Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Ellianna

• Стать: Жіноча
  • Люблю читать чужие мысли
Re: Українська політика
« Reply #4440 : Жовтень 20, 2019, 21:04:41 »
Квартал очередной низ пробил с роликом про поджог дома Гонтаревой.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4441 : Жовтень 20, 2019, 21:30:25 »
Ахаха, только что забрала ребенка с гулек, где присутствовал отец другого ребенка, представитель малого бизнеса и прочего почвенного нарида, который мне - по сути совсем не так уж и давно - рассказывал, что "так" (при Порошенко) дальше жить нельзя.
Удивительный духовный рост над собой, даже впервые за годы войны озаботился вопросами национальной безопасности.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #4442 : Жовтень 20, 2019, 21:58:37 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4443 : Жовтень 20, 2019, 23:04:36 »
Точнее, выступлением с хором Верёвки.  :facepalm:

Offline Охтирка

« Reply #4444 : Жовтень 20, 2019, 23:13:44 »
Не, Арахамия, не отвертишься.  :grin:
Сказали, будешь другом!

Цитувати (виділене)
Олігарх Ігор Коломойський назвав голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію своїм "найближчим товаришем", на якого він має вплив.

Джерело: Коломойський у коментарі журналістам у суботу в Миколаєві, повідомляє місцеве видання "НикВести"

Деталі: Раніше в інтерв'ю "Лівому берегу" Арахамія заявив, що Коломойський має вплив на 7-9 депутатів "Слуги народу", додавши, що бізнесмен не любить його, оскільки він публічно висловлює свою позицію.

Пряма мова Коломойського: "Кого не люблю? Так це мій товариш взагалі! (Давид Арахамія, - ред.) Це найближчий наш товариш. На депутатів ні, на Арахамію точно маю (вплив - ред.)".

"Я не знаю, чи говорив він це, але якщо говорив, то на злодієві шапка горить. Він хороший хлопець, до речі, дуже розумний".

Деталі: Видання зазначає, що Коломойський прилетів до Миколаєва, де відвідав баскетбольний матч між МБК "Миколаїв" і БК "Дніпро", де під номером 45 грає його син Григорій.

Offline Охтирка

« Reply #4445 : Жовтень 20, 2019, 23:21:59 »
Цитувати (виділене)
Точнее, выступлением с хором Верёвки.  :facepalm:

Интересно, кто-то додумается сделать запрос в Министерство культуры (или что у нас теперь там) и спросить, сколько денег из госбюджета выделяется на хор им. Веревки.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4446 : Жовтень 20, 2019, 23:31:02 »
Это и без запроса можно, поищу завтра, если не забуду.
Но там будет не так и много, они, емнип, в основном на самообеспечении.
Что делает эту дичь еще более отвратительной.

Offline Охтирка

« Reply #4447 : Жовтень 20, 2019, 23:39:50 »
Цитувати (виділене)
Это и без запроса можно, поищу завтра, если не забуду.
Но там будет не так и много, они, емнип, в основном на самообеспечении.
Что делает эту дичь еще более отвратительной.

Они могут не находиться отдельной строкой, но могут и быть.
А граждане им славно в ФБ накладывают

https://www.facebook.com/Veryovka/

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4448 : Жовтень 20, 2019, 23:45:02 »
Они точно там есть. Просто будет немного.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4449 : Жовтень 20, 2019, 23:46:46 »

Александр все хорошеет.
А Швец все так же гиена.  :)
Но как-то довольно натужно этот раз.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4450 : Жовтень 20, 2019, 23:50:56 »
У Гонтаревой еще и день рождения сегодня. Узнаю тонкий бенин почерк.  :facepalm:

Offline Охтирка

« Reply #4451 : Жовтень 20, 2019, 23:53:25 »
Цитувати (виділене)
Они точно там есть. Просто будет немного.
Я подумала, что есть и непрямые государственные расходы. Например, за исполнение гимна на инавгурации.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4452 : Жовтень 20, 2019, 23:55:22 »
К сожалению, скорее всего это бесплатное желание выслужиться.  :weep:

Offline Охтирка

« Reply #4453 : Жовтень 20, 2019, 23:57:52 »
Цитувати (виділене)
К сожалению, скорее всего это бесплатное желание выслужиться.  :weep:
Витечка тоже так думает

Цитувати (виділене)
Victor Tregubov
1 год ·
І ще трішки, бо я розлючений.

Є така штука - репутація.

Я можу уявити, щоб, наприклад, оркест Глена Міллера чи навіть Королевський оркестр Норвегії, брав участь в якомусь шоу. Таке буває.

Але щоб в гуморесці, де висміюється підпал чийогось дому - не уявляю.

І я ж знаю, що справа тут навіть не в грошах. Якби хор Верьовки це просто за гроші робив, було б менш огидно.

Я чомусь впевнений, що вони робили це з простого вітчизняного підлабузництва. Бо ж поцілувати лису частину тіла Кошового - це ж до президентської одне рукостискання. Тільки не руко- і не стискання.

Однією з найбільш огидних сцен, яку я бачив в своєму житті, був момент з телемосту тоді ще президента Януковича. Де йому з дуже характерним інтонуванням радянського диктора дякувала якась жіночка з провінційного театру. Від імені колективу. Мені хотілося роз'юшити їй пику. За втрату людської подоби.

Мало що викликає таку майже фізичну огиду, як оцей недобітий привіт з радянського мезоліту.

Offline Охтирка

« Reply #4454 : Жовтень 21, 2019, 00:41:51 »
Судя по нарастающей волне, у хора Веревки завтра будет веселый день. Это же надо быть такими ебанашками, чтобы абсолютно не чувствовать своей аудитории. Наверное, попробуют извиняться, говорить, что это была частная инициатива отдельных членов коллектива, которых мы осуждаем. Но блин, но там было не пять теток на подпевке, а практически весь женский коллектив хора. :facepalm: Эпик фейл.

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4455 : Жовтень 21, 2019, 01:02:04 »

Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Смотрите, что откопала.
Интересно, что почти все из списка таки оказались на грани политической утилизации.
Так что вносим в список Ваву в каске, бабушку в бороде и прочую зеленую борзую пиздоту — и продолжаем шаманить.
Оно работает

Offline Suddenly

« Reply #4456 : Жовтень 21, 2019, 01:28:16 »
Цитувати (виділене)
Министр культуры Владимир Бородянский извинился перед экс-главой Нацбанка Валерией Гонтаревой за Национальный заслуженный академический украинский народный хор Украины имени Григория Веревки, артисты которого вместе с комиками из Квартала 95 исполнили шуточную песню о поджоге ее дома. Об этом министр написал в Facebook.

"Простите, Валерия Алексеевна, мне стыдно за Национальный заслуженный академический украинский народный хор Украины имени Григория Веревки", - написал Бородянский.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4457 : Жовтень 21, 2019, 02:13:39 »
Бородянский молодец, надо запомнить.
Про него и люди из сектора прилично отзываются.
Интересно не пойдет ли он в отставку.  :sarcastic:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4458 : Жовтень 21, 2019, 07:06:09 »
Сегодня дата смерти Григория Верёвки. Да уж.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4459 : Жовтень 21, 2019, 07:13:54 »
В комментариях ФБ хора парад народной любви.

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #4460 : Жовтень 21, 2019, 08:44:49 »
Так, режиссер уверен, что украинцы хотят жить в соответствии с европейскими ценностями, а россияне — жить в Советском Союзе.
Я бы сказал ещё, что и это - сильная идеализация. Наши хотят точно так же жить в Совке, как и россияне, что и показали последние выборы и данные соцопросов. Просто одни (пророссийские) считают Советским Союзом Россию, а други ("проевропейские") думают, что Советский союз в ЕС. А по сути и те и те хотят ничего не делать, ни за что не отвечать, работать как попало и получать зарплаты "как в Европе/Москве". Это и есть совок в головах. Так что ментально мы если и не братья, то намного ближе к россиянам, чем к каким-то полякам, скажем. Просто не любим себе в этом признаваться. И чего тут на Сенцова прыгать я вообще не понимаю.
Ну и человек в советской школе учился и для него "родство восточно-европейской семьи народов" ( русских, украинцев и белорусов) является аксиомой. Ну не историк он и не этнолог, имеет право.
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4461 : Жовтень 21, 2019, 08:48:29 »
Цитувати (виділене)
Ексголова Національного банку України Валерія Гонтарева прокоментувала проекту Радіо Свобода «Ньюзрум» номер студії «Кварталу 95» про підпал її будинку. Програма вийшла в ефір на каналі «1+1» 19 жовтня, відео опубліковане на YouTube-каналі «Кварталу 95».

«Це сором!!! Насміхатися над людским горем – це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!» – зазначила Гонтарева, додавши, що про номер дізналася від друзів.

Пісню про інцидент виконували співачки Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий. Зокрема прозвучали наступні рядки: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича (Ігоря Коломойського – ред.)», «Мораль проста — хата згоріла зі стида», «Люди вогонь побачили – допомагати почали, відра схопили й прибігли, у вогонь соляру плескали».

Відповідаючи на питання, чи розглядала вона можливість замовлення цього номеру олігархом Ігорем Коломойським, Гонтарева зазначила: «Можливо, так і є. Я про це не думала».

«Щодо цинізму «95-го Кварталу» сумнівів давно нема. Але участь у цьому народного хору, це вже сором для всієї країни», – додала ексголова НБУ.

Вона вважає, що скарга до суду у даному випадку не матиме результату: «Якщо позиватися до суду, то в мене грошей не вистачить на всі ці суди. А ще і суди повністю продажні на користь Коломойського. Ви це і самі бачите», – сказала Гонтарева.

При цьому вона впевнена, що Коломойський в будь-якому разі заперечуватиме свою можливу причетність до номеру.

Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський попросив вибачення у Гонтаревої.

«Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки», – написав він у Facebook.

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева заявила, що вночі 17 вересня спалили її будинок в селі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне пошкодження майна.
https://www.radiosvoboda.org/a/news-gontareva-pro-kvartal-95/30226565.html

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4462 : Жовтень 21, 2019, 08:57:03 »
Утром прямо второй раз порадовалась за Бородянского - приличный человек в правительстве, ну надо же.  :sarcastic:

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #4463 : Жовтень 21, 2019, 08:57:06 »
На месте Гонтаревой я бы сказал, что сам не смотрю дерьмо по ТВ  и другим не советую. А на 95ый квартал и лично на Коломойского мне насрать с White Tower.
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4464 : Жовтень 21, 2019, 09:03:30 »
Пісню про інцидент виконували співачки Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий.

Так я не понял, кто был - хор или отдельные спивачки? Потому как это не одно и тоже...

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #4465 : Жовтень 21, 2019, 09:17:56 »
Так я не понял - кто был хор или отдельные спивачки? Потому как это не одно и тоже...
Даже не знаю...  :grin:

Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4466 : Жовтень 21, 2019, 09:22:26 »
Даже не знаю...

Вопросов больше не имею...  :smilie5:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4467 : Жовтень 21, 2019, 09:24:08 »
Цитувати (виділене)
Тимофей Милованов
59 мин. ·

Нещодавно 95 квартал та хор Верьовкі виступили з номером «Горіла хата» про пожежу у Гонтаревоі. Для зовнішніх інвесторів це виглядає дуже погано. Поясню чому.

Більшість зовнішніх інвесторів сприймають Гонтареву як видатного реформатора. За її керівництва, НБУ перейшов на гнучке курсоутворення та інфляційне таргетування. Це технічні терміни, які описують яким чином НБУ сьогодні приймає рішення. Новий тип прийняття рішень дозволив, на думку експертів і інвесторів (і я погоджуюсь), забезпечити низьку інфляцію і стабільність курсу сьогодні. В той же час, на думку зовнішніх спостерігачів, Гонтарева знаходиться під тиском від Коломойського через рішення по Приватбанку. Також вони не розуміють наскільки сьогоднішня влада є незалежною від Коломойського та інших олігархів. 95 квартал асоціюється з владою. І жарти проти Гонтаревоі можуть і будуть сприйматись як підтвердження зв`язків між олігархами і владою. Це може бути несправедливо, але така є реальність. Тому, номер 95 кварталу про Гонтареву прямим чином впливає на інвестиційний клімат в Україні і цей вплив негативний.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1489996824502828&id=100004775745586

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #4468 : Жовтень 21, 2019, 09:28:54 »
Також вони не розуміють наскільки сьогоднішня влада є незалежною від Коломойського та інших олігархів.
Ах, Тимофей  :weep:

Правильный комментарий там
Цитувати (виділене)
Саме тому так важливо мати в уряді ширму із шанованих людей.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #4469 : Жовтень 21, 2019, 09:36:53 »
Подготовка к дерибану уже идет полным ходом...

Цитувати (виділене)
Большинство земель, которые принадлежат Аграрному фонду Академии наук, будут распаеваны в следующем году. Об этом на встрече с представителями местных администраций сообщил председатель комитета Верховной Рады Украины по вопросам аграрной и земельной политики Николай Сольский.

«Часть земель останется для проведения научных целей», — сообщил он и добавил, что большая часть земель используется неэффективно. Планируется, что около 50% земель будут выделены бывшим сотрудникам аграрного фонда и представителям соцсферы. Примерно 20−30% участков будут приватизированы вместе с имуществом. Часть земли будет выделены бойцам АТО.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.