Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика
« Reply #4740 : Жовтень 24, 2019, 23:05:43 »

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #4741 : Жовтень 25, 2019, 08:25:23 »
Да, сделать пулю из говна, очень трудно, вернее - не получится.
Можно вытащить из запасников покладистых персонажей времен Овоща. Скажем, Вовиным советником числится Руслан Демченко. Был первым заместителем министра иностранных дел при Януковиче. Опытный господин, особо не обремененный честностью. Чем не министр Зе-команды?  :kos:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #4742 : Жовтень 25, 2019, 09:27:57 »
Cпойлер
Кондратюк там зайвий (але це не точно).  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Охтирка

« Reply #4743 : Жовтень 25, 2019, 09:55:18 »
Цитувати (виділене)
Да, сделать пулю из говна, очень трудно, вернее - не получится.
Можно вытащить из запасников покладистых персонажей времен Овоща. Скажем, Вовиным советником числится Руслан Демченко. Был первым заместителем министра иностранных дел при Януковиче. Опытный господин, особо не обремененный честностью. Чем не министр Зе-команды?  :kos:

Да ладно, Грищенко еще не совсем дряхл. Он первее должен быть.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4744 : Жовтень 25, 2019, 10:23:58 »
Кондратюк там зайвий (але це не точно). 
Точно, точно.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4745 : Жовтень 25, 2019, 11:44:13 »
Cпойлер
Кондратюк там зайвий (але це не точно).  :pardon:
Зайвий. Я його дуже добре знаю.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4746 : Жовтень 25, 2019, 12:18:55 »
Там и нет Кондратюка, вы чо.  :sarcastic:

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4747 : Жовтень 25, 2019, 12:25:54 »
Там и нет Кондратюка, вы чо. 
Ну и слава богу. :)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4748 : Жовтень 25, 2019, 12:38:39 »
Кондратюк там зайвий (але це не точно). 
Точно, точно.
Тоді зрозуміло чому його там нема.

Offline Eney

« Reply #4749 : Жовтень 25, 2019, 12:53:08 »
Коли ти щось кажеш, то будь готовим до всього.
А ми й до Наді-2.
Цитувати (виділене)
Валерій Прозапас

В інтерв'ю Олега Сєнцова для НВ проскочила дуже сумнівна теза, на яку не можна не відреагувати.

"Я бачу лише бажання, невеликі кроки назустріч переговорам, які можуть призвести до звільнення полонених і припинення вогню. Якби ці кроки були зроблені раніше, дівчині [бійцеві 101-шої бригади, загинула 15 жовтня 2019 року] Ярославі снайпер не вистрелив би в голову" (с)

Це явне пересмикування, з використанням факту загибелі українського військового.

Виходить, раніше бажання в української влади не було і кроки назустріч переговорам не робилися?
Тобто наприклад Мінські угоди, які зупинили бойню, і на критиці яких робилися ціли політичні кар'єри, не враховуються?
І полонених раніше не звільняли сотнями?
І як розцінювати наші втрати після загибелі дівчини, не дивлячись на "кроки до припинення вогню"?

Для чого так зробив Сенцов - це свідоме приниження здобутків держави у протистоянні з Кремлем за 5 останніх років, перекладання відповідальності з московського окупанта на "попередників" теперішньої влади чи просто невдала спроба тиску на емоцію?

Олег ніби планував створювати політичний проект, і розпочинати його з таких сумнівних заяв точно не варто, він як творча людина не може не розуміти шкідливість таких двозначних висловлювань.

І ні участь в бойових діях, ні перебування в полоні не виправдовують політичну безвідповідальність, навпаки, цю відповідальність збільшують.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4750 : Жовтень 25, 2019, 14:40:30 »
Олег ніби планував створювати політичний проект,
Не планував.

Я провидець:
Новое интервью Сенцова.
Хорошее.
Вырвут, как обычно, две строчки.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4751 : Жовтень 25, 2019, 14:44:35 »
Я провидець:
Я прочитала вчера все интервью. От этого упомянутые строчки краше не стали. Меня они тоже зацепили.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4752 : Жовтень 25, 2019, 14:45:12 »
В Харкові знов якась стрілянина, опівдні на стоянці супермаркета, можна сказати у центрі міста (Восторг на Клочківській). Пишуть є загиблий.

Offline Охтирка

« Reply #4753 : Жовтень 25, 2019, 14:47:43 »
Цитувати (виділене)
Олег ніби планував створювати політичний проект,
Не планував.

Я в новинах чула про наміри створити свою громадянську організацію.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4754 : Жовтень 25, 2019, 14:49:03 »

Олег ніби планував створювати політичний проект

Offline Охтирка

« Reply #4755 : Жовтень 25, 2019, 14:53:21 »
Цитувати (виділене)

Олег ніби планував створювати політичний проект

?
Я знаю, що це різні речі.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #4756 : Жовтень 25, 2019, 15:04:50 »
Сокира прикалується.
Цитувати (виділене)
Alex Noinets
18 hrs ·
Оскільки пани Дубінський і Арахамія отримали від пана Коломойського завдання закривати конфлікт і переходити в горизонтальну площину, мені раптом згадався зміст попередніх серій.

Отже, свого часу пан Арахамія написав кляузу на пані Геращенко до регламентного комітету ВР за те, що вона назвала слуг народу "зеленими чоловічками".

Так ми дізналися, що кляузи на регламентний комітет Верховної Ради існують і їх можна використовувати в побуті.

Скориставшись цією підказкою пана Арахамії, ми написали листа на регламентний комітет Верховної Ради на дубінській мові, у якому листі розповіли, що пан Дубінський, користуючись його власною логікою - "зашкварений".
Деталі на https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=971329413229659&id=100010578281118

Скарга (та, що написана неофіційною мовою):

Відповідь отримано та наведено.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #4757 : Жовтень 25, 2019, 15:05:05 »
В Харкові знов якась стрілянина, опівдні на стоянці супермаркета, можна сказати у центрі міста (Восторг на Клочківській). Пишуть є загиблий.
Разборки?
Цитувати (виділене)
По данным из соцсетей, один из пострадавших в перестрелке - бывший участник организации "Оплот" криминальный авторитет Георгий Исаков по прозвищу "Жора", на которого ранее уже совершали покушение.

Источники "Радио Свобода" в правоохранительных органах подтверждают, что киллеры совершили покушение на Исакова, которого считают соратником организатора бойцовского клуба "Оплот" Евгения Жилина, убитого в Москве в 2016 году.
Not all those who wander are lost

Offline AVI

« Reply #4758 : Жовтень 25, 2019, 15:50:24 »

Offline Охтирка

« Reply #4759 : Жовтень 25, 2019, 16:16:46 »
Цитувати (виділене)
Киев. 25 октября. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА - Верховный суд Украины обращается к президенту страны Владимиру Зеленскому с просьбой наложить вето на принятый парламентом в целом закон (№1008) о внесении изменений в некоторые законы Украины о деятельности органов судейского самоуправления.

Как сообщает в пятницу пресс-служба Верховного суда, такое решение судьи утвердили на заседании пленума.

"Верховный суд обращается к президенту Украины с просьбой применить данное Конституцией Украины право вето к принятому Верховной Радой Украины закону Украины "О внесении изменений в закон Украины" "О судоустройстве и статусе судей" и в некоторые законы Украины относительно деятельности органов судейского самоуправления", - говорится в принятом судьями обращении к главе государства.

В обращении подчеркивается, что "закон формирует потенциальные угрозы независимости всех судей, а его принятие приведет к реальному посягательству на их независимость и будет иметь негативное влияние на действие верховенства права как неотъемлемую составляющую правового государства".

@Шо?  А какие там настроения в судейском корпусе? Как-то это все тревожно. Переаттестация прокуроров еще непонятная. Я не верю, что эта братия позволит себя подмять.

Offline Шо?

« Reply #4760 : Жовтень 25, 2019, 16:23:53 »
Настроения уже шестой год, как одинаковые: пережить следующий день,
а там будет видно.
Многие ушли на пенсию по "старому" закону, должностей много вакантных.
Оставшиеся крутятся, как белки во все нарастающем вале дел.
Законодательство и практика его применения постоянно меняется донаоборот...
Зарплаты у них сейчас довольно большие, поэтому вынуждены терпеть.
Уходить им некуда - адвокатов развелось, как мух. Поскольку наработанной клиентуры нет,
судье увольняться, в большинстве случаев, - это сосать лапу.
Что-то наскирдовали, но жизнь сейчас дорогая - надолго не хватит.
Короче, судьи, как и все сейчас, живут одним днем.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #4761 : Жовтень 25, 2019, 16:24:57 »
Обвиняемая в сепаратизме Штепа выиграла дело в ЕСПЧ
Чего овощ еще медлит?
Цитувати (виділене)
Суд также определил, что Украина должна выплатить Штепе 2600 евро в качестве моральной компенсации и 1000 евро в качестве компенсации судебных издержек (всего около 100 тысяч гривень).
:shok:
Not all those who wander are lost

Offline Шо?

« Reply #4762 : Жовтень 25, 2019, 16:26:01 »
Что касается прокуратуры - не верю, что изменится хоть что-то.
Знаю некоторых новых ее руководителей в Киеве, из "антикоррупционеров" которые -
клейма негде поставить. А самое главное - полное отсутствие профессионализма.
Короче, скептиг я.

Offline Шо?

« Reply #4763 : Жовтень 25, 2019, 16:32:33 »
Колеса менял/разваливал в это время на Клочковской (улице, на которой находится супермаркет Восторг). Мимо промчалось с воем и мигалкаме 7 экипажей.
Через час ехал мимо Восторга - куча народу, обтянутая лентой стоянка, журнализды. Понял, шо дело мокрое.
Тут же залез в интернет - так и есть. Полтора трупа.
Тут можно посмотреть, каконо было

Обновлено:
В Харькове стреляли в сепаратиста из «Оплота»: есть жертвы. ВИДЕО
Сьогодні о 14:14•Хвиля
В центре Харькова, возле супермаркета «Восторг» на улице Клочковской, произошла стрельба.

Об этом сообщает пресс-служба полиции.

В результате происшествия пострадали два человека. Для розыска и задержания злоумышленников в городе и области введено в действие полицейскую операцию «Сирена».

«Информация о том, что по улице Клочковской в Харькове слышны звуки выстрелов, поступила в полицию в 12:05. На место происшествия срочно отправились наряды патрульных, следственно-оперативная группа, эксперты и кинологи. По первоначальной информации, двое неизвестных совершили выстрелы из оружия в двух мужчин. Один из них скончался по дороге в больницу, другому медики оказывают необходимую помощь. Личности пострадавших устанавливаются», — сообщили в полиции.

По информации местных СМИ, стреляли в Георгия Исакова, в прошлом член сепаратистского «Оплота». Один человек погиб, один получил ранения.

Сама перестрелка, подтвердили, что один #груз200 и один 300й. #Харьков_исаков.

Обновлено:
https://m.facebook.com/groups/427792884253115?view=permalink&id=1005761453122919

Обновлено:

??? Обновлено:

Цитувати (виділене)
У п'ятницю в перестрілці в Шевченківському районі Харкова був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

АРАмян заметает следы.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/10/25/7230079/

Обновлено:
Цитувати (виділене)
“Борох – брат гражданской жены обвиняемого в убийстве Вороненкова Александра Лося. По информации источников, оплачивал его адвокатов. Владимира Бороха задерживали в 2017 году вместе с Лосем по делу Вороненкова, но спустя сутки отпустили, – он сам об этом рассказывал “Стране”.

Второй раненый – Георгий Исаков (“Жора”). Он также фигурировал в деле об убийстве Дениса Вороненкова на этапе следствия. Исаков – в больнице, жив. Также в местных СМИ его называли другом Евгения Жилина. Основателя “Оплота” Жилина, напомню, убили в Москве в 2016 году”, написала Ромалийская.
« Останнє редагування: Жовтень 25, 2019, 17:21:57 від Шо? »

Offline Охтирка

« Reply #4764 : Жовтень 25, 2019, 17:11:47 »
Цитувати (виділене)
Olga Vasilevskaya-Smagliuk
7 год ·
Передісторія, історія і плани на майбутнє.

☑️Спочатку ми всі стали президентами.
☑️Потім деякі стали депутатами, і за сумісництвом, теж трошки президентами. Адже кожен з нас - президент.
☑️Потім (у Трускавці) ми стали ніким. Бо ми отримали мандати, користуючись рейтингом президента. І з цим я ще могла погодитись.
☑️ Потім нас лякали папочками, які формуються із матеріалів на депутатів, які мають корупціоногенні ризики.
Чудово, яка гарна ідея - зібрати людей, яким ви не довіряєте, яких ви лякаєте і на захист яких ви не станете, в разі, якщо комусь буде вигідно підкласти щось у папочку.
☑️Потім деяких з нас обізвали корупціонерами. Бо їм не сподобалось як ми проголосували на комітеті. Бо таке голосування не входило в якусь канву. Точніше, канаву.

Друзі запитують, чому я погодилась на поліграф? Адже це принизлива процедура. Але це терпимо. Поліграф - дрібниця у порівнянні з тим, як дивитись людям, які тебе обрали, в очі. Бо люди: мої діти, чужі діти, сусіди, мешканці малої батьківщини, одногрупники, незнайомці хотіли не цирку, а реальних дій.

Поліграф - значно краще, ніж сидіти в куточку і дивитись як твоє прізвище обливають гівном ні за що. І я цього нікому не дозволю: ні президенту, ні депутату, ні експерту.

Ви хотіли шоу - ви його отримали. А тепер - все. Виключаймо телевізори. Шоу закінчилось. Принаймні за моєю участю. Останній раз в КВН я грала в школі. Хоровим співом не займалась. Ви можете і далі розважатись, але без мене.

У мене особисто, як в народного депутата, мало часу. Я припускаю, що це не останній скандал у фракції. І чим швидше він буде, тим швидше антиукраїнські сили прийдуть до наступної влади в Україні.
Тим часом, я хочу встигнути виконати хоча б частину обіцянок, даних людям. Бо я, окрім поліграфа і відмивання себе від бруду, маю певні цілі й план. Ідеї і стратегію. І шкода втраченого на чужий гонор та амбіції часу.

Якщо є бажання продовжити розмову про корупцію - зустрінемось під час слідства і в суді.

Офіційні результати поліграфа будуть викладені тут увечері.

Offline AVI

« Reply #4765 : Жовтень 25, 2019, 18:57:12 »
Полтора трупа.
Не расходитесь, это не конец истории:
Цитувати (виділене)
У Харкові один з учасників стрілянини підірвав себе гранатою

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4766 : Жовтень 25, 2019, 19:20:00 »
Шо?  А какие там настроения в судейском корпусе? Как-то это все тревожно. Переаттестация прокуроров еще непонятная. Я не верю, что эта братия позволит себя подмять.
Я не Шо, но посмотреть могу для вас есть история из свежего общения с судьями.

Цитувати (виділене)
- Вы же за Зеленского голосовали, насколько я помню?
- Ага.
- Слышали, что Зеля сказал про судейскую реформу?
... /мрачные взгляды/
- Что надо просто в целом поменять судей! А то ты вот судья Порошенка! Тебя ж Порошенко назначал? Значит порошенковский судья! А ты вообще страшно сказать - "януковичевский"!
.... /тягостное молчание, в воздухе витают матерные мысли/... 
- А я вот на адвоката документы подал. А то мало ли, завтра мантию заберут... :crazy:

Offline Eney

« Reply #4767 : Жовтень 25, 2019, 20:03:24 »
Формула кукучми.
Цитувати (виділене)
Так звана формула Штайнмаєра до миру на Донбасі не приведе, оскільки вона не є формулою миру.
Про це у Чернігові, після традиційного вручення стипендій Благодійного фонду "Україна" кращим студентам Чернігівського національного технологічного університету, сказав експрезидент України Леонід Кучма, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Укрінформ.

"Формула Штайнмаєра до миру на Донбасі не призведе, бо це не формула миру. Це формула на якийсь час політично чи так - а раптом ми дотиснемо українців, вони на неї погодяться, і ми розвернемося... Це взагалі "здати нас із потрохами", так би мовити", - зазначив політик.

За словами Кучми, проведення виборів на Донбасі без попереднього виведення військ, роззброєння, відновлення українського кордону - це повний абсурд. Бо за нинішніх умов контролювати виборчий процес туди не поїдуть ні спостерігачі, ні журналісти.

Не може бути мови і про особливий статус Донбасу, вважає експрезидент, тому що це - шлях до конфедераційного устрою України, який для нашої держави є неприйнятним.

Ще одним нюансом, який треба враховувати, перш ніж погоджуватись на якісь умови, зауважив Кучма, є стан окупованої території.

"Цей регіон практично зруйнований. За найскромнішими розрахунками, на його відновлення потрібно 100 млрд євро", - сказав він.

Відтак, додав політик, відновлення миру на Донбасі - процес тривалий, відповідальний і значною мірою залежить від позиції лідерів європейських країн, а, особливо, від позиції Президента США Дональда Трампа.Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3156004

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4768 : Жовтень 25, 2019, 20:15:48 »
Кто хранит под матрасом - просьба не беспокоится.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #4769 : Жовтень 25, 2019, 20:25:32 »
Кто хранит под матрасом - просьба не беспокоится.
Цитувати (виділене)
Не прячьте ваши денежки по банкам и углам,
Несите ваши денежки — иначе быть беде.
И в полночь ваши денежки заройте в землю там,
И в полночь ваши денежки заройте в землю, где?
Заройте в землю, где…
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.