Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика
« Reply #4800 : Жовтень 26, 2019, 14:23:16 »
Шо у сцикла не отнять - словом владеет мастерски.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4801 : Жовтень 26, 2019, 14:31:04 »
Какие-то Бенины нотки в его голосе.
Тю, ля, а шо?

Offline Сеня

« Reply #4802 : Жовтень 26, 2019, 14:39:51 »
Цитувати (виділене)
Alex Noinets
18 мин. ·
Пока ти сука на передку набої переводив, я в кварталі горів! Я - президент!

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4803 : Жовтень 26, 2019, 15:20:50 »
Ох і бидло.
палимо танки з ночі до ранку

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4804 : Жовтень 26, 2019, 15:30:46 »
Внезапно вспомнилась песенка 20 летней давности.
Тю, ля, а шо?

Offline Mike123

« Reply #4805 : Жовтень 26, 2019, 15:34:11 »
Силов нету смотреть. Шо там на этот раз?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4806 : Жовтень 26, 2019, 15:37:27 »
Цитувати (виділене)
- А єслі бі на моєм мєстє біл какой-нідудь дурачок?
- А вам не дурачок!
- Я призідєнт страни, а нє лох!

Мама Рімма, отведітє мальчіка к школьному псіхологу.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4807 : Жовтень 26, 2019, 15:47:40 »
Шо там на этот раз?
Бойцы Азова, которые отважно не подавали руки Пороху, принимают золотой душ от Моники. Тоже отважно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4808 : Жовтень 26, 2019, 16:03:06 »
Гліб Бабіч

У всій красі - той, який з придихом називає себе президентом, і впевнений, що він "не лох"

Господа військові та ветерани - у вас є ще якісь сумніви, як до вас ставляться? І як будуть ставитися далі?

Ти не лох, Вова (ти ж так просив себе називати?)
Ти маленький самозакоханий хам. Геній некомпетентності і нахрапа.
Зараз тобі здається, що ти схопив Бога за все відразу. Думаєш, ноги можна витирати об все і об усіх?
Кураж?

Та ні. Ти вже багато зробив для того, щоб зіштовхнути в прірву країну.
А зараз почав рух до прірви сам.
Твій вибір.

Боже, як же тобі скоро буде по-дитячому хотітися відмотати життя назад. І просто залишитися на сцені.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #4809 : Жовтень 26, 2019, 16:57:27 »
Цитувати (виділене)
Sergei Stetsenko
· 2 год ·

Я тут писал длинный матерный (в данном случае по-другому не получается) комментарий, а потом плюнул на всё и решил просто пару цитат и ссылку на видео.
Вы сами всё поймёте.

P.S. Вот это хамоватое быдланство и есть истинная сущность Зеленского.

"Ты про шо? Ты не понял! Ты вообще не можешь мне никакие ультиматумы озвучивать. Я президент!"

"Есть демократия, а есть ситуация в стране".

"Послушай, я президент этой страны. Мне 42-й год. Я ж не лох какой-то".

"- Так я ж вам говорю по Украине были акции!
- По Украине вчера прошел дождь. Где акции, кто мне что передал?"

Эти и другие перлы зезидента здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=cMePXYQ9a9o&feature=share&fbclid=_F08jQdaCtWBt2c8qCE5zGB7Sk0IEYPw3TAnhsWMjTJOZGhI
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Eney

« Reply #4810 : Жовтень 26, 2019, 18:24:32 »
Цитувати (виділене)
Юрій Винничук
Щойно ·
На сторінці Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation з'явилося безпорадне гидке пояснення, хто ці люди в Золотому, які спілкувалися з бикуватим недопрезиком.
Ну, а там уже читачі навішали їм таких мандюлєй!
І тут же ж з'ясувалося, ким був той чоловік, якому хамив Зєля. Ви вгадали -- він агітував за Зєлю. Денис Янтар.
А тепер з нього іржуть, кому не ліньки і теж дають мандюлєй. Бо ніхто так не принизить виборців клоуна, як сам клоун.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2358339654398996&id=100006689535163

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4811 : Жовтень 26, 2019, 18:57:03 »
У меня нет цензурного комментария.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4812 : Жовтень 26, 2019, 18:57:26 »

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4813 : Жовтень 26, 2019, 18:59:55 »
Шо ж такое, почему не в ярко-синей курточке? Тут таки стреляют, да? Сссука. :mad: Он не лох, он подонок.
Ну вот почему его снайпер не снимет...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4814 : Жовтень 26, 2019, 19:00:24 »
Текст сказаного
Cпойлер
Цитувати (виділене)
— По всей Украине были акции…, — рассказывает доброволец.
— Где? — переспросил Зеленский.
— В Николаеве вменяемый губернатор там вышел, чтобы передать вам сообщение, что люди, которые собирались на эти акции «Нет капитуляции» хотят конструктивно с вами пообщаться. Ваши обещания мы все слышали… мы бы хотели это все обсудить, неформилизировать, чтобы потом не было как у Петра Алексеевича…
— Ты со мной хочешь формализировать отношения?
— Меморандумы…
— Я с тобой?
— Не я с вами, а все люди, которые в этом процессе, которые болеют за Украину.
— Ты о чем сейчас? Какая капитуляция? Я пришел тебе сказал оружие убери, а ты переводишь стрелки, — сказал Зеленский.
— Я вам второй момент говорю. Я вас услышал и сказал …
— Ты мне вообще не можешь никаких ультиматумов озвучивать. Ты меня не понял. Нам зайти оружие забрать? Я не понимаю, чем мы сейчас закончим, пацаны.
— Мы нормально общаемся. Никто вас ни… — говорит доброволец.
— Ни что?
— Вам передали, что происходило в Украине.
— Кто мне передал? Я ж говорю, ты мне скажи кто.
— Так я ж вам говорю по Украине были акции!
— Денис, по Украине вчера прошел дождь. Где акции, кто мне что передал? Говори, давай, – настаивал Зеленский.
— Я ж вам говорю, люди хотят встречи с вами.
— Какие люди? Фамилию ты мне можешь сказать или нет? Что ты все время весь день…
— Поликанов, Кухарчук… ну это по разным областям.
Помощник президент Андрей Ермак добавил, что президенту передал письмо губернатор Николаевской области Александр Стадник.
— Ну он мне передал. Я прочитаю, — подтвердил Зеленский.
— Вы же спросили, что там было. Я вам рассказываю, — продолжал Денис.
— Послушай, я президент этой страны, мне 42-й год. Я ж не лох какой-то, я тебе пришел и сказал: оружие убери. Ты мне не переводи на акции. Я хотел увидеть в глазах понимание, а увидел парня, который решил, что перед ним какой-то лопух стоит и переводишь меня на другую тему.
— Какая другая тема? Мы уже с вами этот момент обсудили и я вам сказал, что еще один момент.
— Я услышал, что окей и все. Ты мне скажи «ок» и все. Это значит, что ты меня не услышал. Парни, я сейчас сказал серьезно. Письма мне передают, Денис, и я на все отвечаю.
— Ну вам просто проговорили, какая разница.
— Ну ты ж сказал письмо…
— И письмо люди передали. Вы спросили, что в нем? Я вам объяснил.
— Парни, смотрите, устаем останавливать объекты. Начинаем уставать. Смотри, есть демократия, а есть ситуация в стране. И вот демократия в какие-то серьезные вещи не заходит. Пожалуйста, мы сейчас к вам серьезно обратимся, просто по-человечески, просто уберите. Потому что парни вы воевали, просто уважаем.
— Мы уважаем закон и будем делать все по закону.
— Парни, я все сказал. Пока, — добавил Зеленский и ушел.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4815 : Жовтень 26, 2019, 19:16:58 »
Гівно.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4816 : Жовтень 26, 2019, 19:20:28 »
Бгг. Какой прекрасный официальный текст от Зеленского, он прямо так и говорит, что ему важно было услышать тех украинцев, кто за разведение и мир в зелёном понимании. Про других он ничего и не хочет знать.

Цитувати (виділене)
Провів дві доби у Золотому. Їздив на передову. Зустрічався з учителями та лікарями, які, попри складні умови, продовжують робити свою роботу.

Говорили про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведення військ. Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення.

Від місцевих дізнався, що на околиці у приватному будинку оселилася група озброєних людей. Мешканці Золотого не на жарт стурбовані, хто це такі. Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними.

Проте готовий і далі говорити та шукати порозуміння. Але самими лише розмовами війни не закінчити.

Мені важливо було почути українців, які чекають миру. Це для мене головне. Ми маємо шукати шляхи та працювати для завершення війни. І не будь-якою ціною – наголошую на цьому. Капітуляції не буде в жодному разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач. Впевнений, у нас все вийде і Україна знову буде єдиною
.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4817 : Жовтень 26, 2019, 19:22:07 »
Дебил, блядь! -  Сказала бы Лошадь - Но полезный.
Тю, ля, а шо?

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4818 : Жовтень 26, 2019, 19:26:13 »
За что, господи?! Неужели мы настолько провинились?!
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4819 : Жовтень 26, 2019, 19:31:13 »
Ну вот почему его снайпер не снимет...
Он им живой гораздо больше пользы приносит. Думаю, он действительно будет говорить с главарями ЛДНР.

Цитувати (виділене)
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что ему все равно, с кем подписывать перемирие, лишь бы вернуть Украине оккупированные территории
Свою позицию глава государства в эмоциональной форме озвучил во время общения с ветеранами в Золотом на Донбассе, передает "ДС" со ссылкой на видео.

Так, один из воинов сказал президенту, что те, кто идут к перемирию путем разведения войск, или другими способами, только удовлетворяют потребности врага и в результате проигрывают еще больше.

"Мы видим, как ведет себя Россия: Абхазия, Карабах. Давайте будем реалистами. Перемирие с ними – это не перемирие с "ЛДНР", – отметил доброволец.

"Та мне пофиг, с кем оно будет. Нам с вами пофиг. Нам надо территории вернуть и прекратить убийства", – отреагировал Зеленский.
http://www.dsnews.ua/politics/-mne-pofig-s-kem-peremirie-zelenskiy-sdelal-gromkoe-zayavlenie-26102019173300
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #4820 : Жовтень 26, 2019, 19:33:39 »
За что, господи?! Неужели мы настолько провинились?!
Тест на дуракоустойчивость. Должны выдержать.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Шо?

« Reply #4821 : Жовтень 26, 2019, 19:35:15 »

Мені важливо було почути українців, які чекають миру... Україна знову буде єдиною
.
"Почути кожного...", "за Єдину Україну", -
История повторяется.
Причем, в виде фарса.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #4822 : Жовтень 26, 2019, 19:37:34 »
А я вижу сходство с манерой разговора Гепы.
Базарно-хамоватое быдло.
Not all those who wander are lost

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4823 : Жовтень 26, 2019, 19:45:52 »
А я вижу сходство с манерой разговора Гепы.
Базарно-хамоватое быдло.
Они все так базарят.
Что интересно, все евреи из интеллигентных семей.
Тю, ля, а шо?

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #4824 : Жовтень 26, 2019, 19:49:11 »
Цитувати (виділене)
Юрій Винничук
Щойно ·
На сторінці Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation з'явилося безпорадне гидке пояснення, хто ці люди в Золотому, які спілкувалися з бикуватим недопрезиком.
Ну, а там уже читачі навішали їм таких мандюлєй!
І тут же ж з'ясувалося, ким був той чоловік, якому хамив Зєля. Ви вгадали -- він агітував за Зєлю. Денис Янтар.
А тепер з нього іржуть, кому не ліньки і теж дають мандюлєй. Бо ніхто так не принизить виборців клоуна, як сам клоун.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2358339654398996&id=100006689535163
І де там агітація? ХЗ, може в інших постах вона є - але в тому просто констатація фактів та якийсь аналіз переддруготурових варіантів. Те що для Нацкорпусу Порошенко - МАРОДЕР!!! - як би не секрет. До Зеленського це відношення не має. Те, що він називає Зеленського Юмористом - теж так собі характеристика, і не означає палкої любові до чинного президента.

А щодо візиту Зеленського на фронт - цікаво, а відео звідки з'явилися? Це офіційні джерела? Якщо так - пиздець в них план по формуванню іміджу президента...

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4825 : Жовтень 26, 2019, 20:17:13 »
Те видео, что здесь на странице, явно со смартфона. Но на первом ролике сбоку видно оператора с профессиональной камерой и студийный микрофон. Может потом кину про героического Зе покажут.  :smilie5:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #4826 : Жовтень 26, 2019, 20:42:12 »
Что ж они хоть разговаривать-то его не научат, блин. Посадили обезьянку в президенты, так хоть бы дрессировали как-то. Хотя судя по манере разговаривать самого Карабаса Коломойского Вовочке есть с кого брать пример. Но я как слышу это его "ШО" аж переворачивает.
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #4827 : Жовтень 26, 2019, 20:43:13 »
Еще вариант от Трегубова.

Cпойлер
Демократична Сокира
1 hr ·
Давайте я дещо поясню щодо подій в Золотому. Це буде лише моя думка, але мені здається, що сьогодні я правий.

Отже, у Золотому наш президент відверто хамив добровольцям. Ні, сонечки, цього разу саме "хамив" і саме відверто.

Такого не дозволяв собі навіть Янукович. Це правда. Людина на прізвисько "Хам" з кількома ходками по малолетці не дозволяла собі того, що дозволив син доцента з квнівським минулим.

Але я все ж хочу, щоб ви розуміли, чому так.

Нещодавно в групи ветеранів, до якої входив і я, була зустріч із президентом. Оповідаючи про неї, я свідомо впустив одну деталь. Двоє з присутніх - я й Олександр Погребиський не стали потискати президенту простягнуту руку.

Я жодним чином цим не пишаюся. Це не було демонстративним жестом, і я аж ніяк не хочу сказати, що усі, хто потис, зробили щось не так - навпаки. Я навіть не хотів виявити до президента неповагу - я можу будь-як ставитися до нього, але ж є етикет. Просто я 15 років працював в політичній журналістиці, і я знаю, як буває інколи соромно за те, що колись, багато років тому потискав певні руки просто на знак ввічливості. Я уявив собі деякі сценарії розвитку подій подальшого президентства Володимира Александровича, і не став, відповівши "вибачте, не треба".

За нашу подальшу розмову Зеленський повернувся до цього кілька разів і вже закриваючи двогодинну бесіду, ще раз мене присоромив. Я навіть здивувався - ну святе небо, яка йому різниця, чи потиснув йому руку хлоп, якого він вперше бачить? Мені б вже було уздовж хітона.

Йому не було.

Я уважно подивився це відео. Порівняв його з деякими дивними моментами нашої розмови (так, там він теж кілька разів переключався на тикання, хоча тоді це не виглядало так неприємно, як на цьому відео. Зрештою, так і Порошенко робив - хтозна, може, місце прокляте).

Що ж, я мушу вас розчарувати ще більше.

Наш президент - не хам. Наш президент - актор. І дуже, дуже невпевнена в собі, дуже боязка людина. Дуже залежна від схвалення оточуючих.

Він хамив хлопцям в Золотому не тому, що він різкий та невихований. Він хамив їм тому, що він так уявляє правильно зіграну роль справжнього мужика та командира.

В нього це і під час розмови проскакувало. Тактика "хлопці, я свій, ви пацани, я теж пацан". Коротше, пацанський паблік Вконтакті, тільки без цитат про вовків.

(ідеально це відобразив навіть не він, а ще один присутній при розмові представник його команди. Якщо Зеленський - актор, що грає президента, то той - Джигурда, що грає Зеленського. Від нього прозвучала фраза "ребята, я мужчина, я воин, у меня военная кафедра была". Я мало не розплакався)

- Нам прийти оружие забрать? Ты что думал, что перед тобой лопух стоит?

Це мурчалово - це не тому, що він мурчик. В цій системі цінностей та по шкалі від мурчика до лоха він, якщо об'єктивно, фраєр. Це мурчалово - тому, що саме так, він переконаний, треба спілкуватися із озброєними чоловіками, щоб вони не бачили в тобі лоха. Це не щиро.

І це навіть гірше, ніж якби це було щиро, як у Хама в непублічному спілкуванні.

Він так часто повторює, що він президент, саме тому, що він сам в це не вірить. Він не вбачає в собі президента. А поряд з вояками він навіть не вбачає в собі чоловіка. Тому грає своє уявлення про те, як має виглядати президент та суровий мен, на максималках.

Але, по-перше, він, здається, не дуже знає, ані як має виглядати президент, ані як має виглядати чоловік. Себто, знає, як він має виглядати в серіалі телеканалу 1+1, а як в житті - не дуже.

А по-друге, він сильно переграє. Можливо, від хвилювання.

Це не бик.

Це актор сіткомів, що грає першу в житті серйозну драму - і не витягує. Це переляканий хлопчик, що вдає з себе бика, щоб поставити себе на районі, поки не прохавали, що він насправді з себе уявляє.

І якщо йому своєчасно не вказати на береги - наламати дров такий хлопчик може вдесятеро більше, ніж справжній вол.

Співзасновник «Демократичної Сокири» Victor Tregubov
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Polosatovna

• Hero Member
« Reply #4828 : Жовтень 26, 2019, 20:46:01 »
Від місцевих дізнався, що на околиці у приватному будинку оселилася група озброєних людей. Мешканці Золотого не на жарт стурбовані, хто це такі. Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними.
Ага. Я оце прям бачу.
Місцеві жителі: - пане зезидент, у нас там в будинку завелись якісь невідомі озброєні люди. Ми не знаємо хто це і дуже стурбовані.
Гідрант (випинаючи сорокадворічні м'язи): - озброєні невідомі? То я зараз піду з ними поспілкуюсь.
Служба охорони (флегматично): - ну ок...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4829 : Жовтень 26, 2019, 20:48:53 »
Еще вариант от Трегубова.
Кстати, да.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.