утром в газете, вечером в куплете (С)CпойлерЦитувати (виділене)Як представники різних релігіозних конфесій реагують на українську авіацію під час параду:"Ох єбать!!!" - Філарет."Мімішно ж як,☺️"- Шевчук."Кажцца я усрался.Нєт.Нє кажецца" - Онуфрій.
Як представники різних релігіозних конфесій реагують на українську авіацію під час параду:"Ох єбать!!!" - Філарет."Мімішно ж як,☺️"- Шевчук."Кажцца я усрался.Нєт.Нє кажецца" - Онуфрій.
Oksana Zabuzhko Люблю відстежувати стихійне мовотворення! Один-єдиний кадр - і новий мем уже помчав по мережі:СКРИВИЛО, ЯК ОНУФРІЯ НА ПАРАДІ (с)КОВБАСИТЬ, ЯК ОНУФРІЯ НА ПАРАДІ (с)ЩО ТИ С...ЕШСЯ, ЯК ОНУФРІЙ НА ПАРАДІ (с)і т.д.(А так і народжуються ідіоми, що потім переходять у словники, мовознавці в курсі, - просто раніше в людства не було технічних можливостей фіксувати ці процеси отак, in fluenti...))
- Мальчік! Хулі ти ото йорзаєш, як онуфрій на параді? Всрався чи шо?Ruslan Gorovyi
А кто посредине троицы так лапки умилительно складывал?
Цитата: Аля від Серпень 26, 2018, 12:27:48А кто посредине троицы так лапки умилительно складывал?Шевчук, УГКЦ
Как его занесло в Буэнос Айрес?
Шевчук, УГКЦ
Цитата: Старина Z від Серпень 26, 2018, 12:31:11Шевчук, УГКЦ"Владеет украинским, русским, испанским, английским, польским, старославянским, греческим и итальянским языками. Читает по-немецки." Могли б догадатись про латинь...
плять, я аж подпрыгнула)
ааа, гуманоид!
0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.