Я сверила с сайтом.
Цитата: ~Багира~ від Травень 22, 2019, 12:54:00Я сверила с сайтом.Там не Рейтинг прохождение в Раду считал, а народный депутат.
А в таблицу вписал 39.9%. Откуда?
Даже глава Нацкорпуса в ахуе.
Даже глава Нацкорпуса в ахуе. Про кадрову політику новообраного Президента
Слухайте, а Рада вже нічого не може змінити? То Указ є - і повсьому? Суд-шмуд, процес дострокових виборів вже не зупинити? Чи якби Парубій вчора сказав, що не згоден з росзпуском ради, то указу б не було?
Sergey Vysotsky55 хв. · Закон про нову систему виборів надійшов до Ради близько 30 хвилин тому. Причому був оформлений з грубими порушеннями регламенту. Аппарат відмовився його реєструвати. Зараз Банкова його швидко переробляє. Це вже не кажучи про те, що його ніхто в очі не бачив. І що там замість обіцяних самим Зеленським відкритих списків - закрита пропорційна система. Яка дозволить Зеленському повністю узурпувати владу, отримавши свою монобільшість. Вони не спромоглися навіть якісно підготуватися до свого ж конституційного заколоту! Професіонали!Але так, все ще смішно. Країна - 95 квартал.
Продолжаю травить своего подопечного зелюка, вяло мычит в ответ
А оцих до чого прикласти?
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №314/2019 22 травня 2019 рокуПро призначення А.Геруса Представником Президента України у Кабінеті Міністрів України
Ща отменят мажоритарку и пропихнут закрытые списки.
Поддержать предложение президента по изменениям в избирательное законодательство готовы только фракции Батькивщина и СамопомощьБольшинство фракций в Верховной Раде не будет голосовать за предложения президента Владимира Зеленского по изменению избирательного законодательства. Об этом сообщает корреспондент LIGA.net.
Так шо, говорите Ляшко в Раду не проходит?
Демократична Сокира5 мин. · День, якого ми всі чекали, настав. Сьогодні саме той день, коли ви раз і назавжди перестанете питати "Що там з реєстрацією партії?" вождів, а вони - мене, оскільки саме я і моя молода команда займалися останнім етапом реєстрації партії.ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ДЕМОКРАТИЧНА СОКИРА" з ЄДРПОУ 43012606 сьогодні вранці була внесена до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, з чим я нас всіх і вітаю.Чому вам могло здатися, що з реєстрацією проблеми? Тому що ми ЄДИНА партія, яка заявила про подачу документів. Це справді важкий процес, який зайняв космічну кількість часу. Якщо ви звернете увагу, всі інші партії просто ставили перед фактом, що партія зареєстрована, а про те, скільки часу вони витратили на реєстрацію, – тиша (бо скоріш за все партія куплена і перейменована).Окремий привіт хочу передати всім "новим" політичним силам, хто побоявся зібрати підписи по всій країні та провести повну процедуру реєстрації партії. Слабаки.Нам вдалося вас не зрадити, а ще не зрадити все ті 12 тисяч осіб, які поставили свій підпис за реєстрацію партії, наших активістів і донаторів. Дякуємо, що вірили в нас, дякуємо за витримку.Хочу подякувати Міністерству юстиції України тепер уже злочинної влади за дійсно сервісну службу і нормальне ставлення, за безцінну допомогу в дрібних нюансах і за те, що встигли нас зареєструвати до початку виборчої кампанії. Це непередаване відчуття взаємодії з чиновником здорової людини. Дякуємо.І найбільше спасибі всім, хто допомагав у цьому довгому процесі: від покупки партійного буса для поїздок до роботи над документами. Це була титанічна праця і чудова командна робота з вождями і Максим Дижечко, Andriy Tkachenko, Денис Перепелицин, Mark Savchuk, Igor Bigdan, Виктор Пузанов, Anatoliy Mazur, Кирилл Талер, Настасия Бо, Татьяна Локацкая, Богдан Помазан, Христина Морозова (Khrystyna Morozova), Ярослав Матюшин, Дмитро Комаров, Dana Yarovaya,Никита Соловьев, Елена Нойнец, Надежда Алексина (Aleksina Nadezhda).Попереду – вибори до Верховної Ради України. Після них - місцеві вибори для тих, хто переживе цю зиму. Це великий, складний і не останній бій. Дякуємо всім, хто вже з нами. А якщо ви чекали нашої реєстрації, щоб долучитися до роботи, – тоді вперед, більше нема чого чекати.Сподіваємося, що за рік роботи ми виправдали ваші сподівання. Наступний рік буде ще веселішим, і нам ще більше стане в нагоді ваша підтримка. І, можливо, вам - наша.А тепер тисніть кнопку "донат" і виберіть суму, яка буде вашим внеском у велику битву, яку ми очолимо (зручніше через регулярний платіж у он-лайн кабінеті вашого банку) - https://donate.sokyra.party.Щиро ваш, міністр корупції Taras Kotov
Такое попалось.
0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.