Арман Исабеков added 3 new photos — with Yury Bogdanov and 3 others.
6 hrs · Edited ·
Это пишет народный депутат от Народного фронта. Заместитель главы Комитета Верховной Рады по иностранным делам.
"Ми стояли на Майдані за демократію, а от тепер противники цих парадів йдуть проти демократії? Порушуємо права гомосексуалістів так як Янукович порушував наші права? Та зовсім ні, от скажімо ми ж усі проти того, щоб в Києві пройшов марш на підтримку ЛНР/ДНР бо вважаємо це злом, але ці ж люди також мають переконання, певну підтримку в суспільстві, чому ми маємо ставити їм перепони? Хіба так? Я думаю, що ні...
Так само і з гомосексуалістами. Ніхто не заглядає під ковдру у їхніх домівках та й в принципі в суспільстві немає якогось терору чи крайньої нетерпимості з цього питання. Але коли вони виходять на вулиці і пропагують свою сексуальну орієнтацію, наразі сотні виходять на вулиці з кийками та петардами, а мільйони чи навіть десятки мільйонів їх підтримують. Є сумніви стосовно мільйонів? Дивіться соціологічні опитування чи запитайте у людей в українських містах, містечках, а тим більше селах."
Вы поняли?
Он сравнивает с "ЛНР/ДНР" не тех уродов, которые вышли бросать гранаты в милиционеров и демонстрантов, а тех, кто вышел!
И больше того - он утверждает, что миллионы и десятки миллионов поддерживают тех, кто выходил с палками и петардами!
Это такой лютый зашквар, что я просто в ауте.
Я надеюсь, что он врет. Потому что если у нас действительно миллионная поддержка избиению людей, вышедших на мирную акцию - то можно завтра же объявлять об отказе о евроинтеграции и входить в Евразийский союз.
Потому что год назад миллионы вышли ПРОТИВ избиения людей на мирных демонстрациях.
Anton Gerashchenko, интересно услышать комментарий такой позиции коллеги по фракции.
P.S. И да, это очень правильный шаг для представителя партии, чья поддержка рухнула с 21 до 3%. Давайте, продолжайте в том же духе.