Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #5220 : Березень 07, 2018, 13:36:51 »

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5221 : Березень 07, 2018, 14:05:21 »
"Действительно, детективы НАБУ проводят следственные действия по делу, которое было возбуждено по заявлению исполняющего обязанности министра здравоохранения Ульяны Супрун", - сказали в пресс-службе ведомства.

Ранее ряд СМИ сообщили, ссылаясь на свои источники, что НАБУ проводит обыски у мэра Вишневого Дикова и у помощника Ляшко. Обыски проводятся по их месту жительства и месту работы. Они связаны с расследованием уголовного производства по факту предложения неправомерной выгоды.

Позже Ляшко подтвердил, что детективы Национального антикоррупционного бюро пришли с обыском к одному из его помощников.

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5222 : Березень 07, 2018, 15:08:00 »
Ще одного кремлівського закинули.
Чи є якісь докази того, що він кремлівський? Ну, звичайно, окрім країни походження.
І ще дивно. Той Тверський в українському інфополі, принаймні в тій його частині, що бачу я, десь з початку минулого року активно проявився. У середині того року тут навіть був тред, де його пропонували запросити до клубу. В Україні він вже більше місяця точно. Чому всі ці ворушіння щодо його кремлівської ФСБшності тільки зараз проявились.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #5223 : Березень 07, 2018, 15:10:00 »
Чи є якісь докази того, що він кремлівський? Ну, звичайно, окрім країни походження.
І ще дивно. Той Тверський в українському інфополі, принаймні в тій його частині, що бачу я, десь з початку минулого року активно проявився. У середині того року тут навіть був тред, де його пропонували запросити до клубу. В Україні він вже більше місяця точно. Чому всі ці ворушіння щодо його кремлівської ФСБшності тільки зараз проявились.
Кажется, он кое кого нахер послал.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #5224 : Березень 07, 2018, 15:12:16 »
Ну это явно не является свидетельством эфесбэшности.
Тю, ля, а шо?

• Hero Member
« Reply #5225 : Березень 07, 2018, 15:23:19 »
Ну это явно не является свидетельством эфесбэшности.
Отнюдь. Именно это основной отличительный признак для некоторых. Ведь Тверской писал давно, а в ФСБшники записали только сейчас.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #5226 : Березень 07, 2018, 15:50:47 »
Кто это вообще такой? Данная личность прошла мимо меня - впервые о нем услышал, когда стали возмущаться и записывать его в агенты. А кто, за что - непонятно.

Offline Eney

« Reply #5227 : Березень 07, 2018, 15:53:26 »

Offline Eney

« Reply #5228 : Березень 07, 2018, 15:54:41 »
Прізвище Савченко ні про що не каже? Особисто я, відмінностей між ними взагалі не бачу. Так, вона з України, але спосіб закидки такий самий.

Offline Polosatovna

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #5229 : Березень 07, 2018, 15:57:41 »
Кто это вообще такой? Данная личность прошла мимо меня - впервые о нем услышал, когда стали возмущаться и записывать его в агенты. А кто, за что - непонятно.
Я тут на форуме узнала, с тех пор почитываю.
Как по мне, слишком сладко поёт. Я параноик, меня такое настораживает. :pardon: Но я никого никуда не записываю, да и татуировка меня поколебала в другую сторону, на фейковую не похожа.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5230 : Березень 07, 2018, 16:06:50 »
Прізвище Савченко ні про що не каже? Особисто я, відмінностей між ними взагалі не бачу. Так, вона з України, але спосіб закидки такий самий.
А там ще Афанасьєва тим самим способом закинули. То він тоді теж кремлівський? А в нього ще й прізвище російське, то мабуть дотаткова обставина, яка обтяжує його провину...
Савченко - ворог не через "спосіб закидки", а через ту хуйню, що вона верзе та робить. Яку хуйню верзе чи робить Тверськой? Ну окрім того, що він Доника нахуй послав (до речі, не безпідставно)
And we'll all stay free

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #5231 : Березень 07, 2018, 16:09:08 »
що він Доника нахуй послав (до речі, не безпідставно)
Я б сказал больше, Доник первый начал и получил вполне законную "ответку".

Offline Eney

« Reply #5232 : Березень 07, 2018, 16:10:42 »
А там ще Афанасьєва тим самим способом закинули. То він тоді теж кремлівський? А в нього ще й прізвище російське, то мабуть дотаткова обставина, яка обтяжує його провину...
Савченко - ворог не через "спосіб закидки", а через ту хуйню, що вона верзе та робить. Яку хуйню верзе чи робить Тверський? Ну окрім того, що він Доника нахуй послав (до речі, не безпідставно)
Час покаже. Нехай краще помилюсь я, ніж ти.
ЗИ: Від Тверського я відписався більше року тому. Причина: лубковість. Коли в Росії садять за перепост коментарія, він не боявся писати цілі простирадла суперукраїнських постів. Чотири роки. 
ЗИ: А на Афанасьєва я підписаний і дуже давно. Якщо він і консерва, то дуже-дуже глибокого залягання.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #5233 : Березень 07, 2018, 16:14:29 »
Савченко - ворог не через "спосіб закидки", а через ту хуйню, що вона верзе та робить. Яку хуйню верзе чи робить Тверськой? Ну окрім того, що він Доника нахуй послав (до речі, не безпідставно)

Меня смущает следующее - вот еще вчера ты фактически никто, а сегодня, "внезапно" за тебя уже топят в фейсбуке в совершенно новом инфополе... Причем топят против вполне реальных людей, которые себя давно проявили... С чего вдруг?

Offline Eney

« Reply #5234 : Березень 07, 2018, 16:24:18 »
Каліфорнійські беркутівці катують студентів. 2016 рік. 

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5235 : Березень 07, 2018, 16:29:41 »
Селфи тоже потом с ними делают?

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5236 : Березень 07, 2018, 16:29:49 »
Час покаже. Нехай краще помилюсь я, ніж ти.
Я проти превентивного покарання, як і превентивного поливання брудом. Не подобається тобі, як він пише, то не читай. Мені, до речі, теж не дуже подобається, але я і не підписувався. А от коли буде не до вподоби не як він пише, а що він пише, тоді і будемо вирішувати.

Меня смущает следующее - вот еще вчера ты фактически никто, а сегодня, "внезапно" за тебя уже топят в фейсбуке в совершенно новом инфополе... Причем топят против вполне реальных людей, которые себя давно проявили... С чего вдруг?
Ну не вчора. Еней бач ще рік тому від нього вже відписатися встиг. Мені він в око впав теж десь рік тому. Тож вже тоді він був відомою особою, принаймні у фейсбуці. В нього там є свое коло прихільників, та ще й чималеньке, тобто є кому топити.
And we'll all stay free

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5237 : Березень 07, 2018, 16:35:29 »
А там были селфи? Я только просто фотки видел, со стороны, может авторства каких журналистов или ещё кого. Селфи не попадались.
And we'll all stay free

Offline Eney

« Reply #5238 : Березень 07, 2018, 16:36:51 »
Підписався на Тверського.

Цікавий комент без відповіді:
Цитувати (виділене)
Сергей Куземка Александр, если удержитесь от того, чтобы влезть тем или иным образом в наши внутренние дела - честь Вам и хвала. Не удержитесь, как Ваши предшественники, приехавшие в Украину ранее - начувайтесь. :) И позвольте вопрос - почему именно к нам, в Украину? Если Вы думаете, что Украина борется с Путиным, то напрасно. Он всего лишь царёк, верхушка айсберга... Ничем принципиально от него не отличающихся людей в РФ куда больше 86%. Даже среди борцов с режимом... Боюсь, что наши цели несколько различаются.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5239 : Березень 07, 2018, 16:39:42 »
А там были селфи? Я только просто фотки видел, со стороны, может авторства каких журналистов или ещё кого. Селфи не попадались.
Не в классическом смысле, но довольно похоже.  Йоссариан постил интересную статью по этому поводу.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5240 : Березень 07, 2018, 17:04:03 »
Не в классическом смысле, но довольно похоже.
Извини, не понял. Это как? Селфи - это когда человек фотографирует сам себя (и окружающих), и тогда этого человека можно упрекать - "он ещё и селфи делает". Если фото сделал некто третий - то такой упрёк уже вовсе неуместен.

Йоссариан постил интересную статью по этому поводу.
Читал. Про селфи там не помню. Хотя доля истины в этой статье есть и это меня огорчает.
And we'll all stay free

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5241 : Березень 07, 2018, 17:12:44 »
Цікавий комент без відповіді:
Цитувати (виділене)
И позвольте вопрос - почему именно к нам, в Украину?
В тій гілці коментів дуже багато, і багато без відповіді. Щодо цього питання можу зробити припущеня. От Тверськой пише:
Цитувати (виділене)
И да. П.с. я не ассоциирую себя с россией, русским себя не считаю, а рф должна быть к чертям уничтожена, как империя абсолютного зла.
Якщо це дійсно його позиція, а не поза, то куди ще подітися людині з таким світовідчуттям?
And we'll all stay free

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #5242 : Березень 07, 2018, 17:14:31 »
Якщо це дійсно його позиція, а не поза, то куди ще подітися людині з таким світовідчуттям?

Весь мир у него перед ногами...

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #5243 : Березень 07, 2018, 17:20:52 »
Світ - він великий, держав там багато, але в усьому тому великому світі зараз є лише одна держава, в якій позиція значної частини населення (на жаль не більшості) співпадає з тим, як він це сформулював.
And we'll all stay free

Offline Eney

« Reply #5244 : Березень 07, 2018, 17:22:50 »
Цитувати (виділене)
Валерій Прозапас

Цей метод інформаційної окупації називається “підміна моральних авторитетів”.

Незламний боєць, народний герой?
Савчєнко.

Відважний доброволець, гроза імперії?
Пашинін.

Безкомпромісний ворог Кремля зі свіжим молодим обличчям?
Твєрской.

Експерт, черговий “особистий ворог путіна”?
Іларіонов.

Дивом врятована з лап фсб правдрубка?
Богуцька.

Ви можете глузувати з одних і давати шанс іншим, але справу зроблено – ними забитий ефір, вони не дурні, часто транслюють те, що ви хочете чути, їх знають всі, ними відтискають в тінь тих, хто робить реальну справу і несе реальну відповідальність.
Бо наші ж “кріпаки Порошенка”, “пси Авакова” і взагалі “продалися режиму”.

Не розуміючи цієї розводки, фундаментальних змін не добитися, еліту не змінити.

Offline Eney

« Reply #5245 : Березень 07, 2018, 17:26:37 »
Світ - він великий, держав там багато, але в усьому тому великому світі зараз є лише одна держава, в якій позиція значної частини населення (на жаль не більшості) співпадає з тим, як він це сформулював.
Ганапольський, Шехтман, Муджабаєв... Інформаційна війна, в якій ми точно не виграємо.

Я так думаю, що чувачок ще проявиться. Ловко так закидує.

« Останнє редагування: Березень 07, 2018, 17:38:27 від Eney »

Offline Eney

« Reply #5246 : Березень 07, 2018, 17:48:38 »
Цитувати (виділене)
Кабінет міністрів України активізує свої дії щодо стягнення штрафів з російського газового монополіста «Газпром».
Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і дав відповідне доручення Міністерству юстиції, повідомляється на Урядовому порталі.

«Позиція України у ситуації з Газпромом має бути жорсткою і послідовною. Газпром має виконувати вердикт Стокгольмського арбітражу і так само виконувати вимогу антимонопольного органу України та рішення українських судів. Сьогодні мав розмову про наші дії в зв'язку з цим з міністром юстиції України Павлом Петренком», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що формування пакету позовів НАК «Нафтогаз України» проти Газпрому в суді Стокгольма 2014 року обумовила також цілу низку рішень антимонопольних органів Євросоюзу та України про порушення монопольного законодавства. Так, в січні 2016 року Антимонопольний комітет України наклав на Газпром штраф за зловживання монопольним становищем на ринку природного газу в Україні в розмірі майже 86 млрд грн. За рік – через пеню - сума подвоїлася. Газпром намагався оскаржити рішення АМКУ, проте суди всіх інстанцій визнали правомірність вимог України.

Виконавче впровадження у цій справі веде Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України на основі рішення суду про стягнення з публічного акціонерного товариства «Газпром» в дохід загального фонду державного бюджету України 171 931 854 000,00 грн.

По цій справі розпочався опис та арешт активів, які належать Газпрому в Україні, наголосив Гройсман.

В цей перелік потрапило майно компаній «Газпромзбут Україна» (код ЄДРПОУ 35829646) та «Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України» (код ЄДРПОУ 32349152), а також цінні папери ПАТ «Інститут ЮЖНІІГІПРОГАЗ» (код ЄДРПОУ 00158741) та АТ «Газтранзит». До оцінки вартості цінних паперів залучили українську компанію «Українська експертна група», яка оцінила вартість акцій АТ «Газтранзит» в 630 747 656,00 грн. Ці акції мають бути продані на відкритих аукціонах.

Як наголосив Гройсман, «в нинішній ситуації ми повинні об'єднати усі наші зусилля для того, щоб змусити Газпром виконувати усі свої зобов'язання. За невиконання зобов'язань російський монополіст має нести жорстку відповідальність».

• Hero Member
« Reply #5247 : Березень 07, 2018, 17:49:18 »
Тоже хороший критерий.

Offline Фрипп

« Reply #5248 : Березень 07, 2018, 17:51:56 »
Цитувати (виділене)
Валерій Прозапас

справу зроблено – ними забитий ефір

А каким образом с этим можно бороться?

Offline vs

« Reply #5249 : Березень 07, 2018, 17:52:13 »
Мені не подобається, як він тут пише. Я можу зрозуміти Бабченка і історія того, хто він є, відома багато років (і все одно мабуть краще йому було б залишатись у Чехії), але ось тут я не можу знайти довіри в собі.

0 Користувачів і 23 Гостей дивляться цю тему.