шерстью утеплены.  :sarcastic:

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
Мне тоже так говорили про моего йоркширского мутанта - гипоаллергенная порода, не вызывает аллергии, любит детей. И что в итоге? У меня астма, а все дети в округе прячутся, когда этот волкодав выходит на прогулку.
Ладно - йорк. А вот если про настоящего волкодава говорят, что "любит детей..."  :grin:
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Короче. почитав про котиков везу домой огромную драцену. не шкодит. пуха нет. Главное, по дороге домой с моим монстриком не навернуться она не намнгго меня меньше
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Короче. почитав про котиков везу домой огромную драцену. не шкодит. пуха нет.

Не хочу тебя пугать, но знаю случаи... :smilie5:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Короче. почитав про котиков везу домой огромную драцену. не шкодит. пуха нет.

Не хочу тебя пугать, но знаю случаи... :smilie5:
пух или шкода?
главное, все молча.
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
пух или шкода?

Не. Драцена  :sneaky:

Cпойлер
Цитувати (виділене)
Комнатные растения также могут вызывать аллергию. Несмотря на то, что в каждом конкретном случае все определяется в индивидуальном порядке, стоит отметить, что примулы, драцены, олеандр, алое, различные папоротниковые растения, герань, могут стать причиной аллергической реакции. При этом не только само растение может оказаться аллергенным, но и плесневый грибок, которому подвержен грунт, в котором оно произрастает, а также, небольшие волоски, покрывающие листья и ствол растения.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Ксеня  не Томи, что за случаи.
Злобная заинька

Offline Hallgerd

• Tatry, Murowaniec
Звоню сегодня своему сменщику по работе, говорю: "У меня на 25-го смена попадает, давай махнемся, я за тебя в другой день отработаю".
Он ржет в ответ: "Я как чувствовал, что ты об этом попросишь. А сам специально смотрел заранее и обрадовался, что у меня 25-го нерабочий, бо тоже на День Воли собрался идти".
Я ему: "Давай я схожу за себя и за тебя! У меня флаг есть, а у тебя нету".
Он мне: "Не, давай лучше я за нас двоих пойду, а то мало ли, вдруг хапун будет, а у тебя нога еще не до конца восстановилась, бегаешь медленно".
В общем, не договорились пока окончательно, кому работать, а кому идти, решили, что ближе к 25-му определимся.  :grin:

Хороший хлопец мой сменщик, годный.  :)

Offline Ксанка

• Одесса
красиво
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Ксанка

• Одесса
 :smilie2:

Cпойлер
Святослав Щербина
18 марта в 14:49 ·

У Харкові розстріляли 33 студентів за відмову складати іспити російською мовою

– Наші матері, – розповідав представник одного з індіанських племен Америки, – витрачають щодня по дві години, навчаючи дітей правильно говорити мовою племені. Дорослий індіанець, який не володіє своєю мовою з абсолютною правильністю, фактично стає безправним: йому не дозволяють говорити при людях, щоб його мовні хиби не передалися слухачам, особливо дітям.

Таким способом народ прагнув зберегти свою мову та культуру.

9 березня ми вшановуємо пам'ять Тараса Григоровича Шевченка – національного пророка, невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра.
У його щирому, проникливому слові, з усією силою і красою заясніла горда і волелюбна українська душа. Його заповідями жили і живуть цілі покоління українців.

Несуть депутати-спікери-прем'єри-президенти квіти до пам'ятників Шевченку, говорять гарні слова. А потім повертаються у свої кабінети, щоб творити закони, темники, котрі нищать українську мову, культуру.

У 30–50 роки у СРСР лише за читання "Кобзаря" чи просто за любов до української мови людей репресували.

Були розстріляні всі відомі в Україні кобзарі. Комуністи розстріляли багатьох учителів, лікарів, письменників іншу інтелігенцію лише за те, що розмовляли, писали чи співали українською мовою. Тут же можна згадати тисячі розстріляних церковників української церкви.

Дійшло до того, що у 1951 році за вироком закритого судового засідання розстріляли 33 студентів Харківського університету за ... відмову складати іспити російською мовою, 800 – репресували. Ось у який спосіб Харків та інші міста України ставали „руськими городами".

До речі, у містах України в 1926 році в українських школах українською мовою навчалося 97 % дітей, а на початку 90-их лише 21 відсоток дітей навчався українською.

Подібні методи нищення всього українського не застосовували навіть у царській Росії.

Продовжують це робити і сьогодні, але вже іншими шляхами: не через фізичне винищення, а через заборони.

До того ж останнім часом через ЗМІ наполегливо поширюють міф про лінгвістичну близькість української і російської мов, мовляв, природньо, що російська мова для українців є рідною. Дослідження спеціалістів Київського університету ще в далекі 60 роки (про незалежність України в ті роки й мови не було!!!) говорять про зовсім інші результати.

Українська мова відрізняється від польської на 30 відсотків; від болгарської – на 32 відсотків; від чеської – на 36 відсотків; від російської – на 38 відсотків. Тому якоюсь дивною однобокістю характеризується ця „близькість" – лише на користь Москви.

Думається, причина засилля російської мови в Україні не в лексичній близькості, а в політиці, метою якої є вигублювання українського етносу, недопущення розквіту України. Питання „бути чи не бути українській мові", „національному інформаційному просторові" означає „бути чи не бути українській Україні".

Тому існує таке гостре мовно-культурне протистояння в Україні, що його підживлюють деякі ЗМІ, працівники яких ігнорують національні, загальнолюдські, морально-етичні стандарти професійної праці.

Як писав Василь Сухомлинський: "Любов до Батьківщини неможлива без любові до рідного слова. Тільки той може осягти своїм розумом і серцем красу, велич і могутність Батьківщини, хто збагнув відтінки і пахощі рідного слова, хто дорожить ним, як честю рідної матері, як колискою, як добрим ім'ям своєї родини. Людина, яка не любить мови рідної матері, якій нічого не промовляє рідне слово, – це людина без роду й племені".

Микола Марченко

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Мой монстрик.
Злобная заинька

Offline Ксанка

• Одесса
Мои мимишки :)

Offline Hallgerd

• Tatry, Murowaniec
А у меня только брутальные мимишки.  :grin:
Брат работает с немцем в Витебске.

0 Користувачів і 39 Гостей дивляться цю тему.