Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3510 : Березень 17, 2023, 15:52:40 »
Оч.интересный для наблюдения есть форум, называется "антибабский"
Нічого не бачу цікавого. Є люди-гівно, це нажаль відомий факт.
Впевнена що є й жіночі форуми де обговорють як знайти спонсора чи ще щось в такому роді. І є жінки які будучи у фінансовій залежності від чоловіка спокійно себе почувають, ще й зраджують і тріпають нерви, бо "куди він дінеться". А він нікуди не дівається бо не хоче щоб діти росли без нього чи в нього така любов емоційна залежність від цієї аб'юзерки. В житті всяке буває.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #3511 : Березень 17, 2023, 15:58:14 »
А м. такой приходит домой, как в отель, требует каждый день свежую еду и чтоб его детьми не долбали, на том простом основании, что "он здесь всех содержит". Даже если разница в зп в 25%
Это очень печально, на самом деле, и лучше раздельный бюджет, чем бытовое рабство.
Тут я в полном недоумении. С таким человеком нельзя в одном трамвае ехать, не то что разделять жизнь. И бюджет, в этом случае, дело третьестепенное.
бо, продовжуючи мою думку вище, описана тут ситуація - це, імхо, 60-70% сімей в Україні. думаю, ці жінки були б дуже здивовані, що з їх чоловіками западло навіть срати на одному гектарі.
Так, в Україні 60-70% сімей такі. І це дуже сумно.
До речі зараз, у евакуації, жінки починають розуміти те, що їх життя в Україні з такими чоловіками то не є щастя.
Я знаю багато випадків коли жінка зненацька розуміє наскільки легше стало без такого чоловіка. Менше грошей витрачається на його забаганки, не потрібно убиватись на кухні та домашніх клопотах після півноцінного  робочого дня. Вони почали почуватися себе людиною, а не обслугою.

А нам з тобою своє робити (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #3512 : Березень 17, 2023, 16:00:09 »
Об чем феминистки и говорят. Не верить сказкам (их писали мужики чтоб воспитывать женщин для своего удобства), не бросать работу, иметь свои деньги.
Мені дуже дивно, шо так багато дівчаток типу сліпо вірять казкам, а не оточуючій реальності. В якій половина пар розлучається, життя матерів-одиночок дуже важке, та й вірогідність самій вирости безбатченком дуже висока. Тому що наївно вірити казкам і голлівудському кіно можна в глибині душі, але реальне життя рано чи пізно достукається.

З іншого боку, кажуть у жінок які всупереч казкам і "хибним уявленням" пашуть на свою фінансову незалежність і живуть з постійною галочкою що "партнер може кинути/зрадити/не довіряй нікому" також не завжди все так ідеально в житті. Але то звісно феміністок вже не турбує  :blum2:

там потім можлива інша крайність - одружена на роботі, коли питає у підлеглих, чого це вони зібралися о 20:00 додому, що там робити, ще ж стільки цікавої роботи. проте фінансово незалежна.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3513 : Березень 17, 2023, 16:01:20 »

Я знаю багато випадків коли жінка зненацька розуміє наскільки легше стало без такого чоловіка. Менше грошей витрачається на його забаганки, не потрібно убиватись на кухні та домашніх клопотах після півноцінного  робочого дня. Вони почали почуватися себе людиною, а не обслугою.

ось це дійсно важливо розуміти. краще удвох чи наодинці, шлюб чи спільне проживання зменшує кількість проблем (так, матеріальних в тому числі) чи збільшує.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3514 : Березень 17, 2023, 16:05:51 »
Не верить сказкам (их писали мужики чтоб воспитывать женщин для своего удобства), не бросать работу, иметь свои деньги.

ну тут в мене вже жир з монітору потік, бо скільки казок написали жінки як жінкам знайти принца а я взамін йому пісєчку, це не піддається кількісним характеристикам. так, і спеціалізовані форуми, курси, лекторки, бложики і тд. туди ж.

Offline Teagan

« Reply #3515 : Березень 17, 2023, 16:09:53 »
там потім можлива інша крайність - одружена на роботі, коли питає у підлеглих, чого це вони зібралися о 20:00 додому, що там робити, ще ж стільки цікавої роботи. проте фінансово незалежна.
в мене була колега - дуже голосно коментувала на весь оупен спейс коли я шла додому вчасно - Тіган вже йде , то вже шоста година значить  :smilie5: мені мабуть мало стати соромно в той момент. А коли затримувалась, так само голосно коментувала - яка дивина, Тіган ще не пішла додому о 6-30. При тому що 90% оупен спейсу шли додому по годиннику, але тільки мій вихід вона чомусь комментувала.

чоловіки такі теж є, при тому що вдома може бути жінка з дітьми
в мене такий начальник колись був, але враховуючи як він виносив мозг всім підлеглим, я не впевнена що дружина сильно страждала вдома від його відсутності, мо й навпаки  :smilie5:
« Останнє редагування: Березень 17, 2023, 16:27:18 від Teagan »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3516 : Березень 17, 2023, 16:12:10 »
чоловіки такі теж є, при тому що вдома може бути жінка з дітьми
в мене такий начальник колись був, але враховуючи як він виносив мозг всім підлеглим, я не впевнена що дружина сильно страждала вдома від його відсутності, мо й навпаки  :smilie5:

чесно, ось реально чесно - не зустрічав. може навпаки, така жінка, що на роботі було більш комфортно йому вас довбати, а вдома під каблук :lol2: жінки в банківській сфері кожна друга така на керівних посадах.

Offline Охтирка

« Reply #3517 : Березень 17, 2023, 16:12:24 »
Феміністки намагаються переконати жінок що мати власні гроші краще? Це наче безумовний факт, який не потрбує пояснень, але щоб власні гроші зявилися, їх треба заробляти. А є жінки які не хочуть цього робити, вони хочуть комфортно перейти з батьківського дому до чоловічого і шоб чоловік їх забезпечував і всі проблеми за них вирішував. А потім коли раптом шось іде не так, то їх зрадили, кинули, загнали у глухий кут і тд. І я не кажу що жінка завжди самавинна, але є ситуації коли це таки власний вибір прийняти саме такий ризик.
Жырная тема какая. Два момента. Да, девочкам в уши льют с рождения, что надо замуж. Кино, книги, сказки и это все, вся культура - о том, что жила была хорошая девочка, красивая и добрая и ей Воздалось. Нет, я знаю, что есть исключения. И знаю, что их больше становится с каждым годом. Но по чесноку, это капля в море.
Второй момент, я не знаю, как в Украине, но я тут и там вижу и в литературе читаю, что мужественность строится на владении женщиной. "Не работай, дорогая, я о всем позабочусь" - это как дочь мне скзаала в три года: "Мама, поймай мне бабочку, я оторву ей крылышки и буду о ней заботиться". И да, когда "дорогая, я обо всем позабочусь" становится "не дам сыну денег на ботинки, он еще коньки не сносил" - уже поздно боржоми пить, дорогая слила все возможности бежать, с сыном или без. Об чем феминистки и говорят. Не верить сказкам (их писали мужики чтоб воспитывать женщин для своего удобства), не бросать работу, иметь свои деньги.
Оч.интересный для наблюдения есть форум, называется "антибабский". Там мужики обсуждают отношения, плюсы и минусы, все такое. Идеальная женщина, это красивая, разумеется, молодая, горячая в постели и заботливая. Разумеется, сидит дома с детьми и не работает. Брак с ней не оформлен, чтоб в случае чего "не пилить углероды". Дети общие на папу не записаны, чтоб в случае чего "не кормить спиногрызов". Собственность жены передается партнеру дарственной, "чтоб самец почувствовал полную меру ответственности за стаю". Не, я понимаю, что это идеал морального урода, но по моему мнению, это крайнее проявление все той же кривой распределения, где все мы живем.
Кстати, женщин с профессией и зарплатой эти чуваки называют "синежопые", типа, СИльные и НЕзависисимые Женщины, ниче так, остроумненько. Презирают.
Та жирна. Можна і відзеркалити.
Напевно існують форуми, де дамочки обговорюють, що таке "справжній чоловік" і що він має робити в сім’ї. Справжній чоловік повинен забезпечувати сім’ю, бути опорою, а жінка забезпечує... А хз що забезпечує. Бо зараз повний пакет повинен включати помічніцю по домогосподарству, наню, репетиторів. І дружина собі гарна ходить туди-сюди. А якщо чоловік такого не може забезпечити, то і вони не заслуговують на увагу.
Ну і стереотипи в сім’ї щодо виховання хлопів теж огого. Ти повинен бути опорою сім’ю, головою, і так далі, брати на себе всю відпоавідальність, бо жінки слабкі. Ну і багато на це ведуться. Але не всім дано стати цією опорою, а про прозподіл відповідальності в сім’ї, що сучасний шлюб -- це союз двух рівноправних партнерів -- ні, їх так не навчили. А тут раз -- і не виходить стати опорою, бо криза і робота накрилася, хвороба якась з’явилася (але мужики по лікарях не ходять). Сказати жініці, що треба би роботу пошукати -- та ні, мене не так виховали. Ну і зрозуміло, що мужчина з такими установками обрав собі дружину з відповідними очікуваннями. Ну і не справджуються очікування, а щось там обіцяв, коли шлюб брали. Ну і починається "що ти за мужик".

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #3518 : Березень 17, 2023, 16:16:17 »

ось це дійсно важливо розуміти. краще удвох чи наодинці, шлюб чи спільне проживання зменшує кількість проблем (так, матеріальних в тому числі) чи збільшує.

Так. Але в Україні ще дуже сильно дівчатам вбивають в голови стереотипи про берегінь та інший треш. І коли українські жінки потрапляють за кордон, особливо якщо вони мають високу кваліфікацію, вони швидко розуміють і починається нормальне життя. Без тиску суспільства, без тиску родичів. І навіть час з'являється і на дітей і на життя
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Teagan

« Reply #3519 : Березень 17, 2023, 16:16:56 »
жінки в банківській сфері кожна друга така на керівних посадах.
ось в мене така була колега, одна (я дописала вище про неї)
а той керівник був її керівником і моїм, то вони просто знайшли одне одного  :blum2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3520 : Березень 17, 2023, 16:17:37 »
про спільний/окремий бюджет цікава тема, та, думаю, немає універсальних методів та методик, бо фінансова ситуація дуже нестабільна в Україні, звісно, що найкращим бюджетом буде той, який влаштовує обох, але але. Особливо незрозуміло читати про фінансові обмеження. Це ж маються на увазі обмеження, коли бабла багато, але чоловік, скотина така, обмежує? Чи ситуація, коли бабла реально не вистачає в моменті і чоловік, скотина така, обмежує? І взагалі, чому чоловік, чому жінка не каже, ось, сонечко моє рідне, я заробляю набагато більше тебе, ось тумбочка, не обмежуй себе, мені можеш навіть не повідомляти, якщо шось коштовне купуєш, я зведу бюджет.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3521 : Березень 17, 2023, 16:18:12 »
А м. такой приходит домой, как в отель, требует каждый день свежую еду и чтоб его детьми не долбали, на том простом основании, что "он здесь всех содержит". Даже если разница в зп в 25%
Это очень печально, на самом деле, и лучше раздельный бюджет, чем бытовое рабство.
Тут я в полном недоумении. С таким человеком нельзя в одном трамвае ехать, не то что разделять жизнь. И бюджет, в этом случае, дело третьестепенное.
бо, продовжуючи мою думку вище, описана тут ситуація - це, імхо, 60-70% сімей в Україні. думаю, ці жінки були б дуже здивовані, що з їх чоловіками западло навіть срати на одному гектарі.

Я не вірю в таку статистику  :smilie2:
Та й взагалі, яка цим жіночкам різниця, що їх чоловіки не є мрією для якихось інших жіночок на якомусь там форумі? Навпаки, нехай радіють, що на їх чоловіків не усі позаряться  :smilie5:
Якщо, наприклад, в мене є уявлення, яким може бути мій чоловік, а з яким я «в одном трамвае ехать не захочу», то що мені до того, що комусь оцей останній норм? Я сама такого собі не хочу й близьким не пораджу, а інші нехай роблять зі своїм життям що заманеться.
Та й чоловікам таким перейматися, виходить, не треба, й звертати увагу що там окремі жінки кажуть. На них, таких чудових, вона черга в 60-70 відсотків стоїть. Нехай живуть спокійно  :smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3522 : Березень 17, 2023, 16:18:51 »
а той керівник був її керівником і моїм, то вони просто знайшли одне одного  :blum2:

ну тоді в них мав виникнути робочий роман, бо що ще в тому офісі робити удвох вночі :lol2:

Offline Teagan

« Reply #3523 : Березень 17, 2023, 16:19:22 »
може навпаки, така жінка, що на роботі було більш комфортно йому вас довбати, а вдома під каблук
може й таке
а може він на роботі негатив зливав на нас, а додому на вихідні приходив пусєчкою  :smilie5:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3524 : Березень 17, 2023, 16:20:30 »

Я не вірю в таку статистику  :smilie2:
Та й взагалі, яка цим жіночкам різниця, що їх чоловіки не є мрією для якихось інших жіночок на якомусь там форумі? Навпаки, нехай радіють, що на їх чоловіків не усі позаряться  :smilie5:
Якщо, наприклад, в мене є уявлення, яким може бути мій чоловік, а з яким я «в одном трамвае ехать не захочу», то що мені до того, що комусь оцей останній норм? Я сама такого собі не хочу й близьким не пораджу, а інші нехай роблять зі своїм життям що заманеться.
Та й чоловікам таким перейматися, виходить, не треба, й звертати уваги що там окремі жінки кажуть. На них, таких чудових, вона черга в 60-70 відсотків стоїть. Нехай живуть спокійно  :smilie5:

подивись на наш прекрасний форум порохоботів. результати виборів ти бачила. так що нам то звісно добре у своїх капсулах спілкування, бережно створених на протязі життя розповідати яким хто повинен бути. але є жорсткі реалії.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3525 : Березень 17, 2023, 16:22:44 »

Так. Але в Україні ще дуже сильно дівчатам вбивають в голови стереотипи про берегінь та інший треш. І коли українські жінки потрапляють за кордон, особливо якщо вони мають високу кваліфікацію, вони швидко розуміють і починається нормальне життя. Без тиску суспільства, без тиску родичів. І навіть час з'являється і на дітей і на життя

так. багато кваліфікованих спеціалістів вже ніколи не повернеться, це я по своїй структурі та Лінкедін бачу, на які посади перейшли по всьому світу дівчата.

Offline Teagan

« Reply #3526 : Березень 17, 2023, 16:24:17 »

ну тоді в них мав виникнути робочий роман, бо що ще в тому офісі робити удвох вночі :lol2:
Rumour had it

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3527 : Березень 17, 2023, 16:26:27 »

Rumour had it

Румор, тут до тебе є питання :lol2:

Offline Teagan

« Reply #3528 : Березень 17, 2023, 16:31:44 »
Але в Україні ще дуже сильно дівчатам вбивають в голови стереотипи про берегінь та інший треш.
Та навіть якщо не вбивають, а просто не хочеться працювати в другу зміну "берегинею" в одного з тих 60%, то шо ж. Стара діва, фінансово незалежна, нещасна одинока і інший треш.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3529 : Березень 17, 2023, 16:33:00 »
подивись на наш прекрасний форум порохоботів. результати виборів ти бачила. так що нам то звісно добре у своїх капсулах спілкування, бережно створених на протязі життя розповідати яким хто повинен бути. але є жорсткі реалії.

Так «повинен бути» для мене, а не для сусідки. Сусідка нехай вибирає собі по собі. Але ж якщо вона прийде до мене за порадою чи зі скаргами, ну як я зможу утриматися та не спитати «так навіщо ти з ним таким живеш?». А якщо вона відповість «ну, він, начебто, не такий вже й поганий», я скажу «ну тоді йди й живи з ним далі». 
А ти з однієї фрази про трамвай вже зробив висновок, що тут усім, в кого не так, як в нас  :smilie5:, розлучатися радять.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3530 : Березень 17, 2023, 16:34:55 »
Але в Україні ще дуже сильно дівчатам вбивають в голови стереотипи про берегінь та інший треш.
Та навіть якщо не вбивають, а просто не хочеться працювати в другу зміну "берегинею" в одного з тих 60%, то шо ж. Стара діва, фінансово незалежна, нещасна одинока і інший треш.

Котики, обов’язково багато котиків! Особливо, якщо вже десь коло сорока.

Offline Teagan

« Reply #3531 : Березень 17, 2023, 16:36:58 »
Отож, лякають котиками.
А я не хочу котиків, я якось більше схиляюсь до собакенів, люблю їх.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3532 : Березень 17, 2023, 16:39:09 »

Так «повинен бути» для мене, а не для сусідки. Сусідка нехай вибирає собі по себе. Але ж якщо вона прийде до мене за порадою чи зі скаргами, ну як я зможу утриматися та не спитати «так навіщо ти з ним таким живеш?». А якщо вона відповість «ну, він, начебто, не такий вже й поганий», я скажу «ну тоді йди й живи з ним далі». 
А ти з однієї фрази про трамвай вже зробив висновок, що тут усім, в кого не так, як в нас  :smilie5:, розлучатися радять.
ну коли пишуть, що з такою людиною, цитую "нельзя разделять жизнь", то я, звісно, розумію, що це все, як і будь що сказане на форумі, це імхо. з одного боку. з іншого це така позиція, що усі, у кого не так, вони не підпадають під ці визначені рамки і з ними не живуть. а я просто кажу шо таких овердохуя і з ними живуть та ще й як живуть. та й все. але ж я трохи дивився феміністичні форуми, навіть не особливо то й феміністичні - одна порада на всі випадки життя - йди від нього, без нього тобі буде краще і дитині також. і там дійсно були повністю піздєцові трешові ситуації, коли це треба було зробити на перший день знайомства. а були такі, що ця порада очевидно була занадто різка та непотрібна, такі поради поглиблювали конфлікт. та чомусь я бачив від самотніх жінок лише такі - бо я змогла, я пішла, мені краще то й тобі буде краще. кароч dig your own hole.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3533 : Березень 17, 2023, 17:07:37 »
ну тут в мене вже жир з монітору потік, бо скільки казок написали жінки як жінкам знайти принца а я взамін йому пісєчку, це не піддається кількісним характеристикам. так, і спеціалізовані форуми, курси, лекторки, бложики і тд. туди ж.
Есть такая фигня в окружающем мире, факт.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3534 : Березень 17, 2023, 17:10:43 »
Ну і стереотипи в сім’ї щодо виховання хлопів теж огого. Ти повинен бути опорою сім’ю, головою, і так далі, брати на себе всю відпоавідальність, бо жінки слабкі. Ну і багато на це ведуться. Але не всім дано стати цією опорою, а про прозподіл відповідальності в сім’ї, що сучасний шлюб -- це союз двух рівноправних партнерів -- ні, їх так не навчили. А тут раз -- і не виходить стати опорою, бо криза і робота накрилася, хвороба якась з’явилася (але мужики по лікарях не ходять). Сказати жініці, що треба би роботу пошукати -- та ні, мене не так виховали. Ну і зрозуміло, що мужчина з такими установками обрав собі дружину з відповідними очікуваннями. Ну і не справджуються очікування, а щось там обіцяв, коли шлюб брали. Ну і починається "що ти за мужик".
Об чем и речь. "Чужой жратвы не надо нам, хоть нет, зато своя".
Это лично моя позиция. Мне не нужна опора, защита и тп, я пусть на свои мелкие деньги, но как-нибудь своим умом проживу.
И феминистки многие об этом говорят.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3535 : Березень 17, 2023, 17:14:08 »
Отож, лякають котиками.
А я не хочу котиків, я якось більше схиляюсь до собакенів, люблю їх.

Собакени то вєсч! Вони й в особистому житті можуть стати в нагоду - пішла собі така гуляти з собачкою, хопа, й десь у парку знайшла ще не зайнятого чоловіка  :smilie5:
З кицею так не вийде. Тому я теж за собачок!
Cпойлер
Про всяк - я жартую. В частині що до парку  :sneaky:

Offline Выдра

• ___
« Reply #3536 : Березень 17, 2023, 17:15:34 »
Я хотела собаку, но они как-то очень мало живут (((. Восемь лет ((. Коты дольше, до двадцати, пусть будут котики.

Offline Ash

« Reply #3537 : Березень 17, 2023, 17:16:21 »
Яка ймовірність, що в такому разі буде збережений роздільний бюджет?
Вибач, але  чи я вірно тебе розумію: ти вважаєш, що якщо жінка ще на початку стосунків буде знати, що мати окремий бюджет у стосунках це норм, і а не щось дивне та небувале, буде намагатися це зробити, то це їй аж ніяк не допоможе по перше , а по друге , що то не буде додатковим дзвіночком  знов  переглянути свої стосунки?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #3538 : Березень 17, 2023, 17:17:52 »
Я хотела собаку, но они как-то очень мало живут (((. Восемь лет ((. Коты дольше, до двадцати, пусть будут котики.

Мелкие побольше. Нашей вон уже 14 будет через 2 дня, и надеемся ещё на минимум 2-3 года. Но котики тоже хорошо. Іноді всі вони краще за людей

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3539 : Березень 17, 2023, 17:20:33 »
З котиком про розподіл бюджета легко домовитись.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.