Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Харьков
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3210 : Вересень 18, 2022, 19:23:26 »
Мой скорее всего не поехал бы, так что те же исходные.  :grin:
Так отож  :smile4:
Хотя, вероятность "остаться навсегда или на очень долго" с ним намного больше чем без него. Просто потому что он в силу своей специальности и квалификации без проблем найдет работу. А мне придется менять. :unknown:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3211 : Вересень 18, 2022, 19:23:56 »
я не з боліт, но чому всі актриси в тому ж ДД некрасиві? чи це нова фішка, бо більшість людей некрасиві, щоб нікого не ображати?
Чула вже багато скарг на "некрасивість" актрис і акторов взагалі.
Щоб не дискримінувати некрасунь і некрасенів, які мають акторські таланти. Те ж саме стосовно повних людей та людей з фізичними обмеженнями. Не знаю, чи бачив ти "Варту" за мотивами Пратчета. Там одна з акторок (мені вона подобалась) - в колясці з народження. Роль адаптували (не в перший раз) спеціально для неї.

Offline Pe

« Reply #3212 : Вересень 18, 2022, 19:25:15 »
Есть достаточное кол-во людей, которые хотели в Западную Европу, но до войны шансов не было
Сейчас уникальная ситуация: право на работу, бесплатные школы, бесплатная медицина, бесплатное жилье, пособия на детей
Некоторые рванули даже поработать(знаю, что у нас в центре за некоторых мужиков приличные деньги на границе заплатили, никто не скрывает даже. Ну и из Польши подорвались сюда те, кто с началом войны там работал)
И да, многие останутся
Из тех, кто семьями уехал , у нас в центре ровно 100%
Это был первый вопрос, который мне еще в марте задавали(мы сможет тут остаться?)
Но я не смотрю негативно, некоторый процент всегда по миру рыскает, голландцы тоже))
А вот типа как студенты сюда прибывшие и на попе ровно сидящие(есть их тут, даже не работают, родители отправили за бабло, сидят на пособии), то не люблю таких сильно))
Думаю, что границы откроют для мужчин, когда в других странах перестанут принимать беженцев украинских..

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3213 : Вересень 18, 2022, 19:45:29 »
Безумовно. Насправді, я цю тему порушив, бо це дуже принизливо для чоловіків. От жінки мають право віиїзджати. І що? Скільки виїхало? Скільки повернулося? Безумовно, без тих, кому розтрощили домівки та зруйнували міста. Їм нікуди повертатися, а Україні поки не до того, щоб відстроювати мирне життя. А от чоловікам виїжджати не можна. А чому? Всі перелякаються та втечуть назовсім? Чи не всі? А скільки? А чому б не зробити ці 48 діб та контракт для далекобійників для всіх чоловіків? Але якщо вже втік, то не ображайся. Навіщо ви так не довіряєте своїм громадянам? Ви думаєте, це чемно? Ні. Це принизливо.
Згодна, що принизливо. Але не розумію, чому ти запитуєш про 48 діб і контракт на форумі? Питання до уряду, хіба ні? Я не знаю, скільки чоловіків втекли би, і не знаю, як запобігти відмові повернутися, бо ніяких угод з іншими країнами щодо цього, напевно, зараз не існує. Тому й вважаю, що зараз, під час війни ця проблема вирішена не буде. А після війни потрібно вирішати. Серед іншого - залучаючи жінок до загального військового навчання.

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега
« Reply #3214 : Вересень 18, 2022, 19:46:09 »
Кто ж красивый тогда? :shok:
Я не можу сформулювати, хто саме для мене красивий, тобто загальні ознаки (приклади конкретних людей можу навести).
Мені здається, що тих, хто для мене красивий, я запам'ятовую, обличчя потім впізнаю.
Можливо, хтось за "класичною красою" й красивий, але якщо я його/її не впізнаю раз за разом, то вони для мене не є красивими, а є нейтральними, скажімо. От той же Ален Делон, скільки я дивилася його фото і кожного разу як на невідому людину, хто це, я його не знаю. Скарлет Йохансон теж не впізнаю, але, можливо, я її раніше ніде не бачила, але скоріше за все теж не запам'ятаю.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3215 : Вересень 18, 2022, 19:52:21 »
мене більше всього "тисне" коли жінки, на роботі, або вдома, тискають тяжкі предмети - не можу з цим змиритись
більше всього денервує, коли чоловік, несе немовля, а жіночка "пхає" візочок з сумками
мені, здається, що нас "стараються" зробити бездуховними предметами
в Норгах, дуже багато жінок з проблемами з спиною - таскання тяжких предметів....
Не розумію, до чого тут "бездуховність". Погано з профілактикою відповідних захворювань і захистом здоров'я на робочому місці.

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега
« Reply #3216 : Вересень 18, 2022, 19:56:23 »
чи кожна жінка має визначати це самостійно з власного життєвого досвіду та ступеню фемінності?
Ось це. Бо досвід у всіх жінок різний і ми ніколи навіть між собою до кінця не порозуміємося.

ну тоді це буде типове двоємразіє. бо одна й та сама дія може бути оцінена як позитивно так і негативно жінкою, якщо її виконали два різних чоловіка. або інше - одна й та сама дія може бути по різному оцінена різними жінками з огляду на їх минулий досвід. за цим ми можемо констатувати, що немає ні референтної системи, ні критеріїв, а у більшості випадків це просто вигідне прикриття власної позиції. як набрати весь каст акторів з people of color згідно повєстки, а потім, коли фільм провалиться, бо акторів набирали не за професійними якостями, всім критикам затикати рота що ви йобані расисти.
Ніц не зрозуміла. Жінка попросить допомоги, а потім оцінить допомогу негативно чи що?
А колезі чоловіку, який невисокого зрісту, якщо ти допоможеш щось дістати з шафи - то буде що?

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #3217 : Вересень 18, 2022, 19:58:40 »
завжди можна знайти вихід з будь-якої ситуації, якщо бути трохи більш гнучким. можливо і в питаннях фемінізму ми могли б з тобою порозумітися, якщо б ти ставила питання не "чоловіки повинні", а я маю щось зробити, як жінка.
1. А в чому твоя гнучкість?
2. Ти вважаєшь, що чоловіки непричетні до того стану, який є зараз? Чи що чоловіки зробили все, що могли, а жінкі лише заважають / не домогають? Чи щось інше?

1. ну я міг сидіти в поперечному та продольному шпагатах.
2. я вважаю, шо ти в кожному другому пості на цьому форумі приписуєш своєму співбесіднику думку, яку він ні прямо, ні побічно не висловлював. дуже важко дискутувати в такому стилі, але якщо потрібно - дивись мою відповідь на п.1, я можу.
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3218 : Вересень 18, 2022, 20:02:30 »
я не з боліт, но чому всі актриси в тому ж ДД некрасиві? чи це нова фішка, бо більшість людей некрасиві, щоб нікого не ображати?
Чула вже багато скарг на "некрасивість" актрис і акторов взагалі.
Щоб не дискримінувати некрасунь і некрасенів, які мають акторські таланти. Те ж саме стосовно повних людей та людей з фізичними обмеженнями. Не знаю, чи бачив ти "Варту" за мотивами Пратчета. Там одна з акторок (мені вона подобалась) - в колясці з народження. Роль адаптували (не в перший раз) спеціально для неї.

акторський талант я побачу. на зараз я не бачу ні таланту ні красенів в тому ж ДД. та знов таки - в модерновому західному світі, щоб ти не зробив, чи навпаки, бездіяв, знайдеться група людей, яка буде вважати себе дискримінованою твоїми діями або бездіяльністю.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3219 : Вересень 18, 2022, 20:05:43 »
чи кожна жінка має визначати це самостійно з власного життєвого досвіду та ступеню фемінності?
Ось це. Бо досвід у всіх жінок різний і ми ніколи навіть між собою до кінця не порозуміємося.

ну тоді це буде типове двоємразіє. бо одна й та сама дія може бути оцінена як позитивно так і негативно жінкою, якщо її виконали два різних чоловіка. або інше - одна й та сама дія може бути по різному оцінена різними жінками з огляду на їх минулий досвід. за цим ми можемо констатувати, що немає ні референтної системи, ні критеріїв, а у більшості випадків це просто вигідне прикриття власної позиції. як набрати весь каст акторів з people of color згідно повєстки, а потім, коли фільм провалиться, бо акторів набирали не за професійними якостями, всім критикам затикати рота що ви йобані расисти.
Ніц не зрозуміла. Жінка попросить допомоги, а потім оцінить допомогу негативно чи що?
А колезі чоловіку, який невисокого зрісту, якщо ти допоможеш щось дістати з шафи - то буде що?

з точки зору феміністок, чи не об'єктивую я своїми діями жінку, яка може сама щось зробити, а це роблю я, тому що мені це легше зробити. а не про те, як мою допомогу оцінить моя дружина/колега.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3220 : Вересень 18, 2022, 20:12:03 »
з точки зору феміністок, чи не об'єктивую я своїми діями жінку, яка може сама щось зробити, а це роблю я, тому що мені це легше зробити.
Феміністки, як зазначила Выдра, бувають дуже різними. :) Радикальних, скоріше за все, образиш, вони це розцінять саме як об'єктивізацію. Нормальним, на мою думку, байдуже, хто допоможе їм дістати щось з шафи, аби людина була вища за них. :)

Offline Rumor

« Reply #3221 : Вересень 18, 2022, 20:14:55 »
Про больных норвежек, потому что они таскают сумки, все равно хорошо было.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3222 : Вересень 18, 2022, 20:16:13 »
з точки зору феміністок, чи не об'єктивую я своїми діями жінку, яка може сама щось зробити, а це роблю я, тому що мені це легше зробити.
Феміністки, як зазначила Выдра, бувають дуже різними. :) Радикальних, скоріше за все, образиш, вони це розцінять саме як об'єктивізацію. Нормальним, на мою думку, байдуже, хто допоможе їм дістати щось з шафи, аби людина була вища за них. :)

а шо там з компліментами, можна казати, чи тіки вибіркові, що не стосуються зовнішності та вигляду?

Offline Pe

« Reply #3223 : Вересень 18, 2022, 20:16:46 »
Я-высокая и меня частенько просят маленького роста  женщины чего с верхних полок достать в супере
Мне , пока тут, не прочитала посты, в голову не приходило что это что-то из серии феминизма :smilie5:

Offline Pe

« Reply #3224 : Вересень 18, 2022, 20:20:19 »
При всем этом я достаточно фанатична по отношению к мужскому  шовинизму))(наверное, слово неправильное, но не могу нужное вспомнить, сорри)
Я с ним очень сильно столкнулась на работе 22 года назад
Сейчас ситуация очень поменялась, к счастью))
А тогда реально обалдела))

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3225 : Вересень 18, 2022, 20:20:54 »
а, здавалося, мало б бути навпаки, повинні були розказати про об'єктивізацію жінок, бо якщо випускають за кордон, то умаляють жінок порівняно з чоловіками, зверхнє ставлення патріархальної країни. а диви ж - це не об'єктивізація, це примарні переваги.
Заборона чоловікам на виїзд за кордон - це не дискримінація жінок, а дискримінація чоловіків.
Аш вже ж сказала саме про патріархальність країни.

відчуваєш цей ніжний шурхіт протиріччя - в патріархальній країні дискримінують чоловіків? в моєму ж твердженні все логічно - поблажливе ставлення як до більш слабких.
Протиріччя не має, бо саме патріархат нав'язує гендерні ролі (і жінкам, і чоловікам) та відповідні обов'язки. Саме тому дискримінують гомосексуалів/трансів/... взагалі і чоловіків зокрема, бо вони не відповідають нав'язаним гендерним ролям. І так, наділяя чоловіків обов'язковою роллю захисника, а жінок - обов'язковою роллю матері, патріархальна країна під час війни поблаживо ставиться до жінок, дозволяя їм бігти і рятуватися, а чоловіків примушує зоставатися і воювати. Хто захищає патріархат, той захищає і дискрімінацію чоловіків.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3226 : Вересень 18, 2022, 20:23:59 »
а, здавалося, мало б бути навпаки, повинні були розказати про об'єктивізацію жінок, бо якщо випускають за кордон, то умаляють жінок порівняно з чоловіками, зверхнє ставлення патріархальної країни. а диви ж - це не об'єктивізація, це примарні переваги.
Заборона чоловікам на виїзд за кордон - це не дискримінація жінок, а дискримінація чоловіків.
Аш вже ж сказала саме про патріархальність країни.

відчуваєш цей ніжний шурхіт протиріччя - в патріархальній країні дискримінують чоловіків? в моєму ж твердженні все логічно - поблажливе ставлення як до більш слабких.
Протиріччя не має, бо саме патріархат нав'язує гендерні ролі (і жінкам, і чоловікам) та відповідні обов'язки. Саме тому дискримінують гомосексуалів/трансів/... взагалі і чоловіків зокрема, бо вони не відповідають нав'язаним гендерним ролям. І так, наділяя чоловіків обов'язковою роллю захисника, а жінок - обов'язковою роллю матері, патріархальна країна під час війни поблаживо ставиться до жінок, дозволяя їм бігти і рятуватися, а чоловіків примушує зоставатися і воювати. Хто захищає патріархат, той захищає і дискрімінацію чоловіків.

:facepalm: це без мене далі.
це ж завжди споконвіку чоловіки казали про часікі тікають, про мільйон забобонів, та вдягали дівчат у рожеве. саме патріархат навязував це дружинам, матерям, свахам, тещам, ці славетні жіночі традиції.

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега
« Reply #3227 : Вересень 18, 2022, 20:25:28 »
чому всі актриси в тому ж ДД некрасиві?
Фільм не дивилася, подивилася через гугль на фото актрис зі списку "у ролях", перших п'ять десь.
Олкок дуже красива, на мій погляд. Що там з нею зробили у фільмі - не знаю, а у житті красива.
Соноя Мідзуно теж, здається, красива.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3228 : Вересень 18, 2022, 20:26:31 »
а шо там з компліментами, можна казати, чи тіки вибіркові, що не стосуються зовнішності та вигляду?
Я полюбляю будь-які. :smilie5: Якщо вони щирі, звісно.

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега
« Reply #3229 : Вересень 18, 2022, 20:27:13 »
Або гірше того - чоловік як принц лежить на дивані або зайнятий у генделику
Або працює ж.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3230 : Вересень 18, 2022, 20:29:37 »
чому всі актриси в тому ж ДД некрасиві?
Фільм не дивилася, подивилася через гугль на фото актрис зі списку "у ролях", перших п'ять десь.
Олкок дуже красива, на мій погляд. Що там з нею зробили у фільмі - не знаю, а у житті красива.
Соноя Мідзуно теж, здається, красива.

дуже красива? я б сказав дуже на любителя, та про вкуси не сперечаються.
Cпойлер

Offline Mike123

« Reply #3231 : Вересень 18, 2022, 20:30:17 »
Або працює ж.
Хто? Чоловіки? Ці ледащі потвори? Та ну, таке неможливо навіть уявити :smile4:. А що робити, якщо принцеса лежить на дивані? Чи таке неможливо в принципі?

Offline Teagan

« Reply #3232 : Вересень 18, 2022, 20:31:22 »
Або гірше того - чоловік як принц лежить на дивані або зайнятий у генделику
Або працює ж.
Або працює.

Offline Teagan

« Reply #3233 : Вересень 18, 2022, 20:33:05 »
Або працює ж.
А що робити, якщо принцеса лежить на дивані? Чи таке неможливо в принципі?
Можливо, але це вже дубль два. Зі своїми принцесами на дивані, хай розбираються їх чоловіки  :)

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #3234 : Вересень 18, 2022, 20:36:35 »
Або працює ж.
В іншому місті, кілометрів за двісті. Тепер от доводиться наганяти те, що не було зроблене або ж зроблене не так протягом N років...
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3235 : Вересень 18, 2022, 20:37:57 »
особливо молодь реагує (ловив, погляд - не можу пояснити, але пропадає бажання, навіть коли пропускаєш, поперед себе в магазин, або потяг)
Ти нав'язуєш (чи намагаєшься нав'язати) стороннім молодим жінкам те, що їм непотрібно. Навіщо їм тебе за це дякувати? Навіщо ти сам намагаєшься пропустити іх поперед себе?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3236 : Вересень 18, 2022, 20:44:09 »
більше всього денервує, коли чоловік, несе немовля, а жіночка "пхає" візочок з сумками
До речі, пхати візочок набагато легше, ніж нести дитину. :)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3237 : Вересень 18, 2022, 20:46:41 »
До речі, пхати візочок набагато легше, ніж нести дитину. :)

depends :lol2:

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3238 : Вересень 18, 2022, 20:50:05 »
depends
Ну, якщо йдеться про "пхати" vs "нести". Бо з нашими тротуарами (і запаркованими на них авто) часто-густо й візочок доводиться нести. :) Тоді краще дитину, ага. Але я підозрюю, що в Норвегії з тротуарами краще.

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега
« Reply #3239 : Вересень 18, 2022, 20:51:40 »
з точки зору феміністок, чи не об'єктивую я своїми діями жінку, яка може сама щось зробити, а це роблю я, тому що мені це легше зробити. а не про те, як мою допомогу оцінить моя дружина/колега.
Може, я не так термін "об'єктивація розумію". :scratch_one-s_head:
А колезі-чоловікові невисокому якщо допоможеш, то теж хтось може подумати, що ти його розглядаєш як сексуальний об'єкт, чи що?

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.