Cпойлер
Про Михо нельзя забывать. Пока есть спрос на такой тип политика - будут появляться другие михи.
Женщины вдохновляют мужчин на новые свершения - Гройсман
Цитувати (виділене)Женщины вдохновляют мужчин на новые свершения - ГройсманМне кажется, что Владимира Борисовича в последнее время больше Ляшко вдохновляет на новые свершения.CпойлерЕсли что, я - о популизме
Хм, а чем?
Треба казати не "Моя дорогенька...", а "Моя бідненька, але чисто вдягнена..."
З 15 березня українці не зможуть вільно поховати людину, яка померла навіть удома власною смертю. Так звані "правки Лозового" до Кримінального кодексу передбачають, що без довідки з суду поховання буде просто неможливим.
Цитувати (виділене)З 15 березня українці не зможуть вільно поховати людину, яка померла навіть удома власною смертю. Так звані "правки Лозового" до Кримінального кодексу передбачають, що без довідки з суду поховання буде просто неможливим.https://24tv.ua/statti_tag4571Источник, конечно, так себе.Хотелось бы увидеть сами поправки.Но звучит настораживающе.
В Успенському соборі Києво-Печерської лаври пройшов молебень за перемогу у війні з Росією: 30 людей молилися при свічках, бо священики Московського патріархату вимкнули їм світло
Ці поправки депутати повинні прибрати до 15 березня.
Цитата: Eney від Березень 08, 2018, 19:25:47Ці поправки депутати повинні прибрати до 15 березня. Це якась хуйня. Спочатку прийняти, а потім героїчно ліквідувати.
Так там довбойобів більше половини. Ця я так оптимістично...
Цитата: Eney від Березень 08, 2018, 19:33:35Так там довбойобів більше половини. Ця я так оптимістично...Дивись, так і в зрадофіли попасти недовго.
Пишут, что в Конче-Заспе такое висит.
Рубан, говорят, устал.
Цитата: Shannou від Березень 08, 2018, 21:57:56Рубан, говорят, устал. Вечер в хату, арестанты ? ))
0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.