Дуже цікаво порівнювати роботу зараз і на парламентських перегонах. Зараз люди беруть інформацію значно більше і, що важливо, багато хто її уважно читає. Настільки уважно, що дехто повертається, задає питання або навпаки.
Наприклад, один хлопець, прочитавши все, повернуся до нас та надзвичайно трагічно промовив: "Как вам не стыдно! Вы же за него голосовали, а теперь такое пишите!".Ні, нам не було соромно, ми за нього не голосували.

Трагедь у людини та відчуття зради від навколишнього світу!

)
Також підходять спитати, що за партія, подискутувати, позахищати президента (ми ж не партія "Слуга народу", тому однозначно вже опозиція!

), помахати руками та сказати:"Нащо вам оце все?". Але взагалі атмосфера значно спокійніша і доброзичливіша, ніж на парламентських.
А ще я зайшла до Володимирського ринку та пороздавала інформацію там ( сьогодні ж вихідний і в магазинчиках сиділи переважно самі хазяїва ФОП-ів). Вони брали листки, голосно зачитували, що там написано, збирались навкруги, дискутували, а декілька з них мені заспокійливо сказали:"Не хвилюйтесь, ми вже знаємо та виходимо на акцію 15 жовтня до будинку президента!". Я не знаю, хто яку акцію там проводить, але, дивлюсь, Зе сумно не буде найближчими днями.