Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Re: Українська політика 2017
« Reply #20820 : Серпень 01, 2017, 15:37:25 »
К вопросу о блюдущем Старшем брате. Мне тут ресурсик подкинули, никому не надо? А то вдруг кто забанит, не будете знать, откуда прилетело:
https://trolleybust.com/
И мне интересно, чей это ресурс? Написано на русском, в форме обратной связи спрашивают, чей Крым....  :scratch_one-s_head:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline kot

« Reply #20821 : Серпень 01, 2017, 15:46:20 »
А Україна ввела санкції? Чи?

Offline kot

« Reply #20822 : Серпень 01, 2017, 15:50:51 »

В Миротворце много ошибочных данных. Я лично знаю активного волонтера, который там числится - недоброжелатели есть везде.
А також там є адреса, за якою живе його родина з дітьми. І якийсь "добродій" може приїхати та ... домисти сама що зробити.

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
« Reply #20823 : Серпень 01, 2017, 15:53:16 »
Так. Тут обговорювали. Там ще було проти 1С, Яндексу і т.і.

Offline kot

« Reply #20824 : Серпень 01, 2017, 16:24:05 »
Так. Тут обговорювали. Там ще було проти 1С, Яндексу і т.і.
Хіба то санкції для країни, яка воює? Ні, ну як тішать, то санкції =)

Offline kot

« Reply #20825 : Серпень 01, 2017, 16:25:44 »

Offline mxm

• Одесса
« Reply #20826 : Серпень 01, 2017, 16:26:03 »
Хіба то санкції для країни, яка воює?
Робимо, що можемо.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #20827 : Серпень 01, 2017, 16:26:10 »

В Миротворце много ошибочных данных. Я лично знаю активного волонтера, который там числится - недоброжелатели есть везде.
А також там є адреса, за якою живе його родина з дітьми. І якийсь "добродій" може приїхати та ... домисти сама що зробити.
В тої, що я знаю, дітей немає. І адреса не повна і вже не актуальна.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #20828 : Серпень 01, 2017, 16:28:32 »
Не кормите.

Offline Саминсусамин

« Reply #20829 : Серпень 01, 2017, 16:33:41 »
Давай серьезно...
Давай я отвечу вам обеим.
...Не знаю, великою помилку вважаю надання Саакашвілі українського громадянства. Якщо хотіли щоб він показав себе у справі та ... пішов собі, - не наш випадок. У нас багато хто показав себе у справі (скажемо не дуже добре) та залишився на поверхні. Однозначно помилка. Якщо використовував Саакашвілі проти Яценюка - інша справа, але ще гірша.
Так багато літер! Про бариг, приватизацію та інше. Тут поки ти десь "витала", вже було стільки зламано списів за ті т. з. "приватизації", мені ліньки повторювати, хіба лиш для тебе по старій дружбі. Приватизація — це добре, коли беруть у власність збиткове підприємство, вкладують в нього свої кошти і виводять на прибуток. Але вибач, коли той же припортовий, за який та згадуєш, доводять до банкрутства і прихватизують за копійки — ні, це не є добре, і ті, хто це робить — вони таки бариги і я згоден з такою оцінкою Мікаела.
Але ж ми про громадянство. Надавали з порушеннями законодавства? Та по тому законодавству , Конституції топчуться, мов по гноєві у громади на очах. Скільки всяких законів прийняли з порушеннями регламенту, гвалтуючи парламент, де та більшість, список в студію! Дали, хоч і з порушеннями Сааку український паспорт — значить він по факту є громадянин. І якщо порушив котрийсь закон, тягніть такого-сякого до суду, а не позбавляйте громадянства. Бо так це виглядає, як політична розправа з політичним оппонентом, чим ця історія і є насправді.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #20830 : Серпень 01, 2017, 16:45:16 »
Давай я отвечу вам обеим.
?
Але вибач, коли той же припортовий, за який та згадуєш, доводять до банкрутства і прихватизують за копійки — ні, це не є добре, і ті, хто це робить — вони таки бариги і я згоден з такою оцінкою Мікаела.
Вибач, але, наскільки я знаю, Припортовий так і не приватизували. За ціну, яка нижче, ніж колись реально давав Коломойський, тепер не знайшлось жодного бажаючого.
При чому, ти згоден з оцінкою Мікаела, а Саакашвілі не згоден з тобою щодо "прихватизують за копійки" — він навпаки вважав, що приватизацію ОПЗ зумисно зривають надмірно високою ціною.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #20831 : Серпень 01, 2017, 16:48:08 »
Цитувати (виділене)
Генеральна прокуратура України закрила справу проти нардепа від "Народного фронту", голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського. Про це йдеться у постанові слідчого ГПУ, копія якого є в розпорядженні РБК-Україна.

Зазначимо, що йдеться про кримінальну справу за фактом стрілянини під Києвом минулої зими, коли Пашинський у ході конфлікту вистрілив з нагородного пістолета у ногу жителю одного із сіл Васильківського району В'ячеславу Хімікусу. Зокрема, в ГПУ дійшли висновку, що Пашинський діяв у межах необхідної оборони, що виключає його кримінальну відповідальність. Дії другого учасника подій Хімікуса визнані "суспільно небезпечними". Водночас слідство встановило, що в діях Хімікуса відсутній склад кримінального злочину за ч. 2. ст. 296 КК України (хуліганство), однак може бути присутнім склад адміністративного порушення у вигляді нецензурної лайки. За версією самого Пашинського, на нього напав п'яний чоловік, в результаті чого нардеп нібито змушений був стріляти. Крім того, він заявляв, що його вдарили пляшкою по голові. У свою чергу, жертва стрілянини на дорозі під Києвом стверджує, що народний депутат Сергій Пашинський застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілився в груди й лише завдяки щасливому збігу обставин куля влучила жертві в ногу.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #20832 : Серпень 01, 2017, 16:50:43 »
За ціну, яка нижче, ніж колись реально давав Коломойський,

Вот щас реально было смешно...

Offline Саминсусамин

« Reply #20833 : Серпень 01, 2017, 17:12:13 »
Вибач, але, наскільки я знаю, Припортовий так і не приватизували. За ціну, яка нижче, ніж колись реально давав Коломойський, тепер не знайшлось жодного бажаючого.При чому, ти згоден з оцінкою Мікаела, а Саакашвілі не згоден з тобою щодо "прихватизують за копійки" — він навпаки вважав, що приватизацію ОПЗ зумисно зривають надмірно високою ціною.
Не хочу я про той ОПЗ, там смутна історія і підкилимщина. Цей останній скандал з позбавлення громадянства, хоч і наданого з порушенням, додав нашій державі чи ні? Вже не будемо згадувати про рейтинг самого Президента Порошенка, здається П. О. і сам вже махнув рукою на той свій рейтинг. А якщо Саакашвілі звернеться до міжнародного суду з позовом до Порошенка, то він же його, Порошенка, розмаже, пригадає і офшори, і непродану кондфабрику і багато чого. Нащо було це затівати?!
Правду казала моя мама: не чіпай гівно, смердіти не буде!

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #20834 : Серпень 01, 2017, 17:51:13 »
А якщо Саакашвілі звернеться до міжнародного суду з позовом до Порошенка, то він же його, Порошенка, розмаже, пригадає і офшори, і непродану кондфабрику і багато чого.

Так а позов будет по какому основанию, что Саакашвили в его рамках вона сколько всего пригадає?
По-моему, ты как-то странно себе представляешь процесс рассмотрения исков, и что в процессе рассмотрения допустимо "припоминать", а что нет. Тем более, в "международном суде".
Это уже не говоря о том, что пока дело дойдёт до "международного суда", пройдет много лет и много зим.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #20835 : Серпень 01, 2017, 17:55:11 »
Цитувати (виділене)
Anton Hodza
1 hr ·
В ГПУ пришли к выводу, что Пашинский действовал в рамках необходимой обороны, которая исключает его уголовную ответственность. Действия второго участника событий Химикуса признаны "общественно опасными".
В то же время следствие установило, что в действиях Химикуса отсутствует состав уголовного преступления по ч.2. ст.296 УК Украины (хулиганство), однако может присутствовать состав административного нарушения в виде нецензурной брани.
Тобто виходить, що Пашинський відстрілювався від матюків?

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #20836 : Серпень 01, 2017, 18:22:42 »
С выделенным согласна.

Юрий Бирюков добавил 4 фото и видео.
48 мин. ·
Сегодня Петро Порошенко подписал изменения в бюджет, где армии Украины выделены дополнительные 4 миллиарда гривен. И тишина в пространстве, и сонные мушки-зрадофилки лениво жужжат над какой-то очередной, ни на что не влияющей зрадой. Это же так удобно.
Ко-ко-ко, деньги Януковича никто не ищет, никто его не трогает, никому он не нужен...
Ко-ко-ко, Луценко без профильного образования ничего сделать не сможет, он не прокурор, а пустое место...
Ко-ко-ко, это же не деньги Януковича, это какие-то там облигации, которые никому не нужны и никакой пользы...
Что там еще было?
И вот, изменения в бюджет подписаны, средства расписаны, планы простроены. Почти сотня казарм по всей стране. И уже не общий-давайте-хором-похрапим-зал, а комнаты на 4-5 человек. С отдельными санузлами и душевыми.
Стройка по всей стране, которая начнется уже вот сейчас, после проведения всех необходимых экспертиз и согласований с местными властями. Срок строительства измеряется в месяцах, а не привычных годах. И в следующем году они начнутся приниматься в эксплуатацию, одна за одной, одна за одной.
Могу пованговать, что на приемку в эксплуатацию первых общежитий будет приезжать Петр Алексеевич. И будет: ко-ко-ко, пиар! Ко-ко-ко, показуха!
В нашей стране не меняются две вещи. От одной меня воротит, а вторая меня восхищает.
Меня воротит, что многосцукочисленные "эксперты", "журналисты" и "сми" банально отравляют воздух, день за днем, день за днем. И вполне себе вменяемые люди читая весь многосцукочисленный бред всех этих "экспертов", фактически теряют способность здраво рассуждать, теряют надежду, теряют веру.
Меня восхищает, что Петр Алексеевич и Степан Полторак проявляют фантастическое упрямство в желании не просто ситуативно защитить страну, а заложить фундамент стабильной безопасности. Меня восхищает, что армии дают возможность ожить и развиться, построить новые казармы-общежития и начать приобретать сверх-современную военную технику.
Злобная заинька

Offline Саминсусамин

« Reply #20837 : Серпень 01, 2017, 18:32:21 »
Так а позов будет по какому основанию, что Саакашвили в его рамках вона сколько всего пригадає? По-моему, ты как-то странно себе представляешь процесс рассмотрения исков, и что в процессе рассмотрения допустимо "припоминать", а что нет. Тем более, в "международном суде". Это уже не говоря о том, что пока дело дойдёт до "международного суда", пройдет много лет и много зим.
А его за что? Где какое-либо пояснение, что вот такой-сякой сукин сын то и то совершил неподобающее и за своё паскудство лишен украинского гражданства?

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #20838 : Серпень 01, 2017, 18:36:34 »
А его за что? Где какое-либо пояснение, что вот такой-сякой сукин сын то и то совершил неподобающее и за своё паскудство лишен украинского гражданства?

Не, я так не играю. Я тебе вопрос, ты мне вопрос в ответ. Смысл?
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Саминсусамин

« Reply #20839 : Серпень 01, 2017, 18:45:16 »
Какой вопрос, такой ответ. Но хотя бы для себя ты поинтересовалась, в чем всё таки дело — звиздел, звиздел Николодиевич, года три ворами, барыгами обзывал и ничего. А потом раз, и пошёл нафик.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #20840 : Серпень 01, 2017, 18:50:05 »
Порошенко одобрил увеличение оборонного бюджета на 6 млрд грн
Цитувати (виділене)
По словам президента, значительная часть средств будет направлена ​​на строительство завода по изготовлению боеприпасов. "Мы должны построить современный завод, который бы обеспечил боеприпасами украинские Вооруженные силы", - подчеркнул Порошенко.

Второе направление финансирования - принятие на вооружение в украинскую армию нескольких типов вооружения, в частности танков Оплот.

По словам президента, кроме того, речь идет о закупке средств радиоэлектронной борьбы, беспилотных летательных аппаратов. На должном уровне будет оставаться и финансирования производства ракет, заверил Порошенко. "Мы готовы к производству новых украинских ракет, которые удачно прошли испытания", - отметил он.

Закон предусматривает также обеспечение соцзащиты военнослужащих. Президент поручил направить минимум 1 млн грн на новую жилищную программу по строительству жилого фонда для военных-контрактников.

Напомним, 13 июля Верховная Рада приняла во втором чтении законопроект №6600, которым внесла изменения в доходную и расходную части госбюджета на 2017 год. В целом доходы бюджета увеличиваются на 39,6 млрд грн, расходы - на 40,9 млрд.

Увеличение доходной части произошло за счет привлечения в бюджет более 10 млрд грн от конфискации средств по решениям судов о коррупционных правонарушениях.

Согласно документу, после перераспределения расходов почти на 6 млрд грн увеличится финансирование оборонного сектора.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #20841 : Серпень 01, 2017, 18:54:14 »
2018-го до 100-річчя незалежності Польщі випустять паспорти у новому дизайні. На його сторінках з’явиться і зображення зі Львова – польський військовий Меморіал орлят.

Міністерство внутрішніх справ Польщі зазначає, що на сторінках документа з’являться важливі для історії країни зображення історичних осіб, мотивів та місць. Про це пише ТСН з посиланням на Wyborcza.pl.

Загалом, у паспорті буде 26 графічних зображень. Половину з них уже затвердили. Серед них – і Меморіал орлят у Львові. Ще половину зображень мають обрати поляки під час онлайн-голосування.
Злобная заинька

Offline mxm

• Одесса
« Reply #20842 : Серпень 01, 2017, 19:08:05 »
Данилюк ушел в отпуск и тут же узнал (из прессы), что его, оказывается, в чем-то подозревает ГПУ и будет проведена проверка.
Цитувати (виділене)
Олександр Данилюк / Oleksandr Danyliuk
23 год ·

Сьогодні мій перший день відпустки. Нарешті вирвався, щоб провести час з родиною.

І сьогодні дізнаюся з преси, що Генеральна прокуратура України мене нібито в чомусь підозрює. Дуже сподіваюся, що це не є політично вмотивованим і не є помстою за те, що було зроблено, щоб перекрити корупційні схеми, унеможливити розкрадання бюджету та неефективне використання державних коштів.

Жодної підозри чи будь-яких інших офіційних документів від ГПУ або інших органів я не отримував та про своє нібито ухилення від сплати податків дізнався з преси. Виявляється, що вже є рішення суду про перевірку податковою. Інноваційним вважаю інформування про проведення перевірки через пресу. В нашій країні то на допит по радіо викликають, то про підозру в фейсбуці оголошують. Можливо варто зробити окремий телеканал або групу в фейсбуці саме для цих цілей?

Також виникають питання щодо компетенції та мотивації людей, які побудували цілу справу проти мене, оцінюючи виключно період роботи на держслужбі (2010-2014 рр.), і не враховуючи період роботи в приватному секторі, зокрема, багаторічну роботу на провідних посадах в різних компаніях закордоном. Цікавий прецедент для тих політиків та держслужбовців, які взагалі не працювали в приватному секторі. Чомусь правоохоронці не поспішають перевіряти тих з них, які мають розкішні будинки та дорогі автомобілі.

Хочу окремо наголосити, що всі податки з зароблених мною коштів були сплачені.

Щодо фактів - будинок купили влітку 2010 року, коли я ще працював в Лондоні. Для родини було важливим обов'язково мати "точку опори" в Україні, тому купили біля Борисполя, щоб було простіше поєднувати міжнародну роботу, але не відриватися від України. Автомобіль випуску 2008 року купив в 2011 році - і донині на ньому пересуваюся – я розумію, що для багатьох силовиків це звучить як образа.

Відпустку переривати через цей інцидент не збираюся. Робота в Міністерстві, коли кожен день стикаєшся з колосальним супротивом системи, виснажує. Попереду дуже активний вересень і дуже багато роботи. Для цього будуть потрібні сили.
Тут продолжение, кому интересно.

Offline Охтирка

« Reply #20843 : Серпень 01, 2017, 19:17:28 »
А вот еще новости и ленты новостей УП:
Порошенко пропонує окремо вирішити питання омбудсмена
Порошенко схвалив посилення покарання за знущання над тваринами
Полторак: Оновлений держбюджет значно посилить бойову міць України

И только первая из них выделена жирным шрифтом как важная. Для интереса можете посмотреть, какие другие новости УП считает главными. И еще то, что они поместили за сегодня на своей странице в ФБ.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #20844 : Серпень 01, 2017, 19:33:37 »

Offline Eney

« Reply #20845 : Серпень 01, 2017, 19:46:38 »

Offline Eney

« Reply #20846 : Серпень 01, 2017, 19:47:38 »
Цитувати (виділене)
Украина подготовила для ЕСПЧ поминутную хронологию захвата Крыма Россией

Всего в Страсбурге рассматривают пять исков против РФ.
https://lb.ua/society/2017/08/01/372912_ukraina_podgotovila_espch.html

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #20847 : Серпень 01, 2017, 20:07:09 »

Ксеня, ну ты же одесситка!
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline аматорка

« Reply #20848 : Серпень 01, 2017, 20:43:47 »
В бізнесі це більш очевидно, якщо, звісно, за визначення менеджера брати не взагалі будь-якого керівника на певній посаді, а менеджера з функціональної точки зору.
В бизнесе настоятельно не рекомендуют собственнику заниматься операционным управлением - завалит. Потому что собственник (лидер) - это стратегия, а операционка - это тактика. Качественно работать на обоих фронтах одному человеку можно только в очень маленьком предприятии или фрилансе. 
І що, наймані працівники ведуться на лідерство власника?

Offline аматорка

« Reply #20849 : Серпень 01, 2017, 21:24:17 »
.. коли той же припортовий, за який та згадуєш, доводять до банкрутства і прихватизують за копійки — ні, це не є добре, і ті, хто це робить — вони таки бариги і я згоден з такою оцінкою Мікаела.
Ти можеш бути проти приватизації, а Саакашвілі не може. Приватизація всього державного в Грузії вважалась важливою складовою боротьби з корупцією. Бендукідзе помер і реформатор Саакашвілі здувся?

Доречі, припортовий готували до приватизації, вивели у прибуткові для того, щоб дорожче продати. Але Михо "допоміг". Кому? Є питання. Дуже підозріло виглядає.

Але ж ми про громадянство. Надавали з порушеннями законодавства? Та по тому законодавству , Конституції топчуться, мов по гноєві у громади на очах. Скільки всяких законів прийняли з порушеннями регламенту, гвалтуючи парламент, де та більшість, список в студію! Дали, хоч і з порушеннями Сааку український паспорт — значить він по факту є громадянин. І якщо порушив котрийсь закон, тягніть такого-сякого до суду, а не позбавляйте громадянства. Бо так це виглядає, як політична розправа з політичним оппонентом, чим ця історія і є насправді.
Для тебе виглядає як політична розправа, а для мене як виправлення помилки. Тому і партій політичних потрібно побільше в країні.  :smilie1:

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.