Аксесуари для гітари - це залежить від того, наскіки ви плануєте далеко заходити

Якшо хлопчик буде грати "для себе" - треба 2 підставки під ноги (одна завжди ломається, навіть якшо вона супер-пупер), тюнер - можна не купувати. Стягти прогу на телефон чи айпад. Також і метроном - прога на телефон чи айпад. Кофр на гітару - обов"язково. Якшо грати багато - то метроном купувати треба дерев"яний. Бо дешевий пластік чи програмний з айпаду вас зведе з розуму за 15 хвилин. В нього звук

Тюнер - треба. Зараз классні d'Adario
, але перші зайняття гітару буде строїти викладач.
Ремні. Ну це ж точно не мотіватор для зайнять

Але шо то - не маю навіть думок.
В нас є дуже багато аксесуарів. Є тренажери для лівої і правої рук. Є уселякі прокладки під гітару, під руки. Десь штук 5 тюнерів. 4 подножки. Креми для пальців, креми на нігті, поліровки на нігті, поліровки на гітару, така штука (не знаю як вона зветься) - крутілка для струн, лимонне масло на гріф гітари, машинне масло на гріф гітари, мастіка, поліроль, медова фігня (я не знаю шо воно таке) для деки. Три метрономи =) Могла б подарувала вам учнівський, як і учнівську гітару. В нас буже багато нот. Якшо викладач не буде проти - можу вислати будь які =)
І ти повинна знати, шо на гітарі грають нігтями

Можна грати короткими 2-3 мм, але вони повинні бути. І це буде повністю на тобі

А ще - не треба починати грати на м"яких струнах учнівських. І не купуй струни d'Adario - вони як дріт, товсті і не гнучкі. Бо якшо він захоче потім грати професійно - дуже важно буде переходити. Ліва рука повинна мати мозолі, нажаль. Якшо буде збивати в кров пальці - треба робити самій крем. Но то як буде треба - напишу як його зробити.
Люба грає і по нотах і сама пише музику

. Дякую за вітання

Вчилась вона не швидко. Вона вперто вчилась дуже. І це було страшно

Зі сльозами, кров"ю та нервами

Зараз теж вперта, але вже без сльоз та не з такими нервами.