ИНСАЙДНефедов в клубе совал стриптизершам в трусики кубики рубика
Днями відомий український співак Олександр Положинський оголосив, що він припиняє свої виступи в групі Тартак. Журналісти програми “Територія Ю” з’ясували, що Олександр переходить до гурту Океан Ельзи, де буде виступати замість Святослава Вакарчука.“Пан Вакарчук не встигає поєднувати роботу депутата та виступи з Океаном Ельзи, – повідомив журналістам сторож барабанів групи Океан Ельзи Аркадій. – Ми намагалися декілька разів давати концерти без Святослава, але глядачі зазвичай через дві-три години помічали, що ніхто не співає і трохи обурювалися.”Сума трансферу на даний момент невідома, але швидше за все Олександр змінив групу, як вільний агент.“Крім того, Святослав хоче більше часу присвячувати законотворчості, – додав Аркадій. – У нього є давня мрія – написати якийсь закон з римами, який можна буде заспівати прямо у Верховній Раді.”У той же самий час, в групі Тартак замість Олександра Положинського виступатиме Монатік, а замість Монатіка на всіх його концертах, запланованих на 2020 рік, буде виступати зовні схожий на нього Віктор Павлік.
"Я втратив віру в Людство!", заявив китаєць - Фак Ю.
- У мене принтер жує та мне папір. Можна з ним щось зробити?- Поставте його в туалет!
HP LaserJet 1022
Мнэээ... а плотность печати ему можно как-то повысить? Недосыпает тонера, зараза. На текстах незаметно, а вот фотошаблоны оставляют желать лучшего...
Мнэээ... а плотность печати ему можно как-то повысить?
Фраза: "ты последний человек, которому я хотел бы сделать больно" наталкивает на две мысли:1. У человека есть такой список.2. Я в этом списке.— Я считаю, что ты неправа.— Пересчитай.Встретив в лесу медведя, начните раздавать листовки. Он сделает вид, что не заметил вас и пройдёт мимо.
0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.