Будет второе нашествие аферистов как в 2014.
Потому как совковое инженерно-техническое образование уже лет через десять все...
Цитата: AlexUA від Травень 21, 2019, 11:52:26Потому как совковое инженерно-техническое образование уже лет через десять все... Воно "всьо" років 10 тому. І це я дуже оптимістична.
Полторак після зустрічі із Зеленським заявив, що очолюватиме Міноборони до рішення Ради.«Я буду працювати виконувачем своїх обов'язків, поки Верховна Рада не прийме рішення. Тому що тоді, коли країна перебуває в стані війни, це дуже небезпечно залишати Збройні сили без координації системи управління і без керівництва», – сказав Полторак після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.
Полторак остается ИО
Вважаю, що на сьогодні без внутрішніх мегазмін в Україні потенціал для зовнішньої підтримки нас вичерпаний. Крапка. Тобто нам потрібно іти вперед. Бо віконце і в НАТО, і в ЄС, якщо ми не зробимо прориву найближчими роками, може закритися.От нещодавно був сніданок на міністерській зустрічі «Східного партнерства» в Брюсселі. І один колега про це відверто сказав: або ви перезавантажуєте політичну систему і економіку в країні, або далі ви нікуди не ідете. Незважаючи навіть на велику кількість корисних і класних реформ, які зробили до цього.
Ну я все же не такой пессимист... Крылатую ракету по совковым чертежам худо-бедно еще смогли воспроизвести... А вот лет через десять начнется конкретная жопа - будут одни менагеры и программеры...
Цитата: Mike123 від Травень 21, 2019, 12:31:00Цитата: ~Багира~ від Травень 21, 2019, 12:25:20Полторак остается ИОИнтересно, а ПреЗе военных боится?
Цитата: ~Багира~ від Травень 21, 2019, 12:25:20Полторак остается ИОИнтересно, а ПреЗе военных боится?
В Адміністрації Президента України тривають консультації Глави держави з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, його заступниками Іриною Геращенко та Оксаною Сироїд і лідерами парламентських фракцій і груп. Тема розмови – дострокове припинення повноважень Верховної Ради. На зустрічі присутні Артур Герасимов, голова фракції партії «Блок Петра Порошенка»; Максим Бурбак, голова фракції партії «Народний фронт»; Вадим Новинський, голова фракції партії «Опозиційний блок»; Олег Березюк, голова фракції партії «Об'єднання «Самопоміч»; Олег Ляшко, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка; Юлія Тимошенко, голова фракції партії «ВО «Батьківщина»; Ярослав Москаленко, голова депутатської групи «Воля народу»; Віталій Хомутиннік, співголова депутатської групи «Партія «Відродження».Нагадаємо, 20 травня, під час виступу на урочистому засіданні парламенту з нагоди інавгурації новообраного Президента, Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.
Закордонний українець — особа, яка є громадянином іншої держави або особою без громадянства, а також має українське етнічне походження або є походженням з України. (Закон України від 04.03.2004 № 1582-IV «Про правовий статус закордонних українців»).Посвідчення закордонного українця — документ, який видається іноземцю чи особі без громадянства у разі прийняття Національною комісією з питань закордонних українців рішення про надання їм статусу закордонного українця.
Закордонний українець, який перебуває в Україні на законних підставах, користується такими самими правами і свободами, а також несе такі самі обов'язки, як громадянин України, за винятками, встановленими Конституцією, законами України чи міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України. Особа, яка набула статусу закордонного українця, має право працювати на підприємствах, в установах і організаціях або провадити іншу трудову діяльність на підставах і в порядку, встановлених для громадян України.
Цитата: ~Багира~ від Травень 21, 2019, 12:39:02Круг счастливых людей.
Круг счастливых людей.
Вчера Кличко на велике, сегодня Ляшко. Завтра треть Рады сократили. Эх, хорошо бы получилось...
Есть статус "закордонного українця". Посольства таким удостоверение выдают.И разбрасываться гражданством нет необходимости.
Главное колеса не заводить
@Shana, там Пристайко на МЗС пророчат. Что оно?
Цитата: Oak від Травень 21, 2019, 12:47:49Главное колеса не заводить Сорри, а это как ? Я на велике с детства не катался, такого термина не знаю.
Ляшко: ориентировочно внеочередные выборы в Раду пройдут 21 июляКиев. 21 мая. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА – Лидер фракции Радикальной партии Олег Ляшко предполагает, что внеочередные парламентские выборы пройдут 21 июля."Я буду краток – нечего комментировать. Консультации прошли. Досрочные выборы будут. Я думаю, что досрочные выборы ориентировочно пройдут 21 июля", - сказал Ляшко журналистам после консультаций президента Украины Владимира Зеленского с лидерами фракций.Он предположил, что указ президента о роспуске парламента появится в ближайшее время.
Потом начнут в парах ездить, смены отрабатывать, командами становиться, вертушку крутить, эшелоны формировать.
Я примерно представляю скорость работы этой "комиссии" и то какими сведениями она оперирует (соберитестосправокниочем)...
Цитата: ~Багира~ від Травень 21, 2019, 12:43:33Вчера Кличко на велике, сегодня Ляшко. Завтра треть Рады сократили. Эх, хорошо бы получилось... Fixed.
А потом, годика через полтора-два, раз, и иск в КС о неконституционности указа президента о роспуске ВР 8 созыва. Вот радости всем будет.
0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.