Автор Тема: Українська політика 2017

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика 2017
« Reply #12120 : Квітень 27, 2017, 12:06:19 »
З твоєї логики виходить, що так можна було б усі польскі пам"ятки прибрати з України.

Я сейчас не о поляках... Мне интересно почему все патриоты вкупе с МИД 2 года не чесались....

З,Ы. То что поляки  2 года не прибирали развалины тоже интересный факт...
http://www.radiosvoboda.org/a/25075825.html

Это опять же о поляках... А мне интересно о нас...

Offline Taranis

« Reply #12121 : Квітень 27, 2017, 12:09:12 »
Сегодня 70 лет акции Висла.

Offline Eney

« Reply #12122 : Квітень 27, 2017, 12:33:19 »
З твоєї логики виходить, що так можна було б усі польскі пам"ятки прибрати з України.

Я сейчас не о поляках... Мне интересно почему все патриоты вкупе с МИД 2 года не чесались....

З,Ы. То что поляки  2 года не прибирали развалины тоже интересный факт...
http://www.radiosvoboda.org/a/25075825.html

Ти навіть не знаєш, чи був пам"ятник розвалений, чи ні...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #12123 : Квітень 27, 2017, 12:36:49 »
Ти навіть не знаєш, чи був пам"ятник розвалений, чи ні...

Судя по фото сбили таблички и размалевали... На мое ИМХО это разваленный...

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #12124 : Квітень 27, 2017, 12:40:11 »
Цитувати (виділене)
Прокуратура відкрила кримінальне провадження через повернення міськрадою Одеси радянських назв міським вулицям
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

За висновками прокуратури, в ухваленому міськрадою рішенні вбачаються ознаки порушення ч. 2 ст. 436-1 Кримінального кодексу України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів).

Проведення досудового розслідування доручено Головному управлінню Нацполіції в Одеській області.
http://espreso.tv/news/2017/04/27/prokuratura_vidkryla_provadzhennya_po_zryvu_dekomunizaciyi_vladoyu_odesy

Offline Eney

« Reply #12125 : Квітень 27, 2017, 13:04:43 »
Цитувати (виділене)
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко відкидає всі звинувачення щодо його незаконного збагачення, зокрема, щодо придбання ним будинку за 15 млн грн.

Про це Ляшко сказав перед допитом у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я справді на початку цього року придбав будинок, який я до цього орендував. Я чесно вказав вартість цього будинку, і заплатив всі податки за нього", - сказав депутат.

Ляшко зауважив, що він поки не заплатив за будинок, тому що відповідно до умов договору, який був укладений, він купив його у розстрочку.

Читайте також: Ляшко прийшов до САП на допит: Щоб я провалився, коли проти мене є докази
"А борці з корупцією заявили, що я наче купив його. 15 млн - це вартість будинку, яку я, відповідно до договору, буду сплачувати наступні 5 років. Тому я стверджую, що жодних підстав для порушення проти мене справ немає", - наголосив Ляшко.

Як повідомлялося, Ляшко купив будинок і дві земельні ділянки вартістю 15 мільйонів у смт. Козин Київської області.

Про це свідчить інформація, подана Ляшком в Національне агентство з питань запобігання корупції.
Цікаво, де він буде брати по 214285 гривень для щомісячних виплат? 

Offline Eney

« Reply #12126 : Квітень 27, 2017, 13:40:13 »
Я б відпустив Насірова і зробив би його Президентом.  :yahoo:
https://twitter.com/tsnua/status/857543616956420096

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #12127 : Квітень 27, 2017, 18:28:21 »
Цитувати (виділене)
Служба безопасности Украины проводит обыски в кабинете главы Киевского областного совета Анны Стариковой, сообщает Украинская правда. Киев со ссылкой на источник в КОГА.

"Анна Старикова закрылась в кабинете, всех выдворили из приемной. Около 15 депутатов от "Батькивщины" пытались прорваться к Стариковой в кабинет. Но их туда не пропускает СБУ. Потому что там обыски", - сообщает издание.

Информация об обысках у руководства КОГА появилась после сообщения прокуратуры Киева и Службы безопасности Украины о задержании депутата КОДА во время получения взятки.

По данным СМИ, речь идет о свободовца Максима Запаскина.

Offline kot

« Reply #12128 : Квітень 27, 2017, 18:38:55 »
Я сильно подозреваю, что это правда. Только что с этим делать?
http://zn.ua/UKRAINE/v-chechenskom-plenu-mogut-nahoditsya-400-700-ukrainskih-grazhdan-otkrytaya-rossiya-176767_.html
Количество что-то слишком большое. Фамилии, имена? У нас разве столько без вести пропавших?
Мне кажется, что это просто способ поднять шум и заставить российские власти что-то если не делать, то хотя бы говорить.

Недавно был инцидент на границе — российские пограничники обстреляли автомобиль, отказавшийся остановиться и пытавшийся проехать в Россию в обход официальных пунктов. За рулем был россиянин, проживающий в Ростовской области.
Т.е. проезд не совсем бесконтрольный — власти контролируют в т.ч. и незаконные пересечения границы, наверняка предоставляя "кому надо" коридоры.
Вывезти одну Савченко — понятно. Еще десяток-другой — похоже, что не проблема (только зачем). А сотни?
Первый же вопрос — зачем. Второй — как скрывать такое большое количество людей, утечка же будет неизбежно, вопрос только времени.

В общем, нужно подождать дополнительных фактов. Если сейчас наш МИД выступит с нотой, то нужны будут не только фамилии пропавших, но и какие-то пусть не доказательства, но аргументы, что такое сильно вероятно.

Есть Гайдэ Ризаева, которая печатает у себя фамилии обменяных как раз из чеченского плена парней. В остальном у нее истерическая муть, но обмены реальные, потом подтверждаются в СМИ. Вывозят десятками на работы.
В остальном (скрыть большое количество и тому подобное) - у той же Гайдэ постоянно пополняемые списки пропавших безвести. Там до тысячи фамилий. Плен-не плен, убит-не убит  -
 не известно. Есть информация у Евгания (не помню фамилию), который взламывает РФские сайты.

Offline kot

« Reply #12129 : Квітень 27, 2017, 18:41:21 »
https://informnapalm.org/35781-moskva-zaplatila-za-razrushenie-grushovitsy/
Благодаря взлому переписки Усовского удалось установить, что в начале 2017 года он планировал встречу со своими польскими «партнерами» для организации новых провокаций. Для их срыва хактивисты UCA и волонтеры международного разведывательного сообщества InformNapalm превентивно выложили в открытый доступ переписку Усовского с польскими националистамии с обсуждением акций возле памятника в Грушовицах. Это получило широкий  резонанс в украинской и польской прессе и позволило сорвать или отсрочить провокации Москвы.

Offline kot

« Reply #12130 : Квітень 27, 2017, 18:51:03 »
«Він говорить, що найгіршим було задушення: пакет на голову, що блокує доступ повітря, поки людина майже втрачає свідомість, а потім буквально один ковток кисню – і тортури продовжуються».

«Тюрма – це м’ясорубка людських доль, потрапивши в яку, перестаєш вірити в справедливість, але не припиняєш за неї боротися, – пише Сенцов. Лист завершується словами про боротьбу українців, яка все ще триває навіть після закінчення Майдану: – А я сиджу в тюрмі і, як будь-якому ув’язненому, мені важко відповідати на просте дитяче запитання: «Тату, коли ти повернешся!»».

http://ukrainian.voanews.com/a/sentsov-nahoroda-pen-ameryka-niu-york/3826433.html

Offline kot

« Reply #12131 : Квітень 27, 2017, 19:04:57 »

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #12132 : Квітень 27, 2017, 19:41:32 »
И тут пришел Правый сектор...   :scare3:

Цитувати (виділене)
У четвер, 27 квітня, в центрі Києва активісти "Правого сектора" і "Свободи" зупинили роботи з фарбування Арки Дружби народів різнокольоровими фарбами

Cпойлер
Про це заявив речник Правого Сектора Артем Скоропадський, така прикраса арки — це прихована пропаганда ЛГБТ, передає InfoResist

"Ми не згодні з цими так званими прикрасами, в лапках, які там робляться. Тому що це прихована пропаганда ЛГБТ, хоча Арка Дружби Народів звичайно застарілий пам'ятник, не дуже потрібний, він входить в список національних пам'яток, що там міняти, це просто протизаконно. Ці роботи не були узгоджені з громадою, це просто волюнтаристичне рішення київської мерії для того що б сподобатися Європі", — сказав він.

Скоропадський заявив, що представники "Правого сектору" також написали заяву в поліції про незаконні дії щодо фарбування арки.

"Ми туди приїхали, заблокували всі, що там відбувається, викликали поліцію, написали заяву в поліцію, що там відбуваються незаконні дії. Якщо влада так хоче прикрасити цю Арку до Євробачення, то нехай забарвить її народним орнаментами або чимось ще. А якщо все продовжуватиметься, то ми будемо використовувати ті методи які прописані в Конституції", — додав речник ПС.

Через це підрядник зупинив роботи з заклеювання арки різнокольоровим папером. Спецтехніка залишила місце виконання робіт.

Українськими візеруночками потрібно прикрашати, а не гейською веселкою.  :sarcastic:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #12133 : Квітень 27, 2017, 20:06:28 »
Прочитав "Приватний сектор".  :scratch_one-s_head:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12134 : Квітень 27, 2017, 20:31:47 »
Придурошний сектор :smilie9:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #12135 : Квітень 27, 2017, 21:04:48 »
Кхм. Наприкінці 90-х наша "столична" тусовочка частенько туди ходила
Cпойлер
побухати :sarcastic:
, і те ярмо називали саме райдугою. Rainbow.  :smilie5: Часом імені Річі Блекмора, під відповідні мелодії у виконанні народних бардів... а шо тут такого? :pardon:
Ну підтекстів навколосексуального характеру тоді ще не придумали...
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Old Stager

• Россия, Москва
Просто человек

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ

Offline Eney

« Reply #12138 : Квітень 27, 2017, 21:55:16 »
Коли знаєш і вмієш.
Цитувати (виділене)
Тарас Чорновіл
1 год ·
Щодо трухановського реваншу. Як би я в цій ситуації поступив? Перечекав би тиждень-два, які насправді потрібні для проведення належної експертизи щодо порушення закону про декомунізацію. А ще така пауза зовсім не зайва, щоб не дати цій ватній зграї використати ситуацію під час їхніх травневих дебошів. У ці дні краще повідловлювати всіх носіїв колорадської символіки. А от після цього якраз пора почати процедуру припинення повноважень міської ради за умисне й свідоме порушення законів України у відповідності до статті 78 Закону України Про місцеве самоврядування:
Стаття 78. Дострокове припинення повноважень ради
1. Повноваження сільської, селищної, міської, районної в місті, районної, обласної ради можуть бути достроково припинені у випадках:
1) якщо рада прийняла рішення з порушенням Конституції України, цього та інших законів, прав і свобод громадян, ігноруючи при цьому вимоги компетентних органів про приведення цих рішень у відповідність із законом...
...4. За наявності підстав, передбачених пунктами 1, 2 частини першої цієї статті, рішення суду про визнання актів ради незаконними, висновків відповідного комітету Верховної Ради Верховна Рада України може призначити позачергові вибори сільської, селищної, міської, районної у місті, районної, обласної ради. Питання про призначення Верховною Радою України позачергових виборів сільської, селищної, міської, районної у місті, районної, обласної ради може порушуватись перед Верховною Радою України сільським, селищним, міським головою, головою обласної, Київської, Севастопольської міської державної адміністрації.

Обурення й осуд - це все правильно й добре, але прорашистській більшості в Одеській міськраді глибоко наплювати на наше обурення. А реальна ймовірність втратити мандат, за який заплачено чималі гроші, таки протвережує.

Offline БабаМаня

• пятикратная бабушка
« Reply #12139 : Квітень 27, 2017, 22:03:36 »
Теперь, блин, и радугу не нарисуешь, сразу обвинят в чем ни попадя.  :sarcastic:
Я не здамся без бою! (С)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #12140 : Квітень 27, 2017, 22:27:54 »
Наталія Попова добавила 5 новых фото — с Денисом Пятигорцем и еще 44.
12 ч · Киев ·
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!
Друзі! Сьогодні не можна бути байдужими..
Сьогодні МИ ВПЕРШЕ обираємо Громадську Раду при МОЗ України!
ВПЕРШЕ вибори пройдуть відкрито за допомогою онлайн голосування! Голосування почнеться сьогодні, 27 квітня 2017 року 20.00 та закінчиться 28 квітня о 19.50 за посиланням
https://gromrada.moz.gov.ua/voting/
Сьогодні МИ обираємо дорадчий орган з 35 фахівців, який реально може дати чітку оцінку процесам в сфері охорони здоров"я, реально може впливати на прийняття нормативно-правових актів в сфері медицини, просувати реформи та давати чіткі експертні висновки, доступні лише громаді!!
Заявки подали 108 кандидатів, з яких МИ оберемо лише 35 найдостойніших!! Голосувати можна до 35 раз, якщо ти маєш емейл та український мобільний номер (+38... щоб отримати смс). Витратити на це потрібно біля 15 хв..
Ознайомитись з кандидатами до Громадської ради при МОЗ можна тут...
https://gromrada.moz.gov.ua/voting/start.php
Рада бачити серед кандидатів багато достойних і принципових людей, яких знаю особисто і підтримаю сьогодні.
Друзі! Прошу вас приєднатися і віддати свій голос за найдостойніших!!
Я свій вибір вже зробила.. ПРОШУ ОЦІНИТИ МОЇХ КАНДИДАТІВ ТА ПІДТРИМАТИ ПІД ЧАС ГОЛОСУВАННЯ!!
- Ігор Гайович , ГО "НПЦ "ЮНІТ.
Гайович (хірург-ортопед, науковець-винахідник , має медичну освіту і все життя працює в сфері медицини) провів багато годин в зоні АТО ініціюючи та проводячи медичні тренінги і військовим, і цивільному населенню. Ігор сам оперує та координує лікування важкопоранених бійців. На його рахунку сотні спасених кінцівок - знаю особисто! Знає медичну сиситему з середини і щоденно бореться з її недоліками вже багато років!!! Ігор має чіткий план дій в Громадській раді, абсолютно усвідомлює її та свої права та забов"язання .
Наталья Воронкова (Nataly Voronkova) ГО "Волонтерська сотня".. З Наталочкою знайомі ще з Майдану... Одна з небагатьох, кому довіряю, як собі. Неймовірний громадський активіст та Людина! Зробила для України та українців в медичній сфері так багато, що важко перерахувати все - організація Волонтерської Сотні (3 роки одна з найпотужниших ГО по ВСЕОБ"ЄМНІЙ медичній допомозі бійцям в Україні); розробка медпроектів, допомога сотням поранених, наповнення медобладнанням шпиталів та лікарень.. Наталкина принциповість та чітка непохитна позиція "ВСЕ НА БЛАГО ЛЮДЕЙ- ВСЕ НА БЛАГО УКРАЇНИ" допоможе їй стати голосом Громадської ради при МОЗ!
Не маю часу(. ПРОБАЧТЕ! Далі мої найдостойніші за списком..
- Юлія Вотчер ГО " МОЛЬФАР"
- Andriy Huk "Українська асоціація сприяння охороні здоров"я населення"
- Кузьміних Сергій БО "Всеукраїнський БФ братів Кузьміних"
- Леся Литвинова Благодійна організація "Благодійний фонд "СВОЇ"
- Ірина Савченко ГО "Ініцівтива Е+"
- Angel Anya Yanchevskaya ГО "Всеукраїнський центр допомоги учасникам АТО"
ЦІ ЛЮДИ ЗАСЛУГОВУЮТЬ БУТИ В ГРОМАДСЬКІЙ РАДІ МОЗ ТА СПРАВДІ ЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ БАГАТО ДЛЯ РЕАЛЬНИХ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН В СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я УКРАЇНИ!!
ГОЛОСУЙТЕ!!
Злобная заинька

• Hero Member
« Reply #12141 : Квітень 27, 2017, 23:08:41 »
Цитувати (виділене)
Институт нацпамяти приостанавливает легализацию польских мемориальных объектов в Украине По меньшей мере 105 польских памятников и памятных знаков, построенных на территории Украины в период с 1991 по 2017 гг., остаются нелегальными.

«Разрушение братской могилы воинов УПА в Грушовичах является 15-м по очереди актом надругательства над местами памяти украинского народа в Польше, совершенным от 2014 г. Эти случаи остаются без рассмотрения польскими правоохранительными органами. Польская власть не восстанавливает уничтоженных памятников. Одновременно за тот же период в Украине было совершено 4 акта надругательства над польскими местами памяти, и каждый раз украинские власти в кратчайшие сроки восстанавливали мемориальные объекты в их первоначальном виде, а по фактам вандализма возбуждались уголовные дела», – подчеркнули в Институте.

Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/politics/1898871-institut-natspamyati-priostanavlivaet-legalizatsiyu-polskih-memorialnyih-obyektov-v-ukraine.html

• Hero Member
« Reply #12142 : Квітень 27, 2017, 23:09:58 »
Цитувати (виділене)
27.04.17 22:32 Украина из гуманитарных соображений не будет прекращать поставки воды в ОРДЛО, - Черныш

"С гуманитарной точки зрения ни в коем случае Украина не может на это пойти и не будет на это идти. Вообще-то весь этот период именно украинская сторона поддерживает функционирование системы водоснабжения, которая обеспечивает наших граждан по обе стороны от линии разграничения", - сказал он в эфире одного из украинских телеканалов, отвечая на вопрос о возможности прекращения водоснабжения неподконтрольных территорий. Источник: http://censor.net.ua/n438126

Offline Tom

« Reply #12143 : Квітень 27, 2017, 23:58:31 »
Мабуть, хтось зможе чім-небуть допомогти?

Offline kot

« Reply #12144 : Квітень 28, 2017, 00:07:59 »
https://www.facebook.com/vsevolod.novo/videos/vb.100001938192613/1429940837080509/?type=2&theater

Отвратительное зрелище. Как и видео избиения самого активиста на камеру, которое есть в комментариях, без малейшего стеснения, так и добивание за закрытыми дверями. А полиция просто ждет милостивого разрешения войти. Безотносительно самого активиста. Я так и не понял в чем там смысл движа.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12145 : Квітень 28, 2017, 00:26:00 »
А полиция просто ждет милостивого разрешения войти.
Это не полиция, как я понял, это КП "Муниципальная полиция". Братва с шильдиком к полиции никакого отношения не имеющая. Клёво придумали.

Offline düsha

« Reply #12146 : Квітень 28, 2017, 02:21:04 »
Цитувати (виділене)
Под Луганском в результате взрыва автомобиля погиб наблюдатель ОБСЕ – по некоторым данным, американец
В самопровозглашенной ЛНР называют это провокацией и винят в трагедии украинскую сторону, Киев же пока никак не отреагировал на происшествие.

Погибший сотрудник миссии ОБСЕ был медиком, рассказал источник агентства ТАСС. В свою очередь, собеседник «Интерфакса» в силовых структурах ЛНР добавил, что это был гражданин США, а трое раненых в результате инцидента – немцы.

Трагедия произошла сегодня в районе села Пришиб Славяносербского района. Представители властей ЛНР говорят, что автомобиль с сотрудниками миссии подорвался на фугасе на проселочной дороге. Следом ехала вторая машина ОБСЕ, но в ней никто не пострадал.
В ЛНР поспешили снять с себя ответственность за трагедию – по данным властей самопровозглашенной республики, в этом районе действовала украинская диверсионная группа. Часть вины лежит на самих наблюдателях, заявили «Интерфаксу» в Народной милиции ЛНР. Речь идет об отклонении экипажа машин от основного маршрута, что запрещено мандатом специальной мониторинговой миссии ОБСЕ.

Председатель ОБСЕ Себастьян Курц призвал провести тщательное расследование трагедии и привлечь к ответственности виновных.
http://echo.msk.ru/news/1968456-echo.html

русские сми не наврать не могут - наоборот, вторая машина взорвалась
Цитувати (виділене)
23 квітня поблизу підконтрольного «ЛНР» c. Пришиб (34 км на північний захід від Луганська) патруль Місії у складі шістьох співробітників на двох броньованих автомобілях рухався дорогою другорядного значення, якою спостерігачі СММ уже користувалися раніше. Об 11:17 один з автомобілів патруля Місії, який рухався другим із трьома співробітниками на борту, зазнав значних пошкоджень у результаті вибуху, імовірно після контакту з міною.

Offline Eney

« Reply #12147 : Квітень 28, 2017, 06:45:41 »
В коментах - Смєлянський

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12148 : Квітень 28, 2017, 07:18:42 »

Королевську турнули з Маріуполю. А як вона хотіла?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12149 : Квітень 28, 2017, 07:29:08 »
[/facebook]

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.