Там бутылка вина должна быть, не?
Главное, что с котиком нет вопросов.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Серпень 09, 2017, 18:41:25Там бутылка вина должна быть, не?Пастеризованное вино?
Історія відкриття[ред. • ред. код]Луї Пастер - засновник методуМетод запропонований Луї Пастером у 1860-і роки та названий на його честь. Багато років Пастер займався вивченням процесів бродіння та хвороб вина, оскільки Франція є одним з найбільших виробників вина у світі, ці питання були дуже актуальними. В ході досліджень вчений встановив, що хвороби вина викликаються різноманітними мікроорганізмами. Для знешкодження збудників хвороб він запропонував нагрівати вино до 56°С, смакові властивості вина при такій температурі не втрачалися. Крім виноробів ефективність цього методу у тогочасній Франції швидко оцінили пивовари, які почали застосовувати його, щоб збільшити термін придатності пива. Таким чином виникла пастеризація, завдяки якій харчова промисловість піднялася на якісно новий рівень, нині вона є незамінною при виробництві деяких продуктів.
Пастеризация - это не кипячение.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Серпень 09, 2017, 19:02:30Пастеризация - это не кипячение.Это я знаю, а вот про вино не знала. Ничоси. Но там непонятно, сначала речь про вино, а потом про пиво. Пиво-то пастеризуют, а вино вроде нет. Или да?
Ну, атом!
А с ромашкой и мятой у них ничего нет?
Цитата: Шо? від Серпень 10, 2017, 13:00:45А с ромашкой и мятой у них ничего нет? Ну так чаи же. Холодные. В той же самой...
А это не с Олимпиады 2014 разве? Такие же картинки ходили.
Евгений ЧернякСтартап десятилетия :Автомобили с автопилотом могут принести алкогольному рынку дополнительные 100 млрд $ в ближайшие 10 лет!
Cпойлер
Цитата: Кіндрат Калистратович від Серпень 10, 2017, 14:54:51CпойлерЭто ещё в докомпьютерную эру было, я так понимаю? Когда дома, кроме прибивания полочек, было нечем больше заняться?
0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.