Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Rumor

Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3930 : Березень 21, 2023, 09:45:42 »
Підозрюю, що в Чехії може й навпаки зі склом: те, що бачив (фабрика "богемського скла") - дують переважно чоловіки, а от різка визерунків (шкідливіше, бо пил, не зважаючи на всі емульсії) - там жінок багато....
Я думаю, что это скорее с оплатой связано. Хотя могу ошибаться, конечно. В целом, понятно, что вредное там, где надо поднимать тяжелое, сидеть на карачках или работать с ядовитыми веществами.

Offline Pe

« Reply #3931 : Березень 22, 2023, 21:14:58 »
Да, вышка - своеобразный социальный лифт.
Я сейчас учусь на бухдиплом дистанционно. Судя по спискам студентов на вебках 70% Марокко, Алжир и прочие страны Африки. Ну и я :grin:
У меня коллега выучился на электротехника или кого-то в этом роде. Работал в больнице по сменам тем самым сантехником на все руки. Как к 40 подкатило,  работать по сменам разогравилось совсем, выучился в заочном институте.
Ну так если он в день потом больше чем 605 евро в день за 8 часов (это я прям сегодня заплатила и он не самый дорогой) зарабатывает, то чего бы и нет?)))
Это частный предприниматель, те, кто на зарплате меньше зарабатывают(нам счета не меньше), но они по-любому зарабатывают больше того, кто в офисе торчит, если тот не на уровне института/универа работает))
А так, то деньги то такое, может ему надоело по сменам работать)))
Я вот вчера серьезно думала надо ли мне в нашем отделе на ту вакансию подавать, я ту работу делала, но с войной бросила и ушла на другую, а тут опять засомневалась))
Как бы 12 штук в год на дороге на валяются, но то бруто, и та нервотрепка, моя стройка, моя учеба(которую опять надо начать) и подумала, что ну его нафиг
Ну может и он так подумал)))

Offline Фрипп

« Reply #3932 : Березень 30, 2023, 13:57:11 »
Офіс Генерального прокурора
24 March, 2023
  ·

Смертельне отруєння високотоксичною хімічною речовиною колишнього хлопця – повідомлено про підозру мешканці столиці

За процесуального керівництва прокурорів Вишгородської окружної прокуратури жінці  повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, підозрювана вирішила помститися колишньому хлопцю за нескладене особисте життя.
 Вона додала у пляшку з алкоголем високотоксичну хімічну речовину, яку спеціально придбала напередодні. В подальшому створила у соцмережі акаунт нібито магазина, який проводив розіграш до свята. Серед переможців вона визначила зокрема мешканця Київщини, з яким колись перебувала у стосунках.

Підозрювана написала йому повідомлення, що він є переможцем розіграшу, та отримає на поштове відділення подарунок - пляшку алкоголю і шоколад.

Після отримання «виграшу» і вживання частини вказаного алкогольного напою самопочуття чоловіка різко погіршилося, у нього випало волосся. Він амбулаторно проходив лікування, а згодом був госпіталізований до медичного закладу, де впав у кому та помер.

Свої дії жінка ретельно планувала та вживала заходи для конспірації. На сьогоднішній день слідству відомо про ще одне аналогічне отруєння. Потерпілі також потрапили до лікарні після вживання «свого виграшу».
Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування - Вишгородське райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Offline May Day

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • USA - Україна
« Reply #3933 : Березень 30, 2023, 14:04:15 »
Офіс Генерального прокурора
24 March, 2023
  ·
Наче в романі Агати Крісті.
The best is yet to come.

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #3934 : Березень 30, 2023, 20:46:41 »
не знаю, в яку тему краще, спробую сюди
https://twitter.com/CDPROJEKTRED/status/1641442087051862018

як ви на це дивитесь, має така ініціатива право на життя та розповсюдження серед роботодавців?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3935 : Березень 30, 2023, 20:51:25 »
У работорговцев пользоваться спросом не будет, факт.
С работодателями возможны варианты.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3936 : Березень 30, 2023, 20:51:46 »
Я хотела бы работать в компании, где такое запроваджене. Всё равно выходные брать, а тут всё официально. Мне бы подошло.
Плюс в карму от меня такому работодателю, короче.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Фрипп

« Reply #3937 : Березень 30, 2023, 20:52:43 »
У нас деколи люди беруть дей-офф коли в них голова болить, но мабуть не кожен місяць.

Головне, щоб не було як із чотириденним робочим тижнем.

Offline Teagan

« Reply #3938 : Березень 30, 2023, 21:39:29 »
як ви на це дивитесь, має така ініціатива право на життя та розповсюдження серед роботодавців?
Мені не подобається. Як вони будуть перевірять що в людини саме через менструації тимчасова непрацездатність?

Здоровий підхід - дозволяти разові дей-оффи через непрацездатне самопочуття без довідок. Але обмежувати кількістю днів. А в кого вже шо, особиста справа працівника - похмілля, мігрені, місячні чи ще там шось.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3939 : Березень 30, 2023, 21:48:50 »
Я хотела бы работать в компании, где такое запроваджене. Всё равно выходные брать, а тут всё официально. Мне бы подошло.
:plusone:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3940 : Березень 30, 2023, 21:55:02 »
А що скажуть феміністки?  :smilie5:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ash

« Reply #3941 : Березень 30, 2023, 21:57:47 »
А що скажуть феміністки?  :smilie5:
Видра - феміністка, якщо що.
Прочитай, що вона написала, та будеш знати.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #3942 : Березень 30, 2023, 22:02:15 »
Мне бы тоже подошло. Но думаю, что массово мы этого не увидим.
Приравнивание похмелья к болезненным месячным и мигрени исключительно доставило.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #3943 : Березень 30, 2023, 22:06:33 »
Я сама ніколи не брала вихідні з цієї причини, але знаю тих, кому треба. Не впевнена, що тут нема підводних каменів, бо може збільшити дискрімінацію жінок при працевлаштуванні, у будь-якому випадку компанії респект.  :up:

Як на мене, ідеальний варінт, хоча б для офісів - можливість ці дні працювати з дома, для більшості жінок це було б величезним покращенням. Воно й внегендерно було б непогано, можливість кілька днів на місяць попрацювати вдома. Здається, після ковіду це стає все більш популярним.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3944 : Березень 30, 2023, 22:12:16 »
бо може збільшити дискрімінацію жінок при працевлаштуванні

ось про це також в коментах прочитав.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Teagan

« Reply #3945 : Березень 30, 2023, 22:13:34 »
Приравнивание похмелья к болезненным месячным и мигрени исключительно доставило.
Попробуй представить себя на месте работодателя и как ты бы проверила что заявленная причина отсутствия именно одно из трех.

Offline Rumor

« Reply #3946 : Березень 30, 2023, 22:17:41 »
Это просто решается предоставлением женщинам выходного в месяц по умолчанию. Кому повезло и не так больно, может пойти погулять.

Offline Teagan

« Reply #3947 : Березень 30, 2023, 22:26:05 »
бо може збільшити дискрімінацію жінок при працевлаштуванні,
Звичайно. 12 додаткових неробочих днів.
Тепер на співбесідах треба буде не тільки обіцяти що не збираєшся в декрет, а ще й що в тебе хворобливість місячних не заважатиме роботі.

Тому я за додаткові вихідні однакові для всіх. Якщо економіка роботодавця дозволяє звісно. Додатково до однакових декретних.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3948 : Березень 30, 2023, 22:29:15 »
Вопрос ещё и не всегда, и не только, в «больно». Хотя и это, конечно, очень снижает качество жизни в эти дни. Но хотя бы купируется, пусть и сильными, но фармсредствами. 
Иногда ты просто не можешь выйти из дома (у меня - не иногда, а всегда). Вот буквально не успеваешь одеваться, как уже пора раздеваться, проводить гигиенические процедуры, менять гигиенические средства и так восэм раз (с). Ты просто ни на что не пригодное тело и всё. Можно, конечно, на силе воли и общем похуизме (типа, плевать, что там у тебя и как, пусть хоть по ногам течёт) функционировать, если никак невозможно никуда не выходить в эти дни. Но зачем, кому это надо и кому от этого лучше-легче-дальше и быстрее?
И женщин, у которых именно так все и просходит, гораздо больше, чем считается, и чем думают окружающие. Просто у нас не принято (было не принято до недавно) делиться этими подробностями. И сами многие другие женщины, которые подобного не испытывали, тоже относятся к этому в духе «ой, всё, начинается». 
Короче, это действительно было бы с благодарностью воспринято большим количеством женщин.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3949 : Березень 30, 2023, 22:33:32 »
Похмелье хуже, потому что осознаёшь что его могло бы не быть. Теоретически.

Offline Shan

« Reply #3950 : Березень 30, 2023, 22:34:43 »
Мне бы тоже подошло. Но думаю, что массово мы этого не увидим.

Э, похмелье ладно, а с мигренью что не так?

ЗЫ: тьфу, не так прочитала, вопрос снимается

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #3951 : Березень 30, 2023, 22:35:03 »
Вопрос ещё и не всегда, и не только, в «больно». Хотя и это, конечно, очень снижает качество жизни в эти дни. Но хотя бы купируется, пусть и сильными, но фармсредствами. 
Иногда ты просто не можешь выйти из дома. Вот буквально не успеваешь одеваться, как уже пора раздеваться, проводить гигиенические процедуры, менять гигиенические средства и так восэм раз (с). Ты просто ни на что не пригодное тело и всё. Можно, конечно, на силе воли и общем похуизме (типа, плевать, что там у тебя и как, пусть хоть по ногам течёт) функционировать, если никак невозможно никуда не выходить в эти дни. Но зачем, кому это надо и кому от этого лучше-легче-дальше и быстрее?
И женщин, у которых именно так все и просходит, гораздо больше, чем считается, и чем думают окружающие. Просто у нас не принято (было не принято до недавно) делиться этими подробностями. И сами многие другие женщины, которые подобного не испытывали, тоже относятся к этому в духе «ой, всё, начинается». 
Короче, это действительно было бы с благодарностью воспринято большим количеством женщин.
Без сумнівів, а ще є дуже розповсюджені проблеми з кишківником та інші специфічні розлади, слабкість, головокружіння... Але як на мене, то можливість працювати цей день з дома вирішила б більшість з цих проблем. Я б голосувала за такий варіант.

Offline Teagan

« Reply #3952 : Березень 30, 2023, 22:38:01 »
Похмелье хуже, потому что осознаёшь что его могло бы не быть. Теоретически.
Месячные тоже могут быть терпимыми, а могут быть "ЗАЧТО_ПАЧИМУ_ЧТОЯСДЕЛАЛАНЕТАК???".
Или мигрень. Не было-не было, а потом ЗАЧТО... ну дальше понятно.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3953 : Березень 30, 2023, 22:39:19 »
Без сумнівів, а ще є дуже розповсюджені проблеми з кишківником та інші специфічні розлади, слабкість, головокружіння... Але як на мене, то можливість працювати цей день з дома вирішила б більшість з цих проблем. Я б голосувала за такий варіант.

Ну я вже не стала засмучувати шановне панство усілякими іншими подробицями.
Можливо, робота з дому могла б бути одним з варіантів. Це все одно краще, ніж необхідність йти до міста роботи. В решті решт, якщо щось не встигнеш, потім можна наздогнати.
Але ж є ті, для кого немає можливості працювати з дому, бо сама специфіка такого не передбачає. Тому для них вихідні дні були б добрим виходом.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3954 : Березень 30, 2023, 22:40:05 »
Мигрень и месячные приходят сами по себе, а похмелье мы творим своими руками. :)
Но, правда, последнее можно запланировать на нерабочий день, это да.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3955 : Березень 30, 2023, 22:40:52 »
Я один раз надавила на подчиненную, чтоб она вышла на работу в месячные. Мол, не барыня, ишь, нашла себе уважительную причину.
А она возьми на публике и упади в обморок.
Шум, скорая, такси до дому, вот это все.
Она ещё и с клиентами работала.
В общем, пусть будет отпуск тем, кому надо.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3956 : Березень 30, 2023, 22:46:53 »
Я мучаюсь с детства (12 лет это же сегодня считается всё ещё детство?), поэтому у меня очень трепетное отношение к женщинам в этот период. Буквально даже к тем, кого не люблю )

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3957 : Березень 30, 2023, 22:50:48 »
В общем, пусть будет отпуск тем, кому надо.

Если неоплачиваемый, это даст возможность самой женщине решить, стоит оно того или нет. Хотя оплачиваемый лучше со всех сторон, конечно.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #3958 : Березень 30, 2023, 22:55:06 »
Але ж є ті, для кого немає можливості працювати з дому, бо сама специфіка такого не передбачає. Тому для них вихідні дні були б добрим виходом.
Зазвичай ті, хто не в офісі працює, мають більш гнучкий графік, типу 2/2, 3/3, позмінно чи щось таке, тобто там можна якось коректувати робочий/неробочий день в більшості випадків. І мінятися змінами у разі потреби. Я тільки за вихідний на рівні компанії, але мабуть проти такого на законодавчому рівні, бо це точно погіршить дискрімінацію жінок.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #3959 : Березень 31, 2023, 06:00:47 »
У нас деколи люди беруть дей-офф коли в них голова болить, но мабуть не кожен місяць.

Головне, щоб не було як із чотириденним робочим тижнем.
На позаминулій роботі таке практикувалося. З відпрацюванням у вихідний. :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.