Автор Тема: Россия - родина убийц!

Offline fvk

• Стать: Чоловіча
  • Иркутск
Re: Россия - родина убийц!
« Reply #42360 : Липень 05, 2023, 09:59:15 »
Привычка.
Где же ты, Гаага, с кем теперь гуляешь...

Offline Eney

« Reply #42361 : Липень 05, 2023, 10:00:58 »
В мене теж таке питання. Це якісь фантомні болі? Я пішов звідти у 2014-му з 30000 постами, був там з 2005 і доволі активним користувачем зі сталим товариством і навіть якімось феровським мірком. І все, з початком війни, як заклякло, а тут такі шекспайрівські страждання, аж земля дрижчить, ходором ходе.

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
« Reply #42362 : Липень 05, 2023, 10:17:45 »
Де ти побачив про страждання? Ну не відкрилося, та й чорт з ним. В мене вчора з інтернетом якась фігня була, навіть Майкрсофт глючив і зривався. Потім вибачився і прислав подарунок  :shok:
І Піквік теж погано працював. У чоловіка на роботі впав вай-фай. Може, це в глобальній мережі щось лоскоталося, хто зна.

Offline Eney

« Reply #42363 : Липень 05, 2023, 10:22:05 »
Причому тут відкрився, чи ні... Це ж не про один день йдеться. Цей тред через сторінку-дві постійно зводиться до "А ось на ФЕРі..."

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #42364 : Липень 05, 2023, 10:49:48 »
Ніби колись окремий тред був для ностальгуючих за ФЕР. Але зараз тільки в ізраїльському розділі форуму бачу.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Gerbil

• Израиль
« Reply #42365 : Липень 05, 2023, 10:53:48 »
Скажите, плиз, зачем вы ходите на ФЭР? Спрашиваю без подкавырки, просто не хожу туда с 2014.
Я -в "котиков-собачек" - просматриваю темы тех, кого любила ещё до 14 года. Таких осталось мало, старые темы ушли в архив. ((Сейчас таких тем аж две... Скоро перестану заходить туда вообще.) Закладка в фаворитах у меня сделана таким образом. что выхожу сразу на собачек и остальной форум не вижу вообще, бо начинает телипать...

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #42366 : Липень 05, 2023, 11:08:23 »
Скажите, плиз, зачем вы ходите на ФЭР? Спрашиваю без подкавырки, просто не хожу туда с 2014.
В мене теж таке питання. Це якісь фантомні болі? Я пішов звідти у 2014-му з 30000 постами, був там з 2005 і доволі активним користувачем зі сталим товариством і навіть якімось феровським мірком. І все, з початком війни, як заклякло, а тут такі шекспайрівські страждання, аж земля дрижчить, ходором ходе.
Про страждання - це занадто.
Ходжу тому що цікаво. Кілька років майже не ходила, зараз буваю частіше. Цікаво спостерігати реакцію відвідувачів на новини, і взагалі на зміни що відбуваються. Деякі підтверджують мої уявлення, деякі спростовують чи корегують. Це такий трохи ентомологічний інтерес.
The best is yet to come.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #42367 : Липень 05, 2023, 11:15:40 »
ну це як емігранти ходять на українські форуми. пересвідчитись, що все вірно зробили :grin:
а взагалі то бісить звісно, це б я писав через пост, ой, а ви знаєте, шо там на ФУПі (де я з 2004) сталося чи СУПі (де я з 2014).
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #42368 : Липень 05, 2023, 11:17:00 »
Ходжу тому що цікаво... Цікаво спостерігати реакцію відвідувачів на новини, і взагалі на зміни що відбуваються. Деякі підтверджують мої уявлення, деякі спростовують чи корегують. Це такий трохи ентомологічний інтерес.
:plusone:
Крім того, там є українці, якіх не має тут, та деякі інші симпатичні люди, які підтримують Україну.
Ще в "Арсеналі" є тред про війну, де жваво обговорюють військові аспекти.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #42369 : Липень 05, 2023, 11:31:35 »
10 років не ходила. Тепер інколи буваю, викладаю фотки-відео руйнувань. Реакції, як правило, нема

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #42370 : Липень 05, 2023, 11:46:04 »
10 років не ходила. Тепер інколи буваю, викладаю фотки-відео руйнувань. Реакції, як правило, нема
Миттєвої, безпосередньо відгуками у треді, може не бути. Але реакція є. Інформація накопичується та впливає. Приблизно рік тому, свідоцтва російських злочинів активніше намагалися ставити під сумнів та оскаржувати.
The best is yet to come.

Offline Kivi

« Reply #42371 : Липень 05, 2023, 12:32:29 »
По нескольким причинам.
Там есть люди, которые стали мне дороги за годы общения, естественно -- единомышленники.
Крім того, там є українці, якіх не має тут, та деякі інші симпатичні люди, які підтримують Україну.
Ще в "Арсеналі" є тред про війну, де жваво обговорюють військові аспекти.
И это.
Ходжу тому що цікаво. Кілька років майже не ходила, зараз буваю частіше. Цікаво спостерігати реакцію відвідувачів на новини, і взагалі на зміни що відбуваються. Деякі підтверджують мої уявлення, деякі спростовують чи корегують. Це такий трохи ентомологічний інтерес.
И это. Но, наверное, в меньшей степени. Т.к., у меня в игноре человек 15, кажется.

Миттєвої, безпосередньо відгуками у треді, може не бути. Але реакція є. Інформація накопичується та впливає. Приблизно рік тому, свідоцтва російських злочинів активніше намагалися ставити під сумнів та оскаржувати.
+1
Сдаётся мне, Тотошка, что это не Канзас (с).

Offline Фрипп

« Reply #42372 : Липень 05, 2023, 12:38:25 »
Я не ходжу на ФЕР, бо в мене там повідомлень штук 10 всього. Я більше читав. Із зрозумілих причин читати більше не зміг року із 2014 мабуть.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #42373 : Липень 05, 2023, 14:15:09 »
Ходити чи не ходити на ФЕР - то особиста справа.
Просто ТУТ він не потрібен.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #42374 : Липень 05, 2023, 14:29:22 »
Ходити чи не ходити на ФЕР - то особиста справа.
Просто ТУТ він не потрібен.
На мою думку, зловживати не треба, а так, ФЕР нічим не відрізняється від інших російських соціальних мереж чи змі.
ТУТ зустрічається інформація з дуже різнобарвних джерел, включаючи відверті смітники - і нічого, нікого не тіпає.
The best is yet to come.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #42375 : Липень 05, 2023, 14:32:25 »
Я ходів на ФЕР тоді, коли був за кордоном. У країні для цього потрібен ВПН. Я нічого проти нього не маю, але думка, що буду користіватися ВПН для того, щоб зайти на ФЕР, здається мені трохи дивною. Для чогось важливого можно і ВПН застосовувати, але так сильно бажати почитати ФЕР, то це вже занадто.

Offline Otrawa

« Reply #42376 : Липень 05, 2023, 14:52:47 »
Я на всяк випадок хочу ще раз сказати, що мое питання було без негативу.
Це цікаво! Які змінення за ці півтора року ти побачила?

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #42377 : Липень 05, 2023, 15:50:53 »
Я не хотіла вступати в дискусію навколо ФЕРу, та вже інші висловились, то й я теж дещо скажу. З 2014 ходжу туди дуже рідко, тільки в треди про літературу - фантастику і кіно, інколи в ігри. Час від часу читаю блог Екслера, щоб пореготати (з початку 2022) над його дивними вподобаннями - відео з Шульман, Латиніною, Арестовичем і Дождьом.
От коли почалося повномасштабне вторгнення, в іграх "города" чомусь почали постити фотки міст, які вже попали під обстріли москальщини. Хтось приносив красиві фотки Маріуполя, Краматорська, Київа, Харкова, Ізюму і т.п. А я натомість постила фотографії цих міст вже після прильотів і обстрілів, які тільки могла знайти. Буквально через 12 годин мене попросили цього не робити, бо вони, бач, "і так знають, що відбувається на Україні" (там модераторка з Ізраїлю).

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #42378 : Липень 05, 2023, 16:02:13 »
Далі мені стало цікаво, як оті всі ніжні ліберасти будуть себе поводити, і що будуть писати. Ходила читати "Чи є у рашки світле майбутнє". Ну, спершу вони так швидко жопами вмощувались у нове, дуже вузьке стійло, як негодована худоба  :smilie5: Потім свої дії намагались виправдати одне перед одним. Потім казали "ето нє ми", ми такі гарні, і міровая общєственность нас нє может упрєкать!" А потім мені стало тошнотно.
Зараз читаю Арсенал час від часу.
Як на мене, то краще читати ФЕР для вивчення ворога, а не дивитись соловйова-скабєєву і решту паскуд. Останнє мені не під силу.

Offline Gabare

• Союзники Мазепы
« Reply #42379 : Липень 05, 2023, 16:17:34 »
Я в собаки только хожу.
Omnia praetereunt.

Offline Фрипп

« Reply #42380 : Липень 05, 2023, 16:26:47 »
щоб пореготати (з початку 2022) над його дивними вподобаннями
Мене це скоріш засмучує. Трохи зовсім :)

Offline Teagan

« Reply #42381 : Липень 05, 2023, 16:48:34 »
Це цікаво! Які змінення за ці півтора року ти побачила?
рік тому в українському треді ПЖ дуже активно звинувачували українців у війні - мовляв, не підготувались, спровокували, не вступили в НАТО, самівинуваті короче шо вас вбивають
на тому етапі я вирішила шо з мене вистачить ентомології і звички
ще гнали на біженців, що вони якісь не такі
зараз там тихо, тільки потроху постять новини

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #42382 : Липень 05, 2023, 17:00:43 »
щоб пореготати (з початку 2022) над його дивними вподобаннями
Мене це скоріш засмучує. Трохи зовсім :)
Ні, не засмучує  :smilie5: Людина давно живе в Іспанії; добре живе. Хоча репутацію здобув в рашці, це його трохи "смущаєт". А так - трошки кращий ХР, ніж Акунін чи Шендерович (тут я не впевнена, бо А і Ш не читаю).  Інколи досить непогано тролить русню, та й по всьому.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #42383 : Липень 05, 2023, 17:20:32 »
Минтранс предложил возить туристов в Крым военными кораблями из-за пробки на Керченском мосту. Минобороны готово предоставить для этого два больших десантных корабля, каждый из которых берет по 40 автомобилей, они могут делать по пять рейсов в сутки, заявил глава Минтранса

Так это еще не все

Цитувати (виділене)
Минтранс ожидает пиковой ситуации с заторами на Крымском мосту 16–17 июля. Для решения проблемы часть туристов могут направить через ДНР, Запорожье и Херсонскую область, а к перевозке машин могут привлечь десантные корабли

Путин на совещании с членами правительства поручил со всех сторон оценить идею направить часть потока туристов в Крым не по мосту, а через новые регионы России.

«Нужно оценить эту ситуацию со всех точек зрения, но, конечно, все возможности использовать, с этим я согласен. У меня просьба работать слаженно вместе со всеми службами — с региональными, с транспортным ведомством, с МЧС, с МВД. Все, что возможно сделать для граждан, нужно сделать», — заявил он.

По его словам, если не удается избежать больших пробок на Крымский мост, необходимо помочь людям «нормально перенести то время, которое они вынужденно тратят на въезд».

Offline Teagan

« Reply #42384 : Липень 05, 2023, 17:25:46 »
Вони якicь йобнутi, цi россiйськi туристи.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #42385 : Липень 05, 2023, 17:40:12 »
Як на мене, то краще читати ФЕР для вивчення ворога, а не дивитись соловйова-скабєєву і решту паскуд. Останнє мені не під силу.
:plusone:

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #42386 : Липень 05, 2023, 18:00:38 »
Я стала чаще ходить на Фэр (по сравнению с последними годами, ессно, не с самого начала)
Во-первых, ради тётек в БК, они мне дороги. Постороннему глазу не видно, там бред пишут, и активности мало, но это только на посторонний взгляд.
Во-вторых, я хожу туда ругаться. А где ещё? Тут мне ругаться не с кем и незачем.
В-третьих, мне интересно, как наблюдателю, что происходит в головах у "простых" россиян.
Ну и я хочу использовать любую возможноть не дать им сделать вид, что ничего не происходит, что можно нюхать духи и котиков, и зарывать голову в бетон дальше.
Поэтому я стала открывать треды в ТО. Там куча ограничений, и надо быть предельно осторожными, и, как мне кажется, очень многие реально опасаются "тов. майора" (хотя, на мой взгляд, это очень сильно преувеличено), но это всё равно лучше, чем полное игнорирование действительности, или обсуждение в очень специальном загончике.
Я могу быть неправа, но я так вижу. Пока я так вижу, я буду делать то, что считаю нужным.

Offline Ash

« Reply #42387 : Липень 05, 2023, 18:05:58 »
Минтранс предложил возить туристов в Крым военными кораблями из-за пробки на Керченском мосту. Минобороны готово предоставить для этого два больших десантных корабля, каждый из которых берет по 40 автомобилей, они могут делать по пять рейсов в сутки, заявил глава Минтранса

Так это еще не все

Цитувати (виділене)
Минтранс ожидает пиковой ситуации с заторами на Крымском мосту 16–17 июля. Для решения проблемы часть туристов могут направить через ДНР, Запорожье и Херсонскую область, а к перевозке машин могут привлечь десантные корабли

Путин на совещании с членами правительства поручил со всех сторон оценить идею направить часть потока туристов в Крым не по мосту, а через новые регионы России.

«Нужно оценить эту ситуацию со всех точек зрения, но, конечно, все возможности использовать, с этим я согласен. У меня просьба работать слаженно вместе со всеми службами — с региональными, с транспортным ведомством, с МЧС, с МВД. Все, что возможно сделать для граждан, нужно сделать», — заявил он.

По его словам, если не удается избежать больших пробок на Крымский мост, необходимо помочь людям «нормально перенести то время, которое они вынужденно тратят на въезд».

Блин, страна инфантильных идиотов с правительством-террористом. Первые не отдупляют, что едут отдыхать  практически в зону военных действий( я молчу про  этический момент отдыха в Крыму в принципе).Вторые рады стараться свезти в Крым как можно больше туристов, чтоб(  во всяком случае, не в последнюю очередь) потом  орать, что Украина бьет по мирным людям.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Skogkatt

• Франція
« Reply #42388 : Липень 05, 2023, 18:34:22 »
Ash, полностью с тобой согласна. Бараны, согласные быть живым щитом.
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #42389 : Липень 05, 2023, 18:56:21 »
Вторые рады стараться свезти в Крым как можно больше туристов, чтоб(  во всяком случае, не в последнюю очередь) потом  орать, что Украина бьет по мирным людям.
Діалектика!
Це ж ще большовики робили, гарна така фігня. Потім можна отих депортувати, вислати за Урал, - бо вони погано від українських ракет/бомб ховались. А інших просто розстріляти отруїти.

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.