Для того б щоб зрозуміти, хто така Саманта Фокс, змушена була гуглити. Трішки дивно, що саме вона є маркером віку 40, чи 40+. Гугл пише , що це модель та співачка 80х років))
Тобто людина віком 40-44 роки має пам'ятати співачку, популярність якої була на нанайвищому рівні десь між роком її народження та ніжним віком 10 років ?
))
в толпу смєшалісь.
давай по порядку, хто кому що має, хоча насправді ні.
є Татуся Бо, я хз хто це, пару разів потрапляв на тексти, мені в пам'яті відклалося, що це руда дівчина.
в тексті написано - За два роки мені 40. тобто зараз 38. якщо цей текст свіжий, що я теж не дивився, бо воно мені на не на, але я зробив припущення, що раз принесли його зараз, то він має бути свіжим.
авторка згадує Саманту Фокс, її можуть добре знати люди, яким зараз має бути +-50 років, особливо, звісно, чоловіки, бо в кожного другого цей плакат висів на стіні з її цицьками в тому чи іншому вигляді.
Чібі каже, шо авторці насправді 44, я теж хз, я не знаю
Мені трохи менше, та я знаю про Саманту, бо в мене два брати старших є і плакати я пам'ятаю з дитинства.
Підсумую - я вказав те, що людина 38 років точно не може знати, хто така ця Саманта і вона має бути явно старша. Може в цієй Татусі теж є старший брат, якому зараз 50, я хз
Все інше про 40-44 це вже ти собі додумала.
апд. знайшов текст, він 2021 року. якщо авторці зараз 44, в 2021 році їй було 40-41 на момент написання, можливо вона писала його раніше, коли їй було 38, але це все неважливо. Саманту, втім як і Сандру, Сабріну та СісіКетч добре знає покоління, яким зараз +-50, і я, тому що в мене сестра та брати старші.