Наталія Попова добавила 5 новых фото — с Денисом Пятигорцем и еще 44.
12 ч · Киев ·
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!
Друзі! Сьогодні не можна бути байдужими..
Сьогодні МИ ВПЕРШЕ обираємо Громадську Раду при МОЗ України!
ВПЕРШЕ вибори пройдуть відкрито за допомогою онлайн голосування! Голосування почнеться сьогодні, 27 квітня 2017 року 20.00 та закінчиться 28 квітня о 19.50 за посиланням
https://gromrada.moz.gov.ua/voting/Сьогодні МИ обираємо дорадчий орган з 35 фахівців, який реально може дати чітку оцінку процесам в сфері охорони здоров"я, реально може впливати на прийняття нормативно-правових актів в сфері медицини, просувати реформи та давати чіткі експертні висновки, доступні лише громаді!!
Заявки подали 108 кандидатів, з яких МИ оберемо лише 35 найдостойніших!! Голосувати можна до 35 раз, якщо ти маєш емейл та український мобільний номер (+38... щоб отримати смс). Витратити на це потрібно біля 15 хв..
Ознайомитись з кандидатами до Громадської ради при МОЗ можна тут...
https://gromrada.moz.gov.ua/voting/start.phpРада бачити серед кандидатів багато достойних і принципових людей, яких знаю особисто і підтримаю сьогодні.
Друзі! Прошу вас приєднатися і віддати свій голос за найдостойніших!!
Я свій вибір вже зробила.. ПРОШУ ОЦІНИТИ МОЇХ КАНДИДАТІВ ТА ПІДТРИМАТИ ПІД ЧАС ГОЛОСУВАННЯ!!
- Ігор Гайович , ГО "НПЦ "ЮНІТ.
Гайович (хірург-ортопед, науковець-винахідник , має медичну освіту і все життя працює в сфері медицини) провів багато годин в зоні АТО ініціюючи та проводячи медичні тренінги і військовим, і цивільному населенню. Ігор сам оперує та координує лікування важкопоранених бійців. На його рахунку сотні спасених кінцівок - знаю особисто! Знає медичну сиситему з середини і щоденно бореться з її недоліками вже багато років!!! Ігор має чіткий план дій в Громадській раді, абсолютно усвідомлює її та свої права та забов"язання .
Наталья Воронкова (Nataly Voronkova) ГО "Волонтерська сотня".. З Наталочкою знайомі ще з Майдану... Одна з небагатьох, кому довіряю, як собі. Неймовірний громадський активіст та Людина! Зробила для України та українців в медичній сфері так багато, що важко перерахувати все - організація Волонтерської Сотні (3 роки одна з найпотужниших ГО по ВСЕОБ"ЄМНІЙ медичній допомозі бійцям в Україні); розробка медпроектів, допомога сотням поранених, наповнення медобладнанням шпиталів та лікарень.. Наталкина принциповість та чітка непохитна позиція "ВСЕ НА БЛАГО ЛЮДЕЙ- ВСЕ НА БЛАГО УКРАЇНИ" допоможе їй стати голосом Громадської ради при МОЗ!
Не маю часу(. ПРОБАЧТЕ! Далі мої найдостойніші за списком..
- Юлія Вотчер ГО " МОЛЬФАР"
- Andriy Huk "Українська асоціація сприяння охороні здоров"я населення"
- Кузьміних Сергій БО "Всеукраїнський БФ братів Кузьміних"
- Леся Литвинова Благодійна організація "Благодійний фонд "СВОЇ"
- Ірина Савченко ГО "Ініцівтива Е+"
- Angel Anya Yanchevskaya ГО "Всеукраїнський центр допомоги учасникам АТО"
ЦІ ЛЮДИ ЗАСЛУГОВУЮТЬ БУТИ В ГРОМАДСЬКІЙ РАДІ МОЗ ТА СПРАВДІ ЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ БАГАТО ДЛЯ РЕАЛЬНИХ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН В СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я УКРАЇНИ!!
ГОЛОСУЙТЕ!!